Spicy wok

Aller først må jeg bare si tusen takk

Jeg var ganske nervøs før jeg la ut info om heftet.. jeg er nemlig litt (for) opptatt av hvordan folk oppfatter meg og hva jeg gjør. Jeg er jo stolt av dette lille prosjektet, men tanker som «tenk om de ikke liker det» eller «kanskje de bare synes det er teit» dukker opp innimellom.
Jeg håper at de som tenker slik holder det for seg selv, og at de som deler denne interessen/gleden for sunn baking er med meg – det er jo bare en koselig liten greie :grin: Jeg blir så glad for positive tilbakemeldinger, dere er fantastiske.

Over til dagens trening som ble ben og skuldre
Knebøystativet var opptatt hele økten.. så det ble andre øvelser med myo-reps hele veien. (15 x 5×5)
Skulderpress
Sittende lårcurl
Sidehev m/hantler
Benspark
Benpress
Sit-ups i skråbenk m/vektskive
Liggende lårcurl

Middagstips:
Wok
Dette har jeg spist til middag de to siste dagene;

Kremet svinewok

Svinefilet, hvitløk, rødløk, purre, gulrot, paprika og en skvett fløte

Kyllingwok med eple

Kyllingfilet, brokkoli, rødløk, purre, gulrot og eple

Jeg liker å krydre godt, gjerne med mange forskjellige smaker

Ikke vær redd for å blande inn det søte (kokos, en frukt e.l), det gir virkelig en fantastisk smak og kombinasjon.


P.S Jeg skal sette meg ned og svare på bestillingene deres litt senere!
:grin: :grin:

Nå har jeg svart på en del av bestillingene, men ikke fortvil om du ikke har fått svar fra meg – jeg fortsetter i morgen! Jeg blir både så glad og rørt av å lese noen av mailene deres, godjenter. Tror dessuten det er for sent på kvelden for meg.. skulle ha vært i sengs for lengst! Natta ♥

15 kommentarer til “Spicy wok

 1. Naomi

  Har selv dilla på wok! Spiser ikke kjøtt så favoritten er laksewok med mye gode grønsaker, ingefer og lit sojasaus på toppen 😆

 2. Michelle

  Kristine da!!! Sånn må du ikke tenke! Du skal heve deg og ikke bry deg om de som velger en annen livsstil en oss som bryr oss! Tro meg, vi som deler denne interessen med deg, er mer en fornøyd for at du gidder å dele dette med oss! TRO DU MEG :mrgreen: jeg er virkelig glad for at du deler det! 😉

  Klem til deg Kristine, for at du er så god 😛

 3. Bobby Khan

  Hehe jeg forstår godt hva du mener, men en ting som hjelper er at når de tankene dukker opp. tenk på hva du gjør for andre, den servisen du tilbyr. du gir folk tanker, du lærte meg å tenke på en litt annen måte i forhold til mat laging og mange har godt av det.

 4. Karianne

  Hei Kristine!
  Jeg oppdaget bloggen din på sensommeren, og har blitt en ivrig (les:daglig)leser. Synes det er kjempespennende å følge deg i mat og trening. Henter MASSE inspirasjon til både middagsretter og sunne søtsaker, og trening!! Jeg elsker å bake, men forsøker iherdig å spise riktig for å nå mine mål. Og her passer jo dine oppskrifter perfekt inn 😉 Setter veldig stor pris på at du tar deg tid til å dele erfaringer og kunnskap. 🙂 🙂 🙂

 5. G

  Kan aldri tro noen synes det er merkelig. Kunne aldri falt meg inn i hvertfall! Jeg synes det er kjempegøy. 😀 Har laget noen av oppskriftene dine, og da er det tungvindt å enten ha med PC’en på kjøkkenet eller skrive ned oppskriften. Veldig greit å ha det i et hefte! Akkurat som en liten oppskriftsbok. Stå på! 🙂

 6. Maije

  Tror nok ikke du skal være så redd for hva andre synes om deg. Vi som følger bloggen din følger deg jo fordi vi liker det du skriver og gjør. 🙂 De som er negative kan du egentlig bare drite i, enkelte må bare rakke ned på andre og være negative for å føle seg bedre selv.

  Er veldig glad for at du nå kommer med et hefte med oppskrifter, litt tungvint å drasse med seg laptopen ut på kjøkkenet når man skal følge oppskriftene dine. Det så jo også kjempelekkert ut! Slenger meg på de som ber om middagshefte også! 😉

 7. Cecilie

  Jeg husker at du har skrevet noe lignende før! Tror at jeg svarte da også 🙂 Du SKAL være stolt! Og Kristine, du får så mye positive tilbakemeldinger og energi fra leserne dine. Alle her heier på deg!

 8. Marit

  Jeg har forresten gitt deg litt gratis reklame på bloggen min, Kristine 😛 Det oppskriftheftet ditt måtte jeg bare blogge om. Håper det var greit :mrgreen:

  Mvh Marit (www.tronderioslo.blogg.no)

 9. Kristine

  @Lisbeth: Takk ♥

  @Karianne: Tusen takk! Synes du skal sette igang med ditt, du er jo en bakefrøken selv 😀

  @Naomi: Oh, det hørtes godt ut! Jeg har faktisk aldri hatt laks i woken, det er på høy tid å prøve ut.

  @Michelle: Takk!! Stor klem tilbake

  @Frøydis: Takk, bare hyggelig!

  @Bobby Khan: Det er slik jeg prøver å tenke, jeg gjør jo dette fordi jeg ønsker å hjelpe andre. Om noen synes det er teit, so be it 🙂

  @Karianne: Tusen takk, det er slikt som inspirerer meg til å fortsette 🙂

  @G: Det er bare for gøy ja, ikke noe forsøk på å bli en seriøs matforfatter :mrgreen:
  Dessuten ønsket jeg et slikt hefte selv, enig i at det er tungvint å ha med pc eller skrive ned selv.

  @Maije: Jeg vet innerst inne at det ikke går an å tenke slik, man får jo ikke gjort noe med negative folk uansett.. dessuten var dette så verdt det, makan til hyggelig gjeng som dere skal man lete lenge etter.

  @Cecilie: Du har nok rett i det. Man er ofte flink til å gi råd, men ikke like flink til å følge de selv – er det ikke sånn det er 😀
  Takk!

  @Marit: Så hyggelig! 😀 😀
  Skjønne deg! For ikke å snakke om så fin pus du har!

 10. Karen

  Så godt ut med wok! Har kjempelyst på oppskriftheftet ditt, men har ingen penger nå dessverre … ! Jeg lurer på en ting: leser du mange blogger? Lurer på om du har lest feks Fotballfrue, og om du synes at hun er et godt forbilde med tanke på kosthold og trening? Spør siden dere har så forskjellige måter å trene på og sånt:P Leser bloggen din nesten hver dag!:)

 11. Marit

  Senteret måååååå få flere knebøystativ!!!

  Selv om jeg ikke baker, så må du ikke tro at jeg synes heftet er teit altså. Jeg får nesten lyst til å bestille det bare for å vise min støtte 🙂 og for å se hvor fint heftet er inni også 🙂

  Du har jo bare vært supersnill for alle som har ønsket seg dette i lang tid 🙂

  Nå er vi flere Marit’er her inne, og det er jo hyggelig 🙂

 12. Kristine

  @Karen: Det er så godt, har spist det tre dager på rad nå – kan varieres i det uendelige.
  Jeg leser mange av de jeg linker til her på siden, også hender det jeg tar en titt innom andre ikke-treningsblogger ja.
  Jeg leser ikke fotballfrue sin blogg fast, men har vært innom og synes hun virker veldig sympatisk – og ikke minst oppegående og velformulert. Vi kan jo ikke alle ha samme mål med treningen, jeg hadde dødd om jeg måtte løpe eller spinne hver dag :mrgreen:

  @Marit: Ja, håper virkelig det kommer snart.
  Det er enda finere inni, det er der ‘fristelsene’ er vettu 😀
  Dette har vært en veldig koselig ting å høre, det er verdt det når man får så mange positive tilbakemeldinger.

Det er stengt for kommentarer.