Tilbakeblikk

..på både Todd og hans mor..

Jeg har fått et par spørsmål om hvordan jeg trente og spiste det halvåret før jeg stilte i konkurranse for første gang, og sannheten er at jeg ikke fulgte noe spesifikk plan – og det gjør jeg til dags dato fortsatt ikke. Det viktigste for meg var å styrketrene, både riktig med ordentlig kontakt og etterhvert tungt og tyngre. Jeg fulgte en 2-splitt (overkropp/underkropp) 4 dager i uka, og det gjør jeg fortsatt. Jeg har imidlertid variert mye på både øvelser og antall reps. Jeg har også alltid kjørt moderat med kardio på enten ellipsemaskin eller tredemølle (2-4 ganger i uka).

Jeg spiste mye god mat, både sunt og mindre sunt – akkurat som jeg gjør den dag i dag. Om man vil være seriøs med treningen slik at det fører til økt muskelmasse, så kan man hverken være redd for tunge vekter, svette eller kalorier. Det er i hvert fall min erfaring.
Formen kommer når man trives med det man gjør, ønsker det beste for kroppen sin, og ikke minst tør å slippe opp kontrollen på detaljer og overanalysering.

Når det er sagt så er det viktig å huske at jeg hadde et utgangspunkt som kanskje er annerledes enn mange andres, jeg hadde allerede utviklet en del muskulatur etter 20 år med dansing.

Slik så ryggen min ut før jeg startet med vektene, i begynnelsen av 2007.

Utviklingen fra 2007 – 2010

Jeg fikk rask utvikling på skuldre/armer det første året. Bena og ryggbredden har gått noe tregere gitt.. noe skal det være med oss alle :grin:
Det er i begynnelsen man har mest/best fremgang så det gjelder å gjøre ting riktig med en gang

Selv om de aller fleste av dere kjenner til mitt standpunkt angående doping, så må jeg nok en gang presisere at jeg er totalt motstander av det. Jeg mener at det er unødvendig og trist at spesielt jenter velger slike løsninger. I mine øyne er det ingen løsning, det vitner kun om et problem.
Det er ikke lenge siden jeg leste en bitter melding om dette og meg (fortsatt!), men slikt skal jeg ha meg frabedt. Er det noe jeg takler dårlig så er det slike beskyldninger.
Jeg er stolt av å vite at jeg har oppnådd det jeg ønsker av egen vilje og styrke, og jeg kommer alltid til å holde meg til det.

Jeg har så utrolig mange fleksebilder fra disse 3 årene, det er nesten flaut.. Så jeg skal la det være med dette i denne omgang, og heller vise dere litt av Todd.

Todd som kattunge;

Da hadde han ikke fått skjønnhetsflekkene sine på nesa enda.

Og så litt bilder av forskjellige steder han har lagt seg disse årene.. det var så mange, så måtte gjøre dem noe mindre.

18 kommentarer til “Tilbakeblikk

 1. bahne

  Kristine.. DU er en utrolig flot kvinde 😳 , er virkelig imponeret over din form og den ivrighed du ligger for træningen.
  Keep up, you are a big inspiration for all of us..

 2. Cecilie

  Å, hellandussen. Tror nesten jeg likte bildet i vasken best!

  Det er nå litt over ett år siden jeg «oppdaget» deg, og gjennom det har jeg jo fått med meg diskusjoner rundt fysikk, doping osv – selv om det ikke tilhører «min verden». Du har all grunn til å være enormt stolt av deg selv. Ikke bare pga hva du har oppnådd på scenen, men pga alt det du gir til så mange via bloggen din. Du har en helt spesiell stemning i innleggene dine, respekt, ydmykhet, forståelse og tydelige meninger, som gjør at vi er mange utenfor fitness-verden som følger deg. Og oppskriftene, selvfølgelig!

  Jeg synes det er storartet med de fleksebildene, jeg! Ha en strålende helg!

 3. Malin

  Haha, her var det mye lolcatz-bilder 😆 Også så søøøt som kattunge.. *sukk*

  Jeg har sagt det en million ganger før (føles hvertfall sånn 😳 ) men du er så flott Kristine. Både inni og utenpå!! Jeg synes det er så bra at du har gjort ting på en litt utradisjonell måte, og gitt oss vanlige jenter håp om en finere fysikk (og sunnere kropp) uten å gjøre alt så vanskelig.

  Håper du og Todd får en strålende fin helg 😀

 4. mjuugly

  Wow, det er så gøy å se fremgangen på denne måten. Du er så utrolig flink og er et sunt og godt forbilde!

  Og Todd da. Så skjønn altså!

 5. Kristine

  @bahne: Takk!! 😳 Fortsatt god helg!

  @Cecilie: Jeg hadde egentlig tenkt til å plukke ut to-tre bilder, men det er jo umulig med alle de morsomme bildene jeg har av han.
  Det tilhører ikke min verden heller, jeg er jo egentlig en outsider – ikke med i noe miljø.
  Akkurat nå føles det bedre å blogge mat enn kropp 😀 Tusen takk for fine ord, god helg!

  @Malin: Her skal jeg love deg at det er mye lolcatz-materiale! Ja han var så søt, men veldig underernært og tynn stakkars.. han delte matskål med sine to søsken, og han var aldri førstemann for å si det sånn. Godt jeg kom og hentet han og fikk fôret han opp 🙂
  Tusen takk! God helg til deg, Melvin og Saga!

  @mjuugly: Jeg koser meg med å se tilbake på bildene, men det føles fryktelig narsissistisk :mrgreen:
  Todd takker for det, han ligger ved siden av meg nå ♥

 6. Oda

  HAHA! Beste bilde er jo når han kjörer trynet inn i puta :mrgreen: Eller ligger det hvor han ser ut som en hoppende antilope når han sover halveis ute av kattesenga :mrgreen:

 7. Beate

  Ahh, han Todd er sååå herlig! Liker han 🙂 En liten katt med STOOOOOR personlighet 😉 Han så helt nusselig ut der han lå sånn halvveis oppi den kattesengen, og halvveis utenfor, hehe, helt nydelig..

 8. Miriam

  Hei, følte at det var på tide og komme med en kommentar 😉
  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, først fordi den tjente som inspirasjon mot egen trening, så mer fordi bloggen din også inneholder masse gode verdier og synspunkter (for ikke å snakke om karismatiske dyr 😀 ). I det store og det hele så er du en inspirasjonskilde og en gledes spreder, og jeg er glad det finnes mennesker der ute som er modige nok til å ta vare på sine egne verdier og i tillegg dele de med andre.

 9. Michelle

  Når det kommer til treningen er du virkelig et forbilde! Et sunt forbilde 😉 Er veldig enig med synet ditt på dop.. men tror dessverre mange bruker det. 😐
  Så kan man vel ikke la være å si noe om Todd på diss bildene 😛 Helt nydelig!! :mrgreen:

 10. Hanne

  Hahaha, den katten er fantastisk! Me luuuuvz. 😀

  DU er også ganske så fantastisk, og som så mange før meg har sagt/skrevet; et sunt forbilde. Nå fikk jeg forfryktelig lyst til å trene 😯

 11. Linn

  Todd må være verdens søteste katt, og han utstråler personlighet på hvert bildet! Som eier, som katt 😉

 12. Karoline

  Ah Todd er så herlig 😀

  Bra utvikling, Kristine. Syntes du er ett flott forbilde for mange fitness spirer der ute, blant annet meg 🙂

 13. Andrea

  Hahaha, nå fikk jeg med en god latter her for meg selv. Så herlig at du har fått så mange blinkskudd! Katter er såå rare.. 🙂

 14. Helene

  For en utrolig søt katt du har! Det er bra det ikke bare er jeg som deler katte»galskapen» på nett. De er jo bare så utrolig sjarmerende dyr! 🙂

  Ellers vil jeg bare si at du har inspirert meg masse (har i det siste sittet og bladd og lest gjennom bloggen din), siden jeg i år bestemte meg for å endre treningen en hel del, og prøve å bygge muskler. Syns selv jeg har et veldig svakt utgangspunkt, og sliter litt med å finne de rette øvelsene og måten å utføre dem på. Derfor er det jo flott at du skriver opp hvilke øvelser du bruker, det er inspirasjon for meg!

  Til sist; fortsett for all del med middagsoppskrifter og bakinga! 🙂 Blir garantert å prøve ut noen av rettene og noe av baksten, og det frister bare enda mer når det er sunt i tillegg! Nam 🙂

Det er stengt for kommentarer.