Et stort smil

Jeg lover at jeg skal slutte å gnåle om hvor takknemlig jeg er, men vit at jeg er det – virkelig.

I dag måtte jeg igjennom noe som jeg har gruet meg til lenge, diverse legebesøk er aldri noe hyggelig.. Jeg har faktisk gruet meg i flere dager (noe som er uvant for meg da jeg er blitt ganske ‘herdet’ med årene), men i går kveld før jeg la meg rakk jeg ikke å tenke på det engang!
Det samme i dag, jeg våknet med et smil og en godfølelse i magen. Alt gikk greit i dag og, jeg hadde liksom viktigere, hyggeligere ting å tenke på!

Forresten: Ikke glem å skrive på ordrenr i banken – ellers går det i surr for frøken pertentlig her :smile:

Dagens middagstips; Banan- og currywok
Det er lenge siden jeg har spist det, altfor lenge siden – det er så godt!


Kyllingfilet stekt med hvitløk, salt&pepper, ingefær, chili og masse
curry.
Deretter har jeg i brokkoli og blomkål en stund, og helt til slutt paprika og
banan.
Lar det surre et par minutter, og strør gjerne en siste curry-dryss over.

Det er så stor forskjell på hund og katt..
Hunden vil alltid leke med deg..

..og nusse på deg

Katten har ingen intensjoner om å forlate det varme badegulvet for å leke..

..og ser bare dumt på deg når du lager nusse-lyder

Men han er fin da ♥

Sånn helt til slutt; jeg har fått noen mail angående et middagshefte, eller om jeg kan organisere det bedre her på siden.
Jeg skulle gjerne ha gjort begge deler, men jeg bruker aldri noen målinger på middagene.. og om jeg skulle ha gjort det så hadde det sikkert blitt veldig store porsjoner (pga periodisk faste) i disse oppskriftene.

Jeg har dessverre ikke vært konsekvent når jeg har kategorisert mat-innlegg, det har ofte blitt både middag og dessert i et og samme innlegg.. og litt kattesnakk. Så alt ligger derfor under kategorien Mattips. Jeg skal prøve å bli flinkere til å skille de to, og lage en kategori for middag og en for dessert/bakst dersom det er interesse for det.

6 kommentarer til “Et stort smil

 1. Malin

  Hva med å bare kalle det for et inspirasjonshefte? Og gjøre det på samme måte som du har gjort her i bloggen? Mål og slikt er ikke så nøye for min del, da handler det mer om hva som er oppi og hva som smaker godt sammen 😀

 2. Malin

  Jeg synes du skal gi ut ett hefte med bilder av Todd og Jack :mrgreen:

  Hva syns du om de nye Skyr frukt? Jeg blei veldig skuffa da jeg fant ut at det faktisk ikke var frukt oppi, men den med mango er veldig god. Minus for sukkeret, men den er like høy på proteinet som den vanlige Skyr 🙂

 3. Kristine

  @lovelyliller: Takk, liker det veldig godt 😀

  @treningsjenta90.blogg.no: Det har jeg ikke tilgjengelig dessverre.. Ja kanskje det – ellers kan du søke på ‘vafler’, ‘lapper’ og ‘pannekaker’ på høyresiden her så får du opp alt som er 🙂

  @Malin: Ja om det ikke er krav til oppskrift/mengde og innhold så er det klart at jeg kan få til et lite hefte 😀

  @Malin: Jaa! Haha, litt sært.. :mrgreen:
  Jeg har kun smakt den med vanilje (hvorfor står det frukt på den og mon tro?), og synes den smakte helt greit. Som vaniljekesam, men bedre og tjukkere konsistens. Holder meg like gjerne til kesam og vanlig skyr 🙂

Det er stengt for kommentarer.