Pakkekaos

Pakker i alle former, nå synes jeg det er forferdelig mye papp og rot rundt meg.
Nå har jeg jo unnagjort en del (høyst nødvendig) vårshopping, så det får holde for en stund – denne gangen har jeg hentet pakker med proteiner, kosttilskudd, bakeingredienser mm.
Kanskje ikke like gøy for dere, men jeg viser det frem uansett;

Funksjonell Mat

Sukrinmelis og nyhet: fiberfin (tidligere Hi-Maize).

Nordic Nutrition

Protein så det holder! Gleder meg til å prøve den i midten, cappuccino. Proteinbarene fremst der er med vaniljesmak – kjempegode.
NN har så godt proteinpulver, jeg har ofte tenkt på at jeg vil lodde ut litt smaksprøver til dere – men så er det kanskje ikke så lurt å sende små plastikkposer med uidentifiserbart pulver i posten :roll:  

IHERB

Sminkekoster, tyggis, foundation/krem og sukrinsjokolade med mandel. Og jeg venter fortsatt på to pakker til, tihi! Jeg er nesten på hils med de som jobber på Posten..
(Rabattkode: VIG677 – for $5 i rabatt på din første bestilling).

Jeg har også fått en spennende pakke til, som jeg tenkte jeg skulle teste ut først. Det er treningsklær, men hva eller hvilket merke kommer jeg tilbake til litt senere :smile:

Ellers er stikkordet for tiden nettopp pakke. Jeg pakker og pakker. Det er ikke lett å få plass til hele livet sitt i noen pappesker, og det er først når man flytter at man innser hvor mye man faktisk har. Det er godt å kunne kaste ting, og noen ganger blir jeg så lei at jeg nesten kaster alt jeg har!

Som dere sikkert husker hadde jeg en liten bloggpause for 4 måneder siden, da gikk jeg og D fra hverandre. Jeg har siden januar ventet på at leiligheten min skal bli klar for innflytting, og det er like om hjørnet! Åh jeg kommer til å få det så fint – jeg og Todd kommer til å stortrives!
Det lå ikke noe dramatikk bak bruddet vårt, noen ganger er ikke kjærligheten sterk nok – eller man tar ikke godt nok vare på den er vel kanskje mer riktig å si. Jeg kommer til å savne det vi hadde, og ikke minst Jack, men jeg har fullt opp med gode minner etter nesten 4 år sammen som jeg tar med meg videre.
D og jeg er gode venner, og vi ønsker hverandre alt godt videre i livet ♥

Jeg vil huske de spesielle menneskene i livet mitt. De få som har gitt meg sommerfugler, spennende opplevelser og uoppdagede følelser. 
Jeg vil huske små detaljer som et smil, en hånd på låret, eller et nervøst blikk idet han spør om vi skal treffes igjen.
Jeg vil huske alle reisene, de små øyeblikkene som bare forelskede opplever i sin egen lille boble, sommerkvelder på verandaen, og det største man kan spørre et annet menneske – å tilbringe et liv sammen, for alltid. 
Jeg har erfart både forelskelse, kjærlighet, glede, skuffelse og sorg, ofte i den rekkefølgen. 
Jeg kan le og gråte over det jeg har sett, hørt og sagt. Det er kanskje ikke så mye innen kjærlighet, men det har vært ekte. Jeg har sett kjærlighet i øynene, hørt varme, gode ord – men også vonde, sårende ord. Jeg har hørt og sagt “jeg elsker deg”, og jeg har tatt farvel. Jeg har blitt elsket, i hvert fall for en stund. 
Jeg har levd et liv i kjærlighet, og ikke en dag har gått uten. Tro, håp og kjærlighet. Jeg har vært heldig, og jeg er takknemlig for alt.
Jeg vil oppleve mer kjærlighet i livet som kommer, det vet jeg.

Klem fra en som får helt angst av å skrive om personlige ting som skjer i livet, men samtidig vet jeg at flere av dere som har fulgt meg en stund allerede har skjønt det – og på denne måten slipper jeg også spørsmål om det.

Håper dere får en god helg!

64 kommentarer til “Pakkekaos

 1. Charlotte

  Så på et program på Animal Planet i dag, programmet het «Katteelskere». Handlet om personer som forgudet kattene sine, og jeg tenkte med en gang på deg og Todd 😀

 2. lm

  Så trist da…fikk en liden klump i halsen der på dine vegne..

  Men trur du klarer deg helt fint sjøl fremover,så sterk og målrettet som du virker å være:)

  *Stor klem* fra din faste bloggleser;) 😀

 3. Hege

  Nåmmen…. Uff, kjipe greier, men jeg vet du er en supersterk jente som klarer dette helt fint. Nå er det vår, du får et nytt hjem, har fantastiske dager foran deg og en ny start på det som sikkert kommer til å bli årets sommer 🙂 Jeg heier på deg! Hvor i verden skal du flytte til da? Samme område? Ønsker deg lykke til uansett og gleder meg til å følge deg videre på bloggen. Du er en solstråle og min motivator! Ha en fin helg 🙂 klem fra meg

 4. Andrea

  Åh, jeg elsker bloggen din, det er helgens høydepunkt! Sitter titt og ofte og smiler og ler for meg selv, spesielt av alle de fine Todd-bildene (med tilhørende tekst 😉

  Syns det er herlig befriende å lese din blogg.
  Jeg har foreløpig ikke pleid å få dårlig samvittighet for å kose meg med snop på lørdagene, og ønsker heller ikke å få det. Men etter å ha fulgt med på fitnessblogger i noen år føler jeg nesten at det er «meningen» at man skal få dårlig samvittighet ved å skeie ut, at målet er en hverdag helt uten utskeielser. Så takk for at du slår et slag for oss andre som ikke er forstyrret i forhold til mat og kos 🙂
  Har også stor glede av dessertheftet ditt, jeg som aldri har likt å bake syns nå det er hyggelig, ettersom man kan bake sånt som ikke nødvendigvis setter seg på lårene.. :mrgreen:

  Stå på videre, lykke til i ny leilighet!

 5. Lisa

  Hei! Liker bloggen din veldig godt -er selv glad i å trene, har nettopp begynt forsiktig med styrketrening, samtidig som jeg er opptatt av kosthold. Synes du skriver godt -og deilig å se at det er «lov» å spise litt godis iblandt 🙂 Hilsen Lisa

 6. Anonym

  du er sterk kristine.lykke til videre i livet.tror du kommer til å klare deg ganske bra du.mannfolk er det siste problemet ditt de står vel i kø på trenningsstudio \,jobb osv heheh:)stå på lykke til vennne.god klem fra meg.

 7. Elvi

  Du søteste Kristine! Så modig av deg å åpne opp og vise leserne noe personlig som sikkert er veldig tungt. Det er klart du kommer til å oppleve kjærligheten igjen! Stor klem!

 8. Torhild

  Har du opplevd å måtte betale toll og moms på varene du bestiller fra netrition og iherb, eller finnes det en gylden grense som er toll og momsfri? Fantastisk deilig å shoppe fra sofaen;)

 9. Kristine

  ♥ ♥ ♥

  @Torhild: Ja, faktisk. Den siste hentelappen jeg fikk fra iherb nå var ilagt toll+mva fordi jeg hadde bestilt for $40 (jeg trodde de få kronene over 200-grensa skulle gå greit). De er med andre ord veldig nøyaktige nå, og irriterer seg sikkert grønn over alle disse iherb-pakkene som holder seg akkurat under grensen :mrgreen:

 10. Lisbeth

  Jeg er sikker på at du kommer til å greie det helt fint! Stå på, alt ordner seg!! 🙂

  Jeg er nysgjerrig på hva mer du har bestilt fra iHerb…

Det er stengt for kommentarer.