Påskeeggabstinenser

Det er et ord, jeg lover..

Det er vel egentlig ikke bare fordi det har vært påske, jeg har alltid lyst på noe søtt etter middag. Og jeg spiser det i en eller annen form hver eneste dag, gjerne flere små desserter. Desserter trenger jo ikke å være usunt.

Middagen i dag ble karbonadedeig med løk og ost

Stek karbonadedeig med cummin og chili, tilsett hvitløk, rødløk og purreløk mot slutten av steketiden. Nyt med revet ost over og friske grønnsaker ved siden av.

Dagens dessert ble en stor skål med liksomriskrem av kesam, cottage cheese og syltetøy + noen biter med sukkerfri sjokolade og protein crunch.
Også noen Dent, liker så godt disse;

Vet at det er mange som mener at man skal legge av seg søtvanene helt og ikke finne sunne erstatninger, men jeg er av helt motsatt oppfatning. Har man lyst, har man lov. Det er ikke alle som fungerer like bra uten, går på store smeller etter en tid osv – og når flere konkurransedietter ikke fikk meg til å slutte å ha lyst på det søte, så får jeg heller gjøre det beste ut av ‘avhengigheten’ min :smile:

Ellers har jeg funnet ut hvor det er bra muskel-lys (det er nok ikke et ord)


Mamma tar frem kameraet sitt.. jeg snur meg aldri.


Jeg hører at du roper navnet mitt, bare glem det.


Sånn.. jeg ser ut av vinduet, profilen får holde.


Nei nå har jeg aldri.. hun klasker seg på hodet for å lure meg til å se, gale dama.

Hva gjør man ikke for det perfekte bildet :grin:

19 kommentarer til “Påskeeggabstinenser

 1. CJ

  Så morsomme bilder 🙂

  For øvrig de Tufte bildene av deg var kjempefine. Du kan det der 🙂

  Bedre med litt søtt av og til enn store smeller ja helt enig 🙂

  Så Tufte-bokseren passer til trening? Har pr i dag bare vanlige syntetiske (?) små underdeler og de blir man jo ikke lite svett i… 😀

 2. CJ

  Ps: et spm til, nå vet jo ikke jeg om det er dine eller ikke, og jeg vil heller ikke fornærme deg på noen måte så ikke misforstå! Bare lurte på åssen du har fått til så flotte bryster jeg? Du har jo en flott kropp med maks balanse mellom bak og bryster m.m

  Du trenger for øvrig ikke svare om det er for privat spm. Det er absolutt ikke meningen å være innpåliten, frekk og fornærmende. Beklager hvis spørsmålet kom feil ut…

  Nå har jeg endelig fått lest litt mer om hvem du er. Ble nysgjerrig på personen bak bloggen :):):) Jammen har du vunnet mye 🙂

 3. Malin

  Haha, luring!
  Melvin er litt motsatt av Todd der – med en gang han ser kamera piler han bort og koser med det. Så jeg har mange nærbilder av både hale og mage og snute :mrgreen:

  Jeg kunne aldri kuttet ut det søte, sunt eller usunt. Livet er for kort til å ikke spise det man liker best 😉

 4. Hanne

  Ååå det virker så koselig med en pus i hus… Selv om det er en liten primadonna 😉
  Maten så knallgod ut, og jeg må si at den rosa dent’en også er meget god.. Bare synd den forsvinner så fort 😯

  Muskellys er forresten et ord fra nå av. Faguttrykk :mrgreen:

 5. Anniken

  Nydelig pus som lyser PersonalityCat! :mrgreen:
  Haha, «muskellys» er viktig ja 🙂 Alltid så moro når man finner spoten som plutselig viser formen slik man helst vil se den! Tilbragte uka før påske på hotell i Tyrkia uten spotter, og følte meg som en pipstilk uten former ved heimreise, men vips så kom jeg på hytta under favorittspoten i gangen foran speilet, og simsalabim: musclebabe! 😉 Litt småcrazy? Yeah, but why be like everyone else 😀
  Hilsen ei som også er kattegærn SpeilGuri

 6. Kicki

  Ska jag berätta en grej, du har inspirerat mig till att må bra. Efter 17 år i bulimi, vill jag numera äta nyttigt och behålla maten för att ge kroppen näring! Tack så hämskt mycket, Kristine:)

 7. Fantasia

  Jeg er akkurat sånn selv, men jeg føler jeg får det største suget etter lunsj 😛
  Spiser litt cottagecheese, 1,5 spiseskje med knuste nøtter, te og vann et par timer før jeg drar på trening på morgenen, og etter trening blir det ofte en proteinrik salat. Min teori er at kroppen har lyst på noe søtt etter en hard økt, men det er ikke alltid den får det 😛 Har jeg en atkinsbar liggende, tar jeg kanskje halve eller tre biter med mørk sjokolade(over 70%). Det roer som regel ned på det verste suget 🙂

  Ønsker deg en god morgen og en flott dag 😀 *Sol, sol*
  Igjen, takk for velskrevne og inspirerende innlegg :mrgreen:

 8. Rebecca

  Hej Kristine!

  Jag har för mig att du sagt att du kan översätta din bok med recept till svenska??? Är sugen på att köpa ett ex.

  Btw, du tar så fina bilder, äskar Todd 😀

 9. Kristine

  @CJ: Ja, det er veldig gode på trening – kjenner ikke at man har de på 🙂

  @TID FOR TRENING: Enig, kostbar er det som gjør katter så bra 😉

  @CJ: Jeg pleier alltid å be folk om å ta kontakt på mail om det er noe privat man lurer på – enten om meg eller om de selv har noe de vil dele utenom bloggen.
  Mailadr min er kristine@kriweb.no 🙂

  @Malin: Han blir nærgående når han selv står oppreist, men når han ligger nekter han å se på kameraet 😀
  Enig, livet er altfor kort til å være så streng mot seg selv.

  @Hanne: Ja, den rosa er nesten bedre! Det er derfor jeg velger den grønne, den varer litt lenger 😉

  @lovelyliller.com: Veldig gode 🙂

  @Tine: Godt å høre 🙂

  @Nicole: Best å lage sine egne ord når de ikke finnes fra før 😀

  @Anniken: Wee, en kattegærn til! 😀
  Lys har veldig mye å si! Tror jeg går igjennom stor, liten, slapp, fyldig hver gang jeg titter i et speil – og det er heldigvis ikke avgjørende for humøret lenger. Det er speilet og lyset det er noe galt med 😀

  @Charlotte: Aw, takk!

  @LindaG84: Veldig sent svar, men takk!

  @Kicki: Nå ble jeg glad!! Masse lykke til videre på veien, kram

  @Fantasia: Enig, men jeg liker som sagt best å spise og kose meg om kveldene. Kveldsmat er undervurdert og misoppfattet – det er jo så bra! 😀
  Takk!

  @Rebecca: Hei! Tyvärr kan jeg inte det, man måste printe opp x antall eksemplarer. Men jeg tror inte det skall vära så svårt att förstå 🙂

  @Chassi: Takk Charlotte 🙂 (for sent, jeg vet)

  @ida merete: Vet ikke.. et sted mellom 5-700 kcal kanskje?

  @Cathrine: Haha, det må jeg prøve neste gang 🙂

Det er stengt for kommentarer.