Kjære alle bloggvenner

Det er med tungt hjerte jeg skriver dette.

Noen av dere har sikkert lagt merke til at innleggene de siste ukene har vært preget av at livet mitt ikke akkurat går på skinner for tiden. Det har vært noen tøffe endringer og valg som har påvirket livet mitt enormt mye, og jeg føler meg ofte som en liten jente som ikke helt finner sin plass her i verden.

Jeg vet at ting kommer til å ordne seg, og jeg vet at dette kommer til å være erfaringer og minner som bare vil gjøre meg sterkere – og kanskje litt klokere. Jeg gleder meg veldig til hva jeg har i vente, men inntil jeg kommer dit så må jeg prioritere litt annerledes.

Jeg tar altså en pause nå. Jeg vet ikke hvor lang den blir, eller om jeg noen gang kommer tilbake – i så fall gir jeg dere selvfølgelig beskjed.

body4

Trening, kosthold/baking, samt skriving vil fortsatt være en stor del av livet mitt, og kameraet mitt er som alltid med. Bare vent – plutselig kommer jeg tilbake sterkere enn noensinne og neddynger dere med all slags skriblerier, og mat- og proteinkreasjoner.

Stor klem fra meg

135 kommentarer til “Kjære alle bloggvenner

 1. Hege

  Jeg hadde egentlig lyst til å skrive dette som en mail til deg, siden det er litt personlig, men jeg fant ingen, og jeg hadde veldig lyst til å fortelle dette til deg nå som du er inne i en dårlig periode.

  Det er trist når man kommer inn i sånne perioder der man føler at ting går tungt og ikke som forventet, det eneste man kan gjøre med det er å kjempe og forhåpentligvis komme sterkere ut av det.
  For et par år siden var jeg inne i et dårlig forhold, i et liv jeg ikke hadde forestilt meg i det hele tatt, med en vekt som ødela hverdagen min.

  Du har vært en av inspiratorene mine, selv om jeg ikke har kommentert bloggen din har jeg vært fast leser, både på grunn av oppskriftene dine, men også fordi du er en sjelden vare i forhold til positiv innstilling og å lykkes med ting ved å gå egne veier.

  Pr. dags dato har jeg fått faste styrketreningsrutiner, med konstant fremgang, og en mye sunnere livsstil. Jeg har nå gått ned 40 kg i vekt, flytta 40 mil unna alt jeg kjente (med sønnen min), og begynt på skole for å ta tak i alt jeg egentlig vil gjøre. Og jeg trives.

  Så det jeg egentlig vil si til deg er :
  Tusen takk for at du er den du er! Du har inspirert meg, og du fortjener kreditt fordi du har vist meg at det er mulig å ta tak i drømmene sine, og gjøre det man vil selv. Det er ikke alltid en dans på roser, men så lenge man gjør det man vil så kommer man ikke til å angre, man kommer til å se tilbake på forsøkene sine og smile når man har nådd målene, eller forsøke andre veier om man feiler.

 2. Anne K

  Lykke til!! Jeg har vært en fast leser av bloggen din og titter innom flere ganger i uken. Jeg vil at du skal vite at du har vært en fantastisk inspirasjon for meg og at jeg endelig har fått bedre perspektiv på både styrketrening og kvinnekroppen. Jeg slet med bulimi og lav vekt/lite muskler i flere år, men jeg kan med hånden på hjertet, etter å ha vært «friskmeldt» i et år, at jeg aldri skal tilbake dit. Nå spiser jeg sunt og mer enn jeg noen gang har gjort i mitt liv. I tillegg trener jeg mye styrketrening og har nylig begynt med nytt 2-splitt program. Selv om jeg nå er to klesstørrelser større og har en betraktelig høyere fettprosent enn jeg engang hadde, er det først nå jeg er i stand til å akseptere og sette pris på meg selv. Jeg kommer nok alltid til å ha visse komplekser, men jeg er stolt og fornøyd med å ha en kropp som er sunn og i god form. Jeg føler meg endelig vel i egen kropp! Og som jeg tidligere sa, dette er mye pga deg, Kristine! Tusen takk for all kunnskap, motiasjon og inspirasjon du har gitt meg! Jeg håper du kommer tilbake:)

 3. Teresa

  Trist å lese kjære Kristine. Ta deg en velfortjent pause og ta godt vare på deg selv! Kommer til å savne den koselige bloggen din.
  Stor klem, Teresa

 4. Baliba

  Kort og greit så kommer til å fortsette og titte innom her. Ta vare på deg selv, og lykke til med og virkelig finne din plass 🙂

 5. marte v:)

  tuuusen tusen takk for mange gode innlegg som gjør hverdagen littt mer positiv med en dæshj av motivasjon på toppen.
  Takk for alt du har delt med oss, og mange gode tips og oppskrifter.
  vi er her nok uansett om du velger å skrive igjenn eller ikke.
  Du har gjort noe med mitt syn på trening å mat som jeg har hatt ufattelig god nytte av. Så nok en gang, tusen takk:)
  Ta godt vare på deg selv Kristine:))

 6. Anne

  Ta en velfortjent pause, og om det skulle vise seg at du ikke kommer til å skrive mer: Se tilbake på bloggingen som en periode i livet der du ga noe til mange mennsker. Selv om du sikkert noen ganger tenkte «hvorfor gidder jeg…» og det sikkert var tøft i perioder – så inspirerte du mange!

  Lykke til med alt du foretar deg 😀

 7. Therese

  Du har vært/er til stor inspo Kristine,tusen takk for det! 😉 Håper du finner veien tilbake til oss en dag.
  Until then,take care 😉

 8. Janne

  Dette var trist å høre. Ønsker deg alt godt.
  Du har virkelig vært en stor inspirasjonskilde bådenår det gjelder mat og trening. Jeg håper selvfølgelig at du kommer tilbake med mer blogging, om du ikke gjør det ønsker jeg deg lykke til med det du måtte finne på videre. 😉

 9. Anonym

  Ånei… Det var synd, følger bloggen din hver uke må må si jeg har fått mye inspirasjon og motivasjon fra deg:) Må bare si at du har en fantastisk kropp og at du virker som en flott jente. Håper du kommer tilbake… Stor hilsen fra trenings entusiast:)

 10. Ida

  Veldig leit – å se deg på scenen var grunnen til at jeg startet med bodyfitness. Takk for mange gode innlegg, takk for hjelpen du ga meg før min konkurranse og velkommen tilbake om det skulle være aktuelt.
  Klem fra Ida

 11. ozlem

  internet is such a strange thing. one woman is writing a blog in norway in her language, i’m following it with the help of google translate and now i’m worried about her health over in istanbul!!!
  anyway, i’ve leant a lot from you and you are definately a positive, inspiring person. hope everything works out best for you.
  all the best

 12. Elisabet

  Hei, Kristine!
  Dette klarer du! Stå på! Livet går framover og ting ordner seg sjølv når verda tilsynelatande raser saman.

  Stor klem frå Elisabet

 13. why

  du har vore ein fantastisk stor inspirasjon og hybel-kjøkkenet er pryda med oppskrifter fra deg!:)

  håper ting går bra med deg, og at me snart ser deg tilbake, meir motivert enn nokon gong!!:)

  du har inspirert sykt mangen mennesker, og det du skriv betyr mykje!:)

 14. sol :)

  Jeg har nettopp oppdaget din blogg, og var kjempe fornøyd med å ha funnet deg. fikk bare et par oppdateringer før det tok pause, men skal kose meg med gamle innlegg og håper du kommer tilbake, men ikke minst at du har det bra.
  Takk for en fantastisk blogg.

 15. Sofie

  Jag kommer att sakna din blogg väldigt mycket =(
  Lycka till med allt, och jag hoppas att jag får se dig senare fram över. Bättre blogg än din går inte att hitta.
  kramar från mig

 16. Anett

  Vil bare si at jeg allerede savner bloggen din masse – har fulgt deg daglig siden jeg oppdaget den for snart ett år siden, og det er trist hvis det ikke blir mere blogging fra deg 😥
  Du har vært en superinspirasjon og motivator for meg, både på trening og kosthold, jeg har prøvd (nesten) alle oppskriftene dine og lest alle innlegg tilbake i tid og har elsket å følge med i livet ditt.
  Dine herlige bilder av Todd og Jack og din varme humor har absolutt vært lyspunkter i hverdagen min som jeg har satt stor pris på.
  Du virker som en fantastisk varm, ekte og klok person, like vakker på innsiden som på utsiden.
  Håper livet ditt kommer på skinner igjen snart, og ingenting ville gjort meg gladere enn om det ble liv i bloggen din igjen.
  Lykke til !!

 17. Kristina

  Tusen takk for en utrolig fin blogg, og et fantastisk flott oppskrift-hefte.

  Selv om du ikke kommer til å fortsette å blogge, håper jeg du kommer ut med flere hefter 🙂

  Lykke til med alt du måtte ha rundt deg, Kristine!
  Du har vært en kjempeinspirasjon!

 18. Jeanette

  Hei kjære Kristine! 😀
  Jeg håper du finner igjen energien og overskuddet til å gjøre det du vil, og til å blogge igjen. Syns det er veldig synd at du slutter med å blogge, men jeg håper det bare er en pause og at du kommer sterkere tilbake. Jeg virkelig elsker skrivingen din, og blir så inspirert til å leve sunnere. Du har hjulpet meg, og jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe mer tilbake, men jeg skal ihvertfall sende mine beste vibber og tanker til deg. Et lite tips som jeg fikk, var å lese The Secret (hemmeligheten). Håper den kan hjelpe deg litt på vei…

  Take care, beautyful!

 19. Slita-28

  Savner deg allerede.
  Ta din tid… Vi venter på deg vi. 🙂

  Titter innom med gjevne mellomrom, og håper å se mer av bloggen din når du selv føler for det.

  KOOOS! :mrgreen:

 20. Hege

  Ville bare si meg enig med andres innlegg her. Jeg savner bloggen din allerede, og har fulgt deg jevnlig. Du har vært en kjempeinspirasjon; Ikke bare trenings- og kostmessig, men også som en varm, ærlig og omtenksom person.
  Og som Anett skriver “ like vakker på innsiden som på utsiden”. Ønsker deg alt det beste!

 21. Kristine

  Kjære dere
  Jeg har nesten ikke ord.. Hadde jeg kunnet gitt en godklem til hver og en av dere så ville jeg ha gjort det nå.
  Jeg har lest igjennom hver eneste kommentar og jeg sitter igjen med en stor klump i halsen. Det er fordi jeg blir så utrolig rørt av hvor ufattelig flotte mennesker dere er. Jeg klarer ikke å skrive dette uten at det høres ut som en klisjéfylt takketale, men det får så være 🙂

  Det har snart gått en uke, en liten uke uten blogg, men det føles mye lengre. Og denne uken har vært den beste på veldig lenge, jeg har fått sortert mange tanker, bearbeidet mange følelser, og jeg har lest de støttende og vakre ordene fra dere. Sistnevnte hjelper mer enn dere tror, og som en sucker for ordtak prøver jeg å huske på de om jeg er på vei nedover – det er jo i motbakke det går oppover 😉

  Det viktigste er fortsatt ordtaket som står i nakken min, og selv om jeg nesten aldri ser det så husker jeg det alltid.

  Jeg ønsker ikke å slutte med bloggen, men jeg er ikke i en situasjon hvor jeg får bidratt med både hode og hjerte for tiden. Vil gjerne lette på hjertet og fortelle, men selvom jeg ønsker å ha en til tider personlig blogg – så ønsker jeg ikke at den skal bli for privat heller. I hvert fall ikke når det gjelder de vanskelige tingene i livet, dette skal jo være en glad og inspirerende blogg.
  Jeg håper og tror at jeg kommer tilbake om en kort stund, også håper jeg at de som da er igjen her vil fortsette å følge meg.

  Ha en fin helg! ♥

 22. Malin

  Jeg er innom hver dag, bare sånn i tilfelle 😉

  Ønsker deg en strålende fin helg Kristine, og håper livet går i takt med kalenderen – mot lysere tider 😀 Klemklem

 23. Amalie Ve

  Åå Kristine, du er så super.. Jeg kommer til å savne bloggen din ufattelig mye, og gleder meg til du forhåpentligvis kommer tilbake… Ta deg en god pause, og jeg ønsker deg alt godt.

  Du har også vært min motivator og mitt største forbilde; det var etter jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet at jeg VIRKELIG ble interessert i styrke. Skal lese gjennom arkivet ditt på de dagene der jeg trenger litt inspirasjon og kloke ord, for du har skrevet så mye som jeg setter stor pris på.

 24. Rie Aleksandra

  Kjære Kristine, dette var trist å lese. Håper at alt ordner seg for deg og dine. Takk for en inspirerende blogg så langt og velkommen tilbake når du måtte føle for det! Har nettopp tatt en lengre bloggepause selv og det var veldig godt egentlig.

  Klem.

 25. Vegard

  Hva er «problemet»? Skjønner at du ikke vil publisere ditt privatliv … men kan du ihvertfall si om det har noe med helsen eller familien å gjøre?

  Mvh,
  Bekymret & Trofast Leser

 26. Marlen

  Håper du ein gang kan begynne og dele ting med oss igjen, so fin og lærerik innen trening og kosthold denne bloggen din var 🙂
  savner og lese innlegg.

  Lykke til videre kristine !

 27. E

  Vegard: Hvis det har med helse/familie å gjøre kommer de til å trenge å vite det til å bli kontaktet, og vi andre kan respektere Kristines privatliv.

 28. Thea

  Må bare føye meg i rekken av alle andre og si at JEG KOMMER TIL Å SAVNE DEN INSPIRERENDE BLOGGEN DIN!!!!! :mrgreen:

  LYKKE TIL 😀

  Klem fast leser det siste året :mrgreen:

 29. Kamilla

  Jeg kikker stadig innom for å se om du har oppdatert bloggen igjen.. Håper du kommer tilbake og at du har det bra uansett hva omstendighetne er. DU har vært en flott inspirator!!!
  Det var min samboer som fikk meg til å åpne øynene for bloggen din. En herlig blogg!

 30. Tone

  SAVNER DEG SÅ ENORMT MYE! er helt flaut, men jeg er virkelig avhengig av bloggen din =) håper du har det bra!

Det er stengt for kommentarer.