Spacekitteh

Jeg har hatt noen nervepirrende timer, jeg oppdaget et sår under haka til Todd tidligere i uka. I og med at han er en innepus så eliminerer det ganske mange muligheter til hva som kan ha skjedd, jeg sto igjen med de verst tenkelige tingene (selvfølgelig, bekymret mor).
I dag ble det derfor en tur til dyrlegen, straks de åpnet dørene sine. Todd er verdens snilleste pus, så man kan jo gjøre alt med han stakkar. Det rare er at når han er nervøs så er det akkurat som om hårsekkene takker for seg, han mister jo nesten all pelsen sin. Han blir som en potetsekk, en slapp en som overgir seg helt.
Det hele endte i hvert fall med antibiotika, betennelsesdempende OG en skjerm.

Dette var selvfølgelig ikke særlig populært..

..men tålmodig som han er har han godtatt den – så vidt det er.

Bare én uke Todd!

Og her er en som er frisk og rask.. og koser seg på det forbudte sted

Noen lurte på hva som blir dagens dessert, og jeg må skuffe dere med at det ikke blir noe sunn baking.
Lørdag for meg er nemlig:

I morgen er det farsdag, og da skal jeg lage en spennende kake fra ferdigpose  :smile:

Håper dere får en fin kveld videre!

24 kommentarer til “Spacekitteh

 1. Silje

  Stakkars Todd da, håper AB og betennelsesdempende tar seg av problemet. Og for noen blikk fra den katten da, sjarmis! :mrgreen:

  Lørdag er vel ikke dagen for sunn baking, ikke alltid ihvertfall. Her går det i Ben & Jerry’s chocolate fudge brownie, yuum!

  God helg!

 2. Michelle

  Uff.. Stakker Todd! Håper han har det bra! Ja, ingenting er så fælt som å dra til dyrlegen med de søte små! Tror det tyngste jeg har opplevd, var da jeg fikk telefon av min mor og fikk beskjed om at vi måtte avlive katten 3 timer sener. Det var tårer fra samme øyeblikk og flere dager vider.. De blir jo som familiemedlemmer etter en stund! Jeg fikk 19 vakre år med min pus :mrgreen: Gi Todd en stor godbedring klem fra meg! 😛

 3. Hanne

  å herregud- måtte le:) Todd i den fine smekken sin he he:) men stakkar og men bare for en stund! Todd e en tøffing:)

 4. Hilde

  Men hva sa dyrlegen at det var? 😯

  Tulla er utekatt, crazykitteh, og sloss med en bestemt nabokatt hele tiden. Hun stadig vekk noen småsår her og der, men jeg vet hvor de kommer fra, sørger bare for å holde de rene.

 5. Frida

  Ntåå, jeg har sagt det før, men må bare si det. Todd er så søt!!
  Jeg er en katteelsker… Har katt selv, med hakket lenger pels enn Todd, for å si det sånn. Har vært litt sløv med å gre han, og plutselig har hele pelsen hans blitt en eneste stor floke! Så nå må vi klippe han litt og litt hver kveld, noe han virkelig ikke liker. Stakar. Men man må jo stelle med dyrene da 🙂 Er morsomt å se hvordan katter kan ha så forskjellige personligheter, Todd virker hvertfall kjempesøt 😆

 6. christine

  STEINBRA bilde av Todd!! :mrgreen:
  Søte,hærlige Todd måtte tilslutt innfinne seg med kragen ja :mrgreen: , det var så kult det bilde av han, lo fært da jeg så det! :mrgreen:

  Du er så flink til å fange bilder av han, alle bildene av dyrene dine er så artige og nydelige Kristine;) en sann glede å se, hilsen fra en god dyrevenn 😛

 7. KRISTIN

  Stakkars lille… Min pus kunne ikke spise / drikke med en slik krage. Tok på henne en body (hundeklær) istedet. Værre når det er haka han ikke skal klø på..

 8. Malin

  Hei 😛
  Lurer litt på om du har noen forslag til hva jeg kan bruke bokhvete til? Har du noe erfaring med dette?

  Takk for en fantastisk inspirerende og motiverende blogg!!

 9. Jenny

  Malin; måtte bare svare her.. BOKVETEPANNEKAKER!! hehe.. kjempegodt!! 😆

  Herregud som jeg lo når jeg så Todd her, stakkars liten.. Man synes jo synd på de kjære «barna» våre når det skjer noe som gjør at de må bruke skjerm og lignende men man kan jo ikke noe for at det KAN bli litt komisk 🙄 Jeg har selv to katter og en hund, og i fjor måtte den stakkars vofsen min ha på seg «spesialsokker» for å skåne potene sine i skarsnøen pga noen sår. Det mislikte han STERKT og han var verre enn bambi. Rett ut med alle beina i alle kanter og nekta og bevege seg. Blikket han ga meg var veldig tydelig og jeg var faktisk nødt å dytte han bortover gulvet for å få han til å bevege seg og det synet glemmer jeg aldri! Bein i alle kanter…

 10. Hanne

  Jeg lurer også på hva det var. Stakkars liten, sånn skjerm er jo bare det kjiiipeste for katter som skal vaske og slikke og snuse hele tida.. Tenker det blir mye skrapelyder i stua fremover 😛

  Skikkelig «følelsesmenneske» han gutten din altså, som reagerer så mye når ting er ute av lage.. Regner med han får veldig god pleie fra matmor da 🙂

  Åja, og så må jeg bare si noe helt useriøst; IIIIIS 😯 :mrgreen: 😆

 11. Kristine

  Noomen,stakar Todd! Håper han snart blir frisk og at matmor pleier han ekstra godt 😉
  Spiste akkurat den samme isen i går selv. Dream is er en drøm :mrgreen:

 12. kriweb

  @Silje: Nei her er det ingen sunn baking på lørdager. Håper du koste deg med ben&jerry – men det regner jeg med at du gjorde 🙂

  @Michelle: Åh.. sånt er så trist å lese. 19 år er allikevel en fin alder, man får trøste seg med det så godt det lar seg gjøre.
  Ha en fin søndag!

  @Hanne: Ja, selv om jeg synes en uke er leeenge. Stakkars pusen min 🙂

  @Hilde: Hun synes det var rart, og konkluderte at det måtte være et sår han hadde fått her hjemme. Hun barberte han under haka og presset ut blod, ingen puss eller annet rart som hun kunne ta noe prøve av. Han var helt fin ellers, så gudene vet hva han har drevet med.. håper bare det gror fint.
  Jasså, du har en bad-ass-kitteh :mrgreen:

  @line: Klaske støvel :mrgreen: Håper låvefesten var bra!

  @Andrea: Ja, om skjermen butter mot veggen så blir han bare stående stakkars..

  @Stine: Jeg vet ikke hva godt jeg kan gjøre for han, men tror ikke han ser sånn på meg akkurat nå 🙂
  God søndag!

  @Frida: Takk! Han er knallsøt ja, må jo skryte :mrgreen:
  Stakkars pusen, må huske å gi han litt grooming fremover nå da.

  @christine: Han fant seg ganske fort i det, utrolig nok.. tålmodig pus, han minner meg om oksen Ferdinand 😀
  Takk for det!

  @Kine: Takk! 😀

  @KRISTIN: Ja, et plaster på haka vil liksom ikke gjøre samme nytten.. 😐 Han klarer heldigvis å spise, selv om det er mat rundt hele skåla når han er ferdig.

  @Malin: Jeg gjør så godt jeg kan 😀 Når jeg klør på hodet hans inni skjermen prøver han å lure seg til at jeg skal klø på haka.. den sniken.

  @blubberbelly: Jeg og!

  @Cecilie: Han blir så salig av å ligge på det teppet 🙂 Takk, god søndag videre!

  @Malin: Pannekaker, vafler, pizzabunn, boller? Jeg har aldri testet det ut selv dessverre 🙂

  @Jenny: Den dårlig samvittigheten min fikk meg til å synes synd på han, klarte ikke å le.. men klart det er komisk når han prøver å vaske seg på brystet og han bare sleiker inni skjermen :mrgreen:
  Jack har også godt med ‘sokker’ ute pga såre poter, bambi ja! 😆

  @Hanne: Jeg hører hvor han beveger seg for å si det sånn.. og når det butter mot en vegg og han blir stående, må jeg styre han videre 🙄
  Håper det bare er et sår. Jeg så for meg kreft for å være helt ærlig (jada, «optimisten»), men det trodde heldigvis ikke hun at det var. Skal tilbake om en uke og sjekke status.
  IS er FANTASTISK.

  @Kristine: I og med at jeg har en dyrlegedrøm i magen, så pleier jeg alt jeg bare kan 😀
  Is er så godt! Jeg kan nok aldri si hvor mye is jeg kan spise på en gang.

 13. Thale

  Stakkars! Håper han snart blir frisk som en fisk :mrgreen:

  Pusen i amilien ble avlivet på lørdag 😥 Hun hadde kreft, så vi visste at det snart var slutt. Men det er så trist likevel. Katter er så fine dyr <3

 14. Kristine

  @G: 😆 Det går overraskende bra, jeg er en stolt pusemor

  @Thale: Håper det såret gror, fort!
  Å så trist 😥 Stor klem til deg

  @Marit: Det er sant, men man føler allikevel det når man plutselig er ‘voksen’ med gjeld og greier – og er avhengig av nåværende jobb og lønn..

Det er stengt for kommentarer.