♥ cats

I dag har jeg gjort noe veldig hyggelig sammen med søteste Lill Adriana – en herlig jente jeg har blitt kjent med via nettet.
Vi dro til Dyrebeskyttelsens hjelpesenter – det som kalles kattehuset på mosseveien. Et stort rødt hus som fungerer som et hjem for (altfor) mange hjemløse katter. Tror de har et sted mellom 60-70 katter der nå.

Se så hyggelig de har det;

Jeg stuper rett inn i utegården for å kose..

En god rumpe å gni seg inntil er ikke feil..

Her er Lill med en av de snillere pusene vi hilste på i dag

Han under her klarte å sjarmere meg..

Det var mange som lignet på Todd der og. Hun under her heter Camilla og er adoptivpusen til Lill.

Dette er én av adoptivkattene mine, Confusa. Ikke så veldig kosete, ordentlig hissig og utspekulert faktisk.

Og dette er den andre adoptivpusen, Nora. Hun var litt mer medgjørlig.

..ok, det hører med til historien at hun hylte og ville ned like etter at bildet ble tatt.

Det koster bare 50 kr i måneden å ha en fjernadoptivpus, gå inn og bli en kattemamma på dooa.no du og.

Jeg tok ikke med meg noen hjem denne gangen, mest av alt fordi jeg er usikker på hvordan mitt enebarn hadde taklet det. Men jeg skal definitivt tilbake og hilse på de.

Ja, dette ble ikke så veldig relevant i forhold til trening og kosthold – men jeg ville dele det med dere allikevel :smile:
Det blir snart litt kosttilskuddsprat her tenker jeg.

Håper dere nyter fridagene!

20 kommentarer til “♥ cats

 1. Helle

  Så utrolig søte, jeg har veldig lyst på en katt selv. Før hadde jeg naboens katt, hehe, han sto utenfor døren og ventet på meg hver dag da jeg sluttet på skolen! Desverre ble han påkjørt…

  Jeg må bare også nevne at jeg synes det er herlig at Todd er med i hvert innlegg og at du sier litt om han, han virker så full av personlighet! Og du virker like tullerusk som meg når det kommer til dyr haha =)

 2. Silje Silje

  Så kjekt at dere dro og hilste på dem! 🙂 Og så stor plass de har! heldige kattene. Brakka i Trondheim er altfor liten desverre, så er bra de har mange krisehjem.

 3. Lill Adriana

  For en fantastisk måte å tilbringe en solfylt påskedag på. Sitte ute med pusekatter over alt, og i meget godt selskap 🙂 du er god!! Ha en fortsatt fin påskehelg. Klem LA.

 4. Andrea

  Så morsomt at du også har vært der, tenkte å tipse deg om å skrive litt om det her, du som har så mange katteglade lesere 😀

  Jeg var der for noen uker siden og koste med dem da søsteren min har adoptivpus der (julegaven fra meg etter tips fra deg ;))
  Da hadde de omtrent 80 katter faktisk. Men ser heldigvis ut som om de har det greit der!

 5. Jenny

  Aw, nå fikk jeg litt vondt i dyrehjertet mitt.. Skulle gjerne kjøpt alle jeg, så hadde de hatt ett ordentlig hjem 🙁 Men, det så ganske koslig ut da, og veldig bra tiltak 🙂 I tillegg så hadde jeg kanskje ikke blitt såå populær med 70 katter og ikke minst har jeg nok med de to jeg har allerede… + hund 😆

  DU er så nydelig! OG jeg må bare si at «hey, du ser jo bra ut i klær også» 😆 Må bare innrømme det var første tanken, Krisine med «normale» klær og ikke treningsklær eller halvnaken 🙂 Fortsatt er kroppen å drepe for da, hehe.

  Håper du får en strålende påske videre!

 6. Hanne

  Ååå..jeg synes det er så utrolig flott at man kan dra og hilse på, både hos kattene og hundene.. Hos hundene kan man vel være med på lufteturer og?
  Det hadde vært noe for oss som ikke har dyr hjemme, hehe, må jo dele ut litt løøøv noe sted, vi og 😯 😀

  Kan tenke meg Todd hadde blitt litt satt ut om det plutselig dukket opp en ny lekekamerat som han måtte dele oppmerksomheten din med.. Enebarn blir visst sære, sies det 😉

 7. Guro

  Jeg syns bare det er fint med litt «annerledes innlegg» også av og til, så får vi sett hvordan du er utenom trening 😉 (Don`t get me wrong, treningssnakket ditt er selfølgelig også veeeldig gøy å lese!) 🙂
  Alt i alt, en veldig «elskbar» blogg!

 8. Amalie Ve

  Ja jeg også liker å se litt slike ting også! Det er gøy når du er litt personlig utenom treningen, nettopp fordi du så sjelden er det 😀 Og så søøøte! Jeg SKAL ha en katt snart. Må bare vente til jeg bor en annen plass hvor samboeren ikke er allergisk osv.

 9. Kristin

  Jeg bakte mandelbrødet ditt for første gang i dag, det smakte nydelig! Nesten litt kakesmak på det synes jeg, og aller best uten pålegg 🙂 perfekt sammen med en stor kopp te 😀

 10. Kristin

  Heisan Kristine. Tusen takk for «harryturen» vår i dag. Du er ei super jente som skulle hatt premie for å være så gjennomgod.:) For det er du.
  Gleder meg til neste treff.

  Påske klem

 11. Anonym

  Du burde å skaffe todd en en lekevenn.DE VIL FÅ DET KJEMPE FINT MENS DU ER PÅ JOBB VETTU .DA HAR HAN LITT SELSKAP VETTU:)LOVER DEG DET.

 12. Kristine

  @Helle: Stakkars pusen 🙁
  Haha, jeg klarer liksom ikke å la være.. må bare nevne han hele tiden, men jeg prøver å begrense meg litt da 😀

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Skal definitivt tilbake!

  @Silje Silje: Ja, jeg ble veldig positivt overrasket! Den uteplassen er gull verdt, de hadde det veldig fint der.

  @Lill Adriana: Absolutt, det var noe av det beste jeg gjorde denne påsken 🙂 Stor klem

  @Martine: 😀

  @Bobby Khan: Ja 🙂

  @Lonnie Boe Pedersen: Jeg er fortsatt veldig misunnelig på at du har så mange katter altså! 😀

  @Andrea: Så mange ja, synes jeg har lest 60-70 katter et sted – men det har sikkert blitt flere.
  De hadde det veldig fint der 🙂

  @Jenny: Skulle gjerne ha tatt med meg en del av de hjem ja.. men det var fortsatt godt å se at de hadde det såpass bra der – selv om de fortjener en mamma (eller pappa) å bo hos.
  Hehe, er relativ normal med klær får jeg håpe 😀 Takk!

  @Hanne: På FOD-gården så kan man gå tur med hundene ja – men ikke alle. Noen av de er direkte mannevonde 🙁 Det er den største forskjellen synes jeg – jeg dro med et trist hjerte etter hundebesøket i sin tid, det var så mange som ikke hadde det bra med seg selv. Hos kattene derimot var de glade og kosete, det virker som om de kommer seg raskere etter traumatiske opplevelser.
  Enebarn + overbeskyttende mor = håpløst 😀

  @Guro: Tusen takk! 😀

  @Amalie Ve: Takk, prøver å holde meg selv privat litt utenfor bloggen – men jeg glimter til med katter 😀
  Håper du får deg en pus snart!

  @Kristin: Så bra! Enig, litt mer søtning og/eller kardemomme så blir det en god te/kaffe-kake.

  @Kristin: Aw, i like måte. Stor klem

  @Anonym: Roper du? 😛

 13. Tilbaketråkk: Snacks midt i uka | Trening, bodyfitness og fordommer

 14. Tilbaketråkk: Blomkålmos | Trening, bodyfitness og fordommer

 15. Ailin-Mari

  Aaa, kjenner jeg begynner å savne ene katten min Picasso når jeg ser disse bildene.. Avlivet han nemmelig på tirsdag. Utrolig trist 🙁

Det er stengt for kommentarer.