Fornuft og følelser

Jeg kjenner at jeg ikke liker at bloggen har blitt en nedprioritert hobby for tiden, for jeg vil helst gjøre ting fullt ut – på best mulig måte. Jeg er dessverre litt enten eller når det gjelder valg, hjertet eller fornuft. Som regel er jeg ikke like flink til å skille på de, og følger ofte det som forventes av meg – eller det jeg vet er det ‘riktige’ å gjøre, altså fornuften. Andre ganger, de gode gangene, så klarer jeg å kombinere begge deler – med hjertet i førersetet. Det er da jeg virkelig er lykkelig ♥
Bloggen er kanskje ikke et like viktig prosjekt som mye annet her i livet, men jeg kjenner at både fornuft og følelser er med og det vil bli rart å legge den helt bort en gang i fremtiden. Så selv om det kanskje blir litt kjedelig med sporadisk blogging nå, vil jeg gjerne holde litt liv i den før jeg vet mer om hva som vil skje fremover.

Noe av det beste jeg vet er jo når folk spør hvordan det går med Todd, og som alle andre mødre forteller jeg med lidenskap om sykdommene hans, at han er bedre nå, hvor fin han er, at han er verdens mest spesielle katt, hva han gjør som er morsomt og sært..
Uansett, Todd er mye bedre, men han er som vanlig litt småforkjøla. Når han maler så durer det litt sløvt og asmatisk i han, han er konstant småtett i nesa og han har ofte rennende øyne.

Han har begynt å bli lei av allergifôret sitt, han har hatt et par sultestreiker de siste dagene. De varer heldigvis ikke noe særlig lengre enn én dag, men det er nok til å bekymre meg og gi meg dårlig samvittighet. Hva skal man gjøre.. jeg kan jo ikke gi han noe annet før det har gått noen uker til.

Skjønne gutten min.

Jeg fikk forresten servert en nydelig middag forrige helg som jeg må dele med dere;
Torsk med søtpotetmos og bakt tomat

Dette var virkelig helt nydelig, det er nemlig luksusversjonen av torsk – av merket Strøm. Filetene er stekt i smør, servert med friske urter, søtpotetmos m/bacon, bakte tomater og asparges, samt en deilig creme fraiche-dressing.

Ha en riktig god fredagskveld videre :smile:

P.S
Sommeren er tydeligvis ikke så altfor langt unna ifølge Body – gladjenta poserer

24 kommentarer til “Fornuft og følelser

 1. Anonym

  Kjære Christine.

  Jeg tror på at man skal gjøre mest mulig av det som gir en gode følelser og flyt.
  Man skal luke vekk mest mulig av det andre,
  Lykke til!
  Og jeg skal prøve ut pizzaen din i morgem…men jeg har aldri bakt med disse ingrediensene før, så jeg har ikke peiling på forholdet mellom dem….så det kan jo bli spennende. Bruker Jbkm i steden for det du bruer som binding….håper det går greit! 🙂 Ha en flott helg!

 2. Kristine

  @Gro Stormark: Det har du helt rett i, og det jobber jeg mye med. La hjertet få bestemme litt mer, og la unødvendige, bortkastede tanker ligge 🙂
  Jeg er veldig glad i mandelmel, så bruker nok mest av det – deretter bakepro/proteinpulver. Det skal nok gå bra, men vær klar over at fiberhusk/xanthan gum gir ganske mye fuktighet og gjør det ‘deigete’ og lett å jobbe med.
  Ellers er det fullt mulig å variere på det tørre; havregryn/havremel, rugmel, hi-maize, tørrgjær om man ønsker det. Deigen kan også gjøres litt saftigere med kesam og/eller revet ost.
  Lykke til, håper det smaker!

 3. Michelle

  Koselig å høre fra deg Kristine! Jeg stemmer for at du skal blogge! men forstår deg hundre prosent om du velger noe annet!
  Jeg har nå startet opp en blogg.. Var perfekt tidspunkt ettersom at jeg har flyttet fra Norge til Mexico. Så er det en fin måte å holde kontakt med de hjemme på 😉 Du kan jo ta en titt 😛
  Gooood helg :mrgreen:

 4. Malin

  Ååå søte fine lille Todd. Håper virkelig han blir bedre snart. Får du kun gi han allergifôret, eller kan han få litt torsk og fiskeboller…? Det er jo litt kosemat for syke puser 🙂

  Kjempekoslig at du fortsatter blogger. Jeg heier på deg 😀

 5. Anonym

  herregud blir jo helt rørt jeg når jeg ser Todd slik. Han er forkjøla og ja, stakkar vennen. du beskriver han så fint. De blir jo som noen barn for oss. Selv om jeg ikke har verken katt eller unger så forstår jeg det så godt. Jeg elsker jo katter og setter meg sånn inn i deres atferd, personlighet og alt som er med katter fordi jeg liker de så godt. 😛
  De blanke øynene hans, forkjøla, stakkar:) ja fortsett å blogge om han:)

 6. Kristine

  @Michelle: Så hyggelig å ‘se’ deg, skal du studere i Mexico? Og så fiin grå pusekatt 😀

  @Malin: Dyrlegen var streng og sa at ikke noe annet skulle gis.. 🙄 Kanskje jeg kan snike inn litt fisk snart, må jo etterhvert sjekke om han tåler det eller ikke. Jeg mistenker nemlig at det var kattegodiset han fikk som var det største problemet.
  God helg videre, hils de to skjønne ‘små’ 😀

  @Anonym: Det virker som om du sitter inne med et veldig varmt dyrehjerte og mye omsorg å gi, du må jo bare få deg en pus! 🙂

 7. Marianne

  Hei, ville bare si at jeg kjenner meg igjen i enten-eller mentaliteten; Jeg har innsett at den i mange situasjoner er min styrke, men i andre en egenskap som hindrer meg i mye glede,
  og har tenkt at om jeg kan bruke den når den trengs, men droppe den når den ikke behøves, og da lytte til følelsene, så er det kanskje mulig å følge både hjertet og driven,
  vanskelig men likevel noe som jeg tror er oppnåelig – ha fokus på at man ikke ER sine egenskaper, som individ, men mye mer 🙂

  Jeg tenker at «bloggen din gir oss lesere (og deg) like mye om du blogger når du føler for det, enn hver dag når du mulig ikke alltid føler for det», og at dette er en tankegang «vi enten-eller jenter»
  kanskje kan prøve adoptere til mange av livets korsveier med et utfall som gir en bedre følelse i det store bilde 🙂
  Jeg tror du er så på god vei, jeg inspireres videre jeg også, og sender gode tanker til både deg og sterke og tålmodige Todd- som sin eier er han en fighter han også tydeligvis 🙂

  Ha en glad helg 🙂

 8. Michelle

  ja, det er det som er planen. skal studere kosthold og ernæring etter sommeren 😉 Gleder meg!!! Ja, er sikkert koselig å se leserne sine. Man må jo bli ganske nysgjerrig etterhvert! vil jeg sikkert merke selv! Ja, den katten er helt nydelig og den morsomste personligheten 😛

  God lørdag videre til deg 😉

 9. Irina

  Kjekt med innlegg fra deg, i mine øyne er sporadiske innlegg bedre enn ingen innlegg. Er innom hver dag og ser om du har vært her 😀

  Du er sykt flott, for noen bilder! God helg 😀

 10. TID FOR TRENING

  Sporadisk er bedre enn ingenting ja..hvis du er motivert!

  Skjønner at dyra dine betyr mye for deg, mine gjør også..

  Sjekk bloggen min i dag, mandelbrød i muffinsformer!

 11. LML

  Hei Kristine

  Jeg har et sterkt ønske om å få noen råd og tips fra deg vedrørende trening og fitness. Jeg har kommet godt i gang med trening takket være min fantastiske kjæreste, men det er vanskelig og til tider demotiverende å trene med en gutt. 😕 Hadde man kunne få snakket litt med ei jente så ville kanskje man følt at veien ikke var så fryktelig tung og målet umulig å nå.

  Håper å høre fra deg på min emailadresse 😀

  Hilsen fra Linn

 12. Marit

  Hei Kristine! Jeg synes du skal blogge akkurat når du vil 🙂 det kommer jeg til å gjøre, jeg har nemlig blitt vilt overtalt til å starte min egen blogg. Jeg får gi det en sjans 🙂

  Der kan jeg ihvertfall samle bilder og videor av treningen med Martin, om ikke annet 🙂

  Håper å se deg snart på trening, og skal holde det jeg lovet 🙂

 13. Camilla

  Wow, for en nydelig kropp du har:) Hvilke øvelser bruker du for å få slike stramme muskuløse lår og spretten rompe? Jeg er klar for hardkjøring;) hehe…

 14. Bobby Khan

  Jeg vil heller lese få innlegg fra deg som kommer når du virkelig har skrive lyst enn at du skriver for å skrive 🙂 kjempe fine bilder 🙂

 15. Catrine

  åj, endelig skrev du noe 🙂 så glad 🙂 fulgt med hver dag, men i dag skrev du 🙂
  du virker som en vakker, morsom og super jente 😉
  så var det sagt 😀

 16. Hanne

  Håper at det går bedre og bedre med både deg og Todd!
  Sier meg enig med resten her angående bloggen, det du skriver når du føler for å skrive er jo det beste, så ikke la deg stresse av at du «må» oppdatere her.
  God søndag!

 17. Helene

  Det er så hyggelig at du poster innlegg nå og da 🙂 Du må overhode ikke føle noe press, men blogg når du føler for det og har lyst. Du ser fantastisk ut. Håper du har en fin søndag! 🙂

 18. Kristine

  @Marianne: Det er akkurat slik jeg føler det og, takk for at du satte ord på det 🙂 Jeg hadde jo ikke fulgt fornuften så ofte om det ikke hadde fått meg dit jeg ønsker, men jeg innser samtidig at det har noen ganger gått på bekostning av hva jeg virkelig ønsker. Jeg har ikke turt å bare ‘let go’ og la hjertet bestemme.
  Tusen takk! Jeg og Todd er begge fightere med dårlig helse :mrgreen:

  @Michelle: Så spennende, masse lykke til – blir spennende å følge deg. Håper du får en fin søndag!

  @Irina: Det var hyggelig å høre, takk! Men jeg liker fortsatt ikke at bloggen er ‘halvveis’ 😆
  God søndag videre!

  @TID FOR TRENING: Mer motivert nå enn tidligere ja.
  Se der ja, fine muffinsene 🙂 Og hjertelig takk for anbefaling av heftet, det setter jeg veldig pris på.

  @F.bahne: Tusen takk for det Frederik!

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Takk! Ja, i hvert fall denne; torskens svar på salmalaks.

  @LML: Heisann! Du kan jo sende meg en mail om det er noe spesifikt du tenkte på, så kan jeg svare deg litt bedre; kristine@kriweb.no
  🙂

  @Marit: Nei nå har a fått seg blogg! 😀 Dette må jo linkes til. Takk for det, ser deg sikkert snart håper jeg!

  @Camilla: Jeg har fokus på ben for tiden så her går det mye i strakmark – knall for bakside lår og rumpe. Ellers trener jeg også benspark, lårcurl (liggende og sittende) og benpress. Knebøy og utfall er også et must, men her må jeg være forsiktig grunnet et vondt kne for tiden..

  @Bobby Khan: Tusen takk for det 🙂

  @Catrine: *klemme* Det var hyggelig, tusen takk!

  @Hanne: Ja.. alt til sin tid har jeg hørt 🙂
  Takk for det, håper det går bra med flytting og salg for dere!
  Ha en fin søndag videre 🙂

  @Helene: Så hyggelig, takk! Håper du har en fin søndag og! 😀

 19. Søtmums

  Du er i allefall en stor inspirasjon, og jeg kommer til å bruke bloggen din aktivt fremover for å finne inspirasjon til å overleve sukkermonsteret….

 20. Kristine

  @Søtmums: Jeg har selv et sukkermonster som jeg lar slippe frem i helgene 😆 Men det er greit å holde det i sjakk med andre alternativer resten av uka.

 21. Michelle

  Hei Kristine 😛 Håper du har det bra! Er ikke det samme uten innlegg fra deg 🙁 men forstår godt at bloggingen ikke alltid kan prioriteres! Vel, i mitt neste blogginnlegg bruker jeg ett bilde av deg. Hvor jeg rett og slett skriver at du er en av de damene som inspirerer meg treningsmessig 😳 Håper det går fint for deg!
  Vel, god helg.. Gi Todd en klem fra meg, håper han også har det bra! 😛

Det er stengt for kommentarer.