Hard workin woman

Jeg må komme med ‘takketalen’ min igjen, jeg må jo få frem hvor mye jeg setter pris på dere. Tusen, tusen takk for alle kommentarene deres! Klumpen i halsen ble større og større for hver gang jeg gikk inn og leste, altså den godklumpen man får når man blir rørt. Dere er helt fantastiske, jeg mener det.
Jeg får ikke skrevet og takket hver og en, men jeg skal få svart på eventuelle spørsmål og mail jeg har fått.

En gladnyhet! Jeg oppdaget at det lå flere hotpants i samlingen jeg fikk, de er jo så tynne så en liten bunke er jo faktisk mange. Og når de attpåtil er selvrensende kan jeg jo bare leve i den jeg har og gi bort de andre :mrgreen:

Jeg plukket derfor ut 6 heldige Tuftefans;
Sigrid
Kristianne
Helene
(trenger mailadr din)
Marit S
Anne
Hanne
Sender dere en mail!

Jeg har fått et par bilder til fra shooten, men jeg må ha litt betenkningstid på om jeg skal legge ut det ene. Det ble nemlig tatt et bilde – som ikke skal brukes i noe reklame – som en morsom, intern greie for sponsorene. Det er ikke helt meg for å si det sånn, men jeg synes allikevel at det er litt tøft.

I hvert fall, her er et annet bilde (jeg skulle være tøff, så fikk ikke smile..)

Dette er litt morsomt, for det var grisetungt. Skoene jeg var så heldig å få låne av mister Tufte veide et tonn hver, så det var ikke bare bare å slenge seg oppetter veggen på den måten.
Så til du som lurte på om jeg ikke fikk møte mannen selv, det gjorde jeg! Han kom innom og var der hele shooten, en utrolig jordnær og hyggelig fyr.

Treningen i dag gikk rolig for seg, er merkelig nok skikkelig støl i rygg/lunger etter i går. Det koster å holde inn, stramme, flekse og svaie seg rundt omkring på en gård.

Dagens øvelser;
Skulderpress
Sidehev – fronthev
Cable pullover
Omvendt pec-deck
Benspark
30 min rask gange på mølla

Dagens middag; Taco med friske grønnsaker, parmesan og cashewnøtter


Også må jeg hilse til min kjære lillesøster Oda som blir 22 år i dag; gratulerer så mye med dagen, glad i deg!

37 kommentarer til “Hard workin woman

 1. Sara

  Så flott du er ! 🙂 Kule bilder!

  Har et spørsmål til deg:
  Jeg ønsker å gå ned i fettprosent frem til sommeren, spiser etter periodisk faste og går til jobb hver morgen 30 min.
  Prøver å ligge lavt på karbinntaket (100g treningsdag, ca 60g hviledag/kardio) på 1800kcal og 1500kcal. Tenker å ha en oppkarbingsdag en gang i uka.
  Styrketrening trener jeg 4 dager i uka.

  Tror du dette høres ut som en god plan, eller hva er dine beste erfaringer? 🙂

  Ha en fin dag!

 2. Nina

  Så kule bilder..legg ut flere:)
  Har du trent med disse hotpantsene enda? Bare lurer på om de sitter godt eller sklir opp. Veldig irriternde når det skjer 😉

 3. Malin

  Tøffa 😎
  Du får det hvertfall til å se veldig lett ut der du står ut i fra veggen, hehe

  Utrolig kjekt at du føler ting begynner å snu i positiv retning, og i helga skal vi jo snu tiden enda nærmare sommeren. Oh joy!

 4. Martine

  Så stilige bilder! 🙂
  Når du lager taco, bruker du posekrydder fra butikk eller lager du krydderet selv? Og har du tips til sunn yoghurt som ikke har biter av bær i seg? Jeg liker litago sine yoghurter (blåbær og jordbær), men det er en del sukker i dem og jeg har ikke peiling på andre merker 🙄

 5. Kristine

  @Lillefot: Takk! Så søtt navn!

  @Sara: Hei! Takk!
  Det høres ok ut, kanskje en anelse strikt i mine øyne. Jeg ville ha gitt det et par uker for å se hvordan du føler deg, og pass på så du ikke går for fort ned i vekt (muskler er dyrbare). Om det lave kcalinntaket går veldig utover humør og energi på trening, så ha gjerne en dag til i uka hvor du spiser mer.

  @Metallian: Det er støvlene, ikke sant? 😛

  @Nina: Ja, trente med de i dag faktisk! Helt fantastisk, kjenner ikke at jeg har de på 😀

  @Malin: Jeg ville egentlig glise stort, men får prøve å være litt tøff innimellom.
  Vi mister riktignok en time, men et hakk nærmere sommeren ja – woho! 😀

  @Martine: Jeg blander sammen krydder selv, som regel; spisscummin, pepper, paprika, salt, chili og hvitløk.
  Jeg liker veldig godt skyr, har du smakt de? Ellers går det mye i både kesam og cottage cheese.

 6. Fantasia

  Skulle bare mangle at vi ikke liker deg 😀 Du blir bare en større inspirasjon når du forteller litt om dine svake sider, reflekterer over deg selv og stiller spm ved deg selv og hva man burde fokusere på i livet.
  Jeg synes du virker som en kjempe flott jente/kvinne, sterk, modig og omsorgsfull 😛

 7. Martine

  Skyr ja, hvorfor tenkte jeg ikke på det. Det er jo godt 😳
  Må prøve meg på hjemmelaget tacokrydder en dag da, hørtes godt ut 😉

 8. Marit S

  :mrgreen: Wuhuuuuuuu! :mrgreen: Jeg vant, jeg vant!! Tusen takk, Kristine 😀 Jeg er veldig takknemlig. Dette var virkelig dagens høydare. Du er tvers igjennom god. De bildene av deg er råkule! Det er alltid gøy å ha sånne bilder som man kan se tilbake på siden 😛 Når du er 90år kan du ta frem bildene og vise slekta hvor flott du var da du var ung, haha :mrgreen: Klem klem

 9. Helene

  😀
  Jeg er så takknemlig for at du ikke sluttet å blogge da du for en liten tid tilbake nevnte at du vurderte det. Jeg synes innleggene dine bare blir bedre og bedre.
  Jeg sender deg en mail 😉

 10. Kristianne

  Jippiii! Jeg vinner jo aldri noe,(kanskje bortsett fra mandel i grøten 1/10 ganger ved den tradisjonelle julegrøten hos moren min), så tusen, tusen takk for denne råtøffe Tufte-Weber-pantsen 🙄 Helt enig med det Marit S sier ovenfor her, du har potensiale til å bli én slitsom bestemor en dag… 😉 Somehow I doubt it, though..

 11. Marianne

  Hehe ! Kongekommentar :mrgreen: «Og når de attpåtil er selvrensende kan jeg jo bare leve i den jeg har og gi bort de andre»

  Utrolig kult bilde !

  Så godt å høre at livet smiler for tida 🙂

 12. Sporty

  Jøsses for et kult bilde! 😀
  Blir nesten sliten av å se deg holde deg oppe slik. 😆
  Men det jeg lurte på hva gjør du på øvelsen omvendt pec-deck??

 13. Jenny

  Hei kristine!

  Jeg bare lurer på noe; jeg har veldig lyst til å gå ned i fettprosent til sommeren, men ha mye muskler. Jeg trener opp til 9ganger i uken (spiller fotball + egentreninger) men fortsatt viser vekten min bare at jeg går opp i kilo (noe som tyder på muskler?) men samtidig har jeg absolutt ikke følt at jeg har blitt noe tynnere. (Jeg er ganske sterk fra før, men ønsker å bli minst dobbelt så sterk).

  Jeg spiser 3 faste, ok-store måltider (Lunsj, middag, kveldsmat og proteinbarer etter trening evt. banan før trening) med mye proteiner, mineraler og lite fett hver dag
  Har blitt frustrert over at dette ikke funker som det skal. Jeg spiser bare godterier på lørdager.

  Jeg er 172cm høy og veier 68kg, håper du kan komme med noen tips!

  Ellers vil jeg takke deg for en fantastisk blogg! KJEMPE inspirerende og motiverende! Kan ikke si mere enn at jeg forguder deg, STÅ PÅ!

  – Jenny

 14. Hanne

  At det så tungt ut var noe av det første jeg tenkte da jeg så bildet. Ikke bare-bare å være med på photoshoot, nei 😯

  Gleder meg masse til å ikle meg en tufte, og jobbe hardt videre 😉 Her flyttet vi hele forrige uke, og det kjennes i både store og små muskler gitt 😛

 15. Janicke

  Tøffe jenta altså, du er rå! 😛

  Gratulerer med nok en morsom fotoshoot, Kristine. Interessant at trusene er selvrensende (!). Følger med deg fortsatt og ønsker deg det beste.

  Klem J

 16. Kristine

  @Fantasia: Tror det er viktig å vise både sterke og svake sider, vi alle har det jo slik. Tusen takk, så hyggelig! 😀

  @Eline: Takk for det! 😀

  @Kristin: Kult å kunne være litt ‘tøff’ på bilder og – takk!

  @Sunniva: Takk 😀

  @Martine: Skyr er veldig godt, både alene og med nøtter, frukt osv. Tacokrydder man kjøper inneholder så mye unødvendig sukker, så det er bedre (og smaker bedre) å krydre selv.

  @Marit S: Så bra! Du får gi meg tilbakemelding på hva du synes om den.
  Hehe, så gammel blir jeg nok ikke – men gjett om jeg skal skryte og vise disse bildene på gamlehjemmet 😛
  Klem

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Takk! Fine bildene dine ble og!

  @Helene: Takk! Svarer deg på mail senere 😉

  @Kristianne: Og denne er jo mye mer spennende enn en marsipangris! Bare hyggelig 😀

  @Linn Cesilie: Tusen takk!!

  @Terje: Ja nei du sier noe.. mitt gode navn og rykte kanskje 😛

  @Marianne: :mrgreen:
  Tusen takk, håper alt er bra med deg og!

  @Sporty: Det var tungt, men jeg ble varm om ikke annet (litt kjølig der inne) 🙂
  Omvendt pec-deck tar hovedsaklig bakside skuldre;
  http://www.phoenicianinteriors.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/BodySolid/PDPecDecReverse.jpg

  @Jenny: Hei! Det er litt vanskelig å svare deg på uten at jeg vet hvordan du styrketrener og nøyaktig hva du spiser.. men det viktigste for å bli sterk(ere) er riktig styrketrening. Altså kvalitet over kvantitet. Jeg vet ikke om du trener på helsestudio eller hva slags tilgang du har til vekter – men man må ha muligheten for å øke på vektene og kjøre tyngre for å merke/se fremgang. Kroppen venner seg fort til en viss motstand, så det gjelder å presse den på tyngre og/eller på andre måter innimellom.

  @Stine: Takk 😀

  @TID FOR TRENING: Takk! Ja, de er heldige altså 🙂 Skulle gjerne ha gitt til flere!

  @Bobby Khan: Takk 🙂

  @Kaja H: Takk! 😀

  @Hanne: Det er ikke noe jeg ville hatt som fulltidsjobb nei 🙂
  Så spennende (og slitsomt) med nytt sted da, håper dere får det akkurat slik dere vil ha det etter alt slit. Å koste på seg en massasje for såre flytte-muskler er jo nesten et must 😉

  @Janicke: Takk Janicke! Ja, det synes jeg og – men jeg kommer til å vaske de altså :mrgreen:
  I like måte, klem

 17. Tine

  dette er ikke noe jeg bare sier,men noe så jordnært menneske og likevel super fitt og et rimelig vanlig kosthold i forhold til mange som driver med dette. det viser bare at det går ann uten for mye styr. som jeg kaller det;) nei skulle gjerne likt å truffe deg en gang nesten hehe 🙂 fått mange tips og er sikker på du er like jordnær som du er i bloggen:)

 18. Kristine

  @Smiley: Tusen takk 😀

  @Kristine: Takk! Håper du får en strålende helg søte deg 🙂

  @Tine: Jeg synes det enkle ofte er det beste. Det høres sikkert bra og tøft ut med innviklede, fancy fatburndietter og megamuscletreningsopplegg, men det er ikke nødvendig 🙂
  Hehe, tusen takk for det!

Det er stengt for kommentarer.