Sjokolademelk

Jeg hentet bilen etter jobb i dag, en feit regning fra verkstedet og jeg har nå alle vinduer og lys inntakt. Så da får vi vente i spenning på hva som skjer med den bilen neste gang (jeg kan nemlig skrive en bok snart).

Dagens trening ble 40 min rask gange med stigning på mølla. Føler meg veldig usprek der jeg trasker av gårde svett som en gris mellom to freshe løpere.. men så lenge man lytter til kroppen og trener det beste man kan så er vel det det viktigste :smile:

Etter trening ble det; 2 knekkebrød med gulost og iskald ‘sjokolademelk’. Jeg har faktisk aldri drukket noe særlig med proteinshakes, jeg har foretrukket å bruke proteinpulver i vafler, kaker o.l. Nå som kakemonsteret i meg har en liten pause, så nyter jeg faktisk disse shakene innimellom.

Du kan velge å blande ut med vann eller melk, det viktigste er at du får den iskald.
Jeg er så heldig å ha Nordic Nutrition som sponsor, og jeg bruker begge disse sjokoladesmakene;
Iso-Gold Chocolate
Metapure Belgian Chocolate

Jeg skal innrømme at middag i dag ble nesten lik som i går, egg/omelett er jo så godt. Det er jo litt kjedelig å se de samme rettene hver dag, så jeg kan heller vise dere en av favorittmiddagene mine;

Svinefilet med eple og smørdampet spinat


Stek svinefilet i litt smør, tilsett hvitløk, rødløk og purre. Krydre med salt, pepper og litt chili. Tilsett paprika og eple, la det surre litt før du legger spinat over det hele. Varmen gjør at spinaten ‘faller sammen’, vend inn og det er klart til å nytes.

Todd er som en liten hund, hver gang jeg roper på han – uansett hvor han er – så kommer han løpende (og mjauende).

I farta..

13 kommentarer til “Sjokolademelk

 1. Marianne

  Hehe, så et svensk matprogram på tv her for litt siden, og programlederen, alder typ 50, ville av alt valgt limpa med smør og vanlig hvitost og et stort glass O’boy, som «siste måltid» –
  det ligger vel noe der 😉

  Fine bilder av Todd som vanlig, og så koselig i tillegg at han er
  av typen som «svarer» og «prater» – likez it 😛

 2. Jenny

  Hehe, kattene mine gjør akkurat det samme. Kommer løpende hvis du roper på de uansett hvor de er, SPESIELT hvis det er på kjøkkenet 🙄

  Lurer på om Todd alltid følger etter deg for å spise der han har maten sin når du går dit? Den ene pusen min har en eller annen tvangsgreie for det tydeligvis, HVER gang jeg går på kjøkkenet løper hun etter for å spise siden jeg er i rommet. Og går jeg ut følger hun etter, og går jeg tilbake rett etterpå skjer det igjen.. Sært?

  og du, jeg tror INGEN blir lei av matbildene dine! jeg er så utrolig takknemlig for all inspirasjonen jeg får her 🙂

 3. line

  Enig med deg, det viktigste er å lytte til kroppen. Trente styrke i dag for første gang på noen uker. Ble lette vekter, men heldigvis ikke så mange som fikk se hvor pinglete jeg løftet. Strategen Line dro å trene 08:30, nesten ene og alene..:)

 4. Silje

  Jeg må bare få si at du er mitt store forbilde når det kommer til trening og mat. Jeg har slitt, og sliter enda, med at jeg teller kalorier, tenker alt for mye på mat, nekter meg selv å spise usunt og trener alt for mye i forhold til hva jeg spiser. Det er såklart ikke sunt, i motsetning til hva jeg innbiller meg, men jeg sliter med å legge de forstyrrede tankene fra meg. Men DU er med på å hjelpe meg til å tenke at man kan være sunn uten å trene 6 ganger i uken, man kan se bra ut uten å sulte seg, verden går ikke under selv om man spiser en kakebit her og en godteri der. Å lese bloggen din er en utrolig motivasjon og hjelper meg hver dag til å forstå at det er greit å senke skuldrene litt og ikke stresse med mat og trening. Det skal være lystbetont. Og jeg ser virkelig fram til den dagen der jeg klarer å legge kaloritellingen og den overdrevne treningen helt bak meg, og leve slik som du, og mange andre gjør! 🙂
  Med andre ord: Takk for at du er du!
  Mvh Silje

 5. Kristine

  @Stine Marie: Takk! Det går greit hittil *bank i bordet* 😀

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: 😀

  @VictoriaDesiree: Takk ♥

  @Marianne: Ikke sant? Tror nesten jeg ville ha valgt noe lignende selv 😀
  Ja det er så koselig, vi ‘snakker’ sammen hver dag og jeg kan veldig lett høre forskjellen på mjauingen (hva han vil osv). Sa noen gal kattedame?

  @Rebecca: Så koselig å høre, takk 😀

  @Thale: Det er nesten så jeg vurderer det ja, todweb 😆

  @Jenny:
  Det er litt spesielt ja, men sikkert veldig hyggelig med selskap når man spiser da :mrgreen:
  Todd fotfølger meg overalt (lukkede dører er no-no), og på kjøkkenet sitter han ofte og titter på meg når jeg lager mat.. – helt til jeg starter el-vispen.

  @line: Så deilig da! Jeg dytter øreproppene lenger inn og forsvinner inn i egne tanker når jeg står der, kan jo ikke sammenligne seg med andre 🙂

  @Silje: ♥ ♥ ♥
  Tusen takk, det betyr så mye for meg. Stor klem til deg.

  @camilla: Så bra!! 😀

  @Michelle: I hvert fall proteinsjokkomelk 😎

Det er stengt for kommentarer.