Adventstid og bloggpause

Det er første søndag i advent allerede, og det snør. Sa noen julestemning?
Det verste er at jeg hadde mer av det tidligere i uken enn jeg har nå, nå føles alt helt tomt på en måte.. men det snur sikkert snart, det må det jo bare gjøre.

Jeg er veldig glad i alt som har med bloggen å gjøre; matlaging, baking, fotografering, dere og alle tilbakemeldingene jeg får. Jeg har imidlertid ikke laget eller bakt noe som helst av interesse for bloggen denne helgen, så det må jeg bare beklage. Nå regner jeg egentlig med at dere er i julemodus og allerede i full bakesving selv :smile:

Videre må jeg fortelle dere at jeg kommer til å ta en liten pause fremover, tiden strekker ikke helt til – og jeg vil ikke gjøre noe halvhjertet. Blogge bare for å blogge er det siste jeg vil. Så inntil jeg er fullt engasjert med både hjerte og mage igjen, så vil det bli litt stille fra meg.
Jeg kommer til å svare på spørsmål her senere, og ellers titte innom bloggene deres – så jeg blir ikke helt borte ;-)

Jeg tok som sagt en tatovering denne helgen. Jeg hadde den øverste skriften  fra tidligere, og la til et lite hjerte –  deretter en under som er noe lenger;

På hebraisk: Som din dag er skal din styrke være

Og med dette vil jeg ønske dere en fantastisk fin førjulstid, jeg kommer til å savne dere!
Vi blogges igjen snart

46 kommentarer til “Adventstid og bloggpause

 1. Cecilie

  Å søte du, ha en nydelig førjulstid! Kos deg med pausen din. Vet at du legger ned mye tid her!

  Fin tatovering og flott betydning! Sender deg en god klem, jeg!

 2. Malin

  Lekker 😀
  Jeg merker selv at tiden ikke strekker til. Døgnet kunne gjerne hatt litt flere timer på denne tiden av året. Kos deg med adventstiden og alt som følger med den 🙂 Stor klem

 3. Ingvild

  Grattis med tattis! 😉 Den var det mye mening i, sanne, gode ord å ta med seg.
  Fikk heftet ditt her om dagen, skal være en deljulegave til søstra mi, men måtte såklart snike i det, og nå har jeg kommet frem til at det «føles best» om vi kanskje skulle få den julegaven sammen istede, da jeg likevel fant mye godt uten skyr der også..hihi..
  God førjulstid til deg og dyrene, plutselig så stikker du nok innom med noen herlige ord og bilder likevel 🙂

 4. Treningsglede

  😉 Du trenger ikke beklage deg for ikke å ha «laget noe til bloggen». Og om du vil høre det, så: NYT TIDEN du har uten å tenke på bloggen;)) Du er bare en suuuper inspirasjon og skriver så mye klokt og flott. Godt å vite at du også har et liv utenom, hehe 😛 .
  1.søndag i advent kom til og med litt plutselig på meg, men den ble sååå fin. Pynta pepperkakehus med prinsessa mi, pynta med lys og nisse. Helt flotters. Jula er herlig 😉
  Kos deg masse!

 5. Stine Marie

  Ha en flott førjulstid, og kos deg masse! Du er en kjempe fin inspirasjon, og har mange flotte oppskrifter jeg skal prøve meg på:)
  Og gratulerer så masse med tattoveringen:)

 6. Kristine

  Nyt julen og adventstiden 😀
  Kos deg med bloggpause, men vit at du blir savnet. Det er mange som finner mye god inspirasjon og motivasjon her.

 7. KRISTIN

  Jeg tar også bloggpause snart, men før det har jeg planer om å lage et kort innlegg som reklamerer for bakeheftet ditt (enda en gang) nå før jul. Håper det er greit:)

  God førjul – stay strong!

 8. Monica

  Bloggpause,åhhhhh krise!!!!!!!!!!!!!!!
  men jeg forstår deg godt. håper du får en fin førjulstid,så får vi mimre litt i eldre innlegg imens 😀

 9. Cathrine

  ååå.. kommer til å savne deg 🙁 men du kommer tilbake, og jeg forstår deg godt 😉 Håper du titter innom bloggen min innimellom, og evt leiligheten min :mrgreen: Nyte denne deilige førjulstiden kjære skjønning <3 stor klem!!

 10. Marit

  åååååh. Nyt den skrivefrie tiden, kristine 😛 Samle litt krefter og ha en herlig førjulstid. Jeg kommer virkelig til å savne deg, så håper ikke du forsvinner i veldig lang periode 😯 Blitt avhengig av deg, haha. 😀

  Stor klem fra Marit 😉

 11. Anonym

  Hva legger du i sitatet/ tolker det? 🙂 Synes det er fint, og hadde vært intr å høre hva du tenker rundt det, hva mening det gir deg siden det er viktig for deg.
  God adventstid!

 12. Michelle

  Jeg forstår godt at du velger å ta en bloggpause nå rundt juletider. Ta deg en velfortjent pause, så kommer du fullhjertet tilbake når du selv er klar 😉 I mellomtiden skal jeg prøve meg på mange av oppskriftene dine som jeg enda ikke har prøvd ut. Nå venter det meg mandelbrød til frokost :mrgreen: GLEDE!!!
  Kos deg masse i tiden framover med julekos og hygge! 😛 😛
  Varme klemmer <3

 13. Karianne

  Bloggen din har blitt et fast innslag på kveldene, så jeg vil savne deg! Ønsker deg en fin førjulstid, samle krefter og kos deg med familie og dyr, Kristine 🙂 Gleder meg til du er tilbake igjen!!

 14. Hege

  Ååh, det var triste nyheter for alle oss dine leserhjerter, men samtidig fullt forstålig. Lært deg å kjenne som en liten perfeksjonist, og bloggen din bærer preg av at du investerer mye tid og energi i hvert eneste innlegg. Følelsen av ikke å være 100% dedikert eller motivert er utilfredstillende. Da er det helt riktig å ta en tenkepause, gjøre opp status med seg selv, for så å kunne ta valg som føles riktig. Heier på deg uansett arena, og vil fortsatt være her dersom du på ny skulle finne glede i bloggingen. Ha en smilende adventstid sammen med dine nærmeste -både dyr og mennesker, h:)

 15. Marianne

  Ta vare og kos deg masse med dine i førjulstiden;
  Du virker som en så fin og helhjertet person på alle måter,
  og det vises jo i bloggen din også 🙂

  og det er jo bl.a derfor vi setter så pris på deg og den,
  Takk for alt du gir, ønsker deg fine dager så lenge
  og sender en god klem 🙂

 16. Lene Kristine

  Savner deg allerede! Men god adventstid til deg og de hærlige dyra dine (de kommer også bli savnet)! Fin tatovering forresten 😉
  *Førjulsklem*

 17. Karoline Pedersen

  Lekker tatovering:) Har en selv nederst på ankelen!
  Håper du får tid til å svare på ubesvarte spørsmål under det forrige innlegget ditt.
  Blir tomt uten å høre fra deg:(
  Ha en strålende jul Kristine:)

 18. Kristine

  Wææ klump i halsen..
  Så gode dere er. Ingen spørsmål om hva og hvorfor, ingen sure miner – kun støtte, forståelse og.. ja, nei dere er bare helt fantastiske. Jeg har definitivt de beste leserne.
  Takk ♥

  «Hva legger du i sitatet/ tolker det? Synes det er fint, og hadde vært intr å høre hva du tenker rundt det, hva mening det gir deg siden det er viktig for deg.»

  Det er et ordtak som både min morfar og mamma har brukt og bruker ofte, og jeg føler at jeg virkelig har fått kjenne på kroppen hva dette betyr. Det våknet et slags vinnerinstikt hos meg da jeg ble diagnosert med hjertefeil for 5 år siden.
  Jeg er dessverre en av de som helst vil planlegge fremover, og jeg ser ofte fremover på hva som vil/skal skje eller ikke. Jeg ønsker å leve mer i nuet, takle hver dag som den kommer. Det er faktisk det som er livet, her og nå.

  Videre er vi mennesker sterkere enn vi kanskje tror, det er nesten umulig å forespeile hvordan vi vil takle en gitt hendelse eller utfordring før den faktisk kommer.
  Det er så mange som sier «jeg er ikke like sterk som deg» eller «jeg hadde aldri taklet det». Men som troende (ikke-religiøs) på mennesket, så mener jeg at man innhenter en styrke man kanskje ikke trodde var mulig – men den kommer først når man står midt oppi det. I etterkant kan man til og med lure på hvordan man klarte det.

 19. Thale

  Tattisen ble jo helt nyyydelig! Jeg «fant» jo ordtaket for noen år siden selv, og synes det er veldig godt. Og ikke minst fint å tenke på når verden butter litt imot!

  Gleder meg til du begynner å blogge igjen, jeg! (Har nå bakt browniesene dine – nam!) God adventstid, og god jul!

 20. Michelle

  Indre styrke er viktig! Noen har kanskje større problemer enn andre å finne/hente den når den trengs, men alle har den der et sted 😉
  Må si jeg savner deg Kristine!!! men håper du koser deg med dine 😛 Det fortjener du

 21. Rachel

  Har etter hvert blitt en fast leser, vil glede meg til bloggpausen din er over 😉 Men forstår deg kjempegodt. Håper du får en god pause og samler masse fin blogginspirasjon!

 22. Marianne

  Savner bloggen din allerede. Mens du er borte skal jeg kjøpe meg mandelmel, og bake sunt til jul. Er masse her inne jeg fortsatt har til gode å teste 🙂

 23. Madeleine

  Hei Kristine! 🙂

  Håper alt er bra med deg og du nyter en velfortjent pause!

  Ville bare si, igjen!, at jeg synes du har en fantastisk blogg!
  Vi skjønner jo alle at du legger ned ekstremt mye tid i denne bloggen og alt du skriver/legger ut er både av stor interesse og vi ser jo at dette er krevende og da er det til tider deilig å ta en pause..

  Har blitt en daglig (eller, flere ganger daglig) rutine å ta en titt innom bloggen din og jeg gleder meg like mye hver gang 🙂 ettersom det nå har vært/blir litt stille fra deg har jeg begynt å lese bloggen din HELT fra begynnelsen 😛 hihi. Altså, februar 2009. Masse interessante innlegg å kose meg med frem til du er tilbake igjen!
  Veldig inspirert av treningen din og hvor målrettet dut er og har selv fått kjempelyst til å skjerpe treningen og spisingen så godt det lar seg gjøre og hadde vært utrolig moro å kunne drive med BF en dag! Jeg synes du så/ser kjempeflott ut på alle bildene og «muskelbarbier» er fint 🙂

  Vil også si at jeg (selv om jeg ikke kjenner deg :P) synes du er en utrolig flott jente! Hva du har fått/får til både igjennom konkurranser og ting i dagliglivet samt her på bloggen er helt fantastisk! Du er en stor inspirasjon for mange og tror at mange er takknemmlige og koser seg med alt du legger ut her. Både når det gjelder mat-og treningstips og hvordan man ser på seg selv om andre. Du må bare fortsette å ytre dine meninger slik du gjør, det er veldig inspirerende! Etter alt av hardt arbeid du legger ned i alt du gjør bør du ikke la slibrige komentarer komme innpå deg, da vi alle vet hva du står for og hvor flink du er! Dyktig som du er i alt du gjør vil selvfølgelig mange være misunnelige ettersom de selv ikke klarer å oppnå det samme.

  Vi andre som er/blir inspirert av deg får i mellomtiden støtte deg og følge deg videre i dine interessante gjøremål i tiden fremover! Sammen er man jo alltid sterkere. Og fortsette å lage mye av den gode maten din og følge andre råd. Skal bake så utrolig mye i julen når jeg er hjemme igjen! Heftet ditt ligger klart og ingredienser er bestilt 😉

  Håper du har det bra og får en fantastisk tid fremover!
  Gleder meg masse til du er tilbake igjen 🙂

  Masse klemmer fra
  Madeleine 😀

 24. Hanne

  Savner deg allerede, jeg!

  Det er en god – og viktig – egenskap å kunne prioritere, og det er flott at du klarer å bruke tida di på det som er viktigst for deg her og nå, uten å la alt annet distrahere deg.
  God adventstid til deg og dine 🙂

 25. Anna

  Så, med en salig blanding av Effektiv intervalltrening (f.eks 4*4) og langkjøring opp til 60 min (da i mitt tilfelle, ganske intenstivt).. og supplere dette med styrketrening + holde ha et sunt kosthold, da med passelig mengde karbohydrater (da med de sunne typene)og mye proteiner og litt mindre fett, evt. passe på å ha et lite kcal-underskudd, så kan jeg da gå sunt ned i fett% og samtidig bevare mesteparten av musklene mine, og få de mer definerte? Jeg har i det siste fokusert mye mer på styrketrening og kombinert dette med mer intervaller og ikke så mye langkjøring som jeg gjorde hele tiden før, som forøvrig førte til at jeg bare ble mindre – tynnere og mistet muskler, og for å ikke snakke om energi.. hadde jo da også et veldig lavt kcal-inntak og pleide å løpe i en time på tredemølla 5 ganger i uka.

  Jeg har nå selvfølgelig gått opp i vekt og fått mer muskelmasse, men fett% har da også økt, noe jeg da vil få ned. Er på ingen måte tykk, men bare en større versjon av det jeg var før + litt mer fett som har fordelt seg ganske likt over hele kroppen. Hva sier du om opplegget mitt over i innlegget? 🙂

 26. Kristine

  Jeg savner dere og!
  Hanne: Noen ganger må man prioritere ja, og kanskje ikke alltid det man ønsker. Håper du har en fin adventstid ♥

  Tusen takk for flotte ord Madeleine 😳

  Anna: opplegget ditt virker helt riktig! Så lenge det ikke blir for mye trening, eller for lite mat – en fin balanse med det du liker å gjøre og det du like å spise (+lite kcalunderskudd om målet er nedgang i fett%).

 27. Madeleine

  Det skulle bare mangle 😉

  Og forresten!

  Har en far med diabetes som er OVERLYKKELIG over at jeg ble tipset om bloggen din 🙂

  Endelig kan han få kost seg med gode bakster uten dårlig samvittighet eller forværre sykdommen 🙂
  Han fikk et av heftene jeg har bestilt og er her inne for å finne ting han og mamma kan bake i julen så han gleder seg til å spise med gooood samvittighet 🙂 allerede igang med å bestille/kjøpe inn ingredienser hehe 🙂

  Ha en fortsatt fin helg 😀

  Klemmer

 28. Kristine

  @Madeleine: Åh så bra! Det gleder meg at pappaen din kan kose seg med all slags sunn bakst og kaker i jula uten at det går utover sykdommen – han kommer jo til å bli den sprekingen 😀
  Håper du hadde en fin helg, klem

Det er stengt for kommentarer.