Ny kake og kampanje

Stikker innom for å fortelle dere et par nyheter – og for å ønske dere en riktig god helg.

Det er flere som har etterspurt ‘Kristines proteinpakke’ som Nordic Nutrition hadde som kampanje en stund, den ble dessverre utsolgt og er ikke mulig å kjøpe lenger. Nå har de derimot flere kampanjer gående, og en av de er en såkalt proteinpakke. Vi har ikke laget noe jeg satte sammen denne gangen, men det er godt mulig at det kommer en gang snart.

Jeg kan kort nevne et par av kampanjene, så kan dere gå inn og lese på de som eventuelt er av interesse.

Metapure Zero Carb x 5 stk = 1299 kr (du sparer 446 kr). Les mer her.

Iso-Gold Vanilla + Whey Gourmet Strawberry Banana + Whey Cooler Peach Punch
= 999 kr (du sparer 398 kr). Les mer her.

Husk at du får gratis frakt, kreatin, proteinbar m.m på kjøpet ved bestillinger over 500 kr. Flere pakketilbud finner du her.
Du bør bestille før 16.desember om du ønsker å motta dette før jul.  Da er man i hvert fall sikra proteinpulver i jula! :mrgreen:

Og så til en annen hyggelig nyhet: En ferdig sjokoladekakemix med sukrin.

Jeg var så heldig å få teste den ut før den kom ut på markedet, så vi koste oss med denne på farsdagen.
Dommen til familien weber var enstemmig; mørk, fyldig og veldig god smak. Det var en som synes den godt kunne ha vært litt søtere – den passet derfor perfekt med glasur, eller med litt vaniljeis til. Jeg valgte å la kaken stå inne i et par minutter kortere enn anvist, da lignet den mer på brownies *sikle* – den kan også lages som muffins.
Jeg smeltet litt sukkerfri sjokolade og hadde over den store kaken (man får nemlig hele 900 gram kake fra denne mixen).

 • 38% færre kalorier
 • 76% færre karbohydrater
 • 8% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
 • Dobbelt så mye protein
 • Uten tilsatt sukker

Passer ypperlig til de som vil bake i en fei, til de som ikke har ‘rare’ ingredienser som mandelmel og sukrin, eller til de som ikke er like glad i å bake fra bunn av som meg :smile:
Det er Funksjonell Mat som står bak og jeg synes det er fantastisk at vi endelig begynner å få flere sunnere varianter og alternativer. Det trenger absolutt ikke å være fanatisk-sunt, men enkelte forbedringer og litt mindre sukker er det vi trenger.

Håper dere får en god helg! ♥


(Fotograf: Anette Marie Antonsen – en kald dag i okt før Nordisk Mesterskap 09)

35 kommentarer til “Ny kake og kampanje

 1. Siri Nilsen

  Kristine, Kristine, såå godt at du blogger 😀 Og denne kaken så jo veldig spennende ut, skal bestilles 🙂

 2. Marit

  Kult 🙂 den kan jeg jo kjøpe også kan noen andre bake den for meg 🙂

  Jeg skrev en melding til deg i går tror jeg, men den forsvant. Jeg ville nemlig fortelle deg en gladnyhet. Det er at det er bestilt et nytt knebøystativ på Elixia 🙂

  Jeg bør vel hilse på deg snart. Jobber der nemlig 🙂

 3. Metallian

  Lekkert-og kaken så heller ikke verst ut 😉

  Funksjonell Mat-noe man får på f.eks MENY og lignende da? Høres ut til å være midt i blinken for meg det der-glad i søtsaker men ikke baking 🙂

 4. Kristine

  @Marit: Ja – da får du en sunnere kake uten å løfte en finger 😀
  Joda, fikk den og svarte deg på forrige innlegg. Det stativet tar sin tid synes jeg 🙄 🙂 Jobber du der ja, da må vi jo hilse!

  @Metallian: Det er nok i hovedsak nettbutikken deres, samt helsekostbutikker. Det tar alltid en stund før vanlige matvarebutikker ‘tør’ å ta inn slike produkter. Det er jo liksom kun for oss sære helsefreaks 😆

 5. Michelle

  Du ser så smukk ut Kristine! Super inspirerende bilder 😉
  Hører jeg virkelig rett?? En relativt sunn Sjokoladekake fra funksjonell mat?? :mrgreen: woho, ventet lenge på! Deler lidenskapen når det kommer til matlaging, men kakebunner er jeg dessverre ikke så god på.. Kanskje denne kan redde meg litt! :mrgreen:
  Veldig koselig å høre fra deg igjen, har savnet deg! God helg 😉

 6. Helene

  Silje Silje: Ingredienser:
  Hvetemel, Sukrin® (Erytritol), fett redusert mandelmel, 7,3 % kakao, modifisert potetstivelse, Hi-maize (maisstivelse med naturlig innhold av resistent stivelse), fiber (fra sikori og potet), hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, emulgator E471, aroma, surhetsregulerende middel E330, stabilisator E415, søtstoff E955.
  Den er nok dessverre ikke glutenfri, i og med at den inneholder hvetemel.

  Jeg blir så glad når du poster nye innlegg, Kristine! 😀
  Håper du har en veldig fin adventstid. Jeg har forsøkt meg på en pepperkakeoppskrift inspirert av din, og de står i ovnen nå! Gleder meg til å se hvordan de blir 😉
  Klem

 7. Anonym

  Hei, Kristine. Må ærleg innrømme at eg er inne på sida o-f-t-e ;-), og at eg savnar at du ikkje kjem med nye inputs kvar dag. Du er ein stor motivator, meir enn du anar.. 🙂

  Det du skriv om her på bloggen din er noko av det meir interessante ein kan lese om, og dette i eit hav interessante bloggar. Det eine er at du tek opp sentrale problem/tema. Det andre er at du skriv særs godt, og du er ei reflektert kvinne, med mange gode tankar. Det du skriv er viktig!

  Fortset med blogginga di. ❗ Skriv når du føler at det er noko som må takast opp, ikkje berre skriv fordi at du føler presset på å blogge – slik du gjer 😀

  Ha ein fin kveld, og takk for eit godt hefte.Eg har prøva ut 5 av oppskriftene der, og duverden, dei var gode!

  God joleklem frå Mari. 🙂

 8. Kristine

  @Michelle: Denne redder nok mange med mangel på enten tid eller lyst til å bake fra scratch ja 😀 Ha en fin dag videre ♥

  @Silje Silje: Ja, og den var veldig god! 😛
  Den er ikke glutenfri dessverre, du kan se ingrediensene på nettsiden – eller som Helene over her listet opp.

  @Stine Marie: Takk, håper helgen din var fin!

  @Helene: Hvordan ble pepperkakene?
  Jeg bakte selv pepperkaker med familien i helgen, og de ble alt annet enn sunne 😉 Men fryktelig gode da! Klem

  @Hanne: En god utvikling synes jeg! Sunnere, med samme gode smaken. Håper du nyter førjulstiden!

  @Marit: Håper du hadde en fin helg og 🙂

  @Malin: Vi er nok veldig like du og jeg 😀
  Håper du (og pusene) har en fin førjulstid og!

  @Anonym: Takk søte Mari! Jo lenger bloggpause jeg har, jo mer føler jeg at det kanskje er på tide å gi stafettpinnen videre til alle de som nå blogger om kosthold og trening.. men så dukker det opp slike kommentarer som din og jeg bli motivert igjen. Uansett hva som skjer så skal du vite at jeg setter veldig pris på slikt, tusen takk!
  Joleklem tilbake! 😀

  @camilla: Ja, den var nydelig

  @Mette: Mhm! Jeg har hørt at den skal selges på siden deres, og muligens på Nordic Nutrition. Når/om den kommer i helsekostbutikker vet jeg ikke..
  Ha en fin dag videre 😀

 9. Beate

  Gleder meg til du kommer tilbake til bloggingen for fult! Savner dine innlegg, men alle trenger juleferie, så ta deg tid! Leserene er her nok på nyåret også 🙂

 10. Helene

  Pepperkakene dine ble nok betydelig bedre på smak, men mine ble faktisk ikke så aller verst 😉 Jeg kan tenke meg de blir veldig bra med et par justeringer. Nå har jeg nettopp forsøkt meg på kransekakestenger 😀
  Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, og håper så inderlig at du ikke slutter!
  Håper du har en fin kveld.
  Klem

 11. :)

  Hei Kristine! Jeg er en av di som er innom bloggen din flere ganger om dagen, og håper for all del ikke at du gir stafettpinnen vidre! Hva skal vi alle gjøre uten deg? 😮 Ingen som skriver like bra blogg som du gjør 🙂 Ingen som er like blid, pen og sympatisk som du. Blir så motivert av bloggen din, tidligere i høst kunne jeg ikke ta en armheving på knærne en gang, og nå har jeg blitt mye sterkere, og jeg har henta et tonn av motivasjon fra deg :mrgreen: så ikke slutt!! 😀 hehe. Har fått lest gjennom hele bloggen din nå mens du har en pause, og legger merke til en ting. Du sier jo at det er mange som har blitt «sur» for at du har vunnet. Men det skjønner jeg virkelig ikke. Du sier jo at i BF så har helheten noe og si. Og når man ser på bildene du har lagt ut fra konkurranser så ser man en stor forskjell fra deg og andre deltakere. Du ser så avslappa og scenevant ut! Ser ut som at du har stått på scenen i alle år, og den selvtilliten du har gir deg en fantastisk utstråling! Så da ser du automatisk mye bedre ut enn alle de andre 😀 Og for ikke å snakke om det fine håret ditt 😎

  Ønsker deg og dine en riktig god jul! Klem fra ei som ser veldig opp til deg 🙄

 12. Susanne

  Hei Kristine 🙂
  Ville bare si nok en gang at jeg er så glad for at jeg oppdaget bloggen din, og takknemmelig for det du skriver! Du motiverer så enormt mye! Jeg håper så inderlig at du ikke slutter med bloggingen! Jeg forstår selvfølgelig at den sikkert tar mye tid fra deg, og jo flere nye lesere du har fått med tiden, jo mer «krevende» føles det kanskje (?), jeg vet ikke… Men du behøver jo ikke komme tilbake for fullt med et innlegg om dagen liksom. Et i uka går jo også veldig fint an;-) Det ville bare være så utrolig trist om du forsvant helt fra oss… 🙁 Det finnes andre trenings-/kostholdsblogger, men absolutt ingen som kan måles med din!
  Ønsker deg en strålende fin høytid sammen med dine kjære 🙂

 13. Kristine

  @Beate: Leserantallet har naturlig nok falt veldig, men regner med at de ‘beste’ blir igjen 😉

  @Helene: Jeg har også prøvd meg på kransekakestenger, men uten hell da sukrin ikke gjør deigen ‘klissete’ som ekte sukker. Fikk du det til?
  Tusen takk, klem tilbake

  @🙂: Haha.. takk 😳 Og flott at du har blitt sterkere, jenter SKAL være det! 😀
  Det vil alltid være forskjellige meninger om BF, derfor er det så viktig å bevare troen på seg selv – at man gjør ting etter egne regler og moral, samt vet når ting er riktig. Det har jeg vunnet på i hvert fall. Tusen takk for koselige ord, juleklem tilbake

  @Susanne: Jeg har egentlig tatt et bevisst valg om å ikke markedsføre bloggen noen steder, fordi jeg ikke ønsker at den skal bli ‘stor’ – føles nemlig litt skremmende 🙂
  Det har vært litt krevende til tider, men samtidig så liker jeg blogging veldig godt. Eller, mest av alt pga bildene og ‘samtalene’ med dere lesere. Men så dukker alltid denne tvilen opp.. men litt til blir det nok 🙂
  Takk – ønsker deg det samme, håper du får en riktig fin jul 😀

 14. Cathrine

  KRISTINE WEBER !! Du er helt fantastisk! Etter at jeg møtte deg (ehm, bloggen din) er jeg blitt inspirert til å BAKE å lage mat! Det er ikke ofte jeg gidder å bake. Men DU, finner frem det rareste i meg 😛 Ha en strålende dag!!

 15. Helene

  Jeg brukte sukrinmelis, men jeg stekte de litt for lenge. Jeg skal gjøre et nytt forsøk i morgen 😉 Jeg håper virkelig at bloggpausen din ikke varer evig. Du gir så mye til så mange, og du er et enormt godt forbilde. Du skriver veldig bra, og det gjør det så behagelig å lese. Jeg, som så mange andre, stalker deg flere ganger daglig 😉
  Håper du har det bra!

 16. Siri

  Kristine, du må IKKE slutte med å blogge 😀
  DU er den beste bloggeren innenfor trening og kosthold.
  Så virker du så naturlig og ekte 😉 Du er meget inspirende, jeg tror du inspirer maaange jenter til en sunne livsstil 🙂

  Du er ei av få jenter med denne livsstilen som har de rette verdiene på plass. Er skremmende at flere og flere jenter som konkurrerer får mørkere stemmer og mer maskuline trekk 😯
  Ønsker deg en fin jul.

 17. Kristine

  @Cathrine: CATHRINE! Veldig glad og stolt for at jeg får frem det ‘rare’ i deg :mrgreen: Ha en fin dag videre!

  @Helene: De jeg prøvde en gang i tiden ble litt tørre, ikke seige.. men det funker nok med litt Yaconsirup i.
  Tusen takk! Glad i dere ‘stalkers’, skal oppdatere litt igjen snart tenkte jeg.

  @Siri: Takk!! 😳
  Ja – det er skremmende, men vi har heldigvis forskjellige mål og meninger her i livet.
  Håper du får en fin jul og! 😀

  @Thale: Ja hvorfor har man ikke en slik? Eller den som sitter klar med kniv og gaffel 😀

 18. Trine

  Heihei!
  Har du noen erfaring med Frenzy fat loss?
  Håper du kommer tilbake for fult med bloggingen din! Ha en finfin dag;-)

 19. Charlotte

  Håper du har en kjempefin førjulstid. 🙂 Må bare innom og titte gjennom tidligere innlegg, for jeg savner å lese bloggen din. Du er en kjempemotivator for meg både på spising og trening, du er så flink!!! Du har så mange gode tips og råd, og det setter jeg veldig pris på, så tusen takk for at du er deg og at du deler med oss lesere! 🙂

  Hper dyrene og dere har det bra.
  Stoor klem!

 20. Michelle

  Kristine, kom tilbake!!! Sabner deg 😥 håper alt er bra og at du har hatt en fin førjulstid så langt! :mrgreen: klemmer (Stalker, hehe) 😉

 21. Kristine

  @Trine: Heisann! Nei, det har jeg ikke dessverre.. men sånn generelt sett så er det trening og kosthold som spiller en rolle – og vil gi deg fremgang. Slike piller kan gi litt ekstra energi, men vil i svært liten grad utgjøre den store forskjellen. Ha en fin kveld videre!

  @Charlotte: Åh, takk! Håper du koser deg i denne førjulstiden og 😀 Stor klem

  @Michelle: Jeg liker stalkere som deg :mrgreen:
  Tusen takk, og i like måte! Skal prøve å oppdatere litt mer nå i jula, klem

Det er stengt for kommentarer.