Sunn pizza

Hei godtfolk!

Er innom for å dele en god pizza med dere, og for å ønske dere en riktig god helg.

Denne uka har vært veldig bra treningsmessig, 4 dager hittil hvorav to styrkeøkter og to kardioøkter. Motivasjonen er ikke helt på plass enda, det er derfor det er godt at man har lært seg å ikke tenke så altfor mye på om man vil eller ikke – det er bare å dra og trene! Man angrer jo aldri etterpå, og det behøver ikke å ta så lang tid. Styrkeøktene mine er på maks 25 min, og kardio kjører jeg i 45 min.

Hjemmelaget pizza

Pizzabunnen;

Jeg har ikke nøyaktige mål dessverre, men dette er ingrediensene jeg brukte:

– Bakepro (fåes kjøpt på bl.a Nordic Nutrition)
– Mandelmel (fåes kjøpt på helsekost eller Funksjonell Mat)
– Dry eggwhites (fåes kjøpt på Netrition)
– Xanthan gum (likt som fiberhusk, fåes kjøpt på Iherb (kode VIG677 for $5 i rabatt på 1.bestilling))
– Bakepulver
– Olje
– Vann

Noen høres kanskje litt spesielle ut for mange av dere, men hva gjør man ikke for å lage sunne versjoner uten gluten og fulle av protein :smile: Dette er dessuten ingredienser som kan brukes til alt mulig annet, blant annet baking.

Jeg hadde på tomatsaus, stekt karbonadedeig, ost, purre, ananas og masse godt krydder. Inn i ovnen på 200 grader i 15-20 min.

Så nå sitter jeg her mett og fornøyd – uten vondt i magen.

Et par bilder helt til slutt, sånn som jeg ser ut i ikke-konkurranseform (med andre ord normalt for meg).
Jeg er klar over at det ene er litt på kanten til fjortissfaktor, og jeg er egentlig for gammel og prippen til slikt – men det byr jeg på denne helgen.

Håper dere får en riktig god helg ♥

47 kommentarer til “Sunn pizza

 1. Ingrid

  Du ser veldig bra ut! Pizzaen også!! (uten sammenligning) hehe 😉
  spennende ingredienser, jeg har for min del begynt å legge mer vekt på fett i det jeg baker, litt LCHF´ish. Mye godt der også 🙂 Men artig med tørre eggehvitter faktisk, ikke hørt om før ❗

  Kjempegøy når du er innom å skriver! Håper alt står bra til med deg og din lille familie 😉 Du er ei flott jente! og igjen; nice body :)) tan er du jo også! Herlig 🙂

  Ha en fantastisk pizzahelg! 😀

 2. Malin

  Flott du er 😀
  Jeg venter bakepro i posten og gleder meg til å prøve på neste pizzabunn. Hvordan går det med Todd? 🙂

 3. Michelle

  ingenting er som sunn brødmat, som en sunn pizzabunn, som ikke gir deg oppblåst mage :mrgreen: så kjempe godt ut!!!
  for en form du har Kristine!!! så inspirerende 😉 har kjempet selv litt med motivasjonen. men den begynner å komme på plass, der den var :mrgreen:
  Goooood helg

 4. Hege

  For en form!! Ja da er det jo ingen sak å være off-season og ikke ha treningsmotivasjonen på topp:) Fina!
  Tørre eggehvitter hørtes genilat ut, tror det må forsøkes – synes du de «oppfører seg» som normalt?
  Du må ha en smilende helg, og kose deg sammen med de du er glad i:)

  ..Savner «formbilder» av Jack – håper alt er bra med dyrehjertene dine:)

 5. Bobby Khan

  Kult, jeg har letet etter en sund pizza oppskrift for min samling, menneh hvorfor den tørka eggehvite greia? bindemiddel? Du er i rå form, er en glede å se

 6. Kristine

  @Pernille Nicoline: Nei, jeg har ingen planer om det.. er litt ambivalent i forhold til det, men skal aldri si aldri. God helg! 🙂

  @Ingrid: Takk! Jeg fikk min dose av vitamin D på brun og blid forrige uke 😎 Fortsatt god helg!

  @Therese: Takk, go’ helg!!

  @Sunniva: God helg Sunniva 😀

  @Kristine: Takk 😳 God helg til deg og!

  @Malin: Bakepro er ganske genialt 😀 Todd har det veldig fint, dog litt lei av fôret sitt nå.. skal komme med en oppdatering om lille gutten snart.

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Takk for det, pizzaen var veldig god 🙂

  @Michelle: Ja, det er veldig godt. Jeg spiser til tider vanlig versjon av det om jeg er hos andre, men det beste er å lage det selv og få i seg det man ønsker.
  Godt å høre at motivasjonen kommer snikende, god helg!

  @Hege: Ja, de oppfører seg som normalt. Jeg har kun brukt de som bindemiddel hittil, men de skal kunne vispes opp til fluff som vanlig og 😀
  Tusen takk, ha en smilende helg du og!

  @Bobby Khan: Ja, som et bindemiddel og for protein. Bakgrunnen for at jeg kjøpte det var en kombinasjon av nysgjerrighet, og fordi jeg bruker så mye eggehvitter og vil ikke kaste eggeplommer hele tiden.

  @Charlotte: Alltid godt med pizza 😎 God helg!

 7. Jon

  For en form!rått Kristine:)har sliti med motivasjon sjøl,de siste månedene,mn har bynt å finne tilbake,etter å startet med Myo-reps og starta med bakinga igjen:)Stå på videre girl!God Helg!

 8. Beate

  Hei Kristine!

  Takk for oppskriften, det var nemlig AKKURAT hva jeg hadde lyst på idag! Er en sucker for pizza, så greit å kunne lage den sunne varianten. Ha flott helg, og kos deg masse med nusselige Todd. Håper «kvisene» hans er blitt bedre 🙂

 9. Tone

  Åh, du er bare HELT nydelig! Kunne gjort alt for å ha byttet overkropp med deg, da jeg rett og slett er født puppeløs 😯

  Pizzaen så også fristende god ut, må testes! Kjempemorro at du oppdaterer innimellom – jeg er daglig innom 😉
  Håper du har det bra, og ha en fin lørdagskveld!

 10. TID FOR TRENING

  Fjortis faktor? Du «lever» jo av/for dette, så nei, ikke fjortis faktor. Ren oppdatering og inspirasjon (for ei som er way beyond fjortis!)

  Takk for enda en herlig oppskrift!

  (Jeg baker mandelbrødet nesten hver helg – utrolig digg! Skal prøve å lage det i muffinsformer.)

  Tror alle setter pris på at du leser kommentarer og svarer. Takk! (jeg går derfor alltid tilbake og sjekker svar;)

 11. Ernst

  God helg superwoman 😀
  Kjempebra at du oppdaterer innimellom, den pizzaen må bare prøves, så nydelig ut!

 12. Janicke

  Still looking good, Kristine!
  Jeg prøver bli sterk igjen etter graviditet, og da gir det motivasjon å lese bloggen din;-)

  Hilsen Janicke

 13. meg

  hei! kan man bruke fiberhusk og vanlige eggehvitter i stedet i oppskriften? aldri hørt om tørre eggehvitter før, er det noen fordel med å bruke dette i steden for ferske? oog har du sånn ca ca mål på forholdene mellom det du brukte, i prosent for eksempel?

  lett kjempelenge etter en sunn pizza-bunn, gleder meg til å teste denne! takk for at du delte:D

  forresten så ser du fantastisk ut, som alltid!:)

 14. Electra

  Heihei Kristine, dette er Kristina 😉
  Nå tenkte jeg å gripe muligheten, og spørre deg om en ting. Hva er den beste måten å bli skikkelig markert på? Nå har jeg trent en god stund, og er sterk og stor. Men overhode ikke markert.. (Se gjerne på bloggen min..) Er ikke så forferdelig stor fan av cardio..
  Mvh. meg 🙂

 15. Hanne

  Åååå, pizza! Den så herlig ut. Jeg elsker sunne versjoner av ellers mindre nyttig mat, du er blitt riktig profesjonell på dette området 8)
  Formen ser også smashing ut! Jeg synes jo at «hverdagsformen» din er minst like flott som hvilket som helst konkurransebilde 😀

  Veldig kjekt at du fortsatt blogger litt i blant 🙂

 16. Elle

  Ville bare si at bloggen din er SUPER 😀 Jeg har notert haugevis med fantastiske oppskrifter og håper motivasjonen har kommet for å bli 🙂 Superb!!

 17. Anna

  Du ser helt fantastisk ut! Virkelig ekstra motivasjon til å holde meg til et sunt og variert kosthold.

  U go girl! 🙂

 18. Marit

  Du ser smashing ut, frøken 😛 Håper du får en flott uke. Nå er det straks februar, og januar er over 🙂 Vi er nærmere våren og varmere tider :mrgreen:

  Klem fra Marit 😛

 19. Kristine

  @Jon: Det vil alltid gå litt i bølgedaler med motivasjonen, så da får man hente frem sin andre støttespiller; viljestyrke 😀

  @Beate: Han har fortsatt noen svarte prikker under haka, min lille pubertetskatt, men det er heldigvis ikke sårt eller plagsomt 🙂
  Håper pizzaen smakte!

  @Stine Marie: Tusen takk for det 😀

  @Tone: Push-up med innleggspute og stramme bh-stropper kan anbefales 🙂
  Håper du får en strålende uke!

  @Stine: Tusen takk, håper du hadde en fin helg og!

  @TID FOR TRENING: Joda, du har vel rett i det.. bloggen handler om det den gjør, og de gangene jeg kommer med formoppdatering må det nødvendigvis vises litt hud – meen jeg kan ha i bakhodet hvor hendene skal plasseres neste gang :mrgreen:
  Skal du lage mandelbrød som fine rundstykker liksom? Fortell meg hvordan de blir!

  @Ernst: Tusen takk for det 🙂

  @Janicke: Tusen takk! Om du trente før så vil du bli sterk igjen fort, muskelminne og viljestyrke vet du 😎

  @Electra: Den beste, og eneste, måten er styrketrening og kaloriunderskudd. Styrketreningen har du sikkert kontroll på, så da er det maten som gjenstår. Jeg er heller ikke noe fan av kardio, men biter tenna sammen og har et par økter i uka uansett 🙂
  Det er ofte et par småting som kan byttes ut for å få i deg mindre mat enn du forbruker. Om du ikke kjører noe kardio, så vil du måtte kutte mer fra maten for å få regnskapet til å komme i minus/underskudd.

  @Hanne: Jeg synes vanlige versjoner smaker veldig godt og, men så er det jo veldig gøy å eksperimentere litt og 😀 Det viktigste for meg er vel at jeg liker å vite hva jeg får i meg, det er så mye unødvendig i ferdigversjonene.
  Håper du får en fin dag!

  @Therese: Tredemølla, rask gange med høy stigning 🙂

  @Elle: Tusen takk!! Hyggelig å lese 🙂

  @Anna: Tusen takk for det 😀

  @Thale: :mrgreen:

  @Marit: Og det er veldig godt å tenke på! Jeg tar imot lysere tider med åpne armer, et steg nærmere for hver dag 🙂 Stor klem

  @Adrianna: Takk 😀

 20. Ida-Marie

  Prøvde moussaka’n din igår, med litt mer grønnsaker i. DEN VAR SÅÅÅ GOD!!! Til og med samboer syns den sunne varianten var best! Herlig! Du er en stor inspirasjon til et sunnere liv, tusen takk!

 21. Hanne

  Hei!

  Nå er egentlig ikke dette en kommentar til akkurat dette innlegget da, men fant ingen andre måter jeg kunne kontakte deg på. Jeg prøver nemlig å finne informasjon på nettet og har hørt litt rundt i treningsmiljøet, men er mye ubrukelig.

  Jeg er en 19 år gammel jente som lenge har hatt en drøm om å konkurrere innen fitness selv. Har nå valgt å satse for fullt, og målet er å konkurrere til neste vår. Bloggen din har blant annet inspirert meg veldig! Syns du ser råflott ut, og jeg syns du skriver mye interessant og nyttig her inne 🙂

  Det jeg er nysgjerrig på, er hvordan du kom i gang? Altså, meldte du deg selv inn i en klubb og fikk oppfølging derfra? Har mange spørsmål, men får få svar. Håper du kan ta deg tid til å svare meg litt, gjerne på mail om du vil.

  På forhånd – tusen hjertelig takk!

  Mvh Hanne 🙂

 22. Kristine

  @Ida-Marie: Ikke sant den var god? Skal lage den til helgen igjen tenker jeg 😀

  @Metallian: Godt å høre 😀

  @Hanne: Hei! Jeg sendte en mail til en klubb jeg visste ikke krevde noe medlemsskap i forhold til hvor jeg skulle trene, og hvor jeg kunne velge å sette opp trening og deff selv. Ellers skal jeg ærlig innrømme at jeg har gjort så og si alt selv mot konkurranse, jeg er nok et unntak der – så jeg vet ikke om jeg kan svare deg på noe mer angående klubber, oppfølging o.l. Du får gjerne sende meg en mail om du lurer på noe mer; kristine@kriweb.no

  @nill: Ja, det kan du 😀

  @Rod: Thanks! 🙂 I have a Canon EOS 550D

 23. why

  hei Kristine! koseleg å sjå at du skrive litt igjen, håpe alt går bra:) lurte på eit kjapt spm; skal lage kylling i chilisaus, og pleier ha fløte i og, har du tips til eit sunnere alternativ til fløten som det går ann å bruke?:)

 24. nill

  Jeg må mase litt mer på deg. Jeg har ikke fått xanthum gum og bakepro i posten enda…noen forslag til hva jeg kan bruke? Har soyamel og mandelmel. Kan jeg bytte ut bakepro med kesam feks? Takk for svar.

 25. Kine

  Hei, du får ikke noe rabattkode på nordic nutrition som du kan dele med leserene dine vel? (a)

 26. Kristine

  @Marlen: Tusen takk 😀

  @Ida: 😳 Takker så mye 🙂

  @why: Du kan kanskje gjøre den mer eksotisk med kokosmelk?

  @nill: Bakepro er tørrvare, så det kan ikke byttes ut mot kesam. Prøv med det du har (soyamel og mandelmel), og egg/eggehvitter som bindingsmiddel.

  @Kine: Nei, dessverre – men kanskje jeg får til en tilsvarende pakkeløsning/kampanje som de kjørte tidligere. Ellers har de disse pakkeløsningene for tiden, og gratis frakt om man handler over 500 kr; http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=490186

 27. Anonym

  Hei!
  Hvor mye kom alt på når du bestilte Dry eggwhites?
  Må le- fjortis, man blir aldri for gammel til å ta bilde av seg selv- må jo det når en ser så bra ut. Hadde gjort det selv jeg:) Så bra at du fortsetter å dukke opp av og til:)! 😛

 28. Kristine

  @Anonym: Tenkte du på prisen? Det husker jeg ikke dessverre, for jeg bestilte mer i samme pakke (fra netrition.com). Men det ble over 200 kr, så måtte betale toll og mva 😐 Men jeg er såpass interessert i denne sære bakingen min, så det er det verdt 😀

  @aida: 😛

 29. Kristine

  @meg: Glemte å svare deg jeg, sawy! 🙂
  Du kan bruke vanlig eggehvitter ja, men må da sikkert bruke mer tørrvare. Jeg brukte mest mandelmel (5-6 ss), litt mindre bakepro (4-5 ss). Kanskje 1 ss fiberhusk. Det viktigste er at du jobber deg frem til en deig som du synes ser og virker bra.

Det er stengt for kommentarer.