Svanesjøen

Etter dyrekaoset i går skal jeg ærlig innrømme at det gikk nøyaktig et par minutter fra jeg kom hjem helt alene til jeg begynte å savne de.. Sånn skikkelig. Jeg hadde nok ikke klart å leve et liv uten kjæledyr – det er rart at jeg ‘overlevde’ hele barndommen min uten.

Kom frem til Stavanger i dag tidlig, det har vært både sol og regn her. Det haglet til og med litt tidligere i dag, mens sola skinte – typisk Stavangervær med andre ord.

Det ble en liten shoppingtur til Kvadrat, og så til Mosvangen litt senere – elsker å være der. Fikk ikke gjennomslag for en rask gåtur rundt vannet (litt småkaldt), men det ble mating av svaner og ender. Håndmating faktisk.Som sagt, håndmating (tøffa)Ok da, ikke alltid like tøff..Svaner i puberteten (de grå) er fryktelig hissige på mat, men de fikk alle i tur og orden

Middag ble svinefilet med spinat- og ruccolasalat.

Dessert ble et tonn smågodt, og litt is.

I morgen blir det sikkert en treningsøkt, og en tur til sentrum og titte.
God fredag videre!

20 kommentarer til “Svanesjøen

 1. Cecilie

  Det øverste bildet var så herlig! Jeg har vært på besøk hos Funksjonell mat i dag, og fikk ta en titt på heftet ditt. Så flink du har vært, Kristine! Ha en nydelig kveld!

 2. Linda

  Åh så koselig:)

  Du/dere skulle tatt dere en tur rundt Hålandsvannet! Er så syyykt fint, og flott tur å gå 🙂

  Når du reiser rundt omkring, hvor er det da du trener? Er det i all hovedsak på Elixia du trener? 🙂

 3. Cathrine

  Smågodt jah.. Etter den episoden i går med smågodt og cheesedoodlez blir det lenge til neste gang her i gården!Akutt abdomen fikk et helt nytt begrep, å fytti katta! og klarte jeg å slutte å spise før det var tomt da? Selv om jeg var kvalm? NEI! 😯 Best å ikke ha denslags i hus, jeg får sette i gang å bake dine oppskrifter i stedet for tror jeg :mrgreen:

  God tur til Siddisland! Snart må det vell bli Tigerstaden? Har fått et fristende tilbud-må ta det på tlf 😉
  klempååå

 4. Treningsglede

  Fikk du ikke gjennomslag på gåtur rundt Mosvangen?! Har du familie der eller er det venner du besøker? (ikke lest bloggen din så lenge vet du, så har vel gått glipp av mye…!)
  Herlige bilder….svanene kan være litt skumle ja… 😯 …puberteten sier du? hahah…så menneskene har noe til felles med svaner også :mrgreen: 😆 :mrgreen: !
  Ha det riktig så flott! Får håpe du får gjennomslag på en perfekt treningsøkt imorgen! 😉

 5. Kristine

  @Cecilie: Sier du det, så spennende da 😀 Og takk forresten, fortsatt god helg!

  @Linda: Er det langt unna?
  Ja – i og med at jeg har elixia-mdlskap så blir det der 🙂 Skulle gjerne ha prøvd noe annet innimellom.

  @Cathrine: Du, det er slikt man glemmer etter nøyaktig 6-7 dager. I hvert fall jeg 😆 Überkvalm samme kvelden og vips – glemt igjen neste helg.
  Oh, vi må snakkes etter helgen vennen! Klem

  @Treningsglede: Nei, men det begynte å bli både kaldere og mørkere. Blir altfor fort mørkt om dagen nå! Jeg har gått rundt vannet flere ganger før da. Er på besøk hos pappa, han jobber her.
  Det blir nok en bra treningsøkt 😀 God helg videre!

 6. Linda

  Fra Mosvangen er det vel 8-12 min 🙂 Er på Randaberg/Viste Hageby. Pappan din vet nok sikkert hvor det er 🙂 Det er en superflott tur. Mener det er 7,3 km rundt vannet =)

  Kanskje jeg ser deg i morgen da 😛 Hvis vi trener på samme tid.. og ikke minst samme elixia-senter. Er ganske mange her. Tror jeg hadde blitt her starstruck 😎 😳 Men sjangsen er vel relativt liten 🙂 Vet ikke om alle Elixiasentrene (i norge) har samme åpningstid, men vær obs på at det stenger så tidlig som 1800 på St.Olav og Madla. Jeg mener det er altfor tidlig. Jeg er dessverre en av dem som får mest energi på kvelden :/

  Kos deg videre i Stavanger! 🙂 Håper været blir bra! =)

 7. laura

  Dra til havet og gå tur i vinden! Hodet er totalt renvasket etterpå, Åssa det nydelig lyset, og himmelen. NB! pannebånd eller lue:-)

 8. Malin

  Jeg ville holdt meg langt borte fra både Mosevannet, Stokkavannet og Hålandsvannet i dag, hvis ikke du ville være med på halvmaraton 😆
  Tøff du er som mater svanene. Jeg er litt redd de jeg… 🙄

  Håper helga fortsetter like bra, og kos deg i sentrum!! Om du vil varme deg på noe godt så anbefaler jeg en tur innom Sjokoladepikene 😀

 9. Hanne

  Flotte bilder 😀
  Kjenner jeg savner byen litt nå..selv hektiske kvadrat 😛
  Jeg har vokst opp mer eller mindre uten kjæledyr pga allergi i familien, men kjenner jeg veldig gjerne skulle hatt et eller to nå.. Sukke.. 🙂

  God helg videre!

 10. Anonym

  Hei!

  Vil bare fortelle det at jeg simpelthen elsker bloggen din uten sidestykke, det er den eneste bloggen jeg noen gang har orket å følge med på.

  – hilsen anorektiker på bedringens vei

 11. Michelle

  haha, vittige bilde Kristine! Søt du er 😛
  Er så koselig å gå på tur rundt i Stavanger, så mange fine steder! Men best er vel shopping på kvadrat! :mrgreen:
  Koooooose deg masse! og litt for meg også 😉

 12. Kristine

  @Linda: Vi holdt oss unna halvmaraton-stedene i dag 🙂 Trener på Elixia Forus når jeg er her!

  @laura: Det ble en tur til sentrum, deretter havet (solastranda) – med hette på 😉

  @Malin: Takk for advarselen :mrgreen: En superfin dag, ikke noe regn til og med!

  @Hanne: Trives på Kvadrat, vi rakk å være der før ‘alle’ kom dit etter jobb.
  Jeg håper du får deg et eller to kjæledyr en gang!

  @Anonym: Tusen takk, så utrolig hyggelig 🙂
  Masse lykke til videre på bedringens vei, du vil nå frem til slutt!

  @Michelle: Det er så mange fine butikker her, i hvert fall interiør. Også fant jeg en Vila-butikk – hoho 🙂
  Will do! God kveld videre!

  @silje’s fremgang.: Ja, absolutt!

 13. Linn

  Svaner i puberteten sa du! Hahaha :mrgreen: Så søtt! Skjønner at du savner dyra. Måtte le når jeg leste innlegget om todd som løp å gjemte seg. Katter er så rare! Todd virker å ha en herlig personlighet! 😉

 14. Helene

  Tusen hjertelig takk for oppskriftheftet! 😀 Takk for inspirasjon, og takk for ditt sunne fokus – både fysisk og psykisk.
  Håper du har hatt en veldig fin helg 🙂
  Ønsker deg en riktig fin uke!
  Klemmer

 15. kriweb

  @Linn: De er jo ungdomssvaner :mrgreen:
  Fikk hentet Jack i kveld, såå godt å se han. Todd har lagt seg, så jeg får smøre meg med tålmodighet og hente han i morgen 🙂

  @Helene: Bare hyggelig!
  Helgen var kjempebra, men rart at man skal bli så trøtt av å spise mye og egentlig ikke gjøre noe anstrengende 😀
  Klem tilbake

 16. sørlandsjenta

  Må bare si at du er ufattelig inspirerende og motiverende! Det som er med deg er at det virker faktisk «enkelt» å leve sunt og trene bra- for du følger ikke no spes diett og streng greie.. men prøver deg litt fram og gjør det som faller deg inn. Tydeligvis så gjør du alt rett! Og den kroppen din er faktisk den fineste kvinnekroppen jeg noen gang har sett- sett fra mine øyne! Gud, jeg vil bli som deg! Hehe..
  *takker for motivasjonen du gir igjennom bloggen din*
  Hilsen fra sør 😉

 17. Kristine

  @sørlandsjenta: Ting blir ofte så lett/vanskelig som man legger opp til selv. Trening og sunt kosthold kan enten gjøres ‘lett’ i forhold til at det skal passe livet ditt best mulig, eller ‘vanskelig’ i den forstand at man går ut for hardt eller prøver å tilpasse livet sitt etter dette (og ikke omvendt). Det er i hvert fall min erfaring 🙂
  Tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.