På plass

Nå begynner jeg å komme i orden, både i hjem og hode. Nå har jeg ikke lenger ting og eiendeler spredd rundt på diverse steder, alt er samlet i mitt eget hjem. I dag tok jeg siste flyttelass. Nå starter livet på ny og jeg skal fylle dagene med mye godt, hyggelig, og spennende. Med mennesker som er glad i meg, som alltid vil være der for meg – og som jeg hverken kan eller vil leve uten.

Det har vært en lang og tidkrevende prosess, mye slit. Flytting er noe herk! Jeg rekker knapt å komme meg på nett eller holde meg oppdatert på hva som skjer utenfor min lille boble.
Det positive er at jeg har fått rensket big time i både klær, sko, sminke.. alt egentlig. Ut med gammelt, inn med nytt. Og jeg har fått mye alternativ styrketrening opp og ned trapper.
Jeg har fått det veldig fint synes jeg selv, akkurat slik jeg hadde sett det for meg. Det gjenstår et par kjedelig ting som jeg må få lurt et mannebein til å gjøre; henge opp tunge speil, persienner, rullegardin mm.

Jeg kan ikke love at det ikke blir litt interiørprat et par dager fremover, men bare litt. Nå som jeg har kjøpt en svindyr komfyr er jeg imidlertid klar for mer matlaging og baking igjen.

Ellers må jeg vise dere hva jeg fikk i posten av en bloggleser her om dagen.

Et koselig kort, favorittgodis, en magnet OG boksåpner MED katter. Kan det bli bedre?
Jeg blir helt overveldet, tenk at det finnes så mange gode mennesker der ute. Nære venner drar sin vei, mens ukjente strekker ut en hånd.
Nok en gang, tusen takk Mariell – kattene har fått sin hedersplass på kjøleskapet ;-)

Dagens middag – veldig raskt og godt.
Kjøttsaus med hvitløk og oregano

Karbonadedeig stekt med hvitløk og krydder (hot curry, paprika, pepper, masse oregano). Tilsett hakkede tomater og la det putre på svak varme til det tykner. Nyt med ferske grønnsaker til, jeg valgte som vanlig spinat, paprika, purre og agurk.

Etter noen tøffe dager med løfting, bæring, kesam og proteinbarer til middag, og vaniljefudge til dessert. Ingen trening, ingen grønnsaker.

Nå skal kostholdet bedres, må få inn vitaminer, antioksidanter og jern igjen! Vaniljefudgen blir – det er tross alt påske.

Jeg skal holde dere kattevenner der ute oppdatert på hva Todd synes om dette, han har nemlig ikke flyttet enda. Vi bodde i leiligheten for bare et par år siden så jeg tror han vil kjenne seg igjen – selv om det ser ganske annerledes ut denne gangen. Jeg skal gjøre unna alle høye lyder og boring, re sengen hans, og sette opp et nytt klorebrett så han (forhåpentligvis) lar mors hvite møbler være i fred – så er han klar til å komme i løpet av helgen.

Jeg har ikke fått internett enda, men en dumsnill nabo lar meg låne nettet til det er på plass :roll:

22 kommentarer til “På plass

 1. Therese

  Så fint å høre at du snart er kommet deg godt til rette i ditt nye hjem,og er klar for hva fremtiden bringer 😉 Har ikke noe imot interiør prat,er alltid nysgjerrig på stil/interiør 😀

  Vaniljefudge høres yummo ut,tror jeg må søke på bloggen her,regner med det er noe du har skrevet om før, evt.oppskrift 😆

 2. Kristine

  @Therese: Beklager, men her er ingen sukkerfri påske 😀 Candyking ftw. Men man kan lage sunnere vaniljefudge, jeg har bare ikke gjort det (enda).

 3. Marianne

  Herlig å høre at du endelig begynner å komme deg på plass, både i leiligheten og til sinns 🙂
  Og interiør prat er alltid greit 😀
  Ønsker deg og Todd en riktig god påske!! (med Candyking 😆 )

 4. Hanne

  Så herlig at alt endelig er (mer eller mindre) i orden!
  Oppi alt må det jo være litt stas å få det akkurat slik du vil.

  Superkoselig pakke du fikk! Du har nok veldig, veldig mange lesere som bryr seg om deg selv om du ikke merker det til daglig. Man blir jo «kjent» på et vis også her.

  Flytting er knallhardt, og man får trent litt «ekte» styrke gjennom å løfte på ting og tang som dessverre ikke har håndtak eller stenger festet til seg 🙄 Jeg var som nevnt støl en uke etter vi flyttet, og det var bare opp i 2. etasje, haha..

  God påske videre, sørg for å få i deg et par Anthon Berg-egg også mens du er i gang 8)

 5. Martine

  Så godt å høre at du begynner å komme på plass! Vi har savnet deg vet du 🙂
  I kveld reiser jeg og samboeren nordover og hjem til familie og venner. Skal også feire mamma i morgen, så jeg har litt lyst til å bake en sunn kake. Har du noen tips? 🙂

 6. Helene

  Fint å høre at du er så godt som ferdig med flyttingen 🙂 Vit at du har mange lesere som bryr seg veldig mye om deg, selv om vi kanskje ikke er flinke nok til å vise det. Jeg er glad for at du har en snill nabo, men gleder meg til du får eget nett 😉 Håper påsken din blir full av kos 🙂
  PS, du ser flott ut.
  🙂

 7. Marit

  Hei! Vil først bare begynne med å si at jeg elsker bloggen din og synes du virker som en knallbra dame og et flott forbilde for mange unge jenter. Jeg har begynt å trene mye styrke selv, og fant derfor bloggen din på nettet. Jeg har et par ting jeg lurer på og du er den første jeg spør… :

  1. Har merket at jeg har fått synlige bloldårer på armene i det siste, noe som jeg synes er litt kult. Hva betyr dette? Og er det noe spesielt jeg kan spise/gjøre for å få flere?

  2. Jeg er en stor fan av supermat og raw-food. Lurer derfor på om det er noe kosttilskudd eller treningstilskudd du bruker som er mmulig å få itaki på iherb uten ubehqgelige ingredienser i seg..

  3. Kunne du lagt ut et innlegg om hvilke tilskudd, vitaminer, kreatin osv du tar og skrevet litt om de? Har lyst til å få en like muskuløs kropp som deg, men er litt grønn på dette området.

  Takk, mvh Marit 🙂

 8. Lisbeth

  Så bra at ting ordner seg for deg! 🙂
  Og du, litt interiørsnakk gjør ingen verdens ting – vil bare gjøre bloggen din (om det er mulig) enda bedre 😉

 9. Heidi

  Flytting er høyt på listen min av lite verdsatte aktiviteter!
  Men det er vel deilig når du begynner å se lyset i enden av tunnellen 😀
  Du ser fantastisk ut forresten!

 10. Astrid

  Aaaah, karbonadedeig i hakka tomater! DET er lenge siden jeg har spist! Nyyydelig, husker jeg brukete å lage det når jeg var kanskje 12-13 år, men da tok jeg litt raspa ost på toppen 😛 Du Kristine.. Jeg får også veldig utpregede oliques (eller hva det var du kalte de magemusklene som ligger rett over hoftebeinet). Fint med LITT, men nå begynner de å bli svæære synes jeg. Er så glad i å kjøre mage/rygg, selv om disse muskelgruppene får kjørt seg på baseløftene også da. MEN hvilke(n) mageøvelse(r) er hovedsaklig «skyldig» i dette tror du? Kjører en del planke, sit-ups i skråbenk med vekt (10 kg) og noe som kalles båten tror jeg (dynamisk). Er det noe jeg kan gjøre annereldes for å trene mere på rette magmuskler (+ de indre)?

  Stooor påskeklem til deg, håper du får ei riktig fin påske 😉 😉

 11. Mariell

  Er hyggelig å gi noe tilbake når man får så mye glede og inspirasjon fra bloggen din! 🙂 Godt å høre at ting faller mer og mer på plass! God påske og stor klem 🙂

 12. Cecilie

  Må bare sende deg en stooor klem 😉 Det er tøft, det du har vært gjennom. Vi skal ta påskehelgen i Oslo, nærmere bestemt Smestad. Er leiligheten din i nærheten, så kommer vi og ordner opp ❗

 13. stine

  hei. jeg lurte på en ting spiser du kålrot i ditt kosthold, og evnt. hvorfor/hvorfor ikke?
  :mrgreen:

 14. Elvi

  Så godt å høre at du begynner å komme på plass. Og det er jo faktisk ikke så trist med bypåske dette året, det er jo nesten sommervær! Det er ikke å forakte 😀 Selv droppet jeg fjellet til fordel for hjemmepåske i oslo, og angrer ikke et sekund 😉

  Det blir sikkert godt å komme tilbake til vanlig kosthold, proteinbarer til middag gjør jo ikke godt for skrotten i det lange løp. Ha en super påske, gleder meg til å høre hvordan Todd tar flyttingen. Snart flytter jeg også (kjøpt meg leilighet på frogner 😀 ), og da blir det pusekatt på meg også. Krisehjem for hjemløse puser først 🙂

 15. Kristine

  @Marianne: Det blir sikkert litt prat og bilder når alt er hengt opp og ferdig 🙂
  Tusen takk, i like måte!

  @Metallian: Aha.. men jeg har noe vestlandsk blod om ikke annet!

  @Tine: Nei, det er CandyKing 😀

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Huff ja, mer enn man tror.. takk 🙂

  @Hanne: Ja det var så utrolig hyggelig!
  Det verste er at alt må gjøres i to omganger, og det virker så meningsløst.. pakke ned og bære ut av ett sted, bære og pakke ut ett annet. Skikkelig hat 😆 Man skulle ha vært steinrik og bare kastet alt man hadde, kjøpt og fått fraktet alt nytt 😎 Men, nå er det i hvert fall gjort.
  Jeg skal smake på alt jeg kommer over :mrgreen:

  @Martine: Jeg hadde nok bakt en sunnere sjokoladekake, eller suksessterte 🙂 Spørs jo litt hva hun liker. Håper du får en fin ferie!

  @Helene: Jeg synes dere viser det veldig godt jeg, det er jammen ikke mange surmaga kommentarer her 🙂
  Tusen takk, i like måte!

  @Marit: Hei! Takk for det 🙂
  1. Synlige blodårer er en kombinasjon av lav fett% og ‘pump’ eller trykk i blodet etter mat og/eller trening.
  2. Jeg har aldri kjøpt kosttilskudd fra iherb, så det vet jeg ikke dessverre. Tror de har helt naturlige tilskudd der.
  3. For å få en muskuløs kropp må man først og fremst styrketrene, jeg har ikke brukt noe særlig kosttilskudd siden jeg startet – men jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om protein, kreatin osv snart.

  @Lisbeth: Så bra! Har et par ting jeg gjerne vil vise dere 🙂

  @Heidi: Det er ikke noe særlig nei, spesielt ikke når man er alene om det..
  Tusen takk!

  @Astrid: Jeg pleier å ha litt parmesanost over, nam.
  Nå blir jeg sikkert skutt av enkelte, men jeg mener at man fint kan roe ned på trening av de muskelgruppene man føler har kommet seg bra (nok). Jeg vil tro at sit-upsene du gjør med vektmotstand er den øvelsen som aktiverer obliques mest, så du kan kanskje vurdere å ta øvelsen sjeldnere. Den beste treningen for magen/core er som sagt den øvrige styrketreningen.
  Stor påskeklem tilbake!

  @Mariell: Godiset er nå spist opp, det smakte helt fortreffelig 😀 Ha en fortsatt fin påske du og, klem

  @TID FOR TRENING: Jeg tror han kommer til å stortrives 😀

  @silje’s fremgang.: Ja, takk for det 😀

  @Cecilie: Åh tusen takk! Jeg bor helt i andre enden dessverre.. men det er jo ikke så store avstander her 🙂 Stor klem tilbake

  @stine: Jeg har spist mye kålrot opp igjennom tidene, men nå spiser jeg det ikke så mye av den enkle grunn at jeg ofte glemmer den.

  @Elvi: Dette er jo helt nydelig! Jeg har hatt ‘bypåske’ i alle år, og synes det er veldig hyggelig.
  Gratulerer med ny leilighet! Ta deg en tur til kattehuset på mosseveien, der finner du garantert en nydelig pus som trenger et ‘posh’ sted å bo :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.