«Du er ikke en jente»En
bedreviter uttaler seg

Er vi ikke ferdig med usikre gutter som uttaler seg på vegne av et helt kjønn enda?

Og uansett – hvordan kan noen tro at livet mitt dreier seg om å se bra ut for andre?
I tilfelle det skulle være uklart: jeg trener for å holde meg frisk, jeg trener for å holde meg i form, jeg trener fordi det er som terapi for meg, jeg trener fordi jeg elsker det. Jeg trener kun for egoistiske grunner!

Ikke for deg eller noen andre!
Hadde du trent selv så hadde du kanskje forstått det.

Vi lever i en verden med mangfold – slutt å være så ufattelig trangsynt og fordomsfull. Jeg blir flau på dine vegne.

Hilsen en jente, en stolt og sterk en med muskler.

62 kommentarer til “«Du er ikke en jente»

 1. maja

  😡 tenk å være så idiot!

  syns du er en vakker jente, el kvinne om du vil… drit i det der, ass… om du hadde null muskler og stoooore silikonpupper hadde kanskje denne personen vært fornøyd, men da hadde noen andre tenkt at du ikke var fin nok. man kan ikke tilfredsstille alle, men du vet jo selv at det du gjør er rett for deg!!!

 2. Katarina

  ÅHHHH!! Sådana mesiga killar! Man blir ju bara så arg! Handlar det inte bara om rädsla? Jag förstår att man ibland måste svara, men det är nästan coolare att låta bli. Själv är jag alltid ensam med bara killar ute i gymmet… Jag tror de flesta tjejer är just rädda för att bli klassade som mindre feminina och att vi tjejer även har svårt för att gå in i killarnas «terretorium». Många gånger känner jag mig utstirrad när jag är i gymmet och det är inte alltid så bekvämt. Det är kul när man får kommentarer om att «va kul med en tjej på gymmet» och «du tränar minsann hårt» osv :O)Det är dags att killarna OCH tjejerna fattar att gymmet inte är könsbestämd mark!!!

 3. Hanne

  Kjente jeg ble litt forbanna nå når jeg leste det… Noen bare skjønner det ikke! Men tenk heller på oss andre som LIKER deg 🙂 både gutter å jenter… 🙂

 4. marte v:)

  fyttikatta! tenk å utale seg så revnende utvitende å samtidi trekke deg ned i det! kjenner jeg blir forbanna!

 5. Lisbeth

  Ja smaken er som baken det er sikkert og visst, men dæven så mange idiotiske mennesker det fins her i verden:)
  Det går nok mye på sjalusi og faktisk litt redsel tror jeg også..

  Du er jo bare helt sinnsykt hot, enkelt og greit, haha 😀
  Ikke tenk på det engang, selv om jeg skjønner deg!

  Jeg trener selv, (ikke på ett så profft nivå som deg) men sånn at man har litt muskler på kroppen og får ofte slike kommenaterer fra gutter.. «hvorfor gidder du?»
  og det er ikke snakk om å gidde, jeg gjør det HELT for min egen del, for jeg liker liker liker det. 🙂

  STÅ på!
  Du er helt enestående!

  PS: bakte sjokoladekaka de igår, og den er borte idag 😀 haha
  genial oppskrift!

 6. Mari

  For ca ett år siden ble jeg introdusert for bloggen din og har vært hektet siden! Elsker å lese mattipsene, treningstipsene og oppdateringene om dyrene dine!
  Du har virkelig inspirert meg til å starte med styrketrening! Jeg var en ordentlig spinningjente(om man kan kalle seg det). Du fikk meg til å tørre å ta steget inn på styrkeavdelingen på treningssenteret og har ikke angret et sekund siden!
  Jeg ser ingen grunn til at ikke jenter skal drive med vekttrening og vil bare takke deg for at du har gjort dette mer akseptert!!
  Du er en ordentlig kvinne/jente i mine øyne, og vi jenter skal ikke la noen lite gjennomtenkte kommentarer fra gutter gå inn på oss!!!
  Stå på!!

 7. Metallian

  Jeg skulle ønske flere jenter trente styrke istedetfor tåpelige dietter/sulteperioder kombinert med ustrukturert kondisjonstrening for å fjerne «problemfett»-hva nå det er….

 8. Innsats

  Herregud, hvorfor gjør ikke jenter seg sånn som gutter liker det? Kan godt tenke meg at han som satt bak skjermen var alt annet enn jentenes drøm selv…

  Det handler om å trives med seg selv, med eller uten muskler! 🙂

 9. Jens Petter Haugen

  Du er i aller høyeste grad en jente / dame.
  Det som fasinerer meg er at du greier å holde på det feminine samtidig som du driver noe som blir stemplet som veldig maskulint.

  Tar av meg hatten av respekt for dine standpunkter og hva du har oppnådd! Stå på videre…

  PS: du har med denne siden gitt meg et hav av matoppskrifter jeg så absolutt kommer til å stjele / låne. =)

 10. Kristine

  Tusen takk for hyggelige kommentarer dere! Og ja, jeg bryr meg om hva jeg selv synes om meg og min kropp – og jeg liker den!
  Alle liker forskjellige ting, sånn er det bare. Man finner som regel sine likesinnede, og godt er det 😀

  @Jens Petter Haugen: Tusen takk! Og det er bare å stjele oppskrifter, det er derfor jeg legger de ut. Håper det smaker! 😀

Det er stengt for kommentarer.