Dobbelt opp

I går spiste jeg grillmat for første gang i år, grillet laks med salat, avokado og potetsalat! Helt nydelig. Må kjøpe meg en liten grill som jeg kan ha på balkongen selv tror jeg.
Hanne: bare synd at en Weber skal være så dyr og eksklusiv :mrgreen:

I dag ble det 40 min kardio etter jobb, deretter rett hjem til en dobbel middag. Jeg hadde lyst på egg i dag, i både søt og salt versjon – så da ble det totalt 7 egg til middag.

Først pannekaker

Blandet 3 egg med litt vann, og hadde i:
Bakepro,  mandelmel, kanel, kardemomme, en klype salt

Fikk seks små pannekaker. Jeg hadde syltetøy på halvparten av de, og min favoritt smør og sukker (sukrinmelis) på de andre.

Deretter knekkebrød med kokt egg

Spiste fire stykker hvorav to med kaviar og to med rosa salt.
Det er så utrolig godt med egg!

Så.. må jeg ha med litt kattesnakk i dag og?
Ja! :grin:

Todd følger ofte med på tv, og her om dagen ble han veldig fascinert av noen griser som løp rundt omkring.
Dette var så spennende at han måtte bort og ‘ta’ på..

..men så ble grisen kjempeDIGER og da var det ikke så veldig aktuelt å stå der mer.

 

Rart hvor mye de egentlig oppfatter og får med seg av ting!

Helt til slutt må jeg bare så herlig sarkastisk si:
Dobbeltmoral er en fin ting. Mister du den ene, har du fortsatt den andre.

26 kommentarer til “Dobbelt opp

 1. Marianne

  Morsom du er!

  Måtte bare prøve disse pannekakene med en gang, de var kjempegode!:D

 2. Kristine

  @Marianne: Så bra! Elsker pannekaker 😀

  @Charlotte: Pannekaker burde lages med noe fett ja, ellers blir de tørre. Jeg har alltid minst en eggeplomme og litt mandelmel i røra.

 3. Nora

  Hei!

  Jeg og kjæresten følger med på bloggen din daglig, og til helgen hadde vi planer om å fyre opp med hamburgere!

  Du har ingen oppskrift på sunne hamburgerbrød? Vi har prøvd proteinpizzaen, men jeg ser for meg at den deigen kan fort bli litt tung som brød.

  Du kunne ikke vært en engel å hjulpet oss litt? 🙄

  PS: Todd er nydelig!!

  Hilsen fellow catlady 🙂

 4. Hanne

  Hmmm, har ikke tenkt på at de er så dyre..men nå kjøpte vi vår på Maxbo-kupp og da 😉 God er den hvertfall 😀
  Egg er for øvrig supergodt, og helt kurant både til middag og dessert 8)

 5. Madelén

  Jeg mener du blogger på en sunn og fornuftig måte! Har fulgt bloggen en stund, tross at jeg har anoreksi. Den inspirerer meg. Ikke til å spise mindre eller trene masse mer – men til å gi livet en sjanse, være fornøyd med meg selv, og nyte mat og måltider. Merker jeg blir positiv og glad hver gang jeg titter innom 🙂

 6. Michelle

  Så deilig!!! Jeg savner pannekakene mine jeg lagde hjemme med de gode kjente produktene, toppet med kesam og eplesyltetøy uten sukker fra Nora!!! 🙁 Kom til Mexico Kristine og disk opp noen smaksopplevelser for meg :mrgreen: hahahah!!! det hadde nok smakt!!! hihi!!! søte bilder av Todden!!

 7. Kristine

  @Nora: Dere kan jo prøve disse: http://www.kriweb.no/?p=3523 – bare uten det søte som sukrinmelis og kardemomme selvfølgelig. Heller tilsette litt valgfritt krydder og sesamfrø på toppen 🙂
  Fellow catladies liker vi 😀

  @TID FOR TRENING: Ja – så utrolig bra kvalitet vettu :mrgreen:

  @Hanne: Jeg sjekket litt på nettet nå, og det er ikke så altfor dyrt – ikke med tanke på hvor mye bedre/raskere de er (ifølge flere forum) enn billigere versjoner i hvert fall.
  Hadde ikke klart meg uten egg tror jeg 🙂

  @Madelén: Takk for det, det var hyggelige å høre 😀 Ønsker deg alt godt og håper du kommer deg helt ut av sykdommen.

  @Michelle: Det hadde faktisk ikke vært så dumt for min del :mrgreen: – jeg har ikke bestilt noe tur noen steder i år! Får nesten litt panikk, jeg som er vant til en ferie hvert år.. 🙁

 8. Hanne

  Så bra, da. Kan skrive under på at de er knallbra.. Den gamle vi hadde fungerte også greit, men varmet mye dårligere, og om det blåste litt en dag kunne en bare glemme det.. 😆
  Nå får vi vakre grillstriper på alt :mrgreen:
  Nå høres jeg snart ut som en selger, men jeg er bare veldig glad i den grillen!

 9. Malin

  Eggelicious :mrgreen:
  Jeg hadde skikkelig dilla på eggedosis en stund, men spiste meg kvalm… Litt mye sukrin 😉
  Du må ha deg en grill, og de «billige» fungerer de også altså Hanne. Vi har ikke Weber, og den griller strålende 😆

 10. Liv-Tone

  Weber grillene er helt fantastiske! Vi var å så på ny her om dagen, og fant en som kom på 50lapper tror jeg! Den skulle man hatt! Med tak å greier! Haha. Men de mindre fungerer bra de å! Vi er veldig fornøyd med vår. Har du noe sunne grilltips da Kristine? 🙂

 11. Heidi

  Anbefaler faktisk nordic season fremfor weber (gassgrill altså). Med weber må man oftest grille med lokket igjen og da får man ikke den fantastiske grille-følelsen (jeg liker å stå å se på hvor flott maten min blir…)

  Uansett, noe jeg tenkte på i går og som bekymrer meg litt. Du har jo vært danser og sikkert relativt slank når du begynte å trene styrke og bygge deg opp. Men hvordan tror du det fungerer for en som er litt rundere og litt mer solid bygget? Jeg vil gjerne bli muskuløs men på en slank måte (som f.eks. deg og Silje Mariela), men er redd for at jeg bare kommer til å gi et klumpete inntrykk, særlig siden jeg er ganske lav. Har du sett noen resultater av tung styrketrening for de som har samme utgangspunkt som meg? Altså som er relativt runde fra før?

  Har tenkt til å fortsette med styrke altså, for å se hvordan resultater det gir, men er som sagt litt redd for at jeg bare ser klumpete og «for stor» ut…

 12. Hilde

  Hei Kristine 🙂 Super blogg.
  Etter jeg så bilde av pannekakene dine tok jeg frem heftet ditt om sunne fristelser som jeg har kjøpt tidligere. Et supert hefte! 🙂 I noen oppskrifter seg jeg at du har brukt proteinpulver, både vanilje og sjokolade. Er det et spesielt proteinpulver brukt til baking, eller er det samme pulver som en kan bruke i en shake?

  Håper på at du kommer med ett middagshefte om ikke så lenge 😉

  Hilsen Hilde.

 13. Kristine

  @Hanne: Med det været vi har her til lands må man nesten kunne grille i litt vind.
  Vakre grillstriper høres selgeraktig og nydelig ut 😆

  @Malin: Jeg hadde en periode da jeg fikk eggefluffen min i halsen 😆 Jeg har vel egentlig ikke kommet meg helt enda, men egg kan brukes til så mangt!
  Jeg skal tenke litt på den grillen, jeg har en såpass liten balkong at den uansett merke må være en liten mini.

  @Liv-Tone: Haha, herregud! Når jeg blir rik så skal jeg ha en real Weber, den dyreste jeg finner 😛
  Jeg er veldig glad i grillet laks jeg – og selvfølgelig alt av grønnsaker; spesielt paprika, asparges og squash.
  Ellers er svin ytrefilet nydelig å grille, og så kan man lage deilige friske salater til, og hjemmelaget dressing/tzatziki/potetsalat mm.

  @lovelyliller.com: Jeg og 😆

  @Heidi: Når jeg bor i et hus igjen skal jeg stå og se på grillmaten min :mrgreen: – men enn så lenge burde jeg ha en liten en med lokk.
  Da kan jeg heldigvis berolige deg med at du (som alle andre jenter) ikke vil bli stor og klumpete av styrketrening. Man bygger ikke større eller annerledes muskler selv om man er litt større (fettmessig) i utgangspunktet. Fett kan ikke bli til muskler og omvendt – og det er fett som tar mest plass i kroppen. Får man ned fettprosenten og bygger litt muskler vil man bli mindre.
  Jeg var ikke en liten sylfide da jeg startet å trene, men jeg var relativt godt trent etter dansinga. Sånn sett hadde jeg en større ‘risiko’ enn deg ang. muskelbygging, fordi jeg har genene til det. Og når jeg ble som jeg ble, så tviler jeg på at du vil bli noe større. Jeg aner ikke hvordan du ser ut så jeg skal være litt forsiktig med å anbefale noe spesifikt, men om du holder matinntaket moderat-underskudd enkelte dager så vil du sikkert merke at du blir litt lettere og strammere.

  silje’s fremgang: Kjempegodt 😀

  @Hilde: Hei! Det er vanlig proteinpulver – som i shakes 🙂
  Jeg kommer med info om middagshefte neste uke!

 14. Heidi

  Takk for svar. Grunnen til at jeg er litt bekymret er at jeg tok en kroppsanalyse for et år siden ca og da hadde jeg 8 kg MER muskler enn det som er vanlig for en på min høyde (fett% mellom 22-25, maskina underslo litt). Og jeg har så og si aldri trent styrke, stort sett bare jogga og spinna. Og muskla var fordelt, de var ikke bare i beina. Så lurer på om jeg har litt anlegg for det jeg og…

  Vet jo at muskler tar mindre plass, så jeg får bare prøve. Har ingen ambisjoner om å se like bra ut som deg, men det hadde ikke gjort noe å bli litt strammere. Orker ikke å drive å telle kalorier og veie maten min igjen, men gjør enkle endringer som jeg håper skal gi sunnere livsstil. Igjen, tusen takk for motiverende svar 🙂

 15. Kristine

  @Heidi: Jeg har (utifra egen erfaring) en oppfatning om at jenter med anlegg for å bygge muskler utvikler de allerede i tidlig alder – og da gjerne fra andre aktiviteter enn vekttrening. Så om du allerede har bygget på deg litt muskler, så tror jeg neppe du vil bygge så veldig mye mer – du burde være glad for at du er heldig med genene 😀
  Jeg har ikke bygd på nevneverdig muskelmasse siden jeg startet å trene, det jeg har hadde jeg mye av fra før – men jeg ser mer muskuløs ut nå fordi fettprosenten har gått noe ned (for øvrig uten kaloritelling og veiing).
  Jeg synes du skal sette igang og styrketrene, ingenting skjer over natta uansett. Om du føler at det ikke er noe for deg, så gjør du bare noe annet 🙂
  Bare å spørre!

 16. Heidi

  Så bra 🙂 Må jo bare prøve og se. Har nemmelig vært redd for å trene styrke nettopp pga at jeg har mistenkt dette, og ikke helt trodd det når folk har sagt at jenter ikke bygger muskler som gutter (selvom både logikken og forskning sier at dette stemmer.

  Er jo uansett bra for variasjon og belastningsskader. Nei, skal kjøre på nå! Kjenner jeg blir mer og mer gira (har allerede starta, men er som du sikkert skjønner mye jeg lurer på og du svarer veldig bra) Kommer sikkert til å spørre om mer, men akkurat nå skal du få ha torsdagskvelden og helga i fred 😉

 17. Marte

  Ha, ha, jeg har en weber og siden jeg nå har lest bloggen din en stund tenker jeg alltid på deg når jeg bruker den! 😉

 18. Kristine

  @John Ole: Er ikke tv’n min god nok altså? Jeg har ikke iPad, men jeg har sett litt på den. Takk for tips selv 😉
  God helg!

Det er stengt for kommentarer.