Svinaktig godt

I dag har jeg hatt et stress uten like, supawoman-tendenser føler jeg.

Det har vært jobb og trening som vanlig, deretter startet det..
Allerede svett ramler jeg inn døra til to ekstremt masete dyr, kaster fra meg veske, bag, post.. hiver på en klesvask, og går direkte på skogstur med Jack.
Det har alltid vært ganske vanskelig å få Todd inn i reiseburet sitt, når jeg begynner å pakke lekene hans skjønner han tegninga og løper for å gjemme seg. Jeg skulle være smart i dag nemlig, ta han inn i buret og heller pakke etterpå. Tror dere ikke han skjønte det? Joda. Jeg trengte bare å se på han, så løp han fra meg. Jeg fatter ikke at det er mulig.. Uansett, fange Todd – inn i buret – pakke sakene. Hente Jack – pakke sakene. Inn i bilen med kattedo, kattebur, kattemat, katteleker, hundeseng, hundebånd, hundemat. Ja, dere skjønner sikkert..
Todd holder selvfølgelig på med sin jeg-dør-mjauing, dere har hørt disse ekstremt dype mjauene hvor det nærmest høres ut som om de skal kaste opp? Og når Jack hører dette setter han igang med den verste klynkingen. Så da sitter jeg der i bilen med to jamrende dyr som er sikre på at deres siste tid har kommet.
Puh.. uansett, jeg fikk kjørt de til hvert sitt sted og nå er jeg straks klar for å reise bort i helgen. Jeg skal nemlig til en av mine favorittbyer – Stavanger ♥

En utrolig god middag – Svinefilet med eple og smørdampet spinat


Stek svinefilet i litt smør, tilsett hvitløk, rødløk og purre. Krydre med salt, pepper og litt chili. Tilsett paprika og eple, la det surre litt før du legger spinat over det hele. Varmen gjør at spinaten ‘faller sammen’, vend inn og det er klart til å nytes.

Flyet til siddisbyen går i morgen tidlig. Det blir som vanlig både shopping, trening og god mat i helgen – og det er godt mulig dere ‘hører’ fra meg.
Litt tidlig ute kanskje – men ønsker dere alle en god helg!

27 kommentarer til “Svinaktig godt

 1. Malin

  Haha, jeg leeeeer 😆 Ingen som kan si at katter er dumme dyr. De skjønner alt. Altfor godt…

  Om du føler deg litt sporty så er det «3-sjøers» (Halvmaraton) på lørdag 😉
  God tur vestover!!! 😀

 2. Hænni

  hæhæ, må si du forklarer godt og ler godt når jeg ser det for meg:) de dyra er kjekke, selv har jeg en svart jentepus som ikke begynner å ule før vi har kjørt litt… tror hun blir bilsyk:P hehe.. uansett, kos deg masse masse og gi gjerne tips fra turen… sååååå lyst til å dra dit jeg også :D:D

 3. Beate

  haha, høres akkurat ut som katten min når han skal kjøre bil til vetrinæren, katten er jo sikker på at han skal dø. Stakkars 🙁 men deilige store personligheter har disse dyrene!

 4. Treningsglede

  Hihi….dyr er herlige;)) Jeg sier bare: Gled deg til å bli mamma….er nesten det samme, hahaha! (utfordrende er de iallefall på hver sin måte!)
  God tur til Stavanger;)) Er hjembyen min det gitt…men trives best her jeg bor nå, på Østlandet!
  😛 :mrgreen: 😛
  Mmm…den middagen din høres god ut….greit å få litt andre tips til å ha på panna….man har en lei tendens til å gå i samme gamle vaner desverre;)) MEN med din blogg er jo matveien bare suuuperinteressant for tiden.
  PS: Min veninne som fikk heftet ditt til bursdagen sin ble SUPERDUPER fornøyd;))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 5. magu1

  Nam… maten din ser alltid så delikat ut!…

  Forresten noen tips til å få hund og katt til å gå bedre overens i tillegg til all den treningen du er så god på!:D hehee.. siden du er superwomen mener jeg…;)

  Og ikke minst, oppskriftheftet ditt var som en drøm!<3 nydelig.
  gleder meg til utvidet verson (???) med middager mm.. 😀

 6. Janne Marijke

  Hahaha! Mye styr for en tur til Stavanger 🙂 Bella blir også ekstremt dramatisk med sin jeg-dør-mjauing (veldig bra beskrivelse av lyden, er momentant adoptert). Tenk deg den fra København til Oslo!

  Ha en god helg i Norges vakreste by!

 7. kriweb

  @Malin: Ja altså, hvordan er det mulig? Jeg ble litt skremt, håper ikke han kan lese alle tankene mine :mrgreen:
  Ah sier du det.. midt i blinken for meg som eelsker å løpe 🙄 Løper heller i butikkene jeg.

  @Hænni: Hehe, Todd er motsatt. Han mjauer DYPT helt frem til han har sittet i bilen en stund, da oppdager han at det faktisk er ganske greit.
  Du burde absolutt dra til Stavanger en gang, veldig fin og koselig by.

  @Beate: Ja stakkars, det er så vondt at man ikke får fortalt dem hva de skal. Jeg gjør forsåvidt det, snakker til de hele tiden 😀

  @Treningsglede: Ja det klarer jeg ikke å tenke på engang :mrgreen: Om barn er halvparten så krevende som Todd sier jeg bare..
  Det var koselig å lese, takk! God helg! 😀

  @magu1: Nei det er ikke så lett gitt.. disse to møttes da de var ganske unge enda. Todd blir noen ganger mektig irritert på Jack (uten at jeg helt vet hvorfor), blåser seg opp og småbiter han i bena – da gjelder det å si ifra (oppdragelse vet du, hehe) og passe på å rose Jack som er flink og bare står der (og hverken skjønner eller gjør noe).
  Takk for det!

  @Janne Marijke: Har du virkelig reist med den dype dødsmjauinga fra Køben til Oslo? 😆 Det skal du jammen meg ha for, jeg hadde ikke taklet det – blitt nervevrak til slutt.
  Takk for det, god helg!

  @Mariann Helen: Todd er skremmende glup innimellom i hvert fall 😀

  @Bobby Khan: Puh, at du orker.. fikk endelig satt meg ned og spise kl 19, hater så mye stress på ettermiddagen 🙂
  Takk!

 8. kriweb

  @Karianne: Jeg bøyer meg i støvet for dere småbarnsmødre 😀 Det er til tider mye stress og mas med disse dyra (noe skaper jeg selvfølgelig selv og), men jeg kan alltids lukke døra om det blir for mye.
  Takk, riktig god helg til deg og! Håper du får litt Karianne-tid 🙂

 9. Kristin

  Heisan på deg. Ekje det herlig å føle at nokon saknar deg og treng deg? 🙂 thihi

  Ynskjer deg ein flott tur over til ein vakker by. Skal du ut og ete middag må du prøve Tango:)Eg skal prøve meg på honning glasert kalkun på laurdag. Blir spennande.

  Gler meg til onsdag:)
  Klemmer

 10. Michelle

  Den jamringen av katten kjenner jeg godt til ja. Før katten min døde var hun ganske døv. Så midt på natten hylte hun som aldri før, men kun for å få litt oppmerksomhet og kos. Første gang hun gjorde det holdt jeg på å sette hjertet i halsen! hørtes seriøst ut som noen holdt på å dø! men ble fort vant til en falsk alarm 😉 hehe

  Kos deg i Stavanger, det er virkelig en deilig by jeg skulle ønske jeg besøkte oftere! 😛

 11. Monica

  Åhhh jeg bor jo i stavanger,da krysser jeg fingrene for fint vær til deg i helgen. Kos deg masse i stavanger håper du får en knall fin helg 😀

 12. Amalie

  Kom tilfeldigvis over hjemmesiden din, og det er jeg veldig glad for!
  Driver selv aktiv med trening, og har som mange andre mål om å stille i framtiden. Har i 10 år drevet aktivt med kampsport, så har endel utfordringer med å forandre på treningsprogrammet.
  Har lest mange blogger/hjemmesider, men dette er noe av det beste jeg har kommet over. Så fint at du har gode middagstips og samtidig flotte treningstips! Gleder meg til å lese mer. Ha en fin helg!:-)

 13. Hanne

  Du er vel kanskje fremme alt, men god tuuuur likevel 😀
  Stavanger er en flott by, og jeg savner i blant å være hjemme og ha byen «rett over fjorden». Oslo er ikke det samme!

 14. Maria T

  Hahah 😛 Kjenner meg igjen, har en hund som hater å kjøre bil og klynker noe helt sinnsykt. Han må være inni bur i bagasjerommet, men har enkelte ganger klart å komme seg ut 😆
  Kanskje de blir kvalme 😉
  Kos deg masse i Stavanger 🙂

 15. Kristine

  @Bobby Khan: da sover man godt om ikke annet 😀

  @Monica: Takk! Her er det jo sol, regn og hagl om hverandre :mrgreen:

  @Amalie: Så spennende da – tenker du å stille i bf eller af?
  Takk, det var veldig hyggelig å lese 😀 God helg til deg og!

  @Hanne: Takk takk, er fremme nå ja. Nei Oslo og Stavanger er to vidt forskjellige byer.. fine på hver sin måte, men koser meg mest her 🙂

  @Maria T: Kanskje de blir bilsyke ja.. 🙂 Todd liker å kjøre bil da, men hater reiseburet (det skjønner jeg forsåvidt veldig godt).
  Takk for det, og god helg til deg!

  @line: Så bra! Jeg har falt helt for Yaconsirup, godt i så og si alt 😀

 16. Marit

  God tur til Stavanger, kristine :mrgreen: Kos deg masse. Jeg lurte på en ting. Du som er så utrolig flink og kreativ på kjøkkenet. Kunne du ha laget cupcakes? 😛 Sunn type selvfølgelig. Bare ment som et tips 🙂 Kos deg i helgen 😀

  – Marit

 17. Kristine

  @jesus: Det ble Elixia Forus, som det pleier når jeg er der 🙂

  @Marit: Jeg har egentlig ikke skjønt forskjellen på muffins og cupcakes (banner jeg i cupcakes-kirka nå?) :mrgreen: Men det har kanskje noe med toppingen å gjøre?
  Uansett, takk for tips – hadde tenkt til å bake muffins igjen snart i hvert fall 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *