Fru Tufte for en dag

Dette har vært en opplevelse! Veldig artig fotoshoot, og jeg er både takknemlig og glad for å ha blitt spurt. Gleder meg til å vise dere bildene! Fotografen i dag var Jon Klasbu – han som tok bildene av meg til treningsforum-magasinet i sin tid;

Jeg kan jo fortelle litt kort om hva, hvem og hvorfor.
Olaf Tufte har laget sin egen boxerkolleksjon og jeg var så heldig å få være jentemodellen hans! Han har allerede tatt bilder, så det ble ikke noe felles-shoot :roll:
Slik ser herremodellen ut;

Jentemodellen er mer som en hotpants og er helt fantastisk å ha på seg. Jeg bruker som regel ikke noe særlig annet disse pittesmå trusene uten noe bak, men nå skal jeg ha på meg Tufte så ofte jeg kan – spesielt når jeg trener. Undertøyet er laget av bambus, er superultratynn så man nesten ikke kjenner at man har den på, og er dessuten selvrensende (!).

Hotpantsen er svart med lyserosa skrift – underskriften til Tufte på stumpen og greier;

Fin ikke sant?

Bildene ble tatt på Tufte Gård, og et av stedene vi tok bilder så slik ut;

Tok også noen tøffe bilder i høyet – iiiiha :mrgreen:

Her har jeg fått ett av bildene som ble tatt i dag;

Jeg er litt usikker på når og hvor de blir lagt ut for salg, men jeg skal holde dere oppdatert. Det er godt mulig mer info vil bli lagt ut på olaftufte.com også.

Jeg var så heldig å få med meg noen hotpants, så jeg har veldig lyst til å gi bort en av de til en av dere. Og det er ikke noe jeg har blitt spurt om, det er faktisk min egen idé! :grin: 
Jeg plukker ut en tilfeldig Tuftefan blant kommentarene her i morgen.

Ellers har det skjedd litt andre ting i livet som har bragt frem mange forskjellige følelser.. alt fra sorg og vemod, til glede og lettelse. Rart når alle følelser kommer på én gang. Nå skal jeg bruke kvelden videre til å bearbeide og fordøye alle dagens inntrykk.
Ha en fortsatt fin onsdag!

103 kommentarer til “Fru Tufte for en dag

  1. Metallian

    Altså, sånne hotpants er jo hinsides mye hottere enn en strek i rumpa spør du meg, særlig når man har sånn rumpe at setter man seg for fort spretter man opp igjen 😉

  2. Metallian

    Åj-og en ting til- følger ikke helt med på detaljene i treningen din men fy søren så flotte lår du har da, er dette noe du har lagt inn et ekstra gir på?

  3. Kristine

    Takk for det, for ja jeg sliter som f.. for disse bena 😆 Ser ikke den store fremgangen selv, men jeg er nå glad i disse ‘pipestilka’ uansett jeg altså 🙂

Det er stengt for kommentarer.