Snill i år

Da var julaften over, håper dere hadde en like hyggelig kveld som meg!
Det ble både ribbe, pinnekjøtt, karamellpudding, multekrem og is-kake. 
Vi fikk også besøk av nissen, som merkelig nok kjente mamma veldig godt.

Det er et par pakker under treet når Weberfamilien samles

Som med alt annet så går ting veldig fort når vi først setter igang.. jeg tror det faktisk er sånn vi koser oss best; glefse i seg mat, rive av papiret i en fart, og høylytt stemning med latter, rop og sang. Pakkene ble åpnet på rekordtid (som vanlig), og jeg kunne konstatere at vi alle hadde vært veldig snille i år – i hvert fall mot hverandre.

En som også fikk pakker, og som ble veldig glad, var Todd. Han feiret dagen slik han liker best; å sove, men han fikk gavene sine da jeg kom hjem.
Dette var faktisk så populært at han holdt seg våken halve natta, og sto opp før meg for å leke med de.

Tenkte jeg skulle lage en liten oppsummering av året som er gått litt senere i jula, både med tanke på mat, trening, planer og høydepunkter. Jeg gjorde det samme i fjor, selv om det da kanskje var noe mer spennende grunnet konkurranser. 
Året 2010 har vært annerledes, og selv om det har skjedd mye godt, har det også vært mye vondt. Jeg skal holde meg til det gode, det er det som er viktig å huske.

Jeg sitter i skrivende stund i en av gavene mine fra i går, en rosa onepiece. Ja, jeg ser ut som en fjortiss. Nei, jeg har ingen planer om å gå med den ute :grin:
I dag blir det familiebesøk og fæst på kvelden.
Nyt julen videre!

17 kommentarer til “Snill i år

 1. Michelle

  høres ut som du har kost det Kristine 😉 Jeg har tydeligvis også vært veldig snill jente i år :mrgreen: masse flotte pakker! Men et stort minus i år er at jeg ble syk i går, omgangssyken pluss problemer med bihulene. Så ble ingen juleribbe eller julemat på meg! 😥 men er slikt man ikke kan velge selv dessverre..

  Masse god jul videre til deg og dine 😛

 2. Martine

  Håper du hadde en flott feiring igår,Kristine!
  Kos deg masse på middag og fest idag,nyt juleferien videre 🙂 Stor klem

 3. marie

  hehe så morsomt, jeg sitter i en blå onepiece akkurat nå og leser bloggen din! ser ut som en seigmann 😉

 4. Ingvild

  Artig oppsummering av kvelden, jeg ser for meg familien din i aksjon! 😉
  Her var vi bare meg og min eldre bror og foreldre, da søstra er igjen i Oslo. Men nå er vi ikke så lei oss for det, for hun ringte på kvelden og sa at samboeren hadde fridd til henne etter pakkeåpning, og det var en fin presang:)
  Fine søstrene Weber på bildet forresten! Og fin Todd, jeg tror han også liker jul litt ekstra.
  God Jul videre 🙂

 5. Hilde Karlsen

  Tusen takk for super blogg!!:)
  God jul!!!:)

  Får så mange gode tips her, U`re the queen of fitness!!:)

  http://anette.haitek.no

  Blir veldig glad om dere stemmer på min veninne i Miss brun og blid konkurransen!!:)
  Hun gir 50 000 til Dyrebeskyttelsen Norge om hun vinner!!
  Klem fra Hilde

 6. nettisen

  Din blogg har fått meg interessert i styrke/fitness/proteinbakst, så jeg er veldig fornøyd med hva du har gjort i 2010 🙂
  Nå kommer ikke jeg noengang til å drive med fitness altså, det vil ikke min helse tillate, men det er uansett gøy å se hvor bra resultater man får ved å ha litt fokus:-)

  Ha en fortsatt strålende jul:-)

 7. Cathrine

  Må bare benytte anledningen til å ønske deg, D, Jack og pusen og egentlig alle andre dine en virkelig god jul! Klart du har vert snill i år, du er jo snill hele tiden 🙂 Mitt nervær i Oslo er nærmere enn noensinne, i januar blir det ferie.. Snakkes plutselig på telefon når jobbingen i jul/nyttår er over, i’ve god news 🙂

  en kjempestor juleklem til deg!med ønsker om en superfin jul og et godt nyttår 🙂 <3 <3 <3

 8. Kristine

  @Michelle: De snille har det godt! Oi, det er ikke noe særlig 😕 Håper du er bedre nå og får kost deg med masse god mat!

  @Martine: Det var kjempehyggelig, håper du får en fortsatt fin jul Martine 🙂

  @Kristina: I like måte snuppa, nyt juletiden videre 😀

  @marie: De er så digge å ha på seg! Føler meg som en rosa laban ja :mrgreen:

  @Ingvild: Oi, det var jo kjempehyggelig! Det var slik min storesøster ble fridd til for 7 år siden og 🙂
  Todd elsker lekene sine, så det spørs om han ikke skal få ‘jul’ litt oftere i året som kommer. Må skjemme bort barnet mitt vet du.
  Ha en fin jul videre!

  @Hilde Karlsen: Fantastisk, håper hun vinner! God jul til deg og 🙂

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Du har vært snill du og ja! 😀 Ha en fortatt god jul

  @nettisen: Det er mye av det som gir bloggen mening for meg, å få slike tilbakemeldinger – så takk for det! Har du helseproblemer? Det viktigste i livet er ikke ‘fitness’, men å finne sin egen sunnhet og glede. God jul videre til deg og! 🙂

  @Stine Marie: Vi storkoste oss som vanlig, armer og bein overalt og mye latter 😀 Stor juleklem tilbake

  @KRISTIN: Lillesøster fikk en lik, så jeg spøkte med at vi skulle ta en styrkeøkt på Elixia iført hver vår rosa heldrakt i romjula 😉
  I like måte!

  @Cathrine: Tusen takk! Det var snilt sagt, og med tanke på at du er snill som dagen er lang fikk vel du mye fint og 😉
  Gleder meg til januar, vi har mye å oppdatere hverandre på. Fortsatt god jul til deg og! Klem

 9. Smilefjeset

  Jeg vil bare tipse deg og andre dyreelskere der ute om en (sen) julegave. Foreningen for omplassering av dyr (FOD) selger hundekalendere og kattekalendere for det kommende aaret. Kalenderbildene er av dyra som bor paa FOD-gaarden.
  http://www.fod.no/viewPage.php?page=0
  Bestillte nettopp en hundekalender til meg selv, og en «kattlender» til en venninne.

 10. Kristine

  @Terese: Åh takk for det, han er fantastisk 😀

  @Metallian: Det må jeg nesten tenke litt på.. (tenk at det føles lettere å legge ut fleksebilder av seg selv halvnaken enn i en onepiece) :mrgreen:
  Takk for det, god jul videre til deg og!

  @Smilefjeset: Tusen takk for et flott tips! En kalender er noe vi alle trenger, og hva er vel bedre enn å samtidig støtte dyrene. Jeg har kjøpt en fra dooa.no allerede.

  @siljes’fremgang: Han ble helt i hundre – og er det fortsatt 😀

Det er stengt for kommentarer.