Å være ‘i form’ – hva betyr det?

Det har uten tvil vært mye positivt som har skjedd etter at jeg la om kostholdet og begynte å trene på helsestudio for fire-fem år siden, både fysisk og psykisk. Det er veldig vanskelig å tenke seg til at for bare noen år siden så kunne middag et par ganger i uka være rundstykker med nugatti.
Jeg var lykkelig uviten om kalorier, fettprosent og diett – men samtidig naiv og uviten når det kom til kostholdets betydning for kropp og helse. Jeg har vært et hjertebarn siden jeg ble født, uten å vite om det, og er veldig takknemlig for at jeg nå endelig vet og har lært hvordan jeg skal ta best mulig vare på det.
Jeg vet at jeg er i bedre fysisk form nå, men har jeg det bedre psykisk?

Det er et vanskelig spørsmål, for svaret her er både ja og nei. Selve hjernen med dens funksjoner har det selvfølgelig bedre med sunn og variert hjerneføde, men kritiske tanker om egen kropp, samt kravene jeg setter til den er nok blitt betydelig tøffere. Jeg kan kanskje fremstå som en selvsikker person hvor alt går på skinner med tanke på kropp og utseende, men dette er altså noe jeg jobber hardt for. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag om det ikke hadde vært for at jeg har turt å gjøre ting utenom normen, og jeg er glad for at jeg er så sta når det gjelder meg selv – vi vet jo best selv hvordan vi vil og trenger å ha det. Det som er vanskelig er å tørre å satse på den veien.
Jeg står for alt jeg skriver om balanse her i livet, men jeg har innsett at jeg er hard når det gjelder kravene jeg setter til meg selv. Jeg er innerst inne veldig usikker. Ikke på hva jeg gjør, men på meg selv.

Grunnen til at disse tankene har dukket opp igjen nå er fordi jeg får en enorm angst og følelsen av å ikke være ‘god nok’ de gangene jeg skal noe uforutsett. Enten det gjelder å møte noen, sosiale situasjoner, eller noe så trivielt som å ta bilder. Vil de like meg for den jeg er? Eller som i det siste tilfellet – er jeg stor nok, liten nok, trent nok?
Jeg har takket ja til noe jeg ikke har forberedt meg til, og tanker som “du er ikke god nok” dukker opp med én gang. Jeg har allerede sagt nei til et par ting tidligere som en følge av det, og det er ikke riktig å ta avgjørelser basert ut ifra det. Det logiske i meg vet det jo, men det er ikke like lett å etterleve. Og det er da jeg spør meg selv, blir jeg noen gang god nok?
Om jeg ikke skulle være det i andres øyne, så burde jo uansett ikke det være mitt problem.

Hva betyr det egentlig å være i form? Er det kun i konkurranser? Hvem bestemmer det?
Kan man være syk, og samtidig være i form?


‘I form’ om man ser bort ifra at jeg aldri har følt meg så svak. Før Nordisk 09.

Jeg har alltid mislikt begrepet om å være ‘off-season’, at man visstnok ikke er i form med mindre man går rundt med en knusktørr sceneform. Det ironiske er at de fleste er på sitt svakeste i denne perioden hvor de ser sterkest ut, looks can deceive. 
Jeg kan snakke for meg selv, jeg vet at jeg er i bedre form både fysisk og psykisk nå, men allikevel så bruker jeg til tider oppkjøring mot konkurranse som en mal for meg selv. Jeg er utrolig stolt av det jeg har oppnådd, men jeg ønsker ikke å etterstrebe det idealet i det daglige.


Konkurranseform vs daglidags form = ikke sammenlignbart, og skal ikke være det heller.

Dette gjelder for alle dere andre der ute som ikke føler at dere er gode nok – i forhold til hva og hvem?
Vi må slutte å sammenligne oss med personer, situasjoner og idealer som vi vet ikke er riktig for oss. Vi må snu dette med å være ‘i form’ bort fra konkurranser og fettprosent og la det heller handle om fysisk- og psykisk velvære. Vi må klare å skille en kort periode i forbindelse med en ‘ekstremsport’ og en sunnere hverdagsform. Det skal ikke være meningen at vi går rundt og ser ut som nøttebrune utøvere hele gjengen.
Jeg mener at balanse her i livet er helt individuelt. Finner man sin egen balanse mellom reelle ønsker og behov så tror jeg man oppnår målene sine. Når noe føles riktig, så er det mest antagelig det  – og vice versa.

Vi skal være den beste versjonen av oss selv, og det er jammen meg mer enn godt nok!

44 kommentarer til “Å være ‘i form’ – hva betyr det?

 1. Hanna

  Hvor lavt gikk du ca på kcal inntak på siste del av dietten før konkurranse? Hører om mannfolk på diett med 1100 kcal om dagen, og syns det høres umenneskelig lite ut :O

 2. Jessica

  Hej,
  Inspirerande blogg!
  Jag kanske inte förstår varje ord du skriver 😉 men jag hänger med på ditt budskap.
  Dina bilder säger mer än tusen ord. Hårt arbete, målmedveten, motivation och glädje:) Keep It up 🙂
  //Jessica

 3. Malin

  Det var veldig bra lesning en trøtt tirsdagsmorning 😀
  Jeg tenker ofte (uten å virke totalt innbilsk) at når jeg sammenligner meg selv med andre, kan det jo være det er en som synes jeg er flott og sammenligner seg med meg…

  Jeg streber også etter en fysikk som jeg er fornøyd med, men det viktigste er en kropp som fungerer. Både på utsiden og innsiden. Ha en strålende fin tirsdag Kristine! Klem

 4. Eline

  I mine øyne, er du mer enn god nok. Det håper jeg du etterhvert ser selv også. Du er en enorm inspirasjon, Kristine. I tillegg til at du ser ufattelig bra ut, virker du som en reflektert, smart og herlig jente som vet hva du vil og gjør det som må gjøres for å komme dit. Ta det til deg 🙂

 5. Sunniva

  For en lettelse å lese at du også føler det sånn, av og til! Det er så lett å se på deg og tenke at du har et perfekt liv og at du får alt gratis, selv om jeg egentlig vet det ikke stemmer.

  Jeg har hele tiden sett på formen din som et mål, siden vi er like høye og har ca samme vekt (syns å huske at du veide 63 kg til vanlig). For du er virkelig flott å se på! Så derfor er det godt å se at du sliter med det samme som oss andre dødelige 😉 Du virker som en klok dame, Kristine!

 6. Anonym

  Elsker disse innleggene! Utrolig bra skrevet, og du er jo bare menneske du også 😀 Jeg synes også du ser minst like bra ut når du ikke er i konkurranseform forresten 😉 Du er nydelig, Kristine!

 7. Tine

  ble så glad når jeg leste dette:)
  særlig når du er ett sånn forbilde som jeg selv jobber opp mot å holde på med. tenker fitness. jeg har en lang vei å gå om jeg klarer det..? som sagt ut i fra bloggen min så er jeg jo ikke frisk enda,men jobber mot. dette er jo en stor motivasjon. tanker om at jeg ikke er god nok dukker påå hver dag dessverre.. men også tanker om at dette kan ikke jeg greie;/ at jeg ikke er skapt for å greie å få en muskuløs kropp.. så dine tanker som du deler er jo en hjelp å se at man har det ikke «perfekt» selv om:) vi er jo bare mennesker.

  har du noen tips om hvordan jobbe seg oppover? har PT nå som hjelper meg i en startfase..
  klem

 8. Sivg

  Jeg har nevnt det før, men gode ting kan ikke nevnes ofte nok. 🙂

  Inntrykket jeg har ut i fra bloggen din: Ei jordnær, sympatisk og reflektert jente! Det er mange såkalte treningsblogger der ute, men ikke alle virker som å ha beina like godt plantet på jorda som deg.

  Ha tro på deg selv – du har all grunn til det!

 9. Solveig

  Et fantastisk innlegg ,tøft og ærlig ❗

  Det traff iallefall meg…klumpen i halsen kom tydelig frem 😳

 10. Ragnhild

  Utrolig godt skrevet!
  Kjenner meg sånn igjen i de kravene man stiller til seg selv som kanskje er både urealistiske og uretferdige. Alikavel er det lett for å trakke litt på seg slev innimellom å fokusere negativt.
  Jeg er og en som opfattes som trygg på meg selv og relativt selvdiker, mens inni meg er jeg stort sett en redd liten jente som er min egen største kritiker.
  Tror det er viktig å være bevisst tankemønsteret sitt og så prøve å jobbe med det. Når jeg får disse negative tankene sier jeg til meg selv at det er ikke hva de er om som er viktig, men det at de er der. Og så forsøker jeg å snu tankene. Hva er bra? Hva er jeg fornøyd med?
  Tanker har så utrolig stor kraft, og klarer jeg å finne noe positive tanker så blir de og selvforsterkende!

  Ble en lang kommentar dette her, men bloggen traff spikeren på hode for min del 🙂
  Jeg synes du ser ut som og virker som i bloggen som en flott jente, men både utseende med deg og hjærnen 😉

 11. sunthjerte

  Nok en gang et herlig innlegg. Traff meg midt i hjertet. Vi setter stadig høyere krav til oss selv, kjenner meg selv igjen der. Når man når et mål, blir neste mål enda høyere… Selvfølgelig skal man ha noe å strebe etter, men noen ganger tipper det over. Viktig å finne en balanse som du skriver, dumt veien til balansen for mange er så lang… Du er i alle fall en stor inspirasjon for mange og du har all grunn til å være stolt av deg selv. Du ser flott ut på utsiden, men er i tillegg nydelig på innsiden 🙂

 12. Kristine

  @Sara: Takk!

  @Hanna: Jeg hadde nok lavere dager enn det på slutten.. Det er en grunn til at dette kun skal/bør gjøres en kort periode i forbindelse med de siste ukene før en konkurranse 😉

  @Jessica: Hej tjejen! Trevligt att du vill hänga med mig. Om du inte förstår norsk, så kan du ju njuta bilderna av Todd och mat 😀

  @Malin: Flere som var trøtte i dag morges ja, gjeesp.
  Jeg er også så glad for at jeg har en kropp som fungerer bra, og den fungerer best når jeg ikke stresser og overanalyserer. Jeg tror det betyr at vi begynner å bli voksne Malin :mrgreen: Klem

  @Eline: Oi, takk.. jeg skal prøve å ta det til meg. Tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar 🙂

  @Sunniva: Det er det jeg har skjønt, så jeg prøver å ta silke ‘oppgjør’ innimellom for å vise at ikke alt kommer gratis eller er såkalt perfekt. Man bør vite til sine svake sider, det er først da man kan jobbe videre med de. Vekten min varierer med 4-5 kg veldig ofte, men ligger nok på ca 62-64 kg ja.
  Tusen takk! 😀

  @Anonym: Absolutt, jeg – som alle andre – har mine svakheter 🙂 Selv om man ofte ikke vil vise det, så tror jeg det er viktig. Takk! 😳

  @Martine: Tusen takk 😳

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Men du ER flott, lykke til i dag!

  @karoline: Stor klem til deg 😀

  @Tine: Vet du hva, jeg tror man må ta tak i det viktigste først – og for din del er det tanker rundt din egen trening, mat og kropp. Når du klarer å gjøre dette uten tvang, stress, negativitet og uten urealistiske mål så har du kommet et langt stykke på vei og vil mest antagelig merke at fremgangen kommer for fullt. Det er lett å bli utålmodig, man gaper liksom over for mye altfor fort. Psyken først, deretter følger det fysiske etter. Jeg er helt sikker på at du får dyktig hjelp av din pt, lykke til ♥

  @Sivg: Jeg liker at enkelte ting gjentas jeg 😀 Så hyggelig skrevet, tusen takk!

  @Solveig: Litt småangst før jeg la det ut, men til tross for at jeg forteller om mine svakheter – så tror jeg budskapet er veldig viktig å få ut 🙂 Takk!

  @Ragnhild: Vi er nok mange som kontinuerlig må jobbe med slike tanker, det er lett å falle innunder ‘perfeksjonismen’ og føle at ingenting vi gjør er godt nok. Det positive er at det blir bedre, man får andre impulser, prioriteringer og blir tryggere på seg selv etterhvert som tiden går.
  Takk!!

  @sunthjerte: Helt enig! Jeg sier ofte at jeg er stolt av meg selv for det jeg gjør, men så ligger det et sted langt bak at det ikke er godt nok. En snikende djevel som dukker opp når man møter på små utfordringer 🙂
  Så fin blogg du har forresten, flotte bilder!

 13. Helene

  Tusen takk for så kloke og reflekterende ord. Du virker så vanvittig jordnær og ekte. Du er så flott 🙂

 14. Tine

  takk for svar:)
  Ja jeg jobber hardt med psyken ikke en lett nøtt kan man si :p men jeg er fast bestemt på å klare dette!!så gjelder det å ha tålmodighet og læse mer kunnskap om dette:)

 15. Stine

  Flott innlegg, dette traff meg virkelig! Jeg har veldig mange av de samme tankene, og må hver dag jobbe hardt med meg selv for å akseptere at jeg er bra nok, akkurat sånn som jeg er.
  Og du ser fantastisk ut, uansett «on/off»! 😀

 16. Kristin

  Hei på deg Kristine. Kjenner meg så godt igjen. Kvifor skal vi bry oss eller være redde for å høyre kos vi ser ut osv. Eg har hatt store problem med dette. Blir nervøs for blikka og kommentarar om eg slutta å trene, for då har eg jo lagt på meg…

  Eg trur vi stiller for harde krav til oss sjølve. Kroppen skal foreks være perfekt, ein skal være godt trent til ei kvar tid, og skal ete supersunt heile tid, Eg trur ikkje dette gir oss glede i det heile tatt. Så kvifor bruke krefter på kroppsfokuset? Det einaste resultatet er at ein aldri blir fornøgd, uansett, så då kan ein vel berre kose seg med mat og trening. Trur du ikkje?

  p.s Stter dette på spissen, men eg trur du skjønar kva eg meoner:)

  Opp med hovudet og smil,Du er jo så nydelig når du smiler og er glad,

  klemmer

 17. Beate

  Veldig fint innlegg 🙂
  Jeg tror mange går seg «vill» når det kommer til kroppsideal osv. Man tror kanskje at man må se sånn & sånn ut for å være bra.

  Etter min mening er det viktigst at man spiser sunt og trener bra. Da har kroppen det bra, og sinnet vil også få det bra.

 18. Marit

  Kjempefint innlegg, kristine :mrgreen: Ikke tvil på at du er god nok(selv om vi alle gjør det i sånne situasjoner), for det ER du! Du er utrolig flott å se på, samtidig som du har en herlig personlighet. De som skal ta bilder av deg gleder seg til å treffe deg uansett hvordan du ser ut 😛 Du har en fysikk som alle jenter drømmer om :mrgreen: Dra på photoshoot med hodet hevet 😉 Det kommer til å bli kjempegøy!
  Klem fra Marit

 19. Cathrine

  Utrolig bra innlegg Kristine!!! Du får virkelig sagt det:) Jeg skal skrive en oppfølger, som kanskje er litt svar på dette du spør om.. 😉

 20. Kristine

  @Helene: Så snill du er, tusen takk!!

  @Tine: Det er absolutt ikke lett nei, men du virker både fornuftig og motivert – jeg er helt sikker på at du vil klare det! 🙂

  @Stine: Så flink du er 😀 Jeg har stadig en slags dialog inni meg hvor jeg må fortelle meg selv hvor ubetydelig og urealistiske mine egne krav er til meg selv noen ganger 🙂
  Tusen takk!

  @Kristin: Det som er så synd oppi det hele er at mange drar dette med ‘perfekt’ så langt at det plutselig blir en sykdom som er så langt ifra perfekt som man kan få det 😐
  For å sette det litt på spissen selv; hvor viktig er f.eks fettprosent og utseende blant livets mange både sorger og gleder? Om man skulle ha listet opp hva som har betydd noe og hva som har gitt en glede i den tiden vi har vært her – ville det ha vært overtrening, sult, forstyrrelser, angst og usikkerhet med 10% fett og mageruter?
  Jeg stemmer også for at vi smiler og koser oss 🙂
  Takk nydelige du, stor klem

  @Beate: Og flertallet vet ikke hvor tøft det er å komme ned til en såpass lav fettprosent, og ikke minst hvor tilnærmet umulig det er å opprettholde det uten at man får et meget anstrengt forhold til trening og kosthold.
  Spise sunt, trene bra = sterk og i form. Helt enig 😀

  @Marit: Nå var første innskytelse å svare deg med ‘ja, men’.. men ikke noe men, sier bare tusen takk jeg 🙂 Håper det går bra i morgen, det blir sikkert moro 😉 Klem til deg

  @Astrid: Takk! Ha en kjempefin kveld du og!

  @Cathrine: Takk vennen! Ja, gjør gjerne det. Å være ‘i form’ er tydeligvis både misforstått, komplisert, sunt, selvopptatt, viktig og individuelt 😀

 21. Kristianne

  Tusen, tusen takk for at du skrev dette! Skjønner at du setter deg i en mer eller mindre sårbar og åpen posisjon når du er såpass ærlig mot alle som leser – og ikke minst – deg selv. Jeg skjønte i en ung alder at vi er vår egen største fiende, det er virkelig ingen som er så streng og dømmende mot meg, som jeg er mot meg selv, og det gjelder nok mange andre.
  Jeg kjenner meg så utrolig igjen i tankene om å ikke være «god nok», kroppslig, prestasjonsmessig og enda verre – sosialt sett. Jeg kan finne på å stille spørsmål til hvorfor vennene mine velger å være sammen med meg, alle mulige tanker om at man ikke fortjener de komplimenter/gode ord man får osv…

  Uansett, det er et kjempevanskelig tema, men jeg tror ikke man vil oppnå virkelig lykke i livet før man klarer å godta/like seg selv. Får lyst til å riste deg litt og fortelle deg hvor mange jenter som faktisk ser opp til deg, og hvor flott du faktisk er, men det må nok komme innenfra og jobbe seg utover for at du virkelig skal innse det!

  «Be nice to everyone you meet, for they are probably fighting a battle you know nothing about.»

  Igjen – du virker fantastisk på inn- og utsiden! Lykke til i morgen 😀

 22. Karen

  Veldig flott innlegg! Kjenner meg godt igjen, og det gjør helt sikkert mange andre også. Jeg følte meg faktisk mye bedre etter å ha lest dette – det er fint å høre at andre også kan ha det på samme måten, andre som man i utgangspunktet aldri ville trodd at kunne være usikre. Uansett må jeg bare si at jeg synes du ser fantastisk ut, og du virker som en utrolig flott person. Inspirerende er du! Fortsett for all del å blogge, din er virkelig en av de mest givende bloggene jeg leser. Lykke til videre 🙂

 23. Anita

  Jeg DIGGER deg og det du skriver!! Du er inspirerende, motiverende og et fantastisk forbilde.

 24. Irina

  Tusen takk for enda et velskrevet og reflektert innlegg. Jeg synes du setter fingeren på et viktig tema nok en gang.
  Så utrolig flott du er, helt nydelig i både sceneform og dagligdags form.

 25. Bobby Khan

  Syns du er en kjempe jente 🙂 fin innlegg og ikke minst du er fin både off og on season 😉 enig i at alt kommer ned til å føle velvære, men det å ikke føle seg «god nok» er en litt kinky sak, Fordi det kommer litt ann på hvordan du går fram. Om det å ikke være god nok er en negativ ting (som veldig mange opplever det som) så er det seff. ikke bra

  Men på en annen måte så er det også pådrivs kraft, viss du ser på det som postivt, det å nå dine mål, men så legge nye, jeg mener viss du er fullstendig fornøyd, hva jobber du for? det er jo på en måte ikke lenger nødvendig.

  Jeg har gått ned 30 kg siden ifjor, men er lang i fra ferdig, det er ikke «godt nok» å ha «bare» godt ned i vekt, jeg har mye mer å oppnå når det gjelder kropp 🙂

 26. Everest

  UTROLIG spennende blogg =)
  «Vi skal være den beste versjonen av oss selv, og det er jammen meg mer enn godt nok!» Jeg likte den =)
  Du og andre skal ikke være bekymret for å være god nok, god nok er noe man er og er man det ikke så blir man det med tiden =)

 27. Kaktus

  Det er synd at flere ikke vet om bloggen din, for dette er kloke ord som folk burde få med seg. Virkelig godt skrevet, fattet og reflektert.

  Det er inspirerende med mennesker som kjemper hardt for å nå et mål, enten det er innenfor sport eller hvilket som helst annet aspekt av livet. På en måte blir det ennå mer motiverende når dette mennesket trosser en sykdom, gir faen i eventuelle begrensninger, og når målet likevel! Eller nei, å nå selve målet blir ikke like viktig, men at en VIRKELIG forsøker. Det er vel her mye ligger, at en endrer mønster og tankeganger ved å være dedikert, og ved å gi alt.

  Håper du skriver en dag at du vil konkurrere igjen. Det er nok en boost for mange å se at du gjør det, selv med sykdom på slep. Har du noen tanker rundt dette? Nå kjenner ikke jeg deg, men det må vel krible litt i musklene etter å gjenta tidligere suksesser. Ikke for å vise kritikere nødvendigvis, men for egen del? Satser på at du er enig med meg, for det er virkelig motiverende og moro å følge deg på veien mot en ny pallplass 😉

  Ha en sterk dag 😎

 28. Lila

  Flott innlegg. For meg handler alt om selvfølelse, og jeg føler meg bedre nå enn jeg gjorde 10 kilo lettere, og bedre trent. Rett og slett fordi jeg har bestemt meg for å ha tro på meg selv, og verdsette den jeg er. Mange setter livet litt på vent, alt dreier seg om å komme i bedre form, bli noen kilo lettere. Men livet er her og nå:)

 29. kinam

  ta gjerne en titt på bloggen min 😉 http://believeitanddoit.blogspot.com

  vi mennesker må lære å elske oss selv først, vi må bli kjent med oss selv og styrke selvbildet vårt, og endre måten vi ser på oss på. jesus hjalp meg med å endre måten jg så meg selv før.
  la jesus gjør det samme for deg også kristine;)

 30. Elisabeth

  Først av alt; for et fantastisk bra skrevet innlegg!
  Du skriver på en måte som får ting til å bli så virkelig og klart.

  Det du skriver om balanse tror jeg er nøkkelen til et bedre liv for mange. Og det kan være veldig induviduelt hva som er riktig oppskrift. Det må være en balanse/god harmoni mellom body & mind. Men jeg tror også det handler veldig mye om å bli kjent med sin egen kropp og behov. Dette har jeg virkelig kjent på kroppen de siste to årene. Det startet med at jeg var lei av å ha lite energi, konstant dårlig samvittighet for lite trening og for mye usunn mat. Jeg hadde en veldig krevendnde jobb som tok mye tid og krefter. Jeg følte meg veldig tom for alt. Men viljen til å gjøre noe med dette var der. Jeg startet først med å fokusere på å spise flere måltider og riktig mat. Jeg følte at dette raskt ga meg energi til å starte treningen. I begynnelsen Pilates og yoga, der det er veldig mye fokus på pusteteknikk og ikke minst avkobling og avspenning. Etterhvert ble jeg avhengig av disse timene, de hjalp meg til å fokusere mer på hvilke signaler kroppen gir og det å tilfredstille kroppens behov spesielt i forhold til mat. Jeg har blitt veldig oppmerksom på hvordan kroppen reagerer på forskjellig mat. Etterhvert startet jeg med styrketrening, i starten med hjelp av en PT. Dette har virkelig satt fart på ting og nå trener jeg stykre to ganger i uka, i tilegg til Pilates, yoga og spinning. Nå føler jeg meg mye friskere både fysisk og psykisk. På en måte har jeg blitt kjent med kroppen min og bevisst på hva som fungerer for at jeg skal ha det godt. Og jeg har endelig blitt avhengig av et sunt kosthold og trening!

  Jeg har hentet mye inspirasjon og motivasjon i bloggen din Kristine! Tusen takk for at du er den du er, og for at du deler det med oss:)

 31. Jon

  Konge innlegg!
  Den trengte jeg så syykt;)
  Du er herlig og fantastisk på alle måter Kristine, du er dg sjøl og legger ikke skjul på dt:)

  Har sliti en del med dn samme mentaliteten sjøl,så veit åssn det er…

  Stå på videre Sunshine:)Du lyser opp hverdagen til mange oss:)
  Todd er utrolig heldig med deg som matmor:)

 32. Siri Nilsen

  Akkurat her å nå så tenker jeg: en goood klem til deg Kristine. Jeg synes du er helt fantastisk – og jeg tenker at mine tanker stemmer nok veldig utenom bloggverden også 🙂
  Individet søker bekreftelse fra barseltiden av, og – vil egentlig bare si at jeg ikke tror det er så uvanlig det du skriver her, å føle det sånn.

  «I livets skole
  vil du lære at også
  motgang hører med,
  og det som kanskje er
  særlig tungt
  vil bli et nødvendig vendepunkt».

 33. Marianne aka gen-i-alt

  Jeg er så utrolig glad for at du har vunnet NM og nordisk. Du er et fantastisk fint forbilde for jenter som er interessert i sporten, men også jenter som trenger sunne forbilder til å guide dem på «bedre» tanker. Tusen takk for at du deler gode og fornuftige ord med oss alle.

 34. Kristine

  Tusen takk for alle gode ord – og ordtak (jeg elsker jo det)!

  Veldig riktig det dere skriver, man vet aldri hva folk sliter med av tanker og følelser – uansett hvor lykkelige eller selvsikre de måtte fremstå.

  Angående konkurranse så har jeg ikke lagt det helt fra meg, men jeg har ikke planlagt noe spesifikt. Dere er de første som får beskjed 😉

  Nok igjen; tusen takk! ♥

 35. Lene Alexandra

  Fint innlegg;) Liker bloggen din godt. I «god form» for meg betyr at kroppen fungerer og at man klarer å gjøre de tingene man ønsker i hverdagen:)

  Bokanbefaling: Selvfølelse nå m Mia Tørnblom;)

  😉

 36. Kristine

  @Lene Alexandra: Takk for det! 😀 Jeg er helt enig, i god form er veldig individuelt og handler i svært liten grad om vekt og fettprosent.
  Takk for boktips!

 37. Michelle

  OMG!!!! Dagligformen din er bare helt fantastisk Kristine! Skulle gjort MYE for kroppen din 😛

Det er stengt for kommentarer.