Sweet sunday

I dag har jeg ikke beveget meg mer enn høyst nødvendig, og jeg har spist mer enn høyst nødvendig :mrgreen:

En koselig feiring av en snill pappa, med verdens beste familie.

Slik så det ut; sterk kaffe, usunn godis, sunnere sjokoladekake, sunne sjokolade- og mandelflarn, absolutt-ikke-proteinvafler, druer, kokosbollestenger og hele tre istyper (en til ble satt ut senere). Glad i søtt, vi?

Ellers har Todd det fint, han har akseptert den lille skjermen sin. Bortsett fra at han ofte går på veggen og tror han ikke kan gå videre, og at han prøver å vaske brystet sitt men ender opp med å vaske innsiden av skjermen – så har han det bra.

De fikk begge litt vaffelrester etter besøket, det var populært.

Dette er nesten et lolcatz-bilde (se på sniken som sover i sofaen)

I morgen er det deilig, magevennlig mat igjen – og ikke minst trening.

Ha en fortsatt fin kveld :smile:

19 kommentarer til “Sweet sunday

 1. Michelle

  Så og hørtes deilig ut! 😛 koselig med familiebesøk på en søndag. Jeg fikk laget varmt eple tilslutt ja, men ble med mager vanilje kesam i stedet for vaniljekrem. Kan ikke måle seg med vaniljekrm, men hadde ikke tilgang til annet!
  Men smakte nydelig :mrgreen:
  God kveld videre til deg også K!

 2. Hanne

  Åååå så mye fristende. Jeg fikk lyst på kake og kokosbollestenger og is på en gang..og vafler..OG druer. Jøye. Glad i søtt ja 😕

  Hvordan laget du den sunnere sjokoladekaken din denne gangen? 😀
  (Leste jo om posemiks tidligere :P)

 3. Malin

  Det hørtes ut som dere har hatt en kjempe koslig pappadag 🙂 Og godt at Todd har innfunnet seg med skjermen, selv om den heldigvis snart skal av igjen.

  Også Jack da… 😆

 4. Metallian

  Dersom man bare skummet fort over bloggen her og så på bildene av maten kunne man få inntrykk av en helt annen kroppsform enn bloggeieren har hehe 🙂

 5. Treningsglede

  😛 Må bare få si at du har et vakkert, vakkert hjem 😛 . Blir imponert over hvor rene gulv du har med to dyr, haha;)) (Bare så det ene bildet du tok av Todd, hihi!) Og det så veeeldig koselig ut på en farsdag! Flinka! 😆

 6. why

  hei:) har du noen oppskrifter på sjokoladekaker/brownies/muffins som ikke krever eggedosis? jeg er student uten mixer av noe som helst slag:p

  tenkte bake til en venn som har bursdag på onsdag 🙂

 7. line

  Så riktig så koselig ut:). Viktig med kontraster i livet. Og det som er så bra er at iallefall jeg etter en dag med masse utskeielser gleder meg til hverdag igjen med trening og magevennlig mat som du skriver. Men når fredagen er her igjen er jeg veldig klar for utskeielser igjen:)

 8. Kristine

  @Michelle: Nei det kan ikke måle seg helt, synes det blir så syrlig til frukt.. men neste gang får du klaske til med luksusversjonen 😀

  @Karianne: Det var veldig koselig ♥ Ha en fortsatt fin mandag! Klem

  @Hanne: Det eneste jeg ikke smakte på var druene 😆
  Ja, den kaken..sikle, den var knallgod. Må bare få klarsignal om å skrive mer om den. Et lite prøveprosjekt enda 🙂

  @Malin: Jeg finner opp unnskyldninger hele tiden om hvorfor han skal ta den av (får ikke vasket seg i øynene, får ikke spist ordentlig, ser deppa ut osv), så jeg tar det nok verre enn han.
  Jack er en bedagelig type, og en snik. Utrolig hvor lydløs en 40 kgs hund kan være 😆

  @Metallian: Det har du rett i, from fitness to fatness. I’ll have my cake and eat it too, jeg har med andre ord funnet den perfekte måten for meg å holde meg i form 😀

  @Beate: Aw 😳 Jeg kan bl.a ikke synge! :mrgreen:

  @Treningsglede: Tusen takk!
  Jeg prøver å holde det fint, men det er litt av en jobb med så stort hus + 2 dyr. Og tro meg, det ser ikke like bra ut hele tiden.. 😀

  @Karoline: jaa 🙂

  @why: Har du ikke en vanlig visp heller? Da får du skulder- og bicepstrening i samme slengen 🙂
  Her er en brownieskake: http://www.kriweb.no/?p=4210

  @line: Veldig koselig!
  Akkurat sånn er jeg og, har en tidsintervall på sånn ca 4-5 dager før søtmomsen gjør seg gjeldende igjen :mrgreen:

 9. Kristine

  @Kalle: Over- og undervarme 🙂

  @Merethe: Hei Merethe! Jeg har flere som har sendt inn bestillinger etter at det ble utsolgt, og jeg har ikke glemt dere! På onsdag kommer jeg til å legge ut bestillingsskjema her på bloggen, da kommer ny levering på døra 🙂

 10. why

  haha jo har brukt det ein del gonger;) men grunna jobbmøter i morgen kveld blir det fælt liten tid til å lage kaka :/

Det er stengt for kommentarer.