Den som sover synder ikke

I dag måtte jeg skrape is av bilen (!). Det er tidlig synes jeg..
Det ble kardio etter jobb i dag, har som oftest minst to slike økter i uka. 45 min rask gange m/stigning på tredemølle, svett og god.

Det ble en gammel klassiker til middag, husker ikke sist jeg spiste det: Speilegg


Jeg la på osteskiver på toppen – veldig godt! Sammen med et halvt kilo brokkoli og cherrytomater.

Har tatt noen fine bilder av dyra som jeg bare må dele med dere;

Jack elsker å sole seg;

Og Todd finner stadig nye steder å ligge på/i;


12 kommentarer til “Den som sover synder ikke

 1. Michelle

  De søteste dyrene 😛
  ja, det er alt for tidlig for is-skrping! Gikk ut på tur med hundene kl åtte i dag morges, og må si jeg ble sjokket over kulden som slo med da jeg åpnet døren 😕 men så lenge solen skinne skal jeg faktisk ikke klage 😀

  by the way, når du tar kosttilskudd som grønn te, omega 3, vital green osv.. tar du det sammen med mat eller alene med en gang du står opp? har det noe å si? Tar du kreatin eller har noen mening rundt det?

  klem klem 😉

 2. Stine

  Søte dyr du har! 🙂
  Og en ting til, etter jeg fant bloggen din. Så har jeg lagt den til i favoritter, og greier ikke å stoppe å lese den. Du har jo bare så mange bra tips!
  Skal prøve meg ut på det proteinpulveret du bruker også, virker mye bedre enn den jeg bruker selv.
  TAKK! 🙂

 3. Marit

  Du har så elskbare dyr, Kristine 😛 Dere er en søt liten familie. Spesielt godt liker jeg Todd. Katteelsker som jeg er. Han har en nydelig tegning. Flotte farger. ha en strålende kveld :mrgreen: Klem Marit 🙂

 4. Cecilie

  Hei Kristine! Jeg har laget en del av oppskriftene på kaker, vafler etc. som du har lagt ut, og det er en fin erstatning til annet søtt i hverdagen. Men jeg føler liksom ikke kakene blir så saftige…. Blir fort veldig harde, spesielt hvis jeg setter dem i kjøleskapet (som du anbefaler). Vet du hva dette skyldes? Hva er det i vanlige kaker som gjør dem saftige? Smør, hvetemel…?

 5. Cecilie

  Nå leste jeg nettopp at fiberrikt og glutenfritt mel trekker til seg dobbelt så mye vann som hvetemel, så der har jeg nok svaret 😉

 6. Kristine

  @lovelyliller: Takk <3

  @Michelle: Ja ikke sant det er tidlig? Brr.. greit med høst, men is og snø kan vente! Men – det er i hvert fall sol på dagen.
  Nå om dagen går det kun i spirulina og vitaminbjørner, og det tar jeg på jobb like før lunsj. Ellers pleier jeg å ta det hjemme om ettermiddagen. Og jo – jeg har begynt å ta tran! Tok en stor spiseskje i dag morges 😎 Barndomsminner..
  Kreatin synes jeg er et bra produkt, og noe jeg skulle ønske at jeg hadde vært flinkere til å huske å ta. Det gir bl.a en raskere og bedre innhenting og restitusjon etter trening.

  @Stine: Hei, og takk! Om du vil ha mye proteinpulver for pengene så får du i hvert fall det her: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=794833&b_kid=490186
  Sparer nesten 550 kr på det 🙂

  @Anonym: Takk, smiler mye av de 😀

  @Marit: Ja enig, Todd er lille, vakre pusesønnen min. Takk <3 Klem

  @Cecilie: Ja, der har du nok svaret 🙂 Det er derfor jeg alltid har veldig kort steketid. Ellers synes jeg ofte kesam/skyr gjør kakene saftigere, det samme om du legger til mer fett som margarin/smør, olje, eggeplommer. Jeg har også erfart at det blir saftig med frukt, enten oppskåret eller raspet. Eller som syltetøy 😀

  @Helene Drage: Ja det avslører jo at matmor nylig har shoppet litt høstklær men.. kremt.
  Alt som er nytt – spesielt om han får plass oppi – er kjempespennende. Det redder dager liksom :mrgreen:
  Ja, katter er herlige!

 7. Lisa

  Å herlige todd altså..smiler hver gang jeg ser de herlige bildene av den katten der.
  Har en skjønn pus jeg også,som gjør de rareste ting og har morsomme uttrykk:)

  Hva skulle vi gjort uten dem sier jeg bare.:)

 8. Kristine

  @Kristin: Så søøt hund du har! Jeg begynner å skjønne dette med foreldre som alltid synes sine egne barn er penest osv – det gjelder nok for dyr og :mrgreen:

  @Lisa: Todd er best, en søtere, snillere og rarere katt skal man lete lenge etter <3
  Nei det hadde blitt et tomt liv gitt.

Det er stengt for kommentarer.