Søtt til middag

2 egg, en liten skvett skummet melk og en kombinasjon av rugmel, mandelmel og bakepro (målte ikke opp nøyaktig).
Har også litt kanel, kardemomme, sukrin og en klype salt oppi. Vær litt forsiktig med det søte dersom du ønsker mer nøytrale pannekaker.

Jeg liker å spise de med alt mulig; gulost, brunost, smør&sukrin, syltetøy eller prim. Proteinrikt og søtt til middag, det er godt innimellom det!

Over til noe helt annet. Hvilke andre katter går først på do, venter litt, mjauer høylytt om at jeg skal gå og rydde vekk det han har produsert, deretter går på do igjen etter at det er ryddet? Jeg må alltid rydde i doen hans to ganger på kort tid.
Nå tenker du sikkert at jeg kun har meg selv å takke for denne bortskjemte pusens oppførsel, men om jeg overser det så hender det at han går og tisser andre steder (senga til jack er populær). Bortsett fra det så har jeg ingen klager :smile:

Hvem kan si nei til denne skjønne sofagrisen?

Jeg vet om en…

Men jeg passer på, så han måtte pent gå og legge seg i sin egen seng

Denne er veldig god å ha når det er kaldt ute..

Det ser så deilig ut, vil ha en sånn seng jeg og. En hvit en.

20 kommentarer til “Søtt til middag

 1. Strikkelaura

  Hehe morsomt!
  Vår puser bæsjer utenfor kassa når den er full.
  Med engang vi har renset den, så hopper han opp i.

  Hva gir du Todd når du skal gi han noe ekstra godt?

 2. Kristine

  @Strikkelaura: Haha, godt det er flere av de med do-angst. Todd bæsjer aldri utenfor kassa, det gjør han nemlig først. Så om jeg ikke rekker å rydde før han skal tisse like etterpå kan det gå galt.
  Jeg har en skuff full av kattegodis, men favoritten hans er Procat – melkelinser med kattemynte 🙂

 3. Beate

  Haha. Jeg ler alltid av Todd. Han har et herlig blikk altså 😀
  Katta mi er litt rar.. Han går først på do i kassen, så roper han for at vi skal slippe han ut 😉

 4. Linn

  Haha! Jeg ler og jeg ler. Todd er en morsom skrue! Blinkskudd det bildet av Todd og Jack. Blikket til Todd sier mer enn tusen ord! 😆

 5. Kristine

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Om jeg nekter så skjer en av to ting:
  1. han mjauer dypt og lenge, og da snakker vi lenge
  2. han tisser på andre tørre og myke ting

  @Beate: Det er jo enda særere :mrgreen:
  Husker godt at Todd sleit med å finne veien ut igjen da jeg kjøpte do med lokk, men han hater som sagt sin egen do-lukt så han fant fort ut av det.

  @Linn: 😆 Om han er i godt humør så vasker han Jack inni ørene, om han er lei (som på bildet) så blir det litt småerting.

 6. Metallian

  1.Stek pannekaker
  2-Fyll de med stekt karbonadeig og litt tacosaus (gjerne litt mais også)
  3.Ha på ost-gratiner i ovn ca 10-12min
  4.Spis med kesam til

  DEILIG 🙂

 7. Hanne

  Åååå jaaa..en slik seng..drømme drømme.. 😀
  Jeg forelsket meg i en annonse fra Høie her om dage; en seng med masse puter og to dyner, alt med rutete flanellsengetøy.. Vinterparadis!

  Må flire av bildet med Jack og Todd, fantastisk. Som noen andre sa over; et bilde sier mer enn tusen ord 😆

  Metallian burde forsøke å lage kikertpannekaker, eller pannekaker av maismel til å fylle med slike godsaker. DET er digg, det 😀

 8. Michelle

  mmmm, jeg er en ekte pannekakeelsker! Og ble så glad den dagen jeg ble presentert for sunne pannekaker, som smaker like godt (om ikke bedre) enn vanlige! Disse skal testes ut i morgen :mrgreen:
  Testet ut de runde skivene dine i dag, veldig gode faktisk! 😉 men når du rører inn alt inn i den ferdigpiskede eggehviten, blander du for hånd da? for å bevare luftigheten? for det gjorde ikke jeg nemlig, så jeg fikk bare 2 små av samme oppskrift…
  Men god var de! 😉

 9. Malin

  Åh, jeg liker at det ikke bare er mine katter som er sære :mrgreen:
  Saga er relativt normal, men Melvin gjør ting på sin egen måte… Han går med hode inn i dokassen først, med bakenden heeelt inntil døra, graver i sanden der han står og gjør fra seg der han står. Eller så graver han all sanden utforbi kassen, og surmjauer fordi det ikke er noe sand igjen å gå på do i. I sommer tok jeg han i å gå på do midt i rosene til naboen. Kan ikke gjøre annet enn å le heller vettu 😆

 10. Annika Persson

  MMM ser väldigt gott ut =)

  Så himla bra inspiration på din blogg, takk før det =) Vad kan jeg bruke isteden for bakepro?

  Tusen takk på forhånd! Har du noen bra tips på god dessert med kokosolja?

  ha en TOPPENFIN helg!

 11. Anett

  Åhhhh….fantastisk søte dyrene !! De har så herlige uttrykk begge to (jeg er personlig katte-elsker – har aldri hatt hund selv) men store søte Jack er jo noe for seg selv – han smelter selv ett katte-elsker-hjerte 😀

 12. Line

  Utrolig skjønne dyr du har:). Ungenes favorittrett er pannekaker, og de klager fælt på at jeg lager det for sjeldent. Nå skal jeg være en snill mamma å lage det når jeg kommer hjem fra samling. God helg til deg:)

 13. andaas

  hei..Lurte litt på hva du synes om de forskjelige produktene fra iherb? 🙂
  Hva anbefaler du i bakst av yacon pulver eller sirupen?
  hva synes du om english toffeen? 😐
  Er det noen andre spennende produkter verdt å merke seg? 😆

  Nå skal det bestilles litt her :mrgreen:

 14. - Stine

  Jeg har nettopp spist deilige, sunne pannekaker til middag 🙂 Herlig godt!!

  Jeg bare lurte på en ting. Den ene sjokolade/mandelkaka (tror du kalte den det), kan man bruke bokhvetemel istedet for mandelmel? 🙂

 15. Mette

  Lurer på et par «oppskrifts ting».. Hihi 🙂

  – Kan man bytte ut ALT smøret i en oppskrift med kesam/skyr? Eller, blir smaken totalt annerledes da?

  – Kan man bytte ut alt hvetemelet i en oppskrift med mandelmel/kruskakli/bakepro*/proteinpulver/bokhvetemel uten den store smaksendringen?

  – Kan man bytte ut melken med vann?

  – Er det noe spesiell grunn til at du bruker hi-maiz? Er det for å få mer «mel» i deigen, eller for å få mer fiber??

 16. Kristine

  @Metallian: Ja, men.. tacopannekaker 😕 Det klinger ikke helt godt i mine ører må jeg innrømme 😀

  @Hanne: Den katalogen fikk jeg hjem her om dagen, jeg drømte meg bort selv 😀 Men en stor, rund, pusemyk hvit seng hadde vært noe. Som en dagseng liksom.
  Jeg er mer enig i kikertpannekaker til taco altså, det høres litt grovere ut på en måte.

  @Michelle: Ja, eller jeg brukte en skje og vendte forsiktig inn. Men de ble veldig små da, så det er ikke så rart du bare fikk 2 egentlig 🙂

  @Malin: Du verden så like Todd og Melvin er i oppførsel! Når Todd virkelig skal understreke at han har et anstrengt forhold til doen sin så går han også så vidt inn og graver sand for harde livet ut av luka.. sitter gjerne på kanten slik at tiss kommer utenfor også. Makan 😆

  @Annika Persson: Takk for det tjejen! 😀
  Du kan bruke proteinpulver? Ellers har jeg aldri prøvd kokosolje faktisk, så der er jeg ikke mye til hjelp.
  God helg til deg og!

  @Anett: Jeg er også katte-elsker, men Jack har jammen meg klart å finne sin plass i hjertet mitt han og <3

  @Line: Takk <3
  Det tar jo litt lenger tid å lage pannekaker til hele familien enn mye annet som 'gjør seg selv' i ovnen. Jeg husker også at jeg synes jeg fikk pannekaker altfor sjeldent hjemme da jeg var liten, jeg pleide ofte å steke de selv. Kanskje interessen for mat startet allerede da :mrgreen:

  @andaas: Jeg har ikke rukket å teste ut så mye enda.. kun Yaconsirup og Stevia egentlig. Både Stevia vanilje og english toffee er gode til hvert sitt bruk, men english toffee er best synes jeg (vanlig vaniljeessens er vel så godt som Stevia). Yaconpulver har jeg kjøpt, men ikke kommet så langt enda 😀

  @Bjørn: Takk for det! 🙂

  @– Stine: Så godt!
  Ja, kanskje det.. jeg har aldri prøvd bokhvetemel.

  @Mette:
  – Nei, det kan man ikke. Smør har egenskaper som f.eks sprø paibunn, smelter i ovn i cookies/kjeks, eller stivner når det blir kjølig. Det kommer helt an på hva du skal lage, men det kan fint erstattes i større kaker, brownies o.l.
  – Jeg gjør det ja, og det går helt fint. Smaken vil aldri bli nøyaktig lik, men jeg synes det blir veldig godt uansett. Det er uansett ikke hvetemel som setter den gode smaken på ting, det er alt det andre.
  – Igjen, det kommer helt an på hva du skal lage. Vann er ikke gunstig i f.eks vafler – da vil de ofte dele seg i vaffeljernet pga for lite fett/binding.
  – Jeg bruker det av begge grunner, men er ikke nødvendig

Det er stengt for kommentarer.