Fredagsmiddager

I dag ble det endelig en styrkeøkt etter jobb! Må jo holde disse puslete musklene ved like. Øret mitt er mye bedre, så nå er det på tide med litt tung trening igjen.

Ben og rygg, dagens øvelser ble;
Strakmark
Utfall m/hantler
Kabelroing
Lårcurl
Benspark
Crunch-maskin
Benpress
Nedtrekk
Sit-ups på ball

15 min på ellipsemaskin

I dag hadde jeg lyst på både omelett og pannekaker til middag, så da ble det begge deler. Egg kan brukes til så mangt!

Omelett med fiskekaker og cherrytomater

Egg piskes med litt vann, har i paprika, rødløk og krydder (oregano, salt, chili, paprika, hvitløk). Heller alt oppi en liten panne, strør lett-ost og fiskekakebiter over + cherrytomater. Steker bunnen litt, har hele stekepannen i ovnen på 220 grader i 10-12 min.

Pannekaker

Eggehvitter, skummet melk, rugmel, mandelmel og bakepro. Har også kanel, kardemomme sukrin og en klype salt oppi. Steker med 1 kcal-spray, og nyter med mager prim og lett-syltetøy.

Så med det ønsker jeg dere alle en riktig god helg!

9 tanker om “Fredagsmiddager

  1. avatarBobby Khan

    Du gjør min simple strikte diet vanskelig å følge !!!! hehe you temptress you. MEN fin inspirasjon til neste år når jeg skal forandre matvanene mine 🙂

  2. avatarMichelle

    nammy, de pannekakene så veldig gode ut!
    God helg til deg også Kristine, bra å høre at øret ditt også har blitt bedre :mrgreen:

  3. avatarJac

    heisann 🙂
    Bare lurte på om det går greit med vanlig proteinpuler i stedet for bakepro? Eller vil proteinet da bli ødelagt ved for høy varme?
    Ellers, takk for inspirasjon 🙂

  4. avatarNinne

    Heihei.

    Jeg har en oppskrift til DEG Kristine 😛

    jeg har valgt å døpe denne: superrosa ostekake 🙂

    Ostemasse:
    1 beger skyr naturell
    1 beger mager vaniljekesam
    1 beger philalephia light
    sukrinmelis etter smak
    15 dråper vaniljeessens
    2-3 scoops nordic nutrition whey cooler med bringebærsmak
    lett bringebærsyltetøy etter ønske
    5 plater gelatin
    4 eggehviter

    fremgangsmåte: bland skyr, kesam og philadelphia til en blanding uten klumper, rør inn proteinpulveret og smil av den fantastiske fargen. tilsett vanilje, sukrinmelis og syltetøy. bløtlegg gelatin i 5 minutter i kaldt vann før du vrir dem av mest mulig vann og rører ut i 5 ss kokende vann- tilsett. rør tilslutt inn de stivpiskede eggehvitene

    Bunn:
    70 gram mandelmel
    2 ss sukrin
    100 gram kjeks etter eget ønske (f.eks digestive eller sunnere variant)
    1 ts kanel
    20 gram flytende vita hjertegod margarin

    kjør kjeksene i et food prosessor til de er helt finmalte, bland inn resten og rør til en litt klissete blanding- hell i en kakeform og trykk til en jevn flate, hell over ostemassen og sett i kjøleskap i ca 3 timer.

    pynt med masse bringebær og NYT!

    også et lite spørsmål: hvor får du tak i sukkerfrie sjokoladepletter og er dette så annerledes kalorimessig enn annen sjokolade?

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @lovelyliller: De var super gode!

    @Bobby Khan: Men dette er da diettmat Bobby!
    You can have your (proteinpan)cake and eat it too 😀

    @Michelle: Veldig gode, lenge siden jeg har laget de store og tynne – godt å kunne rulle de sammen med masse godt inni 😀

    @silje’s fremgang.: Anbefales på det varmeste, nam!

    @Jac: Ja, det går helt fint. Det eneste man kan oppleve er at vanlig proteinpulver gjør det litt tørrere. Det er også fullt mulig å ha i litt mer grovt mel eller mandelmel istedet.

    @Ninne: Kreativt med whey cooler – så flink du er 😀 Blir ostemassen god – altså kremete, ikke for syrlig?
    Uansett så gjør vel den herlige rosafargen opp for det :mrgreen:
    Takker så mye for tips – du skal ikke se bort ifra at den utprøves i nær fremtid.
    Jeg kjøper de fra netrition.com – og det blir dyrt, men jeg synes det er verdt det.. en sjelden gang i hvert fall.
    Det er ca 390 kcal pr 100g i motsetning til ca 580 pr 100g i vanlig (dette er mørke sjokoladepletter). Kaloriene er ikke det viktigste synes jeg, det at det er helt sukkerfritt er en større fordel.

  6. avatarBobby Khan

    Hehe det er sant, men for å være helt ærlig jeg er ikke sikker på om jeg kan stole på meg enda til å gi smaksløkene mine sånn smak enda selv om oppskriftene dine er VELDIG sunne. Men følger godt med

  7. avatarNinne

    @Kristine:

    Jeg syns den ble akkurat passe syrlig/ søt, brukte ca 6 ss sukrinmelis da, også er det jo litt søtning i syltetøyet (silte dette så man får bort syrligheten fra frøene i syltetøyet). Ostemassen får skikkelig «ostekakekonsistens» også, eggehvitene kompanserer for mangelen på krem 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *