Taco og fredagsform

Hei igjen!
Nei – tenk så rakk jeg et innlegg til før kvelden :grin: Jeg må jo være litt ivrig nå som jeg blir borte resten av helgen og litt til.

Det har blitt mye mat i dag. Puh, stappmett.
Tacotallerken – en real porsjon må til

Spinat og masse friske grønnsaker
Karbonadedeig stekt med spisscummin, chili, hvitløk, paprika og pepper
Selskapsdressing og ketchup
Parmesanost

Nam!

Dessert ble noe som ikke engang kan minne om proteinbakst, så ingen inspirasjon til dere i kveld dessverre. Det ble is og smågodt. I dag var en dag da det passet meg perfekt, og det smakte helt nydelig som vanlig.
Mitt navn er Kristine og jeg er en sukkerholiker – som holder suget fint i sjakk på hverdagene og sprekker (med vilje og god samvittighet) i helgene.. Jeg innrømmer det.

Frøken Proppmett;

Sprekkferdig, vi snakker pølseskinnhud.

Frøken Proppmett sin nydelige katt;

Todd er i fin form nå, såret under haka gror og han er full av kos, kjærlighet og energi. Og diverse særheter, alt er som før med andre ord.

Nå må jeg pakke litt og etterhvert ta kvelden, så nok en gang;
Ønsker dere alle en riktig god helg! ♥

23 kommentarer til “Taco og fredagsform

 1. Michelle

  nammy, ser kjempe godt ut! 😛
  Bra det går fint med Todd. selv er katten her i huset, med skjerm rundt hodet. hun har operert og skal ikke bite stingene… dakker, får så vondt av henne!

  God helg Kristine 😉

 2. Beate

  Har spist masse brød og karbohydrater i det siste, da var jeg ikke frøken proppmett som du, men heller frøken sprekkeferdig/gravid. Hvorfor skjer dette? Har du en forklaring på det? Pleier ikke å spise brød til vanlig…

 3. Hanne

  God tur 😀

  Beate: Her står magen som en badeball om jeg spiser hvetebakst etter en stund uten, rimelig ubehagelig!! (Det samme skjer derimot ikke om jeg spiser det jevnlig, selv om jeg skulle skeie ut med MASSE brød/pizza/boller/hva nå enn en dag.. Merkelige greier.. Ikke kjenner jeg meg «luftig» heller, bare stor, haha..

 4. Cecilie!

  Hei!
  Lurte på en kjapp ting, hva mener du om Kreatin?
  Har lyst til å få mer markerte muskler, noe jeg ikke føler at jeg oppnår kun ved vanlig trening? også var det noen som anbefalte meg kreatin? Er dette noe for jenter som ønsker markerte muskler?:)
  Du har en helt fantastisk kropp 🙂
  Håper du og Todd får en kjempe fin helg.
  Klem fra lille meg.

 5. Marit

  Kjære Kristine 😛 Vær så snill og ikke slutt med blogginga di 🙄 FLOTTE Du, de gode oppskriftene dine, treninga di og herlige Todd har blitt en stor del av hverdagen min (og mange andre sin) :mrgreen: Hvis dere slutter kommer jeg til å savne dere så ufattelig mye 🙁 Hva skal jeg gjøre da? 😉 Vit at dere betyr mye for mange. Dette er jo selvfølgelig et valg du må ta selv, snuppa 😉 Jeg prøvde bare å være søt og si at vi er veldig glade i dere, og at vi føler mye av smerten du gjør om dagen 😛 Vi er her for deg 😉

  Godklem fra Marit <3 <3 <3 😀

 6. Karen

  Så bra at du blogger litt igjen!:) Blir så inspirert av å lese her:) Lurer på en liten ting (kanskje litt teit å spørre om, men): Jeg har lest at å trene cardio med stigning er bra rumpetrening! Har trent det en del i det siste, og så har jeg jo lest at du pleier å trene en del med stigning, så lurte på om du vet om det stemmer? Jeg er veldig glad i å løpe, og det er mest det det går i når jeg trener, blir til at jeg prioriterer det fremfor styrketrening, selv om det ikke er så lurt. Blir jo også inspirert til å trene mer styrke når jeg leser bloggen din:)Noen tips? Håper du fortsetter bloggingen en stund til!

 7. Stine Marie

  Taco er jum!! Du ser bra ut selv om du er kjempe stappa!!;)
  Håper du har hatt en kjempe fin helg <3

 8. solveig bendtsen

  Hej Kristine.
  Dejligt at se at du er tilbage igen, håber du bliver ved med at blogge. Lige et spørgsmål hvad er karbonadedeig på norsk, er det fra en gris eller ko?, tror selv at det er fra en gris 🙂 Jeg er meget interesseret i et hæfte om mad hvis du får lavet et. 🙂

 9. Anne-Lise

  Hei Kristine 🙂
  Nettop funnet bloggen din blant ett hav av andre, og jeg ELSKER den! Du er ærlig, sunn og flott. Du har det forholdet til mat og trening som jeg lengter etter, og magen din skal jeg ha!! Hehe.. Håper du fortsetter å inspirere og motivere i lang tid fremover 🙂

 10. Sara

  Du ser bare kjempeflott ut, Kristine! Selv når du er proppmett 😉
  Du har jo ikke trøbbel med det nederste magefettet, heldiggrisen! 😀

 11. Ane

  Jeg googlet sunn pizza, og streifet tilfeldigvis innom siden din. FOR en blogg!
  Du skrev om akkurat det som interesserer meg, trening og sunn, god mat!
  Takk for kjempeoppskrifter og fine innlegg.
  Blitt min blogger nummer 1 😉

 12. Maria

  Heei!!
  Du har så flott mage! VIRKELIG bra jobbet!! Jeg har bare ett spørsmål, hvordan blir man kvitt «sideflesket» aka «love handels»(på ensgelsk).. ? Jeg har gått masse ned i fett% men de har ikke rørt seg en cm!!! begynner å bli frustrert!!
  uansett, elsker bloggen din og leser den masse! Stå på! Vi heier på deg!! :mrgreen: :mrgreen:

 13. Kristine

  Tusen takk dere ♥ Men jeg strammer magen til den store gullmedaljen her, bare så det er sagt!

  Solveig: Karbonadedeig er okse 🙂

  Maria: De har nok krympet litt om du har gått ned en del i fett%, men det er lett å se seg blind på det i speilet. Jeg har alltid trent en del core i forbindelse med dansing, kanskje du skulle ha prøvd alternative core/mage/ryggøvelser? Ellers må jeg bare si at styrketrening former kroppen, trener du med vekter?

Det er stengt for kommentarer.