Fredagskos

Så godt at det er fredag! Uka har gått så forferdelig sakte synes jeg.
Denne helgen blir relativt rolig som vanlig, men mange småting som skal fikses, hentes, kjøpes.. Det blir mye frem og tilbake, men alt blir forhåpentligvis bedre når ting faller på plass.

Husker dere den hyggelige forespørselen jeg nevnte for litt siden? Vel, det blir noe av.. på onsdag – selv om jeg er veldig usikker på om jeg er ‘god’ nok. Det blir derfor ingen utskeielser denne helgen, selv om det helt sikkert ikke hadde gjort så mye fra eller til.
Litt kjipt uten is og godis, men det er ikke dermed sagt at jeg ikke kommer til spise mye annet godt:

.
Dagens middag;
Laks med ovnsbakte potetbåter og agurksalat

– Laksefilet stekes i litt smør
– Agurksalat; tynne agurkskiver legges i en blanding av 1-2 ss eddik + 4 ss vann + 1 ss sukrinmelis.
– Poteter skrelles, deles i båter og legges på bakepapir med olje, salt, pepper og dill over. (Dill er godt!) Inn i ovnen på 200 grader i 30-35 min.
– Creme fraiche blandet med dill, salt og pepper over laks og poteter

Dagens dessert;
Fruktsalat med kokoskrem

– Appelsin
– Pære
– Eple
– Banan
– Kokoskrem; eggehvitte piskes stiv med sukrinmelis og vendes inn i litt kokosmelk
– En dash kanel over

Nå skal kvelden nytes videre! Se og lær fra de som kan dette..

Håper dere får en fin helg :grin:

26 kommentarer til “Fredagskos

 1. Elvi

  Ååå, er det snakk om fotoshoot? Uansett, jeg er superspent på hva det er 😀

  Håper du får en flott helg!

 2. - Stine

  Hei Kristine! Du vet den quatro-kaka di? 😀 Legger du først nøttebunn, så gele, så mousse, så marsipan, også glassur? Og må gele`en og moussen stivne ordentlig før du legger på det andre? 🙂

 3. Martine

  Ååh, søte pusen 🙂
  Ser du må klare deg uten is og godis i helgen, hehe. Hva bruker du egentlig å spise når du har utskeielser? Og hvor ofte? 😀

 4. Kristine

  @Elvi: Det innebærer som du sikkert skjønner at jeg skal vise frem en ‘blekfet’ vinterform ja 😛
  Takk i like måte!

  @Lila: Så bra, for det smakte kjempegodt! Håper du får en strålende helg også!

  @Charlotte: *Angst* men tusen takk 😀

  @– Stine: Hei! Jeg har lest at marsipan og gélé helst ikke skal legges oppå hverandre, så jeg hadde nøttebunn, marsipan, mousse, gélé og så glasur. Både moussen og géléen bør kjølne litt mellom hvert lag ja, det er en liten tålmodighetsprøve 🙂

  @Martine: Jaa søte Todd 😀
  Jeg pleier å spise litt ekstra hele helgen egentlig, men prøver å holde lørdag som hoveddagen. Jeg er veldig glad i is og smågodt (vaniljefudge og sjokolade) så det blir som oftest det. I store mengder 😳

 5. - Stine

  Men må ikke moussen stivne HELT før gele`en legges på? 🙂 Og gele`en kan ikke være helt stivnet når den legges på? Huff, jeg må visst ha det inn med teskje!

  Tørr jeg å spørre hvor lang tid du brukte? hehe

 6. TID FOR TRENING

  Hmm..du skal vel vise deg fra din beste side onsdag da tenker jeg? Skulle vel ikke være noe problem for deg uansett om det var fredag eller onsdag det tenker jeg..spennende! Fortsatt god helg!

 7. Marit

  Riktig god helg til deg også, Kristine :mrgreen: Jeg synes det er mer glød i deg om dagen 😛 😉 Flere som kjenner at det går mot lysere tider, eller? Det er virkelig flott å se at du har det bedre nå 😀 Du får kose deg litt ekstra med godis og is neste helg da vettu :mrgreen:

 8. Jane

  Så gøy 🙂

  Gleder meg til å se bildene ( om du deler noen da) 🙂

  Jeg misunner deg veldig for den flotte kroppen du har , vakker er du å. Men jeg er jo på riktig vei selv. Skal snart på diett for å få litt mer fortgang (forhåpentligvis) siden det hat stoppa opp litt.. OPP,OPP, OPP i vekt på meg 🙂

  Ha en flott helg 🙂

 9. Caroline

  Hei.
  J 163, 62 kg.

  Har de siste ukene vært veldig svimmel, kvalm og hatt hodepine..dette forsterkes ved trening. Trener både cardio og Styrke opptil 5 dager i uken. Er aktiv og spiser bra både før og etter trening. I går skjedde det nok en gang, kom helt plutselig. Mens jeg sto oppreist og drev m bicepscurl m manualer, ble jeg akutt svimmel og utrolig kvalm. Måtte bare legge meg rett ned på gulvet for ikke å besvime, dette varte ca 1 time før d ble bedre. Har tidligere denne uken måtte avbryte pga hodepine..svimmel.. Har du en anelse hva dette kan komme av? Hvorofor på trening? Jeg er i en god treningsperiode, men nå ender jeg opp med å gå hjem å legge meg hver dag istedet. Hva tror du det kan være? På forhånd takk!

 10. Kristine

  @Mariell: Takk for det søta 😀

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Nei, man må jo ikke.. men jeg VIL :mrgreen:

  @– Stine: Ja, den bør stivne litt – men det tar som regel ikke så lang tid om du setter kaken i kjøleskap og/eller fryser. Géléen bør ha en litt ‘seig’ konsistens etter noen minutter i kjøleskapet før du heller over.

  @Strikkelaura: Hei! kristine@kriweb.no

  @TID FOR TRENING: Ja, jeg skal visst prøve på det.. men når man ofte har et stort sprik mellom sceneform og dagligform så blir man noe selvkritisk 🙂

  @Marit: Jeg er både temperamentsfull og humørsyk for tiden, så her er det mye opp og ned 😀 Men akkurat nå har jeg det veldig bra, sikkert fordi alt rundt oss lysner – deilig!
  Jeg skal ta igjen for det tapte nå til helgen 😉

  @Bobby Khan: Takk, ha en fin dag!

  @Marit: Du av alle vet hvordan ståa er med denne kroppen :mrgreen:

  @Cathrine: <3

  @Rebecca: 😀 Takk! Så fin blogg du har!

  @Tine: Håper du hadde en fin helg og 😀

  @Jane: Det er ikke noe store greier, men håper jeg kan vise dere om ikke så lenge.
  Tusen takk 😳
  Kos deg med litt ekstra mat nå, og nyt videre fremgang med en mett, glad og sterk kropp 🙂

  @Amalie Ve: Takk for det søte deg 🙂

  @Malin: Vinterblek er det nye sommerbrun! (Sa hun som sprayer og smører seg som en gal i disse dager)

  @Caroline: Huff da.. det er ikke godt å si. Kanskje du har gått hardt ut med trening litt for fort, eller får i deg mindre mat enn du tror – eller feil mat. Eller kanskje det er den tiden av måneden? Menstruasjon kan ofte føre til kvalme og svimmelhet. Det går nok helt sikkert over, men om det varer noe særlig lenger enn én ukes tid så ville jeg ha tatt meg en tur til legen og målt puls/blodtrykk + tatt noen blodprøver – bare for å utelukke sykdom eller annet alvorlig.

  @Stine Marie: Tusen takk!

  @Hilde: Tja, det vil jeg da tro 🙂

 11. nikolai

  Hvilken type laksefilet pleier du å bruke? Jeg spiser selv mye laks, og det er jo sundt og godt!

Det er stengt for kommentarer.