Spreke og sunne julegavetips

Hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle komme med noen julegavetips, det er sikkert flere enn meg som lurer på hva de skal kjøpe til de som ‘har alt’ fra før. 
Det vil nok ikke bli så hyppige oppdateringer på bloggen før etter jul, men litt – savner dere!

Dette er tips som hovedsaklig går på trening og kosthold. Det passer både til de som allerede er aktive og opptatt av et sunt kosthold, men også til de som trenger et lite vennlig dytt bak.

1. Treningsutstyr
Treningsstrikk, treningsball, manualsett, skumrulle/ball, yogamatte mm.

2. Kosttilskudd
Proteinpulver, proteinbarer, vitaminer, mineraler mm.
Jeg anbefaler selvfølgelig Nordic Nutrition som jeg synes er best på smak – i hvert fall de helt nye barene deres. De har også gratis frakt + noen gratisprodukter om du bestiller for over 500 kr-kampanje, så vet dere det.

3. Treningsklær
Bukse/tights, topper, sports-BH, genser, sko mm.
Jeg trener i alt fra H&M til MXDC og er fornøyd med begge deler, det kommer litt an på hva jeg trener den dagen.

4. Kokebøker/hefter
Markedet for kokebøker har eksplodert, og man vil finne akkurat det man interesserer seg for. Det være seg husmannskost, lavkarbo, desserter, sukkerfritt, supper og smoothies.
Også må jeg selvfølgelig nevne dessertheftet mitt – om du bestiller og betaler før 17.des så lover jeg å få sendt det til deg før jul.

5. Treningsdate
Dette passer nok best til en som kanskje ikke er så aktiv, eller er litt usikker på hvordan og hva man skal trene. Enten man tar en styrkeøkt på et gym, eller en langtur i skogen. Kanskje det blir et hyggelig og vedvarende treningsforhold ut av det.

6. Støtte til dyrebeskyttelsen
Dyrene vil alltid trenge vår hjelp. Jeg viser til det jeg har skrevet her.
Videre fikk jeg et hyggelig brev fra Dyrealliansen – de har også julegaver som hjelper dyr – bl.a velduftende kremer.

7. Hjemmelaget, sunn julegodt
Om du er en liten bakemester så kan du sette igang å lage mye forskjellig julegodt – enten du har egne oppskrifter, eller velger noen fra bloggen min. Pakk det gjerne inn med fine bånd, sløyfer og merkelapper.


8. Eget bakesett
Dette var et tips jeg fikk fra en leser, og jeg synes idéen var så god. Hun kjøpte heftet mitt, og deretter alle ingrediensene man trengte for å bake sunt – altså mandelmel, sukrin/sukrinmelis og bakepro/proteinpulver osv.
Man kan også lage andre slike sett, et helsesett f.eks – med diverse superfood.

Har dere flere gode tips til sunne julegaver så del de gjerne!

Jeg starter alltid tidlig med julegavene og er snart ferdig, når man blir helt svett bare av å tenke på de folkemengdene som er ute på juleshopping i desember så gjelder det å gjøre seg ferdig kjapt. Jeg går heller ute i butikker , setter meg ned med en kaffe og ser på andre stresse :smile:

Jeg fikk nylig noen backstagebilder fra Bodyshooten jeg hadde tidligere i sommer, tatt av Seth Janson. Tenkte bare å dele et par med dere;
Det ble mye vann og dermed en del sminke- og klesskift i løpet av dagen..

..det var bare å smile tappert mens man tørket håret uten hårføner for fjerde gang på rad.

Alt i alt en av de beste fotograferingene jeg har vært med på, gode minner.

Må bare nevne det igjen – det er så koselig å lese kommentarer og mail fra dere, tusen takk.
Håper dere får en fin helg alle sammen!

31 kommentarer til “Spreke og sunne julegavetips

 1. Monica

  jippii,godt høre fra deg igjen kristine:) tusen takk for gode tips. også må jeg abre si at du er så flott,du motiverer meg så mye til å få en bedre og sunnere livsstil. tusen takk for at du er du 🙂 gooooooooooooooooooooood helg 😀

 2. Stine Marie

  Kom med et lite gledeshyl da jeg så du hadde skrevet igjen 😆
  Kjempe fint med gavetips, er jo også en fin måte å kanskje finne ut hva en selv ønsker seg også:) Fikk dessert hefte ditt i posten for noen dager siden. Og nå skal jeg prøve meg på sjokolademoussen. Skal ha den som fredagskos:)
  Ha en flott helg!

 3. Helene

  Åh, nå ble jeg glad! 😀
  Du fortjener selvfølgelig litt fri fra bloggen, men jeg savner deg virkelig, så da var det ekstra hyggelig at du hadde postet et nytt innlegg. Det er uansett spennende å lese om igjen det du har skrevet tidligere. Ha det fint, og vit at det er mange som setter enormt stor pris på bloggingen din 😀

 4. Marit

  Åhhh, så kos å se at du har delt et deilig innlegg med oss idag, kristine 😛 Jippiiii, så glad jeg ble. Du har en SINNSYK kropp!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Thumbs up!

  God helg til deg 😛 Klem fra marit 😀

 5. Elisabeth

  Om man googler bilder vha ordet «HOT», så er jeg temmelig sikker på at det bikinibildet kommer opp som første treff!!!!!! 🙂

  God helg, Kristine!

 6. Christina

  Wow for et bikinibilde! Nydelig! 🙂
  Er nysgjerrig på de nye Whey Gourmet barene, men vet ikke hvilken smak jeg skal bestille.. skulle ønske man kunne bestille de enkeltvis også. Har du smakt alle 3? Hvilken smak vil du anbefale? 🙂

 7. Stine Marie

  Uff, jeg fikk ikke til den sjokolade moussen.. Det ble et «lag» med mousse, og under var det mer gèle:/

 8. Tilbaketråkk: Car accident and a shitty day all around, the hight light of my day mia pro gym familia and about my little old adiction « Insight Bobby

 9. Michelle

  Så koselig å høre fra deg Kristine 😛 Veldig mange gode tips du kommer med. Har selv kjøpt treningstøy til pappa, siden har er aktiv med på treningen med med 😉 Ellers likte jeg veldig godt 7! Hadde selv blitt kjempe glad for en kurv med innpakket sunne julekaker og annet sunt goodis :mrgreen:

 10. Stine

  Gurimalla Kristine, du er hot hot hot!! Fra en jente til en annen 😆

  Så koselig at du skriver innlegg innimellom selv om du har pause! Det er lenge siden jeg har kommentert her nå, men jeg er innom hver dag og leser 🙂 Håper alt er bra og at du nyter den fine adventstiden med dine kjære!

 11. Kjersti

  Selv om jeg virkelig unner deg en pause fra bloggingen, må jeg bare si at det var med store glede jeg oppdaget et nytt innlegg! Jey 😀 Mange flotte tips!

  Kos deg masse i julen, det fortjener du 🙂

  – Kjersti

 12. Hanne

  Det bikinibildet var helt rått 😀 Minst like bra som en del av de offisielle bildene du la ut!

  Kjekt at du blogger litt 🙂

 13. Metallian

  Du er så fiiiiin KW 🙂 Ryggen din er utrolig fin på form og bredde, synes veldig godt på det dusjbildet 🙂

  Gode tips også, et sånt treningssett (pkt 1) burde jo alle hjem ha. Når jeg begynte å trene var det et par manualer og en treningsball som fikk meg igang 🙂
  Jeg har forøvrig listet opp noen julegavetips til menn på min blogg:
  http://manneblogg.no/julegavetips-til-menn/

 14. Katarina

  Kul att du skrev ett inlägg, saknar din blogg när du inte uppdaterar. Din blogg är en av de mest intressanta :O)) Plus att du verkar så otroligt charmig ;O) Jag bara undrar o du har någon erfarenhet av sojaprotein pulver? Jag tål nämligen varken laktos eller mjölkprotein….. Om du har provat har du tips om något gott? Jag har provat PF, men jag tyckte att chokladen var riktigt otäck i smaken.. Tack för alla inspirerande inlägg och ha en fin jul!

 15. Dan

  må få dama mi til å trene mer as, hehe. har et problem, kansje du kan gi meg noen tips, hehe. Dama mi nekter å trene med meg! (jeg har trent styrke i 3-4 år er nokså godt bygd) og hun bare trener for å holde formen liksom, men vil veldig gjerne trene sammen med hun.
  men hun NEKTER!, hehe, skjønner meg ikke på jenter! =P, kan du tenke deg hva grunnen er ?? hehe
  hun er ikke tjukk eller noe i det hele tatt. jeg er helt opgitt, gir opp snart, forstår ingentiiing!!! hehe xP

 16. Kristine

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.:
  Bygge kropp? Det har vel vært en prosees hele livet med tanke på dansingen min, men det tok virkelig fart noen måneder etter at jeg startet med seriøs styrketrening.

  @Monica: Tuusen takk til deg!!

  @Stine Marie: 😀
  Men denne sjokolademoussen må vi finne ut av! Jeg tror en av nedenstående ting har skjedd:
  1. du har brukt for mye vann for å løse opp gelatinen (det skal kun en liten skje med vann til)
  2. eggehvittene må være helt stivpisket

  @Helene: Tusen takk, så koselig å høre. Jeg blogger gjerne noen ganger før jul om jeg har noe på hjertet 🙂 Det har blitt en så stor del av livet mitt så det er veldig rart å være uten.

  @KRISTIN: Det var hyggelig, takk! Håper du koser deg med bakingen, og ha en riktig fin bloggpause og juletid

  @Marit: Åh det er jo så hyggelig å blogge når det finnes mennesker som dere der ute 🙂 Takk, håper helgen din har vært fin

  @Astrid: Ja jeg synes spesielt idéen om et gavesett var smart 😀 Det kan jo tilpasses i det uendelige til den man ønsker å kjøpe til.

  @Elisabeth: 😳 😆 vel det tror jeg ikke, men takk så mye *klemme*

  @Christina: Jeg har smakt alle ja, de er fantastisk gode. Har du smakt 2good-barene? Det er i så fall mindre versjoner av de.
  Cookies&cream er min favoritt, peanøtt er som snickers, og sjokolade er mørk og god.

  @Johan: 😳

  @Bobby Khan: Ja, synes du skal lage en julegaveliste du og 😀 Takk, I guess 🙂

  @Michelle: Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har noen av disse gavnene til noen, men jeg hadde i hvert fall ønsket det selv 😀 Eller – jeg kommer sikkert til å bake en del til familien uansett. Hadde det ikke vært så mye styr, så kunne jeg ha sendt noe til dere 😉

  @Stine: De aller beste komplimentene er jo fra andre jenter! Takk 😀
  Håper du nyter førjulstiden du og, klem

  @Kjersti: Som jeg skrev over her så er det veldig rart å gå flere dager uten blogging – uansett hvor rart det måtte høres ut, så jeg stikker nok innom nå og da.
  Takk kjære deg, kos deg masse du og

  @Hanne: Faktisk – i og med at jeg var ganske oversminket og gliste som en gal så synes jeg også at det var litt gøy å se action ‘bakfra’ 😀

  @Cecilie: Ja du sier noe.. men man kan aldri få nok klær vel 🙄 😆

  @Metallian: Tusen takk! Bretter’n ut så godt jeg kan.
  Jeg startet også «styrkekarrièren» min med hantler hjemme faktisk.
  Gode julegavetips til menn der.. men tror du ikke dere ville ha satt pris på noen av mine tips da, noen små søte julekaker kanskje? 😛

  @Katarina: Tack tjejen! 😀
  Nei, det har jeg aldri prøvd tyvärr.. men om du er laktoseintolerant hadde kanskje dette vært noe for deg: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=558012
  Håper du finner noe som passer deg, ha en fin jul du med!

  @Dan: Har du spurt henne hvorfor hun ikke vil trene styrke med deg da? Kanskje hun fortsatt er av den gamle oppfatningen om at man ‘blir stor’ av det. Du får fortelle henne at det gjør underverker for en strammere kropp, og at hun kan bestemme hva dere skal trene – enten det er ben&rumpe eller rygg. Jeg har inntrykk av at armer og bryst er det jenter som aldri har trent før liker minst. Lykke til da 😀

 17. Metallian

  HAdde noen laget kaker til meg hadde jeg blitt veldig glad 🙂 HAdde dame noen mnd tidligere i år og hun troppet opp på bursdagsmorgen før jobb emd hjemmebakt kake, fineste presangen ever 🙂

 18. Irina

  Utrolig kult bilde(det med vannet)!!! Du er så flott! Du skriver den beste bloggen i mine øyne:) God førjulstid og god jul. Takk for masse bra blogging gjennom året:)

 19. Cathrine

  OMG KRISTINE!Hadde jeg vert lesbe hadde du røket til, men jeg nøyer meg med å fortelle deg at det bildet var superkult 🙂 Det er jo lov å være missunnelig på den kroppen din, gleder meg til jeg er i akseptabel bikiniform 😉 Utrolig stilig bilde 🙂

 20. Annka

  Knallfine bilder! 🙂 Mitt «sunne» julgavetips er en tradisjon jeg har med venninnegjengen min. Som jule- og bursdagsgave til hverandre så prøver vi hvert år å få til en hyttetur eller fjelltur. Hverdagen er jo så travel at det er sjeldent at tiden til å gjøre noe sammen alltid er der, og dermed blir det en veldig fin gave. I tillegg blir det mange koselige bilder og minner som varer resten av livet… <3

 21. Kristine

  @Annka: Så koselig! Det er da jeg savner å ha en stor og god vennegjeng kjenner jeg 🙂
  Håper dere får en hyggelig hytte- eller fjelltur (om dere ikke har hatt det allerede da)!

 22. Christina

  mmm de Whey Gourmet barene var gode altså! 😛
  klarte ikke bestemme meg for hvilken smak jeg skulle prøve, så bestilte like så greit alle 3! fint å ha som sunnere julegodis 😉

Det er stengt for kommentarer.