Salmonlicious

Det er da et annet ord for nyydelig laks :grin:


Laksefilet krydret med chili og sitronpepper, ovnsbakt sammen med sjalottløk og brokkoli på 200 grader i 20-25 min. Jeg hadde også cottage cheese, cherrytomater og ananas til – en deilig kombinasjon av salt, søtt og syrlig.

Det var stor interesse for hva jeg drev med på kjøkkenet..

Dyr er smarte.. jeg kokte nemlig fisk til dem i skjul mens jeg holdt på med middagen, men det skjønte de gitt.


Her ser du at Todd begynner å bli lei :lol: Se til helv…  å legge ned kameraet og gi meg fisk!

Og her får de kokt sei (de fikk hver sin porsjon)

Treningen i dag gikk veldig bra! Kjørte ben, fokus på bakside. Myo-reps på alle øvelser med unntak av strakmark.
Strakmark
Liggende lårcurl
Benpress
Sit-ups på ball
Benspark
Sittende lårcurl

Det svei godt!

(D filmet det siste strakmark-settet, skal prøve å få lastet det inn i morgen).

13 tanker om “Salmonlicious

  1. avatart

    må si jeg elsker de fantastiske dyrene dine!!:) en herlig liten familie 😛
    lurte på om du kunne filmet litt mer når du trener? veldig inspirerende å lese bloggen din:):)

  2. avatarhjertekropp

    ååå du har så herlige dyr! Jeg må si det igjen og igjen 🙂 det er så fantastisk gøy å lage kokt fisk til katt/hund, de blir så ivrige og begeistret…utålmodig og glad 😉 artig å se de venter spent… 😉

    Ha en god kveld! Laksen så nam ut! Smart å mikse søtt og salt og…alt.

  3. avatarMerethe

    Jeg leser bloggen din ganske jevnlig, og blir veldig inspirert til å spise mer grønt, og generelt sunnere. Dessuten er det hyggelig med en uhøytidelig blogg om trening og kosthold, som åpner for at man kan tenke litt selv også!
    Noe jeg stadig lurer på, er hvorfor du dreper fisken? Er den ikke allerede død? 😉 Neida, jeg vet jo at noen foretrekker fisk overkokt/overstekt, men om du bare aldri har tenkt over det, så prøv å være litt snillere med den.
    Det fiskestykket på bildet kunne fint klart seg med 180 grader i 15-20 minutter. Supersaftig, og man beholder den gode smaken 😀

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @t: Jeg ble faktisk filmet i smug i går, jeg er ikke så glad i å dra frem kamera der – dessuten trener jeg som oftest alene 🙂 Men skal prøve å få til innimellom!

    @lovelyliller: Ja, spesielt laks 🙂

    @hjertekropp: Jeg trodde ikke hunder var så glad i det, men Jack er mer ivrig på det enn Todd 😀
    Kjempegodt, elsker å kombinere forskjellige smaker!

    @silje’s fremgang.: Det var det, unn deg litt fisk du og 🙂

    @Merethe: Laksen ble faktisk perfekt stekt, sånn smelte-på-tunga-konsistens 😛 Den var litt fryst, så måtte være inne litt lenger. Ellers er jeg enig med deg!

    @Eirin: Todd er barnet mitt, han har jeg hatt hele tiden. Jack er barnet til D, så han fant veien til hjertet mitt litt senere.

  5. avatarMalin

    Dine dyr har forstått det. Melvin og Saga vil ikke ha noe annet enn de tørre knottene 😆
    Du har ikke prøvd tacolaks da? Ser det er kommet så mange «nye» oppskifter med laks.

  6. avatarSmilefjeset

    Hunden min er kjempeglad i fisk, og ovnsbakt laks er en sikker vinner.
    Har du provd laks og blaaskjell sammen? Anbefales!

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Malin: Ingen av de? Ikke litt mousse engang? Jøss – penger spart i hvert fall 😀
    Jeg elsker taco i alle former, men jeg tror faktisk ikke jeg hadde likt tacolaks 😕

    @Smilefjeset: Nei, jeg er litt pingle når det gjelder sjømat.. 🙂

  8. avatarMerethe

    Men da skjønner jeg jo at den trengte litt lenger tid ja 😉 Ellers er det kjekt å tine fisk i kjøleskapet over natta, så kvaliteten ikke blir så forringet. Men man vet jo ikke alltid hva man vil ha til middag dagen i forveien 😛

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Merethe: Det var nettopp det som gjorde dette litt vanskelig. Den lå i kjøleskapet over natten, men var fortsatt halvfrossen 😀
    God helg!

    @Anonym: Ja ikke sant :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *