Cat and dogs

Jeg har dessverre ingen gode treningsøkter eller mattips å dele med dere, så det blir litt dyreblogging før jeg tar kvelden.

Formen er ganske lik, øret holder seg ganske konstant småvondt – men så lenge det ikke blir verre er jeg fornøyd. Halsen er bedre da! Tror det hjalp med is ;-)

Her har dere kjæresteparet, Jack prøver å imponere ved å ligge på rygg og se farlig ut


Litt nysgjerrig..

..men ikke særlig imponert

Det er mye mer interessant å se på matmor spise

Se så fin peis-pus


Rasheeda er veldig glad i Todd, og vil helst vaske han hele tiden – noe han egentlig ikke er så interessert i. Det ser ut som han løper for livet, men han gjør ikke det altså. Todd er sjef, ikke redd for noe.

God helg! ♥

18 kommentarer til “Cat and dogs

 1. Michelle

  Så søte bilder Kristine 😀 dyrene dine ser så herlige ut!
  Leste det innlegget om han som hadde uttalt seg om at du ikke var kvinne i hannes øyne.. vet liksom ikke hva jeg skal si.
  Men bare hele den diskusjonen på det forumet gjorde meg forbanna! hva får gutter og enkelte jenter til å tro at jenter generelt trener for at gutter skal finne oss attraktive? Det blir bare for dumt! dessverre er det nok noen av dem som gjør det.. En person jeg trener for, det er me, myself and I 😉

  Men kristine, du er noe av det mest kvinnelige i mine øyne! Veldig feminin, både utsende, holding og alt. Virkelig en inspirasjon for andre kvinner 😉 Når jeg først er i gang med rosingen vil jeg si at en av hoved grunnene til at jeg beudrer deg, er rett og slett fordi du virker som du har noe mellom ørene og er super jordnær (og et stort pluss for at du er en dyrvenn) :mrgreen:

  U goooo GIRL!

 2. treningsjenta90.blogg.no

  Flotte hunder! 😀
  Jeg bare lurer på hvordan du regner ut næringsinnholdet i oppskriftene dine? Bruker du et internett program, eller? 🙂
  Er det ikke litt tungvint å regne ut alt for «hånd/hode»? Hehe..
  Hvilken kjøkkenvekt bruker du? 🙂
  Og så ett siste spm! NÅR KOMMER KOKEBOKEN DIN UT? 😀 Gleder meg!

 3. Linn Høvik

  Heihei, utrolig søt blogg. Leser bloggen din hver dag for mat tips og treningstips. Jeg lurte på om du kunne gitt meg noen tips til hvordan jeg kan få en mindre fett prosent og økt muskel masse, hva er den beste treningsmåten? Jeg har klart å slanke meg 16 kg dette året, og trives nå med vekten min, men jeg vil likevel få mer muskler og en makert mage.

  Jeg flytter til New York om en halv uke for å studere mote og design. Og der har jo de en GOD del usunn mat, så jeg må virkelig få igang noen bra treningsøkter. Håper du kan hjelpe! 🙂

 4. Chassi

  Heisann! Så koselig med hverdagsbilder, mye kjekker enn mat. 😉

  Jeg leste debatten i Kvinneforum nå, og gudbedre det må være rart å se seg selv vurdert på den måten av fremmede mennesker. Men altså, bedreviteren som uttaler seg mener at gutter foretrekker jenter i størrelse normal/normal++, og selv om alle gutter i verden skulle foretrekke jentene normal++ så ville ikke det være grunn god nok til å bli overvektig, det er jo helt usaklig. Muskler er sexy og DU ER SMASHING. 🙂

  God helg!

 5. Aurora

  Heihei Kristine 🙂

  Leser alle innleggene du legger ut, og har laget mange av oppskriftene dine! 🙂 Du er utrolig flink og kreativ med mat! 🙂 I går laget jeg pizza med polarbrød-oppskriften din som bunn, hadde oppi en god del basilikum og pizzakrydder i «deigen», og det smakte helt nydelig! 😀 Og du har også inspirert meg til å putte «rare» søte ting i sterke retter, som for eksempel banan og mango i kylling og svinewok 😀 Tusen takk for alle tips og all inspirasjonen! 🙂

 6. Beate

  Ahhh, dyrene dine er så søte Kristine 🙂 Spesielt Todd 😛 , han er favoritten min!

  Jeg håper du blir bedre snart, du får ha masse god bedring! 😉

 7. Cathrine

  Hihi, så tidige den der dyrefamilien din er 😀 Virkelig koselig innlegg vennen 🙂 Du må ha masse god bedring med både øre og hals, så må vi snakkes på tlf snart <3 Nyte helgen! *stor klem* PS: Sjekk ut bloggen da, jeg har dristet meg til et "formbilde" inspirert av alle andre for tiden hahahahaaaaaaa 😉 brings back old memories 😀

 8. astrid

  Awh, de er så skjønne de krabatene!<3 Jeg gleder meg sånn til jeg skal bo en plass hvor jeg kan ha dyr igjen!! Savner pusen min<3

 9. Lise

  Hei! Jeg har et spørsmål angående t-skjorten du har fra MXDC, den lange modellen=) Hvilken størrelse har du den i, hvordan er den i størrelsen?

  Håper du svarer!;)

 10. Kristine

  @Karianne: Tusen takk, håper du har hatt en fin helg og! 😀

  @silje’s fremgang.: 😀 😀

  @Michelle: Tusen, tusen takk. Du er god 😳

  @Malin: Nei, ikke sant :mrgreen: God søndag videre!

  @treningsjenta90.blogg.no: Det regner jeg fort ut i excel 🙂 Ser på pakken hva det inneholder pr 100 gram, og om jeg bruker f.eks 40 gram så blir det innholdet x 0,4.
  Jeg avventer hjelp til layout, så ikke så lenge til håper jeg!

  @Me: Ja 😀

  @Linn Høvik: Gratulerer med vektnedgang! Den beste måten (og som jeg regner med er den du har fulgt hittil) er å kombinere trening og et sunt kosthold. Tung styrketrening er det jeg går for 🙂
  God tur forresten! De har mange gode og sunne alternativer der borte, så det er ikke noe problem å ta gode valg i matveien.

  @Chassi: Mat som er så godt! 😀
  Ja det er veldig rart.. og enda rarere at mange rettferdiggjør drittslenging ved å påstå at det er fritt frem om personer som er «offentlige». Det er ikke akkurat noe jeg føler at jeg er, eller har valgt.. uansett så er det ikke riktig.
  Jeg sier som Homer (til Marge når hun vil snakke om noe viktig) but..I just don’t care.
  Takk, håper du har hatt en god helg!

  @Aurora: Så godt å høre! Tusen takk for koselig tilbakemelding 🙂

  @Beate: Todd er jo den som er virkelig min, så takk for det ♥

  @Cathrine: Jeg vil bo i et hus fullt av dyr! Hehe.. i hvert fall om de er så spesielle som disse her.
  Tusen takk vennen, glad i deg. Og du, du ser fantastisk ut ♥

  @hjertekropp: Jeg har det nå as we speak. Det er både koselig, varmt og slitsomt 😆
  Tusen takk, i like måte!

  @astrid: Ja det skjønner jeg godt, håper du får det snart!

  @Kaja: Jeg er ikke det nå. Deff = definering/definisjon av muskelmasse. Som regel før en konkurranse; styrketrening og kaloriunderskudd slik at fett% går ned.

  @Lise: Det er en M om jeg ikke husker helt feil. De er ikke akkurat store i størrelsen synes jeg, men det spørs jo hva du liker å trene i.

  @Anonym: Takk! 😀 (Selvom om jeg ikke kan ta på meg æren for alle tre)

  @Kaja: Det er aminosyrer

Det er stengt for kommentarer.