Lettvint

I går ble det det enkelt til både middag og dessert, det er ikke alltid energinivået er på topp etter en lang uke – men det er ikke dermed sagt at man alltid må ta dårligere matvalg. For meg er det nemlig forbeholdt lørdager, og det er jo i dag! :cool:

Omelett med ost og skinke

3 egg vispes med litt skummet melk/vann, ha i valgfritt tilbehør. Jeg tok en pakke med skinke og litt ost, krydrer med salt, pepper, oregano og paprika. Jeg liker å steke bunnen litt først, deretter inn i ovnen på 225 grader i ca 10 min.

Dessert ble faktisk ferdigpose, men veldig godt.

Sjokoladepudding med vaniljekrem

Vispe pulveret med skummet melk og voilá. Jeg var lat i går, jeg vet. I dag blir det enda bedre, for det blir nemlig middag ute med venner.

Jeg brukte disse fra Heistad (som dessverre har stoppet produksjonen, men Eldorado har akkurat det samme).

Håper dere får en fin lørdag videre, med masse god mat og godt selskap!

13 kommentarer til “Lettvint

 1. Ingrid

  Herlig herlig 😉 Jeg har også letet etter Eldorado sin versjon..hvilken butikk handler du dette på?

  God helg videre 😀

 2. Merete

  hei! 🙂 dessertene til heistad savnes dypt! hvor får du tak i eldorado sine? har lett over hele trondheim, inkludert store ica- og meny- butikker, men nada! sukk! jeg har dessuten en utfordring til deg (!): jeg er steike blakk (akkurat kjøpt meg leilighet, jippi!) og matbudsjettet har møtt veggen to uker før neste lønning! 🙁 MEN: jeg var hos min kjære far idag, og laget taco til oss med kyllingkjøttdeig og MASSE chili og grønnsaker, pakket inn i fullkornslefser som jeg delte i to og spiste, mmm!! (måtte jo knalle til med siklemat på en lørdag når det ble sponset;) utfordingen: jeg fikk med meg 5 KILO poteter hjem.. og ser jo at det er mye av det jeg kommer til å kunne spise de neste 2 ukene.. jeg lager aldri potetmiddager ellers, og har ikke noe annet kjøtt tilgjengelig enn tunfisk på boks…. fikk med meg masse gulrøtter og noe buljong også, så vurderer å lage en grønnsakssuppe med mest poteter, gulrøtter og brokkoli.. men 5 kilo.. forslag til hva jeg kan gjøre med resten uten å bare eta karbiser?! muligheter for å fryse ned middager tas imot med takk! 🙂 tar du utfordringen? 😉

 3. Vibece

  Nei! Har de stoppet produksjonen? 😯
  Bra jeg hamstret en dag det var tilbud på mega da 😀
  Fås Eldorado kjøpt på de nevnte butikkene?

 4. Kristine

  @Sara: Sjokoladepuddingen var overraskende god, men ingenting slår ‘ekte’ vaniljekrem synes jeg.

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: ja, selv om jeg egentlig liker å nyte sjokolade helt for seg selv 🙂

  @Kristin: Godt var det ja 😀

  @Marthe.: Flere av de større matbutikkene har det, Meny og Ultra i hvert fall

  @Cecilie: Vi spiste hos et vennepar, veldig hyggelig – og godt 🙂

  @Tonje: ja, vi trenger alle det innimellom tror jeg 🙂

  @Ingrid: Jeg mener at jeg kjøpte sist på Ultra

  @mjuuugly: ..og det er jo det vi liker så godt med de – som oftest i hvert fall 😀

  @Merete: Ultra mener jeg å huske at det var sist 🙂
  Oi, 5 kilo ja.. 😀 Jeg ville i hvert fall ha laget ting jeg liker; tykk, kremet potetmos og potetlefser/lomper. Og moussaka (lasagne, men med poteter) og fritatta! Ellers høres jo grønnsakssuppe/gryte veldig godt ut.

  @Vibece: Ja 😐 Eldorado sine er helt identiske – men dessverre vanskelig å finne.

 5. dana

  Hvorfor så fiksert på lettprodukter og lavkalori, du som trener så mye skal ikke bekymre deg for det.

Det er stengt for kommentarer.