Svin teriyaki

Dette ble fredagsmiddagen, utrolig hot og godt.

Fersk tagliatelle med svinefilet, paprika, rødløk og selleri. Servert med et dryss olje og teriyakisaus.

Fint å bli fristet av sin egne bloggbilder, eller hva? Det ble nemlig ovnsbakt eple til dessert.

Hadde vaniljekrem oppi eplet før det gikk i ovnen, og det ble til en deilig varm vaniljesaus. Et dryss kanel og inn i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Spiste også vaniljekrem ved siden av – godt  :smile:

Ønsker dere alle en riktig god helg! ♥

7 tanker om “Svin teriyaki

  1. avatarHelene

    Kunne du ha gitt meg et tips om hva jeg bør bestille fra iherb? Jeg har tenkt til å kjøpe yaconsirup og stevia, men det er så utrolig mye å velge mellom! 😛
    Ha en flott helg! 😉

    Blir forresten så glad av å bruke oppskriftheftet. Nesten like glad som jeg blir av å lese om mat/trening og se bilder av Jack og Todd på bloggen 😉

  2. avatarMina

    Har du et forslag til et godt sjokolade proteinpulver? Jeg har fått intoleranse for gluten, sukker og melk, så hadde vært mye til hjelp om du viste 😀 De jeg har smakt har rett og slett vært endelig på smak. Vi snakker holde seg for nesa og svelge hele proteinshaken i ett. Har lyst på en god proteinshake for engangsskyld! Som kanskje kan dekke sjokoladesuget? 🙂

    Aaaaaler helst et proteinpulver du vet de har i USA også. Men kan i værste fall be min norske familie ta med så snart de kommer hit.

    Haha, nå spurte jeg ille vanskelig her, men vet ikke om noen andre og spørre. Virker som du kan være den som har god peiling på proteinpulver.

  3. avatarkristin

    God morgen Kristine!

    Den middagen såg deilig ut. Er det din kjære som står bak? Eg fekk med meg min mann på kakebaking igårkveld. Han hakka mandlar, men blei fort lei. Hehe…

    Idag var eg tidleg oppe og forberedte tapasrettane ikveld. Skal overraske Audun med noko kjekt på dagen, så då måtte eg opp litt tidleg å kokkelere litt.. Nybakt brød står i ovnen, mangosalsa, tatziki og dadlar med kremost og skinke er i kjøleskapet. Då er detaljearbeidet gjort iallfall.:) Elskar heimelaga tapas.

    Klemmer til deg og ønske om ein flott dag:)

  4. avatarMichelle

    haha Krisitne! vi tenker sku fortsatt ganske likt! var den desserten jeg villa ha i går, men ble dessverre ikke noe av, for hadde ikke eple. Men i dag slår jeg til med det 😛
    ja, du er flink å ta fine matbilder her på bloggen.. blir sulten når jeg titter innom 😛
    Masse god helg til deg Kristine 😉

  5. avatarFjonana

    Det er virkelig ikke rart at du blir fristet av dine egne bilder! Fordi dette så helgt nydelig ut! Lurer på hva desserten blir i kveld? 😛

  6. avatarLykkeliten

    Nå har jeg faktisk lest (noen steder skumlest)hele bloggen din.. Har akkurat begynt å trene styrke, og nå er jeg blitt så utrolig giret og motivert til å stå på!
    Klarer meg bra når det gjelder treningen, men kostholdet der ryker jeg hver eneste helg.. Men nå skal jeg sitte meg ned, og skrive ned mål og «regler» og holde meg til disse 🙂
    Tusen takk for en super blogg med masse inspirasjon!

  7. avatarkriweb

    @Helene: Jeg har kun rukket å kjøpe (og testet) Yaconsirup og Stevia Vanilla Cream derfra. Jeg har også kjøpt Yaconpulver og Stevia English Toffee, men ikke prøvd ut enda.
    Takk for det 😀

    @Mina: Jeg er veldig glad i QNT Metapure (Zero Carb), kanskje det hadde vært noe for deg? Det kan man kjøpe på nordicnutrition.no, men det er jo fra usa – så det finnes der og.

    @kristin: Oi, det var tidlig på’n! Ja, dette er D sitt verk, veldig godt 🙂
    Håper dere hadde en deilig tapasaften! Klem

    @Michelle: Ble det eple og vaniljekrem på deg til slutt? 😀 Ha en fin søndag videre!

    @Fjonana: Det ble usannsynlig usunt og godt som vanlig hver lørdag; smågodt og is 🙂

    @Lykkeliten: Det har vel tatt sin tid ja :mrgreen: Tusen takk for koselig kommentar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *