Lille snik

For et fantastisk vær det var i går!

Et rosabloggeroutfitbilde MED rosa kjole!

Både i går og i dag våknet jeg – og sto opp – før kl 8. Klarer ikke å sove mer når jeg kjenner og såvidt kan se på sidene av rullegardinen at det er blå himmel og sol. Dagen gikk dessverre altfor fort da jeg hadde mye å gjøre, men nå sitter jeg i hvert fall med god samvittighet, et smil om munnen, to lass med søppel fattigere og en haug med kaffekapsler rikere.
Her er skjønnheten min forresten;

I helgen ble det norsk moussaka igjen, men uten hvit saus denne gangen. Jeg hadde hverken melk eller mel, men det ble godt uten og.
Jeg synes det viktigste er å få en god kjøttsaus, så jeg skal dele mitt tips for å få det.
Krydder har alt å si:

Et must: Hot curry er genial, den inneholder chili, cummin, ingefær mm – alt man trenger egentlig. Jeg har i alt av ovenstående krydder (unntatt dill, det bruker jeg på potetene) når jeg steker karbonadedeigen –  i tillegg til fersk hvitløk og en boks hakkede tomater.

Potetene skjærer jeg i tynne skiver, har de på et bakepapir med olje og krydder drysset over (dill og himalayasalt er godt).
Inn i ovnen på 220 grader i ca 20 min – det kommer an på hvor tykke/tynne potetskivene dine er.

Deretter legger man dette i en ildfast form, masse ost på toppen og steker på samme varme i 15-20 min til osten er gylden.

Det tar litt tid å lage dette, men det er absolutt verdt det. Jeg var så sulten og grisk at jeg glemte å ta bilde av selve porsjonen.

Lille sniken min Todd trives bedre og bedre. Han er som nevnt mer masete, blitt litt ‘tøff-i-trynet’, men det synes jeg egentlig bare er bra.
Ok – kanskje ikke umiddelbart når man kommer inn døra etter en lang arbeidsdag, tøff treningsøkt, og med vesker, bager og handleposer opp fire etasjer.. Men man må jo ha dyr som gjør litt ut av seg!

Han jaktet på meg i går, slik gikk det;

Forsiktig, forsiktig..

Hoho, hun ser meg ikke..

Ok, nå ble jeg litt usikker..

Faen!

Late som om jeg ligger og ser på noe spennende

Men neste gang…

Håper dere får en fin søndag videre!

24 kommentarer til “Lille snik

 1. Ninne

  Hei kristine 🙂 du jeg lurte på en litt rar ting 😛 Jeg holder på å ta av endel vekt nå etter å ha lagt på meg i en rekke ubetenksomme øyeblikk….. Jeg trener hovedsakelig styrketrening og trives med det, men min sambo påstår nå at hvis jeg trener mye styrke så vil jeg aldri passe inni de gamle klærne mine igjen fordi muskler tar så mye plass rundt mage/rygg området. Men du ser da rimelig smal ut… Vet du ca hvor mange cm du er rundt det smaleste på midjen liksom? Det er der jeg ser at jeg IKKE får på meg gamle kjoler osv nå, rundt midjen og opp mot skuldrene, må jeg droppe styrketrening på mage/rygg om jeg skal ha noe håp om å få på meg kjolene mine i str 36 igjen ? 😯

 2. Malin

  Hahahaha, jeg synes ikke jeg gjør annet enn å le av den katten din 😆
  Så fin og råååsa. Jeg har ett par ballerinas som hadde passet perfekt til den kjolen 😉 (hm.com) :mrgreen:

 3. Kristine

  @Ninne: Vel, da tar han nok feil: http://www.onemorebite-weightloss.com/images/fat-v-muscle.jpg
  Som du ser så vil du ikke bli større av å trene styrke, du vil tvert imot bli strammere.

  Det jeg har merket er at ryggen har blitt litt bredere, men det er noe jeg har jobbet hardt for og ønsker. Om du ikke trener tungt og kontinuerlig over lang tid så trenger du ikke å ‘frykte’ det. En bredere rygg gir illusjonen av smalere midje, og i det hele tatt en trent kropp. Jeg finner bare kjoler med litt stretch i så ordner det seg 🙂

  @elise: På Ellos! Takk 🙂

  @Malin: Vi hadde en ‘kamp’ etter dette som jeg ikke fikk foreviget med kamera, jeg satt og lo høyt 😆

  (Et par i pudderrosa str 38 er nu bestilt)

  @silje’s fremgang: Nydelig var det 😀

  @lovelyliller: Takk, ha en strålende søndag du og!

 4. Marianne

  Åh for en nydelig kjole 😀 Haha, og Todd da! Min pus er også ganske masete når jeg er sliten. Men så søt han er da når han ligger her på det ene benet mitt og sover (endelig)!

 5. Martine

  Nå har jeg så og si lest gjennom ALLE oppskriftene dine på bloggen, så jeg har fått en del middagstips nå! Takk for det 😀

 6. Hanne

  Fiiiiine kjolen 😀 – og fiiine katten!
  Så du har sneket til deg en CitiZ du.. Her har vi fortsatt den gode, gamle ezzensaen, men den dagen den evt ryker (om det skjer?!) får det bli en sånnen stilig, liten sak!

  Ble ganske sulten av det innlegget her 😯

 7. Kristianne

  Dette var herlig lesning (og bilder :mrgreen: ), og jeg har også lurt på det som stod på den første kommentaren, da med tanke på bukser. Nå lurer jeg på en ting til – når du skriver 1/2 espresso/kaffe som du har gjort i noen sjokoladekakeoppskrifter, hvor mye er det da egentlig snakk om i væskemengde? Jeg drikker aldri kaffe, så jeg undres rundt hva som er 1 enhet? 😛 Håper du har en super dag, Kristine <3

 8. katjuska

  My dogs love similar position than your cat… on the pillow, well i think your cat is bigger than my dogs 🙂

  You always look so fresh and bautiful, love your food recipes, as always 🙂

 9. Helsekropp

  hhahahah! :mrgreen: Han er så herlig :mrgreen: Må være fantastisk selskap å ha Todd i huset altså 😎 Vekker han deg på natten/morgenen, eller får du sove i fred? Nydelig kjole 😉 Du kler rosa godt. Klem

 10. Iben

  Fin kjole på fin dame med fine armer, og fin fin pus! Jeg har visst blitt en følger av bloggen din. Syns du skriver bra, og har mye fornuftig å fare med. Ble glad når jeg leste at du hadde satt sammen treningen din selv. Det er mange som mener at man ikke kan få bra resultater om man skal gjøre det på den måten, men jeg har aldri vært helt enig i akkurat det. Jeg liker å klare meg selv, lære det jeg kan, så gjøre det jeg føler virker fornuftig for meg. Takk for god inspirasjon og at du deler litt av deg selv, det blir satt pris på.

 11. Anett

  Kjempefin kjole, den likte jeg veldig godt ! 🙂
  (digger at du ser så feminin ut – med flotte muskuløse armer – jeg vil og bli sånn!!)

  Lurte på en ting – jeg laget kokosbollene fra det elskede oppskriftsheftet ditt i dag – men da jeg blandet de smeltede gelatinplatene oppi de stivpiskede hvittene – så ble hvittene mye mer suppede, og jeg klarte ikke lage «boller» av dem – det fløt utover i «klatter» i stedetfor…
  Hvordan få dem høye ?
  Skulle jeg ha avkjølt gelatin-vannet før jeg blandet det i de stive hvittene ?
  Men de smakte supergodt da – skulle bare gjerne hatt dem enda mer «fluffy» 🙂

 12. Kristine

  @Camilla: Takk for det! 🙂

  @Guro: Takk!! 😀

  @Marianne: Hehe.. ja, men så tenker jeg at jeg kommer til å savne det så utrolig mye når han er borte – så jeg biter tenna sammen og lar han få viljen sin 😉

  @Hanne: Jeg falt helt for den i butikken så den måtte jeg ha – det hjalp jo selvfølgeilg at den var kremhvit og 😉 Dessuten hadde det jo vært uøkonomisk av meg å ikke kjøpe den når de har kampanjen få-tilbake-400-kr-og-kjøp-kaffekapsler..

  @therese: 😀 Takk!

  @Kristianne: Min absolutte favorittbukse er dessverre blitt litt for stor (den har jeg hatt i sikkert 7-8 år nå) etter at jeg begynte å trene. Så, man kan trygt si at jeg har strammet meg innover og ikke vokst utover.
  Mitt problem, og det har jeg hatt i alle år, er at bukser ofte blir laget slik at når de passer i livet blir de er altfor trange i lår og rumpe. Men igjen – stretch er tingen! 😀

  Når jeg skriver en (halv) espresso så mener jeg den lille man får når man kjøper på café, eller minste koppen på kaffemaskin.
  En sånn liten en: http://kitchenproject.com/history/Espresso/Espresso.jpg

  @katjuska: Hi! So you have a little minidog? 😀 My cat isn’t actually that big, less than 4 kg. But his personality makes him big 😉
  Thank you!

  @Helsekropp: Da jeg først flyttet inn var det meningen at Todd skulle bo hos mamma noen dager, sånn at jeg kom helt i orden uten ‘forstyrrelser’. Det gikk én dag så måtte jeg hente han, så man kan trygt si at det blir tomt uten han.
  Han sover igjennom hele natten i senga sammen med meg, og om han våkner så går han som oftest ut av soverommet (så omtenksom vet du). Men det skal sies, om han er alene en hel dag og får ladet batteriene skikkelig så kan du glemme at han lar meg ligge i fred om natta – eller til sent om morgenen.
  Tusen takk forresten, stor klem tilbake 😀

  @Iben: Hei, og takk! Koselig at du vil følge meg her 🙂
  Jeg liker å legge opp trening selv, og det fortsetter jeg nok med. Jeg er alltid lydhør for andre/nye forslag – men det viktigste er og blir hvordan man trener det man gjør, ikke hva eller hvilket program.

  @Anett: Takk! 😀
  Det høres ut som om du brukte litt for mye vann, prøv å blande ut gelatinen med mye mindre vann neste gang – vannet har ingen annen funksjon enn å hjelpe til med å smelte gelatinen så den ikke blir svidd.
  OG eggehvittene skal ikke bare piskes hvite, men skikkelig fluffy 😀

  @TID FOR TRENING: Nespresso CitiZ D110 Creme !
  Anbefales 😀
  De har kampanje nå frem til 31.mai og: http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/CC_ViewPagelet-Start?PageletUUID=ICWsGQVpX3sAAAEvBIRmMAFo&scid=11684

  Viktig å merke seg at det gjelder UANSETT Nespressomaskin – ikke bare Pixie (som de tydeligvis er ute etter å selge).

  @marte v:):
  @Helene: ♥ Søte dere er 😀

 13. Kristine

  @Kristianne: Heisann, så du fikk en real kaffekake du da :mrgreen:
  Åh ANGST av den filmsnutten altså.. haha. Jeg var dessverre veldig dårlig like før finalen på Oslo GP, så jeg klarte nesten ikke å smile, tenke eller snakke (i hvert fall ikke samtidig tydeligvis). Også så tørst!

  Denne er jo litt hyggeligere, også fra 2008 – da hadde jeg konkurrerte på våren og visste jeg hva jeg gikk til (og var litt blidere): http://iform.no/video/play.php?id=1

 14. Kristianne

  Hehe, morsomt likevel, jeg satt og smilte under heele klippet, du er sjarmerende! :mrgreen: Og denne du linket til nå!
  Første tanken var at du muligens var litt sjenert, men det inntrykket fikk jeg ikke på video nr.2.
  Ja, jeg kan virkelig ikke tenke meg hvordan det må være å faste så lenge 😛 Jeg er helt avhengig av vann, drikker utallig mange liter om dagen og det første jeg tenker på om morgenen er et stort glass vann. Det står respekt av alt du har oppnådd – og ofret!

Det er stengt for kommentarer.