Nye produkter

Aller først, så hyggelig at dere likte hjemmet til Todd! Vi tenkte å ta noen bilder av soverommet, kjøkkenet og badet og. Han vil gjerne være med på bildene, men akkurat nå ligger han ved siden av meg og halvsover så vi får ta det senere.

I dag ble det kardio (50 min rask gange m/stigning), på tide å få det inn som et fast innslag igjen. Det falt litt bort i påsken..
Jeg kjenner fort at kondisen blir noe dårligere om jeg ikke vedlikeholder med minst to økter i uka. Det er ingen hardcore-intensive økter jeg har, så det burde jeg klare. Kanskje jeg erstatter en av dagene på mølla med en sykkeltur ute og.

Da jeg omsider kom hjem ble det en deilig middag;
Karbonadedeig med fiberpasta

Jeg var så heldig å få tilsendt fiberpasta og fitnesskaffe i forrige uke, alltid gøy med nye produkter. Fiberpastaen var god, smakte som vanlig pasta penne.

Jeg er faktisk litt usikker på hvor man får kjøpt dette, kanskje på helsekosten? Ellers kan dere lese mer om det her.
Fitnesskaffen blir litt verre å få testet ut, jeg er jo så priviligert (og bortskjemt) at jeg har Nespressomaskin..

I dag fant jeg noe jeg ikke har sett i butikken før, skyr med mango og appelsin. Tror jammen meg dette er en ny favoritt.

Ellers er det kanskje flere som har fått med seg nye produkter som har kommet på markedet?


Nå er det kanskje ikke så mye av dette jeg kommer til å teste ut, men jeg gleder meg til to ting. Kan dere gjette hva?
Den nye fun light Ice Tea med bringebærsmak er den ene..
..også lar jeg bildet under tale for den andre:


!!!

Eller som Todd under her ville ha sagt – OMG!

Gleder meg!

 

42 kommentarer til “Nye produkter

 1. Malin

  Oi, det er visst lenge siden jeg har vært i butikken – har ikke sett noe av dette jeg 😯
  Hvordan var skyren?
  Den fallt kanskje i smak hos Todd? 😉
  Saga var så glad i Skyr at det var nesten farlig å spise det rundt hun. Svær katt med svære poter som ville ha. Nå!!

 2. Kristina

  MMmm, så masse gode nye produkter.. sendte kjæresten avgårde med en gang for å leite etter skyren 🙂 Kunne skikkelig tenkt med å teste fitnesskaffe 🙂 Høres spennende ut 😀

 3. Therese

  Wow! Jeg som trodde jeg var såå oppdatert og elsker å lese alt av tilbudsaviser på mat og den slags – så har jeg ikke fått med meg disse nye produktene?
  Og den fiberpastaen og kaffen der så MEGET interessant ut, og stiller meg gjerne villig til å adoptere kaffen fra deg :mrgreen:

 4. Kristine

  @Malin: Følger du ikke med eller? 🙄
  Det var helt tilfeldig at jeg leste om nye produkter og så den nye skyren i dag.
  Jeg rakk å glefse den i meg mens han sov, han skal få smake neste gang. Skyr og kesam er tydeligvis veldig godt for katter og 🙂

  @Inga: Jeg lo godt da jeg så det selv :mrgreen:
  Han gjør sånn med ørene og øynene hver dag, han har så mange forskjellige uttrykk.. men det er noe med å få det på bilde.
  Jeg er for så vidt enig.. liker å drikke kaffe med kanel selv 🙂

  @Kristina: Haha, håper han finner den da. Jeg fant den på kiwi.
  Oki, jeg fjernet ‘trekningen’ – blir litt stressa av å ha konkurranser og give-aways 😆 Du og Therese under her skal få hver deres.

  @Therese: Leste om det på en nettavis (husker ikke hvilken) i dag. Skyren ante jeg ingenting om, den sto plutselig bare der og lyste mot meg.
  Du skal få en kaffe 🙂

  Send meg adressen deres til kristine@kriweb.no

 5. Marianne

  Så fint dere har fått det, gleder meg til mer omvisning 🙂

  Hehe, jeg ler og ler av bildene av Todd, en helt herlig
  omgz-kitteh du har fanget opp,
  og bildet der han sitter på bordet er også
  konge; ser ut som den usikkerheten er historie nå ja … :mrgreen:

 6. Anita

  jøss, fitness kaffe? så smart:P jeg er jo en utrolig stor kaffedrikker så det hadde vært spennende å testet ut! hehe, om man da ikke vinner kaffe, hvor er det man kan få kjøpt dette? kunne tenke meg virkelig å prøve dette, begynner å gå litt lei av first price pulverkaffe som står i skapet hehe.

  Ha en fin dag videre!
  Anita

 7. Jeaneth

  spennende med nye produkter! 😉
  Hvor fant du denne oversikten? Prøvde å google, men fant ingenting.

 8. Sunniva

  Jeg er litt sånn; «Hæ? Ny mat? Hva?» Det kommer liksom ingen nye «rene» produkter, så da får man det ikke med seg heller. (Bortsett fra at Møllerens har kommet med nye muffins/cupcakes, som måå testes ut. :p Red Velvet og Butterscotch!)

 9. Lene

  Haha, den katten din der må være en av de søteste kattene som fins 😀 sammen me mine to da tihi 😉
  ellers, så liker jeg bloggen din 😀 er ikke så lenge siden jeg oppdaget den, å nå er jeg hekta 😆

 10. Hanne

  Hahaha, å det er det fineste og sykeste bildet du har vist av han så langt. Fantastisk 😀
  Den sjokolademiksen er jammen helt etter mitt hjerte. Jeg liker faktisk den smørbukk-posen som er i dag veldig godt, så dette er supergode nyheter. Vel, kanskje ikke for hoftefettet da, men altså.. 😉

 11. Tine

  det er kommet to nye cottage cheese også. med noe som kalles tror det var ala africa smak-smakte noe ala tomat/karri smak og den andre er med sjalottløk og persille-den har jeg ikke prøvd.
  Men jeg trir ærlig talt jeg liker vanlig best hehe :p men dette passer perfekt i en salat 🙂 anbefales der!!

 12. Kristine

  @Anonym: Den var god og vøtt! 😎

  @Marianne: Han strutter av selvtillit om dagen :mrgreen: Takk forresten!

  @Anita: Da var de gitt bort allerede.. men jeg mener at man får kjøpt slik type kaffe på helsekosten. Når det er sagt så er det ikke noe mer spennende enn kaffe iblandet litt krydder 🙂 Nespresso pulverkaffe er min favoritt på jobben, litt dyr men..

  @Jeaneth: Her er den: http://www.tv2underholdning.no/hjelperdeg/i-dag-er-det-massevis-av-nye-varer-i-butikkene-3481289.html

  @Sunniva: Det begynte med at jeg leste om matvarer som nå går ut av produksjon (jeg er jo fortsatt dypt ulykkelig over å ha mistet laksepølsene), deretter fulgte jeg en link videre til nye produkter. Spennende da! Rart det ikke sto noe om skyren, den fant jeg helt tilfeldig.
  Jeg klarer ikke å lage kaker (sunn/usunn) annet enn fra bunn lenger, jeg liker baking for godt :mrgreen:

  @Lene: 😀 Tusen takk!

  @lovelyliller.com: Ja, for den var god!

  @Hanne: 😆 Jeg viste det til mamma og hun mente at jeg ikke kunne legge ut slike bilder – i frykt for at dere ville tro han var sånn til vanlig. Men dere vet da bedre nå 🙂
  Ja, nei..du sier noe – men jeg gleder meg fortsatt, skal spore den opp i helgen.

  @Tine: Jeg liker cottage cheese aller best uten noenting, eller eventuelt med noe søtt. Så de to typene hørtes ikke noe gode ut 🙂 Men det er sikkert populært for mange andre, så takk for info!

 13. Nora

  Heihei 🙂
  Jeg bare lurer på en ting.
  Jeg og kjæresten har mange ganger laget din kjempegode proteinpizza, men vi får aldri deigen til og bli god å kna ut. Den blir alltid så klissete også sprekker den. Har du noen tips på hvordan den ikke skal bli så klissete?

  Hilsen Nora 🙂

 14. Ainatb

  Den skyren ville jeg også ha, og suste bort på kiwi i håp om å finne den, men nei! Molde henger etter må jeg si! 🙄 Lo godt av Todd på det siste bilde! Herlig katt! 🙂

 15. Johanne

  OMG. LOL. Du har katteblogg jeg elsker det! Og lekre bilder til å bli mett av. Slipper å lage middag liksom. Glad du er tilbake i blogg verdenen!

 16. Elvi

  Hurra for ny skyr! Hva gjorde vi egentlig før? Skyr til folket 😆 Resten av de nye produktene er dessverre ikke noe for meg. Forresten, har du sett på en av de nye kyllingfilletene som har kommet ut har sukker som andreingrediens på ingredienslisten? 😯

 17. Ingvild

  😯 den karamellposen….skulle du aldri reklamert for! 😉
  spennende med nye produkter, jeg vil også prøve mangoskyr! (og potetgull, er den ny sørlandschips eg ser?…) huff…. godt for de glade, sier nå jeg!

 18. Ingvild

  😯 den karamellposen….skulle du aldri reklamert for! 😉
  spennende med nye produkter, jeg vil også prøve mangoskyr! (og potetgull, er den ny sørlandschips jeg ser?…) huff…. godt for de glade, sier nå jeg!

 19. TID FOR TRENING

  Jeg har blogget ivrig om Fitness Caffé (og Fiber Pasta), se tema kosthold på bloggen min. Produktene er enda ikke å få i Norge, men link på bloggen min til Sverige. Håper de kommer til Norge snart!

  Vakkert hjem dere har fått!
  Kondis er ferskvare alright!
  Todd is the sweetest..men det vet han vel.

 20. herligsunn

  Hei!
  Må bare fortelle at jeg elsker bloggen din!
  Du inspirerer, lærer (elsker når du viser øvelser for forskjellige kroppsdeler, skriver om muskler osv.) og så er den så søt også!
  Elsker katten din og alle bildene, det er så gøy at du skriver om han og deres hverdagsliv! Det er også koselig for da blir det ikke bare ett desperat og fanatisk fokus på trening og kosthold (sier ikke at det bloggen virker fanatisk, men at folk kan henge seg alt for opp i det, slik som meg).

  Et spørsmål:
  Har nettopp begynt med styrketrening, og er veldig opptatt av å utføre riktig teknikk for best mulig utnyttelse av øvelsen, og selvfølgelig prøver å unngå skader for alt!!!
  Har lest mye om teknikk og har lette vekter på trening for å øve inn teknikken, men det er fortsatt mange teknikker jeg trenger å lære meg.
  Kan du skrive mer om teknikker på de øvelsene du legger ut og skriver om? 😀

 21. Silje

  Den skyren syns jeg bare var helt grei, mens samboeren slukte den! 😛 Skogsbær og blåbær er fortsatt mine favoritter. Fun light saften er nyydelig:)

  :mrgreen:

 22. Karoline

  Takk for dette tipset og at du delte linken til nettsiden der produktene var listet opp. Skyren skal definitivt testes snart 😀 Nam!

 23. Anett

  Så koselig nye huset til Todd er ! (og så heldig du er som får bo der også ;-))
  Jeg sier som Todd : OMG til den nye posen med Smørbukk – jeg eeeeelsker karamell!
  Jeg får ta på meg skylapper når jeg skal i butikken fremover – for her skal det ikke spises karamell før St.Hans, har noen kg fett som skal av først.
  Men DA skal jeg definitivt teste den ut !

 24. Merethe

  ÅH, den skyren må testes ut! Håper de har den på butikken etterpå 😉 Meny har 30% på Fun Light denne uka, ikke feil å teste ut den nye Ice Tea bringebær heller da.
  Tine har forresten kommet med et nytt produkt også, Cottage Cheese Chakalaka (umulig å ikke digge navnet) – Cottage Cheese med krydret smak – perfekt for grillsesongen sies det. Den må også testes ut 😛

  Liker forresten at du skriver mer om trening for tida, gode innlegg!

 25. Maria Louise

  Oi! Gleder meg til å komme hjem til Norge og smake noen av alle de nye godsakene! Jeg bor i London, og i dag oppdaget jeg noe nytt og herlig. Iste i pulverform, akkurat som den til Lipton og Nestea, med 5 kcal per ferdig blandet liter. Vanligvis er de jo stappet med sukker og jeg vet ikke hva, men denne smaker NØYAKTIG som de ferdiglagede, men er mer eller mindre kalorifri. Nam. Skulle nesten ha sendt deg noen poser. 🙂

 26. Hanne

  Det at dere snakker om Todd som ethvert annet familiemedlem er så herlig! «Tenk hvis folk tror noe sånt om han 😯 »
  Vi tror selvfølgelig ikke noe rart om Todd, we luvez da Todd!

  Sånn apropos produktnyheter må jeg tipse om den nyeste nespresso’en om du ikke alt har prøvd den.. Var innom og smakte den i dag, og den var gooood… Designet alene er grunn nok for meg å kjøpe den, så lekkert 😮
  (Ja, det bor nok et lite luksusdyr i meg..)

 27. helene

  fra en katteelsker til en annen, så utrolig NYDELIG Todd er! Virker som en pus med mye personlighet:)

 28. Michelle

  Nye produkter er ALLTID gøy!!! :mrgreen: den skyren så godt ut!!! Gud, er det noe jeg savner så er det melkeprodukter fra Norge som skyr, yt, kesam etc 😥 de er det beste!!! 😛 men så har jeg da noe å glede meg til når jeg kommer hjem på besøk =D

 29. Kristine

  @Martine: Jeg synes den var kjempegod! 🙂

  @Nora: Det blir litt klissete når det ikke er hvetebakst.. men dere kan prøve å tilsette litt fiberhusk, det skal gi bedre binding slik at det ikke sprekker. Eventuelt litt vann på fingrene når dere knar ut bunnen så deigen ikke sitter fast.

  @Ainatb: Så dumt, den kommer sikkert inn snart. Eventuelt kan du spørre de i butikken, jeg fikk inn vanlig skyr der jeg pleide å handle takket være litt vennlig masing 🙂

  @Johanne: Du må jo spise jente, ikke bare titte på bilder :mrgreen: Takk for det!

  @Elvi: Nei, de har jeg ikke sett.. er de ferdigmarinerte da eller? Jeg har et litt anstrengt forhold til kylling, så må alltid rense og lage selv uansett 🙂

  @Ingvild: Jeg vet, måtte nesten dra med dere ned i smørbukksuget.. da er det jammen meg godt vi er glade 😀

  @silje’s fremgang: Spennende med litt nytt ja 🙂

  @TID FOR TRENING: Ja jeg så at det var for det svenske folket, og om interessen er stor nok vil det kanskje komme hit også.
  Jeg tror ikke Todd er klar over hvor fin han egentlig er ♥

  @herligsunn: Hei, og tusen takk! Koselig 😀
  Ja, det kan jeg godt – er det noen spesielle øvelser du er usikker på?

  @Silje: Jeg hadde først blåbær som favoritt, deretter var det bringebær.. før det gikk over til jordbær, men nå er det den nye mangoen. Jeg kan vel egentlig si at jeg liker de alle 😆

  @Karoline: Gode nyheter må deles vet du 😀

  @Anett: Og jeg elsker fudge og sjokolade!! 😀 Lykke til frem mot st.hans, da smaker det sikkert ekstra godt.

  @Merethe: Ja jeg så disse cottage cheesene, men jeg liker det faktisk best uten tilsatt smak. Elsker den ostesmaken, eventuelt med litt søtt 🙂 Men for all del, veldig bra at de kommer med flere slike produkter!
  Takk for det! 😀

  @Maria Louise: Å – men har de ikke sukkerfri ice-tea der altså? Uansett spennende med pulver, det kan man jo bruke i baking o.l 🙂 Hadde ikke sagt nei til det!

  @Hanne: Veldig opptatt av hvordan vi fremstår som en familie vet du :mrgreen:
  Å? Snakker vi pulverkaffe eller kapsel?

  @helene: Tuusen takk ♥ Og ja, det har han virkelig.

  @Michelle: Det skjønner jeg godt! Har de ikke noen spennende varianter i mexico? Er de ikke opptatt av slikt der altså :mrgreen:
  Sant det, da smaker det ekstra godt!

 30. Ann Katrin

  Iste- safta er kjøpt, testet og funnet høyst i orden, så løp og kjøp 😛

  Fikk forresten to Tufte- boksere tilsendt igår, FY FADER de er digge å ha på! Liker de kjempegodt, kjenner de ikke på kroppen og jeg er en som vanligvis går å drar i, eller irriterer meg over en brett eller noe, hele tiden. Så disse var skikkelig gode, og kommer lett til å kjøpe flere om de skulle komme i noen spenstige farger etterhvert 😉

  PS. nå skal jeg i butikken på raid etter godis til helga!

  Klem!! 🙂

 31. Kristine

  @Ann Katrin: Ooh! Men jeg fant den ikke i butikken min.. hrmpf.
  Så godt å høre at du liker de (da virker ikke jeg som en slesk selger), jeg synes også de er helt fantastiske å ha på.
  Godteriii!

  @Hanne: Jeg kjøpte akkurat kapsler på nespresso, men jeg fikk ikke med meg den 🙁

  @silje: :mrgreen:

  @Bobby Khan: jepp 🙂

Det er stengt for kommentarer.