Herlig start på ny uke

Ah, i dag er jeg i godt humør! Og sola skinner! ♥
Etter flere måneder med følelsen av at utfordringer og motgang nærmest har stått i kø, så begynner ting endelig å gå min vei. Flere gode nyheter, og jeg kjenner at det er så godt å kunne se lysere på ting.
Nå har jeg i tillegg fått mange gode tips til bedre søvn, så jeg krysser fingrene for at det også blir litt bedre – om jeg bare hadde sluppet drømmer/mareritt så hadde det hjulpet veldig.

Jeg har handlet litt forskjellig, og det hjelper jo selvfølgelig også på humøret. En pakke med litt vårklær (og en ny pappeske-seng til Todd) fra vår alles kjære Ellos;

Og flere pakker fra iherb, hvorav den ene inneholdt dette;

Jeg gleder meg skikkelig til å teste ut det råsa pulveret – surt og søtt, nam.
(Nå har sikkert de aller fleste allerede handlet på iherb, men har du ikke det så bruk koden VIG677 og få $5 i rabatt).

Og forresten, ikke glem tilbudet til Nordic Nutrition – om dere trenger proteinpåfyll.

Treningen i dag ble ganske lik som i går, en styrkeøkt hvorav litt på underkropp og litt på overkropp. Kjører heller på med et noe fastere opplegg etter denne uken – jeg fortsetter med en 2-splitt.

Dagens øvelser;
Strakmark
Arnoldpress
Benspark
Nedtrekk bredt grep
Sittende benpress
Omvendt pec-deck
Leg abductor
Sit-ups på ball

Dagens middag ble taco – perfekt mandagsmat;

En pakke karbonadedeig stekt med tacokrydder (paprika, chili, pepper, cummin) og 2 fedd (!) med hvitløk. Servert med spinat, agurk, cherrytomater, purre, dressing, ketchup og parmesanost.

Dessert litt senere blir enkel; varme epleskiver med kanel (og kokoskrem til).

Eplene kan varmes raskt i mikro, og kokoskremen består av stivpisket eggehvitte+sukrinmelis som vendes inn i litt kokosmelk.

Ha en god gla’mandag videre!

18 kommentarer til “Herlig start på ny uke

 1. Anita

  Hei, jeg bare lurte på om du brukte BCAA i noen som helst form og hvilket merke? Jeg har lest litt om periodisk faste og tenkte meg å prøve dette, så på http://www.leangains.com at du var nevnt i ett innlegg angående dette punket.
  Ellers så liker jeg bloggen din veldig godt!

 2. Karianne

  Godt å høre at det går bedre:) Er spent på å høre mer om hva som skjer til onsdag. Ha en super uke!:)

 3. Malin

  Det ordner seg alltid for snille jenter, og snille puser 😀
  Ekstra kjekt å starte uka med nye klær da. Det er så mye fint på nett nå at visakortet mitt får vondt… 😯

 4. Martine

  Jeg har sendt inn bestilling så jeg venter på pakke fra ellos! 🙂 Har du noen tips til hva som er lurt å ha i skapene, som kan bestilles fra iherb? 😉

 5. Cathrine

  Finaste jenta! Så glad for at ting går bedre nå, ingenting gjorde meg gladere enn det <3 Snakkes for snarlig update snart <3

 6. Cathrine

  Hei:) Hvilket hjemmesideprogram bruker du? Hadde du en bloggplatform før du fikk eget domene?

  Mvh Cathrine:)

 7. Hanne

  Så godt å høre at det går bedre! Men uff, håper virkelig du får sove godt snart.. Jeg sliter også mye med ville drømmer og mareritt i perioder, og det går så absolutt ut over dagsformen de påfølgende dagene..

  Todd er kongen 8)

 8. Marit

  åhhhh, det var virkelig godt å høre, Kristinemor :mrgreen: Du fortjener å ha det bra hele tiden du! Det var virkelig deilig vær i oslo idag 😛 Jeg har hatt mareritt to netter på rad nå 😯 Jeg skylder på zmaen. Den gir helt sinnsyke drømmer, men den dype søvnen kan ikke undervurderes :mrgreen: Har du prøvd ZMA? You look fab 😉

 9. Susanne

  Så herlig at ting slipper litt og at det blir lettere 😀
  Formbilder er moro, du har utrolig flotte skuldre Kristine! Ha en fin uke videre 🙂

 10. Kristine

  @Pernille Nicoline: Tusen takk! 😀 Ha en flott dag videre!

  @Anita: Nei, det gjør jeg ikke.. Jeg pleier å spise litt lunsj før trening 🙂

  @Karianne: Tusen takk, i like måte!

  @Malin: Det har jeg hørt flere ganger, og nå begynner jeg å tro litt på det også 🙂
  Visakortet får bare adlyde, du er sjefen!

  @Martine: De har en del fine klær der nå altså!
  Jeg har ikke så veldig mye fra iherb; men Stevia (Vanilla og Toffee), yacon syrup og nå kakaopulver + pommes granates-pulver. Jeg har bestilt et par sukrinsjokolader og bathshower-stæsh nå 🙂

  @TID FOR TRENING: Ja 😀 Det har jeg også lest, skeptisk til det..

  @Cathrine: Håper du har det bra, at alt ble som du håpet ♥ Snakkes snart for en update! *kos*

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Det smaker surt godteri! 😀

  @Cathrine: Jeg startet å blogge på blogspot.com for 3 år siden faktisk, memn den bloggen er (dessverre) slettet. Hoppet deretter over til blogg.no, før jeg endte opp med eget domene under wordpress.com

  @Hanne: Det håper virkelig jeg og, jeg er inni en marerittbølge nå. Utrolig hvor mye det har å si for resten av dagen, men jeg har heldigvis blitt flinkere til å fordøye det og ikke la det påvirke så mye ellers.
  Ja, det er han :mrgreen:

  @silje’s fremgang.: Godt å ha noe å smile over igjen 😀

  @Marit: Åh takk ♥

  @Marit: Tusen takk! Deilig, og det er meldt fint vær hele uka!
  Jeg har prøvd det én gang og drømte nærmest om rosa elefanter, så det var mer som en hallusinasjonferd for min del 😆

  @Bobby Khan: I like måte! 😀

  @Susanne: Positive ting som skjer nå er som å fjerne steiner som ligger som et angstlokk i mellomgulvet – nøyaktig beskrevet 😆
  Tusen takk, ha en flott uke du og!

 11. Ragnhild

  Å nå ble jeg i godt humør!
  Skikkelig godblogg dette her!!

  Hadde en fantastisk deilig mandag jeg og!! Klatret en ny rute som ingen trodde jeg hadde sjangs å klare!
  –Og har en fin dag i dag og, begynner å få resultater av treningen og kjenner at kroppen begynner å samarbeide! Så dette lover bra for uken 🙂

  Kan jeg spøre hvor du trener? Er de noe sosialt treningsmiljø?
  Jeg er helt ny i treningsverden, og forsøker å finne ut hva og hvor som passer best for meg! Sliter sånn med selvbilde der jeg trener nå ettersom jeg føler at jeg er snakkisen blandt en klikk med damer som trener der og det gjør det litt tungt psykisk;/

 12. Kristine

  @Ragnhild: Så deilig, det lover godt for resten av uka ja!
  Jeg trener på Elixia, Kolbotn – helt alene 🙂 Jeg har også slitt med det, og anbefaler at du jobber kontinuerlig med de tankene. Utfordre deg selv og det vil bli lettere, du er der for din egen del og hva andre måtte tenke eller føle er helt irrelevant. Ipod er et must for min del 🙂

Det er stengt for kommentarer.