Sometimes I pretend to be normal

..but it gets boring. So I go back to being me.

Det var bare litt etterlengtet med helg nå! Det første jeg gjorde da jeg kom hjem i dag var å skifte til favorittshortsen og krype oppi sofaen. Og nå sitter jeg og koser meg med is etter en god middag.

Jeg hadde treningsbagen i bilen og intensjonen i dag morges var god, men så lokket et storsenter meg mer. Mest av alt fordi jeg måtte kjøpe et par nødvendige ting, kattebørste til Todd, og ikke minst en kjole og en topp til undertegnede. Veldig viktig!
Det er ikke ofte jeg ombestemmer meg på samme dag, men det er litt godt og.
Jeg har allerede planer om å starte dagen i morgen med en (sykkel)tur, det skal jo bli så fint vær.

Etter et par formbilder bestemte jeg meg for å teste mykheten

..og jeg kunne konstatere at det er på høy tid med litt tøy og bøy igjen.
Det er nok en tidligere dansers skrekk – å kjenne at man ikke er like myk og smidig lenger. Eller er det kanskje alderen.

Middagen i dag ble taco

Se så glad Todd ble for børsten sin (vi mistet den i flytteprosessen)

Han må alltid kose med et eller annet når vi grer..

..lykta var heldigvis nærmest denne gangen (det var et vannglass tidligere)


Etter tre suddige forsøk ba Todd meg pent om å sette han ned igjen, så det fikk bli dette.

Håper dere får en god helg!

35 kommentarer til “Sometimes I pretend to be normal

 1. Malin

  🙄 Jeg synes du er veldig myk og smidig. I hvertfall i forhold til den stive stokken som jeg er…

  Fine fine Todd. I luvz 🙂

  Nyt helgen, været og sykkelen. Og god mat 😀

 2. Kristine

  @Malin: Haha, don’t you dare eyeball me Malin!
  Joa, men i forhold til alle de årene jeg har danset er det ganske skrøpelig.
  Nyt helgen du og, det er meldt fint vær i hele Sør-Norge 😎

  @Lill Adriana: Du da.. ♥
  *klemme*

 3. Elvi

  Heldigvis er det fort gjort å bli myk og smidig hvis man går inn for det 😀 Ha en fin kveld, nå er middagen klar (dagens måltid 2 – skrubbsulten nå!)

 4. Marianne

  Å, jeg blir så glad for at du blogger til oftere igjen! Favorittbloggen min, hihi 🙂
  Elsker refleksjonene dine, oppskriftene, treningen.. Og som deg har jeg nylig flyttet inn i ny leilighet etter et brudd, så kjenner meg litt igjen på den måten også for tiden. Eneste jeg ikke skjønner helt er den kattegreia, men hver sin smak 😛 Hihi.
  God helg, skjønne!

 5. Helsekropp

  😉 Wohooo!! :mrgreen: Beauty in white. Du ser flott ut, Kristine :mrgreen: !! Jeg har også dilla på is om dagen. Kaldt og forfriskende. Jeg spiser sjokoladeis med sjokobiter oppi :mrgreen: :mrgreen: *NAM* Hva er din favoritt? God helg 😀 Stoooor klem til dere to 😛

 6. Kristine

  @Elvi: Ja, det er vel litt som muskelminne – heldigvis.
  Kos deg med maten! 😀

  @Marianne: Da er vi i samme båt ja, vi får kose oss i vårt eget selskap på hver vår kant 😀
  Det er nok vanskelig å skjønne hvor glad jeg er i dyr, spesielt Todd. Det handler mye om hvor vanskelig livet var rundt den tiden jeg fikk Todd, og han var en enorm støtte og trøst for meg.

  @Malin: Takk, og god helg til deg og! 😀

  @Helsekropp: Jeg liker all slags is :mrgreen: I dag ble det Royal sin spanske mandler med sjokolade – nam!!
  God helg!

 7. Maarius

  Tips til å bli mer myk og smidig (bevegelig), Kristin?
  Et eget innlegg om bøy&tøy hadde vært knall! 😎

  Er Todd flink til å gre tilbake? :mrgreen:

 8. Sunniva

  Den der alderen… Den er lei! Det er så urettferdig at kroppen ikke følger sinnet der. I hodet mitt er jo ikke jeg snart 30! Der er jeg heller snart 20. 🙄

  Jeg liker at du poster formbilder. Da får jeg liksom et lite spark i ræva! Nå er det oppgaveskriving (eller; (bygg)tegning, like slitsomt som skriving!) – som skal inn klokken 23.59 i kveld, men i morgen har jeg en god avtale med styrkerommet på Håkons Hall på Lillehammer! Det gleder jeg meg veldig til. 😀

  Ha en fin helg!

 9. Martine

  Du ser flott ut og det gjør virkelig Todd også! 🙂
  Jeg har kjøpt inn lett-is, Cola Zero og 70% kakaosjokolade. Jeg skal virkelig kose meg i helgen 😀

 10. Jane

  Jeg har også vært danser hehe.. Kjenner jeg syns det er litt rart å bli stivere.. Men som du sier kanskje det er litt alderen å 😉

  Ha en flott helg…

  Det gleder meg hver gang du har skrevet et innlegg 🙂

 11. Kristine

  @Maarius: KristinE! Jeg kan anbefale ballett 😉 Kanskje det kommer litt bøy og tøy fremover ja.
  Nei, dessverre. Og typisk nok liker jeg det nok enda bedre enn han.

  @Sunniva: Vi får gå etter sinnet, vi er slik vi tenker og er 😎
  Lykke til med skriving frem mot midnatt, og ikke minst treningen i morgen. God helg! 🙂

  @Martine: Kos deg i helgen! 😀

  @Kristianne: Veel.. men tusen takk ♥

  @lovelyliller.com: Nei, men jeg som har så korte ben burde jo klare det 😛
  God helg til deg og!

  @TID FOR TRENING: Han er knallsøt 😀 Takk for det!

 12. Kristine

  @Jane: Ja det er litt rart 😕 Når man har danset i over 20 år så er det veldig rart å ikke omtale seg som en lenger..
  Og ja, disse leddene blir vel litt stivere med årene. Vet ikke om det er noe trøst men :mrgreen:

 13. Stine

  Hei 🙂 Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, der er alltid gøy å lese! Og det er supert at du har blitt så flink til å oppdatere ofte 🙂

 14. Astrid

  Sier det nok en gang; nydelig kropp Kristine!! …Oooog myk i tillegg! Herlig! Den kattebørtsa der er jo bare helt digg for katten, minsin Pippi blir bare helt fra seg av kos når jeg bruker denne på henne. Og vet du, takket være deg så nøt jeg smågodtet mitt heelt uten dårlig samvittighet i går kveld :-))))) Takk! God helg!!! 😀

 15. Cathrine

  KRISTINE!!! Jeg kan ta meg selv på knærne, av og til må jeg rulle med sidelengs ut av sengen på en mindre sexy måte om morgenen og jeg fikk nesten strekk i lysken, hamstrings og leggen samtidig av å se deg med foten opp. Alderen!? yeheh.. Vell.. Hva skal jeg skylde på da 🙄 😳 Men ok, ser poenget ditt veldig godt.. jeg følte det på samme måte etter jeg gav opp kampsport. Dog, misunner jeg deg fryktelig mobiliteten din, det kunne vert MYE verre 😀

  Håper du og Todd får en strålende helg <3 Stor klem fra meg!

 16. Anonym

  forresten! Etter 11 år med dansing selv her så har jeg ikke kunnet tøye slik du gjør, på ihvertfall fire år. 😀
  Så må si du holder deg myk!! Er sikker på at ett eller annet ryker om jeg prøver 😕 Og apropos! Du burde prøve streching-timene på Elixia.

 17. Lisbeth

  Knallbra overskrift/innledning!
  Fortsett med å være deg selv du, det er det mange (inkludert meg selv) som setter stor pris på! 🙂

  Go’ helg! 🙂

 18. Michelle

  Kristine!!! Fine bilder 😛 kan ikke du finne fram noen bilder fra når du var danser og vise oss??? :mrgreen: det hadde vært kult å se 😉 god helg videre!!! Jeg var på Lady Gaga konsert i går, så merker stemmen og kroppen er kraftig redusert etter all hopping og skriking!! men veldig verdt det!!! 😛

 19. Jane

  Forresten hvor har du kjøpt tallerkenen på bildet?? Har sett etter sånne en stund men har ikke funnet .. 😥

 20. Siri

  Ååå, den bloggen din e så herlig! Du e virkelig inspirerende, Kristine! God helg! 😀

 21. marie

  hvordan anbefaler du å strekke ut for å bli mykere og komme ned i spagaten? øvelser? strekker mye ut etter jeg har jogget, men det trekker seg liksom alltid tilbake.

 22. Kristine

  @John: Det er en rad bestående av to forskjellige tekster som betyr veldig mye for meg.
  Den ene ‘beskytt mitt hjerte’ og den andre ‘som din dag er skal din styrke være’.

  @Stine: Tusen takk 😀

  @Astrid: Katter vet å nyte ja 😀
  Godt å høre! Håper du får en fin dag videre!

  @Cathrine: Du får sagt det 😆 Nå er du slik fordi du trener ordentlig, jeg pusler jo bare rundt med lette vekter.
  Godklem tilbake

  @Lill Adriana Johnsen: Jeg rakk å tenke det jeg og, noe så dumt om jeg skulle ha strukket et eller annet i forsøket :mrgreen:
  Vi snakkes nærmere angående juni, dyrt eller ei – det hadde vært hyggelig 🙂

  @Lisbeth: Ikke sant? Jeg liker den lille teksten 🙂 Fortsatt god helg!

  @Stine-Marita Rasch: Takk! Håper du hadde en god og hard styrkeøkt 😀

  @Michelle: Noen ganger må man slippe seg litt løs 😉 Jeg prøvde å lete igjennom noen bilder, men de fleste er fra ‘gamledager’ og sitter pent i et godt gammeldags album. Men skal se hva jeg får lagt ut.

  @Annbjørg: 😀 Håper tacoen smakte, måtte ha karbonadedeig igjen i går selv.

  @Jane: De har jeg fått i gave. Men har ikke glassmagasinet Villeroy & Boch ?

  @Siri: Tusen takk!! Ha en fortsatt god helg du og!

  @marie: Man må nok kontinuerlig tøye og holde det ved like hver uke. Det er viktig å holde tøyeøvelser lenge nok, mange er altfor raske med å gi seg når det strekker og gjør litt vondt. No pain no gain 😀

 23. Lill Adriana

  Ja. Tror vi hadde kost oss der, håper vi får det til. Og at det er billetter å få:/ 🙂 kos deg videre denne flotte søndagen. Klem klem

Det er stengt for kommentarer.