Svin med eple og chili

Svinefilet stekt med olje og krydder (paprika, grønn curry, pepper, ingefær, piffi) i en wokpanne. Deretter tilsatte jeg, i følgende rekkefølge: Hvitløk, chili, rødløk, purre, paprika og et rødt eple.
Strødde også litt kokos over etter at bildet ble tatt, mange gode smaker .

Det er mangel på egg her i huset, så dessert i dag blir en rask og enkel ‘riskrem’ av cottage cheese, mager kesam og vaniljeessens med litt bringebærsyltetøy over.
Og litt inspirasjon fra dette bladet;


Jul fra A – Å faktisk! Det starter tidlig gitt.. jeg fikk jo diverse julekataloger allerede for en måned siden. Når det er sagt så er det til gjengjeld en veldig koselig tid vi har i vente, og jeg kommer sikkert til å snike opp noen lysestaker allerede neste uke selv. Det er så koselig med lys i vinduene :smile:

6 kommentarer til “Svin med eple og chili

 1. Malin

  Nå er det jo bare rett over en måned gjen til jul, så da kan man pynte. Jeg tenkte jeg skulle bytte ut de visne orkideene mine med ett par julestjerner snart. Adventstaken må jeg vente til 1.desember med. Kan ikke rote med tradisjonene 😉

 2. Michelle

  Julen er en fantastisk tid! Mye kjærlighet og omtanke rundt over alt! Nydelig musikk, hygge med familie og venner, julepynt og god mat! 😛 Synes faktisk stressende juleshopping har sin sjarm noen ganger.. 😛
  Ps: tenker fortsatt ganske likt, hadde rødt eple i maten min også. Har blitt hektet på eple i ovnene sammen med middagen 😉

 3. Kristine

  @lovelyliller: trening ,mat og morro.: Veldig mye godt inni der i hvert fall 😀

  @Malin: Det må nok jeg også gjøre, her er det ganske vissent. Men du må da pynte allerede neste søndag (28.nov), da er det 1.søndag i advent vet du 😀

  @Michelle: Lys, innekos, familietid.. ja det er en veldig koselig tid. Men jeg skal prøve å gjøre unna julegavene fortest mulig, julestress og julekø kan jeg spare meg for :mrgreen:

  @Kristin: Nei gi deg, det som er så godt! 😀

  @line: Fantastisk, er så glad for at jeg har utvidet mathorisonten litt mer de siste årene 🙂

Det er stengt for kommentarer.