Trening gir overskudd i jula

Har dere hatt en fin jul så langt? Mye god mat og lite aktivitet? Det har jeg hatt i hvert fall, og begge deler har vært etterlengtet og godt  :smile:
I dag kjente jeg imidlertid at det var på tide med en treningsøkt, 4-5 dager uten er lenge nok for min del. Og da tenker jeg faktisk ikke på at ‘ribbefettet må trimmes vekk’, men heller at jeg ønsker den godfølelsen jeg får i etterkant. Og så er det en kjensgjerning at magen liker dårlig mye fett og sukker i tillegg til et sittestillende liv.
Det ble derfor en tur på Elixia i dag, og jeg var ikke den eneste – mange folk!


Frøken Flex

Ellers er det egentlig ikke så mye annet å fortelle enn at jeg har tilbragt mye tid med familien og andre som står meg nær og det har vært koselig. Romjula vil nok fortsette i samme spor, og jeg gleder meg til en hel uke fri fra jobb. Med så mye mat rundt meg er baking og kokkelering det siste jeg tenker på, men her kommer jeg sterkere tilbake.

Ønsker dere en fin romjul videre!


Nysgjerrig pus + stearinlys = værhårkrøll

16 kommentarer til “Trening gir overskudd i jula

 1. Stine Marie

  Skjønner godt hva du mener. I går kledde jeg på meg masse tøy, og var ute å gikk/jogga i god været.Og i dag har det vært en trening på treningssenter. Deilig følelse etterpå:) (og hjelper litt med tanke på alt jeg har kastet innpå i jula)

  Ha en kjempe fin romjul videre:)
  *klem*

 2. line

  For min del var jeg så klar for trening i går, og nettopp på grunn av det du skriver- det gir meg en god følelse. Jeg blid mer glad, får mer energi, trening er herlig!

 3. Michelle

  De flotteste armmusklene ever!!! 😉 Kos deg videre i romjula 😛 Jeg har endelig fått penicillinen, og den virker, så fikk meg en liten lett treningsøkt i dag etter 3 dager i sengen! Føles helt fantastisk :mrgreen:

 4. Cecilie

  Herlig flexebilde! Jeg prøvde meg på et i går, ser helt rar ut i fjeset. Det var svært vanskelig å være avslappet i ansiktet og flexe samtidig! Jeg har ikke lagt ut bildet 😉 Ha en fortsatt nydelig romjul!

 5. Kristine

  @Stine Marie: Ja det er veldig godt, i hvert fall nå som man har en god del ekstra ‘energi’ innabords 😉
  Takk i like måte! Klem

  @line: Samme her! Var egentlig litt smådeppa da jeg våknet, men da jeg hadde gjennomført økta og dro fra gymmet var humøret så utrolig mye bedre 😀

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Ja så absolutt! Takk 🙂

  @Michelle: Aw takk 😳 Så godt å høre at du er bedre, penicillin pleier som regel å gjøre susen ganske kjapt. En treningsøkt er bra uansett om den er lett eller hard, endorfiner blir like fullt frigitt 🙂

  @Cecilie: Det er en øvingssak 😆
  Du må jo legge ut Cecilie, jeg er helt sikker på at litt grimase gjør bildet enda tøffere. Jeg slår et slag for bicepsflex, flere jenter burde gjøre det 😀
  I like måte!

 6. Susanne

  Jeg har vært på gymmet så og si hver dag, kan ikke ta treningsfri denne julen:)
  Må si at du har en veldig bra form for tiden, både på disse bildene og de du la ut litt tidligere av ryggen. Bra jobbet!!

 7. line

  2.juledag hadde ikke jeg trent på 4 dager, da kjente jeg at det var på tide. 3.juledag trente jeg igjen , og gjett om både energi og humør steg et par tre hakk:)

 8. Hanne

  Herlige bilder av en lekende Todd!
  Kan tenke meg du ser ut som et sukkerspinn av en mini-teletubby med rosa onepiece, hihi! Sikkert herlig å ha på seg…

  Høres ut som om du har det helt nydelig for tida. God ferie videre 😀

 9. Beate

  Hei Kristine!

  Jeg bare lurer, burde man begrense inntakter av sukrin, eller kan man spise så mye man vil av det siden det er uten kalorier?

 10. Helene

  😯

  OMG bicepsen kommer seg!! 😎 😎 😎 Hvor mye vekter pleier du å ha på vanlig bicepscurl? 😕

  Fortsatt god jul og godt nytt år!! 🙂

 11. Kristine

  Jeg elsker den ‘dressen’ og ja jeg ser ut som en rosa teddy 😀

  Jeg trener ikke biceps direkte lenger, men pleide å ta 12-14 kg i hantelcurl.

  Hvilke oppskrifter? Om du mener dessertheftet finner du det her: http://www.kriweb.no/?p=6010

Det er stengt for kommentarer.