Pappadagen

I dag samles weberfamilien i huset ved skogen, og jeg har bakt litt!

Jeg testet ut lavkarbo-melet jeg kjøpte tidligere, men styr unna! Jeg brukte ikke så mye av det, men du verden så vondt det både luktet og smakte.. Nei, jeg holder meg til gode gamle mandelmelet og proteinpulveret.

Det ble sjokolade- og mandelflarn

(Sukkerfrie, glutenfrie og uten egg)

Oppskrift:
70g smør
40g mandelmel
30g proteinpulver (vanilje)
0,5 dl sukrinmelis
2 ts Yaconsirup
en skvett melk
1/2 ts bakepulver
4 dråper Stevia Vanilla Cream (evt vaniljeessens)
en klype salt

Pisk romtemperert smør med sukrinmelis, sirup og vaniljeessens. Tilsett litt melk til du har en mykere konsistens. Bland alt det tørre og pisk til en deig.
Jeg ville ha sjokolade og mandler i (her kan du velge det du ønsker selv):

15 g hakkede mandler
25 g sukkerfri sjokolade

Form små kuler, trykk de litt flate og plassér på et bakepapir. Inn i ovnen på 175 grader i 8-10 min. Avkjøl og nyt!
Jeg fikk 15 flarn, innhold pr stk:
Kcal: 65
Protein: 3,1 g
Karb: 0,6 g
Fett: 5,4 g

Ellers vet jeg at det også blir servert andre kaker og is, så det blir en skjønn forening av begge deler.

Ha en fin farsdag!

9 tanker om “Pappadagen

  1. avatarT

    MMm så kjempe godt ut:) Du er flink:)skal prøves:) men hvordan er det på treningsfronten for tiden? Har du pause? Bare lurer siden det er en stund siden du har skrevet noe.

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @T: Ja, det har blitt litt mer matblogg enn treningsblogg nå. Tenkte at jeg skulle skrive mer om treningen og. Jeg trener som før, blitt ‘kun’ 3 økter denne uka da.

    @Anonym: Gode ja 😀

    @BareXAndrea: Så bra, kos deg 🙂

    @line: Mhm! 🙂

    @Pappa: Altfor godt 😆 Tusen takk for i dag ♥

  3. avatarMonica

    Det må prøves ut ja,så veldig godt ut:)
    men jeg lurte på om du kjøper den sukkerfrie sjokoladen på nettet eller om man får kjøpt det i butikken/helsekost??

  4. avatarMarie

    Kan man byttet ut smøret med kesam tror du? ‘og hva skjer vis man ikke tar med preoteinpulveret? 🙂

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Monica: Den har jeg kjøpt på nettet, men de har noen typer både på helsekost og i større matbutikker.

    @Marie: Nei, kesam vil ikke smelte på samme måte som smør. Utelater du proteinpulveret så vil du kanskje oppleve at deigen blir veldig løs og ‘knudrete’ – men det er bare å teste ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *