Ny bestilling

Vet dere hva det hyggeligste med dette heftet er? Det er at jeg har blitt bedre kjent med flere som leser bloggen, jeg har på en måte fått en litt bedre oversikt over hvem dere er og hvor dere er fra – og jeg har kost meg med å svare på hundrevis av mail (selv om jeg ble firkantet i øynene til slutt).

Det ligger ingen store penger i dette, men det var heller aldri meningen – ei heller motivasjonen bak. Motivasjonen kom da noen av dere nevnte at det var et ønske, og når jeg i tillegg ønsket et selv så var det bare å sette igang.
Dessuten vet jeg at det er flere med allergier som ønsker dette, og det føles godt å kunne hjelpe til med alternative oppskrifter. Men bare så dere vet det, de aller fleste oppskriftene ligger tilgjengelig her på bloggen.
Jeg har bestemt meg for å trykke opp flere hefter – det er jo ikke noe gøy å si nei til dere som ikke rakk å bestille. I verste fall sitter jeg igjen med en haug av hefter som jeg kan dele ut på aldershjemmet :grin:

(Det vil for øvrig ta ca to uker fra jeg bestiller før jeg får de tilsendt, skal holde dere oppdatert)

Så over til litt trening og mat;
Dagens økt ble 35 min rask gange på mølla

Etter trening ble det blåbærskyr, havrepuffs, banan, sukrin&kanel

Dagens middag:
Gratinert karbonadedeig med rødløk og sjampignon

Nå var karbonadedeig etterlengtet – på høy tid med litt bearbeidet, kvernet kjøtt igjen :smile:
Tacokrydret med hvitløk, chili, cummin, pepper og litt piffi. Stekt med rødløk og sopp, deretter et lag med lett-ost over og inn i ovnen i 10 min på 220 grader. Og så masse parmesanost over – elsker ost!

25 tanker om “Ny bestilling

  1. avatarLise

    Så bra at du legger inn ny bestilling! Jeg var forøvring en av de heldige som rakk å sende bestillingen min i denne omgang, og gleder meg stort til å få heftet!=)Omtrent når sender du dem ut? Hadde håpet på å lage meg amerikanske pannekaker i helgen=)

  2. avatarsabrina

    Jeg er iallefall kjempeglad for at alt er glutenfritt!

    Blir så trist av alle de dårlige glutenfrie ferdigvarene og gleder meg til å prøve ut oppskriftene dine. De ser iallefall kjempegode ut 😉

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lise: Jeg sender ut så fort innbetalingen kommer inn (med tekst/navn, dette kan ta et par dager i banken dessverre). Sendte ut de første i dag, og regner med at jeg får tatt en liten pulje både i morgen og på fredag 🙂

    @sabrina: Så bra! Enig i at det er mye rart der ute. Jeg baker jo mest fordi jeg liker det, men det er absolutt ingen ulempe at jeg vet akkurat hva jeg får i meg.

  4. avatarHanne

    Så gøy at det gikk så bra med salget! Jeg kan tenke meg at de neste 100 også forsvinner rimelig kjapt 8)
    Jeg støtter Hildes kommentar om at cøliakiforeningen og diabetesforbundet antakelig ville sette stor pris på oppskriftene dine. Selv er jeg litt oppgitt over at glutenfri kost baseres på alternativt brød (vi kan jo ikke leve uten brød!), og at alle diabetikere jeg kjenner er så altfor opptatt av alt de IKKE kan spise. Nei, her kan vi godt få inn litt ny inspirasjon 😀

    Jeg gleder meg til å få post! 😀

  5. avatarMalin

    Så fantasisk 😀
    Jeg lurer på om jeg skal gi ett hefte til bestefaren min, som både har cøliaki og diabetes. Men han er av den (veldig) eldre garde, så det spørs hvordan det blir mottatt 😉

    Nå venter jeg både på melkesjokoladeprotein og heftet ditt! Jippijippi 🙂

  6. avatarCamilla

    Hurra for at du solgte alle heftene! Kom ikke som en overraskelse det! 🙂 Du er så kreativ og flink! Stå på! Syns det var så utrolig hyggelig at du tok deg tid til å skrive melding tilbake når bestillte et av heftene.. Gleder meg virkelig til det kommer, da skal jeg virkelig bake mye sunt og herlig til helgene:D Er fast leser av bloggen din, og har vært det lenge! Håper du fortsetter med like gode innlegg fremover! Stå på! Klem 🙂

  7. avatarJulianna

    Hei Kristine! Jeg vil gjerne kjøpe heftet ditt om mulig. Har ikke fått med meg hvordan jeg går frem da?

    Klem fra meg!

  8. avatarIngvild

    Så glad jeg ble nå!! Jeg funderte på å bestille, men så ble det ikke til siden ikke bruker melkeprodukter. Men så kom jeg til å tenke på at jeg kan gi det bort til søstra mi til jul, og snike litt i det likevel, og la meg inspirere. Vil jo så gjerne «eie» et sånt hefte jeg også! 😀

  9. avatarMonica

    Hei Kristine 🙂
    Lurte på om du vær såsnill kan hjelpe meg meden ting,skal lage hjemmelaget pizza i morgen og lurte på om du har en oppskrift på grov pizzabunn?
    Kan jeg bruke fullkornsmel,eller sammaltmel… ikke lett dette her når man er litt fersk på ting :p
    hilsen Monica 😀

  10. avatarJanne

    Hei Kristine!

    Jeg fikk heftet mitt i posten idag 😀 😀
    Du har virkelig grunn til å være stolt, syns du har vært kjempeflink!
    Måtte le litt da jeg så bilde av Todd på siste siden, han
    fikk sneket seg med han å ja 😆

  11. avatarKaroline Pedersen

    Kjære Kristine,
    Jeg har vært en fast leser av deg i over et år nå, og du er den eneste bloggeren jeg følger med på. Jeg synes det er veldig motiverende å lese om treningen, kostholdet og ellers det du har å fortelle. Det er motiverende å se resultatet ditt, og hvor fint det faktisk er med jenter med muskler.
    Over til spørsmålet mitt 🙂
    Hvordan får du så fantastisk fint hår? Bruker du noen produkter i håret (kurer/spesiell type shampo/balsam)? Og pleier du å bruke produkter som sliter på håret (rettetang/hårføner/farge)?
    Jeg har fått ekstremt slitt hår i det siste, har hatt fint glansfullt og langt hår, men nå er det bare kort og slitt. Vet ikke om det er kostholdet som gjør det, eller om jeg bare bør bruke hele lønna mi på hårprodukter.
    Klem Karoline:)

  12. avatartreningsjenta90.blogg.no

    Har du noen tips til gode kokebøker? 😀 Helst med næringsinnhold på oppskriftene, evt. med sukrin/og sånne sunne ingredienser? 🙂

    Tenker på julegaver! Og, har du andre tips til «sunne» og gøye/gode/morsomme julegaver?? 😀 Hva ønsker du deg til jul forresten?? 🙂

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanne: Det gikk fort unna gitt, det hadde jeg aldri trodd.. godt det er flere søtmomser som meg som vil lage eggehvittefluffkaker :mrgreen:
    Om jeg ikke får solgt ut alle så kan jeg jo gi de til foreningene.

    @Cecilie: Ja! 😀

    @marielle: Jeg mener at ditt ble sendt i dag 🙂

    @Malin: Jeg vet ikke om bestefar er så gira på pisking av eggehvitter og proteinpulver? 😆 Men – det er aldri for sent!
    Lover at jeg skal være rask med å sende, effektivitet I haz it.

    @Camilla: Tusen takk! Åh så koselig med slike kommentarer.. jeg mener forresten at jeg fikk sendt ut til deg i dag og.
    Klem

    Til dere som spør om bestilling av nytt hefte:
    Det vil bli satt opp et bestillingsskjema på nett – jeg sier ifra når det er på plass (med linker og det hele).

    @Monica: Du kan bruke grovt mel ja, i hvert fall om det ikke er så viktig at det ikke er glutenfritt. Man kan bruke mange forskjellige pizzabunner, det spørs litt hva du liker – om du vil bruke gjær eller ikke.
    Her er én versjon: http://www.kriweb.no/?p=2496

    @Janne: Takk!! Ja, klart han måtte være med :mrgreen:

    @Karoline Pedersen: Hei! Tusen takk!
    Jeg har hatt langt hår nesten hele livet, og jeg har brukt minimalt med hårprodukter og hårfarge – tror det er derfor det har holdt seg såpass friskt og fint.
    Jeg vasker det annenhver dag (man skal helst ikke vaske håret hver dag), jeg lar det som oftest lufttørke.
    Om jeg skal anbefale et produkt som jeg begynte med for et par måneder siden så er det BioSilk. En fantastisk olje som kan brukes på både hår og hud.

    @treningsjenta90.blogg.no: Nei det har jeg ikke dessverre, leser ikke kokebøker.. men jeg har sett reklame for en på http://www.funksjonellmat.no
    Hm, vet ikke.. jeg pleier ikke å gi bort sunne julegaver :mrgreen: Men kokebøker er sikkert fint, abonnement på diverse trenings- og/eller matmagasiner, treningsklær, treningsutstyr?

  14. avatarKim

    Hei du!

    Ble det til at du fikk trykket opp flere av disse fine heftene dine?
    Det skulle vært artig å hatt et eksemplar!

    Mvh Kim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *