Fruktbar fetish

Oi! Takk for støttende kommentarer på forrige innlegg dere!

I dag er det børstet av skuldrene igjen – som vanlig. Jeg reagerer ofte på slike ignorante uttalelser i litt svake situasjoner (som nå med dette vonde øret), men så blir jeg mer irritert over meg selv som gidder å bry meg om slikt tull. Det er jo egentlig bare trist at enkelte folk får seg til å skrive sånt.
Ingen liker det samme og godt er det! Smaken er som baken – delt (uavhengig om den er stor, liten, slapp eller stram). Og å tro at jeg eller andre jenter som trener/konkurrerer skal forandre seg fordi det ikke ser fruktbart ut (?) er direkte dumt. Det er lov å være litt ydmyk i forhold til å uttale seg om ting man ikke vet så mye om. En hovedregel (og vanlig folkeskikk) er i hvert fall at man aldri uttaler seg og navngir/henger ut andre med mindre de etterspør meningen din.

Det ér en forskjell på konkurranseform og vanlig form i mitt liv. Konkurranseform er nettopp som det ligger i navnet, en form man jobber hardt for i noen måneder for å kunne fremvise på scenen. Min vanlige form er mer fyldig og muskulaturen er ikke like ‘hard’, jeg trives best da – både utseendemessig og jeg føler meg sterk og frisk. Når det er sagt så er jeg stolt av meg selv uansett form.
rygg3

Over til noe mye viktigere! Jeg har bestilt meg nye høststøvletter :grin:


Med frakt og mva kom de på under 400 kr per par, det synes jeg er ganske bra. Bestilte de på GoJane. Det er for øvrig ikke toll på sko.

Ellers er formen ganske lik i dag, vondt på venstre siden (øret og halsen). Det blir derfor nok en slapp dag på sofaen.. men ekstra hyggelig er det at jeg har to hunder rundt meg (og Todd selvfølgelig), jeg er hundevakt for søsters hund igjen. Jo flere dyr, dess mer mas – men også kos ♥

God helg!

21 kommentarer til “Fruktbar fetish

 1. Malin

  I like 😀
  Sko hjelper mot alt. Du skal se at nå forsvinner verken 😉

  Hvordan er de i størrelsen? Jeg har vurdert å bestille fra gojane flere ganger, men vært sånn i tvil om str..

 2. Maline

  You’re a soldier girl, you’re a soldier!!!!!!!!! hahahah. Må bare børste deg deg på skuldrene…..!!!!!!!! Sikkert bare en tynning som krev det innlegget på kvinneguiden. hahahhaha.TTAPER ass. Hater slike. You goes girl!!!!!!!!!!!!!??????

 3. Ina

  Hei 🙂

  Syns du ser helt fantastisk ut,skulle gjerne hatt din kropp( bare at den var min?! 🙄 )

  menn, må spørre,kansje du kan svare.
  Jeg vil gjerne bi mere definert i musklene. Har født et barn for 6 månder siden å sliter litt med 2 kg som ikke vil gå av en mage som ikke ser helt frisk ut.. 😳

  Skal jeg bynne direkte på styrketrening eller skal jeg først prøve å gå ned i vekt? veier 61kg å er 160 høy,så er jo litt liten å bleikfeit 😉

  håper på svar,å at du får en helt super helg med dine nye sko!

 4. Bobby Khan

  kjenner til den, er så mye lettere å reagere på ting du ellers bare hadde led av når du har vondt i tilegg.

  Men men det som er morsomt med meninger er at de er gratis og alle har en, om de skal ha grunn eller ikke.

  keep doing what you do, keep going strong, aspire to inspire.

 5. Yvonne

  Hei er så enig med deg at den vanlige formen off er det BESTE uansett 😛 Fine sko du skal ha =) nice..håper du får en strålende helg videre 😀

 6. Kristine

  @Malin: Ja det er planen, må jo få brukt disse skoene snart! 😀
  Jeg bruker str 38 og bestilte size 7,5 – god plass til litt tykke sokker og, blir kald på bena om de er trange. (Jeg har bestilt sandaler og valgte da size 7).

  @Maline: Ja.. god helg!

  @Ina: Gratulerer med baby! Jeg ville ha fokusert på styrketreningen og sett fremgangen du eventuelt får av det først – i og med at du ikke er overvektig og skal ned flere kilo i vekt. Hold selvfølgelig kostholdet mest mulig sunt og variert på hverdagene, du kan jo også ha et par dager i uka hvor du spiser noe mindre enn til vanlig. Takk, god helg til deg og!

  @silje’s fremgang.: Takk – gleder meg til å bruke de!

  @Bobby Khan: Ja, man blir ekstra sårbar 🙂
  I sure will! Have a great weekend

  @Yvonne: Tusen takk og riktig god helg til deg og! 😀

  @ellie: Ja noe positivt skal det være med kaldere årstider! :mrgreen:

 7. Eirin

  Du ser alltid flott ut, Kristine!

  Kjempefine sko du har bestilt deg, likte spesielt godt de sorte wedgesene 😀

  Håper du får en superfin helg! 😀

 8. Ingrid

  Det er jo virkelige kupp du har gjort, likte spesielt godt de to øverste! 😀

  Ha en flott helg! Jeg vil også slenge meg halelujaropene, og si at du definitivt er et godt forbilde, og en vakker, sunn og feminin kvinne!

 9. Kristine

  @Eirin: Takk! Det gjorde jeg og 😎
  Håper du får en fin helg og!

  @Ingrid: Takk for det! Jeg er kjempefornøyd med kjøpet 😀

  @Therese F Mathisen: Takk! Anbefaler den siden, de har en del fint innimellom det ‘trashy’ 😀 Kvaliteten virker bra og.

 10. Hanne

  Lekkert! Jeg kjøpte nettopp noen lignende de brune med lav hæl på økonomisko (av alle steder). Billige, men supergode, og siden de er i syntetstoff slipper man jo saltskader o.l. på vinteren. Litt greit det og! Tykt foret var de også..mmm…

  Jeg må også få kommentere det forrige innlegget ditt. «Endelig» fikk jeg lest en av disse negative omtalene du har nevnt noen ganger, og den der var jo bare tragisk 😆 Godt å høre at du er kommet ovenpå igjen alt nå, for slikt er ikke verdt å dvele ved! Jeg synes faktisk en del fitnessjenter kan bli «for store»/grove i noen sammenhenger, og forstår derfor at noen har fordommer knyttet til veltrente jenter (selv om de burde tenke seg litt mer om…), men du er jo absolutt ikke av den «grove» typen! 😆 Flott er du 😀

  Det er alltid like fascinerende å lese hvor mye rart folk velger å uttale seg om på nett, og hvor lite gjennomtenkte de fleste uttalelsene er…

 11. Tilbaketråkk: Sko og “band of the month” « All in

 12. !m!

  Hei!

  Du skriver at det ikke er toll på sko, men vet du hvor mye avgift det er? Måtte du betale mye? Evt fikk du skoene sendt i separate pakker? eller hvordan løste du det?

  Forresten, en super og inspirerende blogg du har 🙂

  Fortsatt god helg og god bedring!! 🙂

  Hilsen !m!

 13. kriweb

  @Me: Takk!

  @Monica: Moms er 25%

  @Hanne: Jeg tenker sånn selv med sko etter å ha opplevd dårlig kvalitet selv på de litt dyrere. Høsten er mye gjørme og grus, så greit med sko man ikke er så altfor redd for 🙂
  Ja.. at folk har meninger er én ting, men ikke heng ut enkeltpersoner – da blir det plutselig personlig drittkasting.

  @Anonym: Ja, det gjør jeg

  @!m!: Jeg fikk alle skoene i en og samme pakke. Mva blir utregnet fra varens totale verdi (inkl. frakt) og det ligger på 25% som vanlig. I tillegg tar de et gebyr på ca 110 kr for denne utregningen.
  Takk, ha en fin uke!

 14. Mina

  Hei Kristine!

  Jeg bare lurte på noe angående de svarte wedgesene du har kjøpt. Ser tidligere oppe i kommentarfeltet at du bruker str 38 og bestilte str 7,5. Var disse skoene små eller store i størrelsen i forhold til andre sko? Jeg forelsket meg i de umiddelbart da jeg så bilde av dem her på bloggen din, og tenkte jeg kanskje må ha str 7, siden jeg vanligvis bruker 37/37,5. Dessverre er det nærmeste de har igjen str 7,5, så jeg er redd det blir for stort :s

  På forhånd takk for svar! 🙂

  Hilsen fast leser av bloggen din 🙂

 15. Kristine

  Hei Mina!
  De var en god str 38, det vil si at jeg får plass til et par tykke sokker oppi. Det er godt mulig de blir litt for store til deg da dessverre.. men kanskje om du bruker noen ekstra såler i?

Det er stengt for kommentarer.