Nye ingredienser

Åh, det var så etterlengtet med helg nå! Tipper det er flere enn meg som er glad for at fredagen endelig er her.

Etter jobb i dag dro jeg på posten og hentet et par pakker jeg hadde bestilt, elsker å hente pakker. Tror jeg har bestilt en del den siste tiden, for postdamen kjenner meg igjen –  i dag klarte hun ikke å dy seg og sa med et lurt smil: «du har en egen postkasse her du»
Makan til frekkhet :mrgreen:

I hvert fall, jeg har bestilt både fra iherb (billig) og netrition (dyrt) – de har så utrolig mye spennende der!


(Om det er første gang du bestiller får du $5 i rabatt med kode VIG677 på iherb)

Disse to ++ (som jeg kan vise dere senere) kjøpte jeg fra Netrition. Det er kanskje litt vanskelig å se hva den store sølvposen over her er, men det er lavkarbo-mel. Ikke helt glutenfritt, men et hvitt mel med hele 80% mindre net-carbs enn vanlig. Ooh – jeg gleder meg til å teste ut! Hvem ville ha trodd at jeg skulle bli bakegal..

Ellers blir det ingen matlaging for min del i dag, jeg får nemlig straks servert middag – så heldig er jeg!
Skal vise dere senere :grin:

5 kommentarer til “Nye ingredienser

 1. Anette

  Hehe, dei på posten her jeg bor kjenner igjen mej med nå…har bestilt mye fra iherb og andre nettsider jeg også 😛

 2. Line

  Oi! jeg gleder meg til å se resultatene med det melet.
  MÅ inn å betille noe jeg også da jeg går på lavkarbo.
  Blir veldig inspirert av å lese bloggen din, du er ei flott femenin jente med muskeler, super flott:)

 3. Hanne

  Oioioi! Jeg har hatt veldig lyst til å prøve ut yacon pulver, men har til nå bare bestilt sirup (+ 2x stevia og kokosolje) for å teste smaken først. Spennende! Jeg eeeelsker pakker i posten, og skjønner deg veldig godt 😛 Kjekt når man kan få mange og likevel ikke bli ruinert, kremt.

  Men xantangummi du.. Spennende 😀 Da blir det matkjemi og altså? 😉 Det er jo ypperlig til bruk i kalde sauser om du ønsker konsistens uten å ødelegge smak eller farge (eks på fruktjuicer/puréer)

 4. kriweb

  @Anette: Noen må jo bestille og hente pakker også, det får være vår hobby :mrgreen:

  @Line: Tusen takk! Jeg har testet ut melet, og jeg ville ikke ha kjøpt det.. skal skrive om det litt senere.
  Takk!!

  @Hanne: Jeg er litt usikker på hva og hvor jeg skal bruke dette, men det finner jeg sikker ut av etter et viss antall forsøk 😀
  Det blir litt kjøkkenlaboratorium fremover ja, spennende 😉

 5. Annka

  hehe…og vips hadde jeg forvillet meg innpå iherb og kjøpt tre flasker stevia… :mrgreen:
  Setter stor pris på bloggen din! Syns du er så fantastisk flott og reflektert. Vet jeg har sagt det før, men en god ting kan aldri sies for ofte! 🙂

Det er stengt for kommentarer.