Hjemmelaget proteinsjokolade

I dag ble det en økt etter jobb som vanlig, hovedsaklig ben og rygg.
Dagens øvelser ble:
Strakmark
Nedtrekk omvendt grep
Benspark
Dips
Liggende lårcurl
Nedtrekk bredt grep
Leg abductor
Omvendt pecs

Sittende lårcurl
Sidehev i supersett med Skulderpress

I går lagde jeg min egen sjokolade for første gang – kryss i taket!
Jeg var kanskje først ute med proteinkaker og diverse, men er fullt klar over at jeg henger langt etter med sjokolade. MEN jeg lagde meg proteinsjokolade da, ikke overraskende kanskje..

Det ble veldig godt, overrasket meg selv med å få det til så bra første gangen. Den ble søt og god, som melkesjokolade. Jeg har jo selvfølgelig ikke noe oppskrift da dette var et prøveprosjekt – dessverre, men det er nok ikke vanskelig å søke seg til sjokoladeoppskrifter på nettet i disse tider. Jeg smeltet kakaosmør og litt kokosolje, og tilsatte kakaopulver, melkesjokoladeproteinpulver, yaconpulver og sukrinmelis. Helte i små former og satte kaldt.

Dette skal jeg garantert lage igjen, så jeg kan komme tilbake med en mer nøyaktig oppskrift neste gang. Nå har dere i hvert fall ingrediensene.

Min kjære vaktpus tok meg vel imot i gangen som vanlig med en liten luktesjekk

Jeg ble godkjent og fikk komme inn, heldigvis.

11 kommentarer til “Hjemmelaget proteinsjokolade

 1. Helene

  Veldig mange øvelser! Hva kjører du av sett og reps på alle disse? Tar det ikke lang tid? Supersetter du mye?

  Hilsen Nysgjerrige Nils 😉

 2. Michelle

  såååå søte!!!!! 😛 Protein sjokolade!! Du altså :mrgreen: jeg har ikke lest bloggen på lenge, for har ikke hatt tid.. pluss tror det har noe å gjøre med at jeg har lite muligheter til matlaging selv her i Mexico 🙁 og når jeg leser bloggen din blir jeg motivert til å erobre kjøkkenet med det samme 😛 men håper du har det bra!!! Du er sånn en inspirasjon, det skal du vite!! Jeg har mye å takke deg for, all inspirasjonen og motivasjonen du har spredt ut gjennom bloggen, har hjulpet meg i gode og tunge trenings/ og ellers perioder 😉 klemmer fra Mexico

 3. Mariell

  Super idé med proteinsjokolade! Har du tips om hvor i oslo jeg kan kjøpe sjokoladeformer? Tror det kommer til å bli en del eksperimentering på sjokolade-fronten framover 😀

 4. Kristine

  @Silje Kristie: Det tar seriøst 1 minutt å lage! Også så godt 😀

  @Plingrii: Jeg vet! Hvorfor ikke snike inn litt protein i sjokoladen og, det ble utrolig godt 🙂

  @Helene: Jeg trener aldri styrke i mer enn ca 30 min 😉
  Jeg tar aldri lange pauser mellom settene (med unntak av tunge baseøvelser), maks 5-10 sekunder.
  Duracellkaninen på trening 😀

  @Michelle: Hei! Håper livet smiler for deg der nede i Mexico 😀
  Hyggelig at du stikker innom, stor klem

 5. Kristine

  @Mariell: Jeg fant mine i en gammel lag-din-egen-sjokolade-fontenekjelesak jeg fikk for flere år siden. Jeg har hørt at det er best å bruke silikon/bøybare former og det finner man kanskje på typ clas ohlsson?

  @lovelyliller.com:
  @Bobby Khan:
  Mhm! 😉

 6. Marthe

  Hei Kristine! Tror du man kan bruke Kokosolje som man får kjøpt i «innvandrerbutikker», eller er ikke de «rene» nok?

  God helg! 🙂

Det er stengt for kommentarer.