Nostalgisk søndag

Da fortsetter jeg på det forrige innlegget og avslutter med siste halvår av år 2010.

Juli:
Body kom ut med lille meg på forsiden + en bikinishoot sammen med mange av Sveriges flotteste utøvere inni.

Det ble mange gåturer ute i skogen på varme sommerdager, elsket å gå ute – helt til jeg stiftet bekjentskap med hjortelusa som kom til å plage meg langt uti november.

Årets store ferie – USA. To uker med nydelig vær, fantastiske opplevelser og minner for livet.

August:
Vi feiret bursdagen til Todd og Jack – de er født på samme dag (13.aug).

Jeg var inspirert av ferieturen, så det ble både sunne cookies og amerikanske pannekaker

September:
David fylte 35 år og vi var senere i et vakkert bryllup

Frøken hundehvisker passet på lillesøsters hund aka kjæresten til Jack. Hun liker nærkontakt.

Fikk shoppet en del fine høst- og vinterklær

Oktober:
En koselig og avslappet tur til verdens navle i Norrland

Verdens beste mamma hadde bursdag

Jeg ble ferdig med dessertheftet mitt, og interessen for det var veldig rørende for meg.

November:
Det begynte å nærme seg advent og bakingen dreier seg mer mot jul

Jack får alltid smake

Jeg tok min ande tattoo

Desember:
En tøff måned, og et behov for mindre blogging

Litt julegodis innimellom

Og så var julen her

Nå er jeg imidlertid glad for at julen og året er over, og jeg er veldig glad og klar for det nye – med alle de opplevelser og utfordringer det vil medbringe.

Det er veldig koselig, men samtidig vemodig å gå igjennom alle bildene jeg har liggende. Det er så utrolig mange opplevelser og situasjoner som jeg sitter og smiler av, men det er også en del jeg kunne ønske at jeg slapp å oppleve. Sånn er livet, det er enkelte ting man ikke kan rå over og det må man bare akseptere.
Man vil oppleve mye vondt, sorg, svik og skuffelse – derfor er det så utrolig viktig å holde fast ved det som er trygt og godt. Hold fast med begge hender! Det er sant det de sier om at man ikke vet hva man har før man mister det, så ta for all del godt vare på det du har.

Nå er det ut i vintersolen! Ha en fin søndag videre, hverdag igjen i morgen.

20 kommentarer til “Nostalgisk søndag

 1. Anita

  Ønsker deg bare gode ting for det nye året!:)

  Selv om jeg ikke bruker melkeprodukter så finner jeg mye inspirasjon i bakegleden din:)

 2. Michelle

  Krysser fingrene for at 2011 toppes med gode minner og fantastiske opplevelser :mrgreen: Men skal mye til for å gå gjennom et helt år uten motgang! Men tenke positivt i motgang og prøve å samle tankene og finne det positive i alt det negative hjelper 😉 Ingenting er så gale at det ikke er godt for noe!! Selv om det er vakselig å tenke noen gnager…
  Vel, fortsatt god dag Kristine! :mrgreen:

 3. Kirsti-Marie

  Åh, tårene begynte virkelig å trille da jeg leste avslutningen på innlegget ditt. Det er så sant som det er sagt! Jeg har også vært i dine sko i år, og er glad vi går over i ett nytt år. GODT NYTTÅR Kristine!:) Jeg håper det blir fylt med god helse, lykke, trygghet og minneverdige opplevelser <3 ..og så skal jeg lage litt kristine-desserter fra heftet!:P klem til deg.

 4. marte v:)

  tror jeg kommer til å følge bloggen din samme hva du skriver om. du skriver litt om alt, med en go porsjon sunnhet,kosthold og livstil. Håper du og dine har hatt en fin juletid, og ønsker deg et flott 2011:)
  du er topP!

 5. Cecilie

  Et godt nytt år til deg, Kristine! Jeg håper året bringer gode ting med seg – for helse og helhet! Og fy, så flott du var i BODY. I remember 🙂

 6. Ulrika

  Jag undrar om du kommer fortsätta blogga under 2011? (Har för mig du någon gång hade funderingar på att ta ett uppehåll med bloggen, men jag kanske minns fel.) Jag undrar också om du skulle vilja dela med dig mer av situationen med din hälsa och funderingar kring det? Jag har själv haft/har diverse problem med hälsan och vet att man periodvis faktiskt inte alls vill fokusera på detta för att inte låta det ta energi när det inte behöver men jag vet också att andra haft mycket hjälp och inspiration av det jag delat med mig av och jag har själv också fått styrka från detta ibland. Men det är så klart helt upp till dig. Jag tycker det är intressant i.a.f. och tycker du är en stor förebild och positivt exempel.

  Önskar dig ett toppenår 2011!

  Kram!

 7. Stine Marie

  Håper 2011 vil bli et fantastisk flott år for deg 🙂

  Jeg krysser fingrene for masse innlegg fra deg:-)

 8. Karianne

  Godt nytt år, Kristine!! Ved årsskifter er det alltid fint å tenke at et helt nytt og ubrukt år ligger og venter på oss 🙂 Ønsker deg alt godt i 2011, og jeg gleder meg til å følge bloggen videre!! Nyttårsklem

 9. Sara

  Du er et utrolig flott menneske, Kristine. Selv om jeg «bare» leser bloggen din, så blir det så man får et bilde av hvordan personen bak bloggen er. Og når du skriver så utrolig godt som du gjør, så skjønner jeg at du er et flott menneske!
  Jeg håper du får et godt nytt år, med mange gode opplevelser! I tillegg håper jeg på mange gode tanker, ideer og erfaringer fra deg her på bloggen. 🙂

 10. John

  Godt nyttår Kriweb!!
  Nå harjeg tatt frem oppskriftsboka di. På tide å begynne å lage endel ting. 😛 Blir mye mat i jula.
  Stay strong! 😎

 11. Hanne

  Takk for at du deler året ditt med oss, nok en gang 🙂
  Mange flotte bilder her.
  Håper du fikk en fin start på arbeidsuken (og året)!

 12. Kristine

  @Anita: Tusen takk, i like måte!

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Det må du da ikke bli 🙂

  @Fjonana: Jeg håper det blir mye bedre. Takk det samme!

  @Michelle: Det er sant det du skriver, jeg prøver alltid å tenke at man blir sterkere ved motgang. Håper du har hatt en fin start på ny uke!

  @TID FOR TRENING: 🙂

  @Kirsti-Marie: ♥ Vonde opplevelser vokser man på, så nå står jeg bedre rustet om ikke annet 🙂
  Håper dessertene faller i smak!

  @marte v:): Takk, det var hyggelig! Håper du har hatt en fin jul og, og godt nytt år 😀

  @Cecilie: Takk det samme ♥ 2011 vil nok bli veldig bra!

  @Ulrika: Ja.. jeg funderer fortsatt på om jeg skal fortsette å blogge eller ikke. Det er svårt når man kjenner at man ikke kan gi av hele seg, det vil etterhvert merkes i innleggene også. Jeg gir det litt tid.
  Jeg har skrevet litt om helsen min tidligere, men kan godt skrive et innlegg om det. Kanskje det kan være til hjelp for flere nye lesere som har en eller annen sykdom?
  Tusen takk for hyggelige ord, godt nytt år til deg og. Kram

  @Stine Marie: Takk – i like måte! 😀

  @Karianne: Man trenger ofte følelsen av ‘nye’ muligheter og mål, og det er godt å starte et nytt år med positivitet og pågangsmot 🙂 Nyttårsklem tilbake

  @Marit: Takk, det var hyggelig å lese 🙂

  @Sara: Tusen takk ♥
  Håper du får et godt nytt år du også, med alt det innebærer for deg.

  @John: God nytt år! Håper dessertene vil falle i smak 🙂

  @line: 🙂 og godt nytt år forresten!

  @Hanne: Takk for det! Joda, litt trøtt men.. håper du hadde en fin start selv, og at du er frisk igjen 🙂

  @Tina: Takk 😀

Det er stengt for kommentarer.