Hjemme igjen

Da var en fantastisk fin helg i Stavanger over.

I går ble det en tur inn til sentrum og titte i butikker, elsker interiørbutikkene her. Var innom Lenes Interiør, og jeg hadde lyst til å flytte inn.

Jeg måtte nøye meg med et par vinglass fra Riviera Maison.

Og så fant jeg en Vilabutikk, jeg er veldig glad i det merket. Det ble en god og varm genser derfra.

Senere ble det en tur til Solastranda – hvor det blåste storm som vanlig, så hetta måtte på.

I dag ble det en gåtur i det fine været, og en ben- og ryggøkt på Elixia Forus.
Alt i alt en koselig helg, med altfor mye mat kjenner jeg – akkurat sånn det skal være.

I morgen er det tilbake til hverdagen, og da blir det også flere gode og sunne mattips igjen.

5 kommentarer til “Hjemme igjen

 1. Mia

  Må si jeg gleder meg til nye oppskrifter på både middager og desserter 🙂
  Har akkurat begynt å lese bloggen din, og du og du for en flink jente du er!! `Creds til deg! Har akk begynt med seriøs trening og seriøst kosthold- men trenger så mye hjelp på veien, derfor er denne bloggen helt genial for meg. Så ville vel igrunn bare si tusen takk for at du har denne hærlige bloggen!
  Kommer til å lese hver dag ja! Men lurte på en ting.. Det du spiser.. kan hvem som helst spise dette? Mye av det virker for godt til å være sunt..hehe. Og jeg skal jo få ned fett prosenten min etter en fødsel, men kan jeg likevel «herme» etter dine dager? Jeg trener ca 5 dager i uken. Både styrke og kondisjon.
  Mvh Mia (sendte en mail til deg ang best. av hefte også) 🙂

 2. Malin

  Så kjekt du har hatt en fin helg 😀
  Jeg har rota fram vinterskoene og tjukke lubber i helga, og fyrt i ovnen som en gal. Brrrr…

  Jeg prøvde meg på de amerikanske pannekakene dine, og de ble veldig gode 🙂

 3. Blomst

  Hei!
  Tusen takk for en flott blogg 🙂 Mye fint å lære her.
  Hvordan får jeg fatt i oppskriftheftet ditt?

 4. Kristine

  @Charlotte: Liker den jakka veldig godt selv, fra H&M! 🙂

  @Mia: Utrolig hyggelig skrevet, takk! 🙂
  Jeg blogger ikke all maten jeg spiser i løpet av en dag, så sånn sett blir det vanskelig å ‘kopiere’ dagene mine – men det er klart at du kan spise de middagene og dessertene jeg legger ut her. Sunt og godt! 😀 Jeg spiser som dette før konkurranse og, det handler om mengde mat i forhold til trening.
  Takk, jeg legger ut bestillingsskjema for heftet til helgen!

  @Malin: Om du synes det er kaldt der skulle du ha vært her i Oslo, brr! Men det var i hvert fall litt sol innimellom, da er jeg fornøyd 🙂
  Så bra! Nå fikk jeg lyst på det.. mm.

  @Blomst: Takk for det! Om alt går etter planen så skal jeg få levert heftene på fredag, og da kommer jeg til å legge ut bestillingsskjema på bloggen 🙂

Det er stengt for kommentarer.