Tilbake til trening og tur

Da var jeg tilbake igjen, har hatt en veldig hyggelig helg. Det ble litt julegaveshopping, en tatovering til D, en tur ut og ellers mye kos og avslapning i sofaen.
Tiden har stått stille, og det var både godt og stressende å komme hjem. Man får liksom hverdagen smelt rett i ansiktet.
Da kan man enten tenke på alt det negative dette fører med seg, eller omfavne de gode rutinene man har. Jeg for min del ser veldig frem til styrketreninger fremover, og skogsturer (nå må vel hjortelusen være fryst ihjel). Alt stress og tankekjør må jeg bearbeide gjennom dette, og det hjelper.

Matshopping i dag besto bl.a av; svinefilet, kalkun, kjøtt, lett-ost, lavkalori syltetøy, sennep, kattegodis, mager falukorv, margarin, kesella og rugbrød. Da har man vel alt man trenger?

Dere har sikkert startet uken med jobb, skole og trening allerede. Jeg starter igjen i morgen – bedre sent enn aldri  :grin:

18 kommentarer til “Tilbake til trening og tur

 1. Hanne

  Så deilig med langhelg! – og så flotte bilder. Må flire av deg og dyrene, og blondiejack selvfølgelig 😆

  Handel i Sverige er superdupert, og jeg lurer veldig på om ikke vi og må ta en tur før snøen kommer.. (grøss) 😯

 2. Siri

  Heei 😀
  Jeg har sett i et tildligere innlegg at du har waldenfarms sine produkter. De er kjempegode de sirupene, kjøpte de hos Proteinfabrikken før.

  For en måned siden bestilte jeg dem direkte fra produsenten i USA, når jeg bestilte ble det 9 dollar i frakt som ble betalt med engang. Nå vil de ha 58 dollar ekstra i frakt for å sende dem til Norge 👿 I tillegg ville de ha hele kortnummeret mitt, kanskje de er ute etter å lure folk. Opplevde du også dette da du bestilte fra dem? Syns dette var veldig dyrt, i tillegg kommer toll for å få dem inn i Norge.

  Jeg svarte dem med at jeg ikke ble opplyst om disse ekstra kostnadene når eg bestilte og ønsket å trekke tilbake min bestilling. For å få pengene igjen, selvsagt ingen svar fra de!!

  Ha en fortsatt fin kveld 😉

 3. Karen

  Hei Kristine! Jeg har et spørsmål til deg, siden du trener så mye! Ser jo at du trener mye styrke, men jeg lurer på noe angående kondisjonstrening: Merker du mye forskjell på om du har spist mye/lite karbohydrater i forkant av treningen? Jeg løper ganske mye, og til hverdags spiser jeg ganske lite karbohydrater, og i stedet en del proteiner (egg, skyr, cottage cheese, osv). Har du merket noe til at kroppen yter dårligere på trening uten karbohydrater som feks brød eller havregrøt? Jeg synes nemlig at løpetrening er mye tyngre, og blir fortere kvalm, osv, hvis jeg ikke har spist noe særlig karbohydrater. Har du noen tips?;) Kjempebra blogg!

 4. karoline

  Bloggen din er så bra! Kan du lage et innlegg om spisedag? Hvor mye, hvordan et fungerer, er det lurt osv?

 5. -B

  Jeg vil på harrytur og handle masse mat! Blir ruinert av norske priser! Men kjenner jeg meg selv rett så forsvinner det nok godsakene ganske raskt i fra skap og hyller! Må heller handle ofte, enn å storhandle!:P

 6. Helene

  Håper du har hatt en fin tur:) lurte på om du kunne legge ut flere oppskrifter med næringsinnhold:D? blir så innspirert. de pannekakene så kjempe gode ut, mange kalorier er det i en ca med bare egg og bakepro?:) klem

 7. Malin

  Nei, for en søt liten vovve!! Også Jack da. Haha, herlige bilder 🙂

  Jeg hadde ei veldig god beinøkt i går. Gikk sjelven ned i garderoben 😉

  Håper du får en fin tirsdag 😀

 8. Liss

  Hei Kristine!
  I februar gikk jeg forbi Narvesen, i vinduet sto flere nr. av Treningsforum utstilt. Bladet hadde bilde av en flott, smilende og veltrent jente på utsiden, hun het Kristine Weber 🙂 . Jeg kjøpte og leste artikkelen, og siden det har jeg vært fast leser av bloggen din.
  Fikk bare lyst til å si at du er inspirerende og har fornuftig og intressant innhold i bloggen din! 🙂
  Stå på…

 9. Kristine

  @– Stine: Takk for det! 🙂 Det vet jeg ikke, liker ikke så godt den svenske keso’n. Kesella koster rundt 10 kr pr boks.

  @lovelyliller: Deilig med billig mat 😀

  @Beate: Det kommer helt an på arbeidssted og erfaring. Noen har jobbet seg oppover uten utdannelse, mens andre har 5 år ++. Om man tar sikte på å søke spesifikt etter en controllerstilling så vil jeg si minimum 3 år med økonomi på høyskole (bachelorgrad).

  @Hanne: På det meste var det 5 hunder som løp rundt omkring der, det ble nesten litt for mye – selv for meg 😀
  Snø ja.. jeg ble så fascinert av å se snø igjen da vi kjørte oppover, men kjente samtidig at jeg haater det.

  @Siri: Jeg prøvde også å bestille direkte en gang for lenge siden, og de kalkulerte fraktkostnadene ble latterlige dyre. Da sendte jeg en mail tilbake og kansellerte hele orderen med den forklaringen at frakt ble altfor høyt, fikk svar tilbake om at det var helt greit.
  Håper du får svar fra de snart!

  @Karen: Om du blir kvalm og uopplagt uten karbohydrater så er mitt tips at du spiser mer av det. Så enkelt er det! 🙂
  Jeg har ikke noe problemer med å trene uten karbohydrater eller på tom mage, men det er fordi jeg ikke driver med noe høyintensiv kardio. Jeg er ingen løper for å si det sånn! 😀

  @silje’s fremgang.: ja, vil ha en til selv 🙄

  @karoline: Takk for det! I det daglige så spiser jeg mye søtt og godt i helgene, uten noe særlig baktanke om hva, hvordan og hvorfor.

  @-B: Det er veldig greit å fylle opp kjøleskapet, spesielt med kjøttvarer. En tur i ny og ne er et must! 🙂

  @Helene: Takk for det, det blir sikkert flere oppskrifter ganske snart.

  @Charlotte: Jack blir med opp ja, han elsker å være der. Todd er ikke helt «der», så han har bodd hos mamma 🙂

  @Malin: Papillon! De er så søte 🙂
  Oh, en slik økt skal jeg ha i morgen. I dag blir det kardionering med mamma.
  Ha en fin dag du og, og husk; man er alltid stølest dagen etter dagen 😈

  @Liss: Oi så hyggelig å lese! Nå løftet du dagen min et hakk, tusen takk! 🙂

 10. Mina

  Hei!
  Følger bloggen din slavisk, og tester ut omtrent alle matretter og bakverk. ELSKER sjokoladekakene!

  Men jeg har et problem. Jeg flytter snart til USA, og kan desverre ikke bruke opp verdifull vekt på mandelmel, hi-maize, jbk og sukrin 🙁 Har du noen aaanelse om hva noe tilsvarende av disse heter på engelsk?

  Har funnet ut av mandelmel og sukrin. Men sliter med å finne noe lignende hi-maize og jbk.

  Klem

 11. Kristine

  Hei Mina!
  Jeg tror Hi-Maize heter det samme, du kan eventuelt søke etter fiber flour (eller noe i den duren).
  Jbk-mel heter Carobpowder.
  Så spennende å flytte til USA da, misunner deg! 🙂

 12. Mina

  Tusen takk! da er jeg ett steg nærmere i allefall.

  Ja, jeg gleder meg utrolig mye. For engang skyld i livet mitt har jeg gjort noe som er skikkelig outside the box, for meg. Jeg bestilte reise til usa, pakket kofferten og drar om et par dager.
  Jeg kjenner ingen der nede, aner ikke hva jeg skal drive med, om jeg skal jobbe eller studere, vil tiden vise.

  Alt jeg vet er at ting vil nok falle på plass når jeg kommer ned der 😀 har på følelsen av at det kan bli noen interessante og lærerike år.

 13. Kristine

  Jeg er full av beundring for folk som tør å slippe all ‘trygghet’ hjemme og følge drømmene sine andre steder. Du drar i hvert fall til riktig sted når det gjelder å bli kjent med andre, du kommer garantert ikke til å ende opp ensom og alene der – amerikanere er utrolig hyggelige og utadvendte.
  Ønsker deg masse lykke til, du er tøff! 😎

Det er stengt for kommentarer.