Rosa proteinkuler

I går feiret jeg med italiensk is, og det fikk holde. Så streng på sin egen bursdag? Neida, men det fristet ikke så veldig å spise kake alene kan man si. Dessuten vet jeg at det blir mye godt til helgen – og da skal du ikke se bort ifra at det blir fra fredag til søndag, så jeg får glede meg til da.

Jeg hadde som sagt en rolig dag i går, den var fin. Jeg hadde et par tankefulle øyeblikk innimellom, blir alltid litt nostalgisk på nyttårsaften og bursdager.. men alt i alt så var det bra, ingen aldersangst eller noe. Virker som de rundt meg er mer opptatt av det, men sannheten er at jeg har aldri følt meg så sprek som nå :grin:

Dette ble gårsdagens dessert-tallerken;

Den rosa ballen der ser spennende ut, ikke sant?

Jeg lot meg inspirere da jeg så det spennende pomegranatepulveret jeg har stående i skapet, jeg har jo ikke rukket å få testet ut det jeg har kjøpt på flere måneder nå.

Rosa pulver fra iherb
Proteinpulver fra Nordic Nutrition – og neste gang skal jeg teste ut med Whey Cooler-typen. Tror faktisk det blir enda bedre.

Kort fortalt så blandet jeg proteinpulver med litt kesella (skyr) – jeg liker det bedre enn kesam fordi de begge har tykkere konsistens. Deretter rullet jeg små kuler i pomegranatepulveret, og satte i fryseren i 15-20 min. De fikk en litt seig konsistens, smakte som surt godteri.

Ellers fikk jeg testet ut et 2xu-kompresjonsplagg på trening i dag.
Kompresjonstøy skal redusere muskeltretthet og restitusjonstid, og være skadeforebyggende. Det skal også gi god støtte og muskelstabilitet.

Jeg fikk ålet meg inn i en 3/4-tights – veldig uvant med så stramt tøy, men etterhvert ble det faktisk ganske behagelig. 
Trente styrke først, deretter litt kardio.
Chins m/assistanse
En-arms hantelroing
Nedtrekk omvendt grep
Benspark
Sittende lårcurl
Leg abductor
+ 40 min
rask gange m/stigning på mølla

På benøvelsene merket jeg faktisk at jeg ble veldig varm rundt lårene – annet enn det var det vel ingen merkbare forskjeller. Jeg har derimot troen på at det er positivt for muskulaturen, spesielt med tanke på støtten tøyet gir.

Tightsen var veldig god å trene kardio med, stram og samtidig myk. Etterhvert som jeg gikk og svetten rant kunne jeg faktisk kjenne temperaturforskjellen oppe og nede. Holdt meg tørr og varm nedentil, mens min vanlige treningstopp ble som vanlig småekkel og etterhvert veldig kald da pulsen roet seg.

Det eneste jeg har å utsette på tightsen er at jeg synes den er litt stram rundt livet. Vet at det er flere enn meg som helst vil ha noe som sitter løst og ledig rundt magen, men denne stoppet like under obliques (dere vet, magemusklene på sidene) og presset alt ut og frem. Da jeg prøvde å dra den litt over kan dere tenke dere hvor fint det ble med wedgie både foran og bak..

Så fresh er jeg etter endt økt.. og dette var en god dag, det pleier å være flere våte enn tørre flekker.

20 kommentarer til “Rosa proteinkuler

 1. Liv-Tone

  Den så veldig god ut den tightsen da, men er ikke noe behagelig når det blir for stramt!
  Jeg gjennomførte min første styrke trening på lenge i går, og jeg kan vel si det sånn at jeg tok nok i nok når jeg la på vekter… haha. Bena er ikke gode i dag! 😕 Får ta det litt roligere på overkroppen på lørdag!
  Den rosa kula så god ut! Den må nok prøves!

 2. CJ

  Hei

  Når jeg prøver å gå inn på mattips siden din så kommer jeg bare til Påskeeggabstinens siden… Prøvd flere ganger… Tenkte bare å tipse om at det kanskje er no feil der 🙂

  Enig med hu som sa du har flott lår, det har du! 🙂

 3. Anonym

  hei, jeg er veldig glad i sushi, men en sånn maki rull på 8 biter, m laks..er d en ok lunsj? Eller er d for mye karb i risen..? Jeg vil gjerne ned i vekt, ikke mye, men 4-5 kg

 4. Treningsglede

  Hei 😉 Suuuperflotte, inspirerende og gode deg 🙂 ! Nå måtte jeg bare stikke nesa innom og legge igjen en kommentar! Jeg kan ikke fatte å begripe hvordan du klarer å inspirere oss på en så kreativ, ærlig, positiv og god måte! Man kan ikke annet enn å bare gliiise og bli inspirert og oppdatert! Er også kjempeglad for at alt går den rette veien for deg nå- det lille jeg har sett av ditt nye hjem ser koselig og flott ut og d virker som du trives- og Todd da! Kan skrive mer, men d kan bli litt langt da gitt, hihi! Ville bare si at jeg fortsatt følger bloggen din 😛 Og gleder meg over hvert innlegg! Ha en fantastisk helg og masse gratulerer på etterskudd!!! Ps; skjønner ikke hva du prater om at tightsen sitter for stramt over midjen? 😯 ! Da skulle du sett min midje i den buksa….hahah!

 5. Egil

  Kan Whey Gourmet fra Nordic Nutrition sammenlignes med Protein Delite når det gjelder smak? Har veldig lyst til å prøve Nordic Nutrition sine pulver snart 🙂

  Jeg synes også du har flotte lår! Jeg ser du kjører mye lårcurl og benspark for låra. Mange andre fitnessbloggere skriver mye om hvor viktig knebøyen, utfallen og kanskje strakmarken er for å utvikle flotte lår. Kan du dele noen erfaringer du har gjort deg når det gjelder ditt valg av øvelser for å få slike lår? 😛

 6. Kristine

  @lovelyliller.com: Jeg falt for fristelsen til å kjøpe begge deler i sin tid 🙂

  @Liv-Tone: Jeg er fortsatt støl etter mandagens benøkt, så du er ikke alene om det 😀
  Godt du er igang igjen!

  @Sunniva: Næh, takk! En stoor klem til deg 😀

  @Anonym: Ikke sant 😉 Takk!

  @CJ: Så rart.. jeg får nemlig opp flere innlegg under det igjen. Ingenting når du scroller nedover siden altså?
  Tusen takk for det!

  @hegerebecca: Proteinkuler er jo så lettvint, og kan varieres med alle slags smaker 🙂

  @Anonym: Det er ikke lite karbohydrater som er avgjørende for å gå ned i vekt, man må ha et kcalunderskudd uansett hva man velger å spise.

  @Treningsglede: Takk for at du stakk nesa innom, det var veldig hyggelig skrevet av deg 🙂
  Jeg har mine dager som alle andre, men prøver å dele de gode og positive tingene med dere. Dere gir så utrolig mye tilbake, det hjelper veldig. Det har vært så mye vondt de siste månedene, så det er på tide å løfte seg selv (og bloggen) opp igjen nå.
  Håper du får en flott helg!

  @Egil: Det vet jeg ikke, har aldri smakt Protein Delite dessverre.. men synes du skal teste ut Whey Gourmet om du er opptatt av god smak 🙂
  Jeg har alltid kjørt både baseøvelser og tilleggsøvelser på ben, så jeg er ikke noe annerledes der. Grunnen til at det ble disse øvelsene var kun for å teste ut tightsen – er fortsatt støl etter strakmark på mandag 😉

  @Bobby Khan: Er du så glad i rosa kuler? 😛

 7. Ai

  Jeg har lenge lett etter noe som kan erstatte surt/syrlig godteri, og de rosa kulene gjør kanskje det!
  Forresten, lurer på om du noen ganger får en kald følelse i kroppen og fryser lettere når du er på vei ned i vekt? (i forbindelse med en konkurransediett)
  Har gått ned et par kilo til kampen min, og er den eneste som ikke har lagt vekk ullgensern enda..

 8. Hanne

  Oi oi oi :mrgreen:

  Lekkert tøy! Ble litt sulten av den rosafargen på toppen, fikk lyst på skogsbæris 😯 Litt skadet ja.. 🙄

  Kjenner igjen problemet med for lave tights, kremt, og å dra dem opp er av samme grunn som du nevner uaktuelt 😆

  De kule så forresten veldig gode ut. Er granateplepulveret bare malt, tørket frukt?

 9. Jane

  Oooh, de rosa så gode ut ja… Kanskje jeg må ha litt rosa pulver jeg å 🙂 Eller er det noe annet man kan bruke?? Hmm…

  Syns du ser fresh ut etter trening jeg 😀 Må si jeg har sett MYE verre. Meg selv inkludert hehe…

 10. Kristine

  @Ai: Ja, jo lengre ned i fett% jeg kommer – desto mer fryser jeg. Det er ganske naturlig da det:
  1. blir mindre fett og dermed mindre polstring som holder deg varm
  2. forbrenningen synker noe, og energien går ned

  @Anny: Jeg var så heldig å få den tilsendt, det er str M. De selger klærne på bl.a XXL 🙂

  @Hanne: Haha, jeg tar meg selv ofte i å sammenligne farger med mat og godt selv. Brunt er liksom ikke noe annet enn sjokolade.
  Ja, frysetørket granateple – skikkelig godt!

  @Jane: Hm.. nei det tror jeg faktisk ikke. Fantastisk godt pulver i hvert fall, måtte dyppe fingeren i posen flere ganger 😀
  Jeg ser vanligvis mye verre ut 😉 Det er sånn det skal være.

 11. Cecilie

  Du er helt spesielt nydelig, Kristine, uansett hvor gammel du ble. Og jeg er uansett eldre 😉 Gratulerer så mye med dagen som var! Hipp hurra for deg!

 12. Hanne

  «Du er hva du spiser», ergo burde jeg være brun og klissete? 😆
  Granateplepulver må i handlekurven neste gang jeg er på iherb 😀

 13. sUN

  hEI, foretrekker du korte eller lange tights på treningen? har lyst på 2xu men synes de er dyre, trener mye og må nok overbevises. synes en får fin kropp i de da:-)

Det er stengt for kommentarer.