Helgekos

Endelig var det helg!
De fleste av oss forbinder helg med litt ekstra god mat, meg inkludert. Vi har kanskje forskjellig oppfatning av hva det er, men noen gjengangere er middagsretter med karbonadedeig/kjøttdeig.
Jeg har samlet noen favoritter under;

Lasagne – i flere versjoner:

Lasagne med pastarør


Lasagne med squash


Lasagne med spinat


Hjemmelaget pizza

Chili con carne


Taco

Jeg vet hva jeg skal ha til middag denne helgen i hvert fall!

Det blir litt stille fra meg et par dager, så vil ønske dere alle en riktig god helg ♥

Fremtiden kommer av seg selv, fremskrittene må man gjøre selv

16 tanker om “Helgekos

  1. avatarMichelle

    hadde selv karbonadedeig i dag til middag 😉 utrolig godt!
    forresten har jeg fått en vital greens som jeg bestilte i posten etter du presenterte den. Og det smaker faktisk ikke så ille som jeg fryktet! 😛 Det går ned.. hehe

    Vel, gooood helg Kristine! :mrgreen:

  2. avatarTuva

    Etter å ha sett alle bildene så var tacolasagne det som sto i hodet mitt!;) Prøvd det?:p Det ejg skal lage i morgen i vertfall!:D

  3. avatarHanne

    Det er lite som sier «helg» så sterkt som middager med karbonadedeig 😀 Mmmm…
    God helg til deg, og god bloggpause 8)

  4. avatartreningsjenta90.blogg.no

    OPPSKRIFTSHEFTE!! 😀 Tidlig julegave til oss selv, til alle bloggleserne? 🙂

  5. avatarbodymindmuscles

    Mmm det så deilig ut 🙂
    Karbonadeideig er så godt, og kan brukes til så mye!
    Da jeg var på ferie i utlandet i sommer var det karbonadedeig til middag jeg savnet mest.. så ble lasagne dagen jeg reiste og dagen jeg kom hjem 🙂
    Ha en fin helg!

  6. avatarKMutant

    Hei 🙂
    Alle de forskjellige lasagne versjonene ser så utrolig gode ut! Men, hvilken av dem er egentlig din favoritt, hvis du måtte velge en av de? 😀
    Forresten, hvordan er det med det oppskrifthefteprosjektet ditt? 😮 Er det sånn at alle som sier ifra kan få det?, eller hvordan har du tenkt til å gjøre det? 😮
    Hilsen meg. 🙂

  7. avatarozlem

    Hey, these are very good ideas!

    But I wonder, do you avoid beans? Although I’ve seen some corn and some pasta, do you try to avoid gluten? And as the weather is getting cooler in Istanbul, I find myself needing a good soup. Don’t you drink soup in cold Norway?

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Den smaker lakris! 🙂 Den grønne shoten nytes ikke akkurat, men den går fint ned ja.
    Håper helgen din var fin!

    @lovelyliller: Håper du koste deg i helgen!

    @silje’s fremgang.: Jeg kan leve på karbonadedeig og ost :mrgreen:

    @Tuva: Ja, det smakte jeg i helgen faktisk! Veldig godt, men foretrekker det hver for seg 🙂

    @Malin: Nachos er godt, det spiste jeg mye før! Avokado/Guacamole synes jeg ikke smaker så mye men..
    Håper du og dine hadde en bra helg! 😀

    @Hanne: Enig, det hadde vært et trist liv uten karbonadedeig – for min del :mrgreen:
    Takk, håper du hadde en fin helg og!

    @treningsjenta90.blogg.no: Ja! Om en ukes tid er det forhåpentligvis ferdig 😀

    @bodymindmuscles: Sånn er jeg og, det er det jeg savner til middag når jeg er på ferie 🙂

    @KMutant: Nå i det siste har det vært vanlig lasagne som er favoritt, men jeg er veldig glad i taco og 🙂
    Jeg skulle gjerne ha gitt ut hefter, men det er såpass dyrt å trykke/printe og sende ut, så de legges ut for salg til de som måtte ønske å kjøpe – legger ut info i løpet av neste uke.

    @Janne: Takk for det!

    @Ruth: Ja, neste uke skal det være klart 😀

    @John: Jeg har fått oppgitt dato: 20.okt – så da får vi håpe at alt er klart da. Og at de blir bra, og ikke minst riktige 🙂

    @ozlem: Thank you!
    No, I eat beans, in chili con carne for instance. I do eat carbohydrates, but you’re right about trying to avoid gluten – at least every day and in big amounts.
    I agree, homemade soups are delicious. I’m more fond of hot drinks, but will definitely make some soup this winter!

  9. avatarIna

    Heisann!

    Åååhh, nå fikk jeg såå lyst på lasagne! Har alltid elsket det! Helt fra barnsben av 🙂
    Hvor kan jeg finne oppskriftene på disse ulike lasagne-versjonene?? Kunne virkelig tenkt meg oppskriftene på alle sammen. – Litt utførlige oppskrifter, for jeg er ingen stor kokk..

    Gleder meg til det mat-heftet ditt er klart for salg 🙂

    Nattinatt.

  10. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Ina: Hei! Me too, det er såå godt!

    Stek karbonadedeig med løk og krydder (jeg velger som regel paprika, chili, cummin, oregano, salt, pepper, hvitløk), og ha i boks med tomatsaus/hakkede tomater + litt vann. Ha deretter litt av denne kjøttsausen i en ildfast form, og så er det valgfritt hva «lagene» skal bestå av (pasta, spinat eller squash?). Du velger selv, du kan også kombinere om du vil. Deretter har du mer kjøttsaus over igjen, og gjør dette så mange ganger det holder (spørs hvor mye karbonadedeig du steker opp). Masse ost på toppen og inn i ovnen på 180 grader til den er smeltet (med pasta må den nok være inne i minst 20-25 min).

    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *