Velkommen hjem til Todd

Nå har lille herremannen i huset funnet sin plass, han har gått fra å være småbekymret og usikker til å bli barsk og kommanderende. Akkurat sånn som han var første gangen vi bodde her faktisk, det må være noe med leiligheten. Eller det faktum at mammaen hans er alene.. da kan han liksom herse som han vil, ingen andre menn eller dyr som forstyrrer.

Dette er hans landlige stuebord, med blomster som han kan smånappe på

Slik ser sofaen hans ut, med skinnfeller som han typisk nok ligger ved siden av bare for å være sikker på at kattehårene kommer på selve sofaen 

Og dette konsollbordet er perfekt å stryke seg inntil (eventuelt kvesse klør på når mammaen ikke ser) på vei til kjøkkenet når han skal mase om mat

Og sist men ikke minst, kompisen i gangen. Mammaen hans har wall-stickers i gangen (to faktisk).
Her er den ene;

Vet ikke helt hva han synes om den..

Men – masete eller ei – han er selvfølgelig verdens fineste pus. Snill som dagen er lang.


Kanskje han viser frem rommene der han spiser, sover og ser på mammaen sin sminke seg (badet) senere en gang.

Jeg har fortsatt ikke fått orden på absolutt alt, sånn er det vel når man flytter? Det er alltid noen småting som blir liggende.. skrekken er at jeg aldri skal få fikset det. Men bare vent – det ender nok opp med at jeg kjøper meg en drill og fikser (les: ødelegger) selv. Bedre å angre på noe man har gjort enn å aldri gjøre det – er det ikke det de sier :mrgreen:

32 kommentarer til “Velkommen hjem til Todd

 1. CJ

  Hei,

  velkommen hjem til Todd 🙂

  Så nydelig hus du har. Helt nydelig!

  Du, jeg bare nevnet det igjen, Mattips og Middager linkene dine funker ikke…

  Jeg har prøvde flere ganger på forskjellige dager 🙂 Jeg har så lyst å lese oppskriftene dine så …krysser fingra for at det ordner seg snart? 🙂

  Igjen nydelig hus og nydelig pus 🙂

 2. Martine

  Åå, herlige og søte Todd 😀 Hver gang jeg ser bilde av han blir jeg irritert på husvertene våre, jeg vil ha pus NÅ 🙁

 3. Kristine

  Fine Todd 🙂 Og han han en veldig bra smak når det kommer til interiør 😉 Lurer på hvor du har fått tak i det sofabordet? Elsket stilen!

 4. Elvi

  Så fint du har fått det, Todd! Aner at det har vært en frøken ved navn Kristine til stede, og gitt tips og veiledet under valg av møbler 😉 ?

 5. Siri

  hehehe, veldig morsomt innlegg! 😀 Todd har tydeligvis peiling på interiør 😉

 6. Cathrine

  Angående å gjøre ting selv. I present to you: Mollybuttpluggen. Eller. Det som populært kalles mollyplugg eller gipsskruer, kjært barn mange navn. jeg gav gipsskruen navnet «forbanna mollybuttplugg» etter jeg skulle henge opp et stort speil, sånn fiiiint hvitt et, på soverommet-og…
  1)uten water, jeg trakk en bomullstråd
  2)uten metermål, jeg tok det på «gefeelen»
  Resultat: 5 ikkeakkuratsmå hull i gipsveggen før jeg klarte få speilet noenlunde rett og plassert over disse buttplugghullene. Så når jeg flytter må jeg sparkle, pusse og male. Det blir nok et nytt kapittel i Cathrine’s-gjør-det-selv-bok. Jeg skal gi den ut sammen med hvordan-ikke-lage-mat-boken min.
  🙄 🙄 🙄 :mrgreen: :mrgreen: 😆 😆 😆 😆 😆 😈 😈 😈 😈

 7. Michelle

  Nydelige Todd!!!! Så flott du har det!!! Elsker stilen din 😛 jepp, livet smiler for meg i Mexico, men har dager hvor hjemlengsel strømmer på og det ikke er annet å gjøre enn å grine!!! men sånn er det når man bor så langt vekke fra alt mn er vant til!!

 8. Helle

  Herregud så nydelig du og Todd er altså =) Jeg sitter her og smiler dumt for meg over hvor nusselig han er =)

 9. Kristine

  @Hanne: Koselig å høre 😀

  @Kristin: Interiørkitteh 😀 Takk!

  @CJ: Hei! Og tusen takk!
  Det synes jeg er veldig rart.. jeg får opp flere innlegg. Vil det si at du ikke får scrollet deg nedover og sett flere innlegg som inneholder middager/mattips? Du kan søke på ‘middag’ på høyresiden, da får du kanskje opp innleggene.

  @Sunniva: De har jeg kjøpt på E-bay! Både katter og skrift til soverommet 🙂

  @lovelyliller.com: Takk 😀

  @Martine: Får du ikke lov til å ha en liten katt 🙁

  @mjuuugly: Takk! Ja, snåle og herlige 😀

  @Therese: 😀

  @Ingvild: Tusen takk! Det hadde ikke blitt så fint uten han nei 😀

  @Kristine: @anki: @Anonym: Takk! Blir så glad for at flere synes det. Dere vil ikke tro hvor mange ganger jeg hørte «herregud, jeg kunne ha lagd et lignende bord til deg gratis». Ja fint det, gjør det! :mrgreen:
  Jeg fant det brukt på finn.no og vant budrunden.
  Da vet jeg i hvert fall at jeg får solgt det igjen når den tid kommer 😉

  @Camilla: Takk!!

  @Siri: 😀 Takk, han prøver i hvert fall

  @Cathrine: Ok – så det du prøver å si er at det ordtaket om å ikke angre på ting gjelder for erfaringer og ikke butplugger? :mrgreen:
  Greit, jeg tar det til etterretning. Speilet er tungt, så jeg får vente til hjelpen dukker opp 🙂

  @Kristianne: Tusen takk søte!

  @Michelle: Huff da.. men jeg skjønner deg godt, jeg hadde vært sånn selv. Selv om man trives i utlandet så kommer man ikke bort ifra at home is where the heart is 😉

  @Helle: Godt å høre – da føler jeg meg ikke like teit 😀

 10. Malin

  Todd har virkelig ett flott hjem. Han burde starte interiørblogg :mrgreen:

  Og jeg vil gjerne ha link til den finn-annonsen om du en gang vil selge bordet 😉

 11. CJ

  Hei du 🙂

  Takk for svar. Nå føler meg jeg meg egentlig ganske dum 🙂
  Jeg fant det slik du sa på middag/mattips nå ja… Jeg hadde sett for meg en liten side med enten bare oppskrifter eller med linker til oppskriftene dine. Var ikke klar over at det var blogginnlegg med oppskrifter. (Naturligvis lettere for deg!) Beklager så masse!

  Tusen takk for hjelpen…. skal prøve ut en del av oppskriftene dine etterhvert iallefall 🙂

 12. Alvilde

  Du har, som mange andre her har påpekt, et nydelig interiør i leiligheten din. Jeg lurer på hvor du har vært å handlet? Kunne du kanskje ha gitt meg navnet på nettside/ varehus du har kjøpt inn fra?

  Ellers vil jeg si at jeg koser meg med å lese bloggen din, du er kjempeflink!

  Ha en flott dag videre!

 13. Kristine

  @Malin: Han burde seriøst ha sin egen blogg og slutte å bruke min (*crazy catlady*) :mrgreen:
  Det skal jeg huske på 😉

  @Maria: Tunge knebøy 😀 Det tar bedre på magen enn sit-ups. Om du var ute etter en direkte øvelse så liker jeg godt sit-ups i skråbenk med vektskive på brystet.

  @Randi: 😀 ♥

  @CJ: Aha, da skjønner jeg forvirringen. Jeg hadde aldri ambisjoner om å blogge så mye, eller lenge, så det ble aldri til at jeg gjorde så mye ut av det. Jeg ble heldigvis flinkere til å kategorisere innleggene etterhvert, ellers er søkefunksjonen gull verdt. Om du vil ha kylling så søker du opp til høyre og får opp det jeg har blogget om det 🙂

  @Alvilde: Tusen takk! Det er en salig blanding av nytt og brukt. Skal vi se..
  Sofaen er fra Home&Cottage
  Bordet er kjøpt brukt på finn.no
  Teppet er fra Bohus
  Konsollbordet er fra Bohus
  Den store, grå lykten er fra Nille
  Klokken er fra Sverige
  Jeg har mange bilderammer fra Lisbeth Dahl
  Et sølvfat fra farmor, sølvengel fra mormor

  Tja, litt forskjellig..

  @Helsekropp: Aw, tusen takk! 😀

  @Jane: Den er kjøpt på Home&Cottage, men de har den på Living også. Newport heter den, og er dødsdigg å sitte/ligge i 🙂

 14. Merethe

  Så fint du har fått det, liker stilen 😉 Glad i den litt lyse landlige stilen, litt chabby chic uten å være for chabby! Prøver å få til det samme her hjemme. Flytting/pakke ut tar generelt tid, og å finne nye møbler, puh. Jeg har bodd her jeg bor siden februar, og først nå begynner det å se perfekt ut. Tok tid med bestillingsvarer og mangler et par småting, men det kommer etterhvert 😛

  Todd er til å spise opp *smelt*
  Jeg er egentlig mer et hundemenneske, men Todd er gullig!

 15. Linn Spets

  Så fint dere har fått det! Må si jeg elsker den landlige stilen du kjører, veldig pent med de duse fargene og…konsollbordet <3

 16. Kristine

  @Merethe: Takk! Er veldig glad i den landlige stilen jeg og, uten at det blir hverken for shabby eller jålete 🙂
  Jeg hadde heldigvis muligheten til å vente til bestillingsvarer mm kom, men det var noen lage måneder før jeg fikk flyttet. Det er fortsatt en del ting som må fikses, men sånn blir det nok fremover 🙂

  @Ida: Hei! På home&cottage 🙂

  @Linn Spets: Tusen takk! Duse, lyse farger gir meg ro 🙂 Elsker den landlige stilen, med litt hint av shabby chic.

Det er stengt for kommentarer.